31698
-
#6507 nah azért én sok sikert kívánok neki ott is...Sztem az vesse rá az első követ aki nem tett hasonlot.mindenkinek volt oanjahogy megigért vmi és aztán meggondolta magát....nem örülök hogy elment..de egyfelől megértem.Siker kell neki amit itt sajna nem kapott meg.és ahogy állunk pl.BL-t jövöre se nagyon nyerjük meg.Ne legyen azért igazam.:) -
#6506 Nalam egy eletre elasta magat Henry, es remelem innentol mar megbukik a karrierje. (Pedig kedvenc csatarom volt.) Nem azert mert elment, hanem hogy mindenkit atvert, es nem tartotta a szavat. Ha mar megigerte, akkor tartania kellett volna magat ahhoz. Ha pedig menni szeretett volna, akkor minek tett felelotlen igereteket?
Itt nem is hiszem, hogy jo penzel "megvasaroltak" volna őt, hisz amennyi penze mar van Henrynak szerintem rohadtul nem oszt, vagy szoroz. El akart menni (BL nyerésre lát nagyobb esélyt, vagy napfényt szeretne látni fene se tudja), de hogy akkor miert hazudott arra nincs magyarazat!!! -
#6505 ez tetszett :)
Everyone at Arsenal wish Thierry the best of luck for the future.
Wenger: “It was Thierry's decision to leave Arsenal but he goes with my blessing. On behalf of everyone at the Club, we wish him the very best for the future." -
#6504 hat ja. henryn nincs mit sajnalni, csak azt a tenyt hogy elment. -
#6503 sajnálni most max a csapatot kell.... -
#6502 SAJNALOM HENRYT -
#6501 most nem fiatal edző való ide, Wenger 3-4 éve elkezdte fiatalítani erősen a csapatot és szép lassan kezd beérni a munkája ha most lecserélnék akkor kárbaveszett az egész eddig munkássága -
#6500 Utolsó mondatban ott a pont :) -
#6499 Fiatal, sikerreéhes. Ez még nem elegendő, mert ezekkel a fiatalokkal szemben kell, hogy felnézzenek rá, kell szakmai tudás hozzájuk, minden. Összetett. Nem tudnék most jobb edző-t Wengernél mondani ehhez a csapathoz. -
#6498 hárman is válaszoltatok, így szerintem az a korrekt, ha hármatoktól kérdezem: nem lenne jó egy fiatal sikerre éhes vezetőedző (bocsánat errefelé manager)? -
#6497 nincs, és ha igy folytatja még egy ideig nem is fog kiégni -
#6496 áh dehogy -
#6495 Nincs. :) Csak maradjon, mert amit elkezdett a fiatalokkal, nem igazán tudná más befejezni. -
#6494 Wenger nincs még kiégve?
[nem ismeri az Angol focit, azért kérdezi] -
#6493 Eto'o nem lesz ágyús
A Barcelona Fc felajánlotta Samuel Eto'o-t az észak-londoniaknak Henry-ért cserébe, derült ki a pénteki tárgyalások után.
Az AS információi szerint a katalán klub alelnöke felajánlotta a kameruni válogatottat, de az Arsenal képviselői visszautasították, mondván, hogy ők boldogok az ígért 16 millióval és köszönik szépen, de máshonnan pótolják Henryt.
Az köztudott, hogy a vezetőknek már elegük van a kameruniból és ha valaki a megfelelő összeget felajánlaná, ők azonnal elengednék.
Hálisten' :)
most minden Wengertől függ, ha szerződést hosszabít a héten, akkor nincs gáz. viszont, ha nem, akkor többen követik Henry példáját és eligazolnak.
állítólag nagy esély van rá, hogy Wenger Mester szerződést hosszabbít:) -
#6492 meg még sok másik is.... :S -
#6491 Az a csatár akire ez illik az Huntalaar, és ő érte is érdeklődik a klub. -
#6490 valami olyasmi kaliberü csatár kéne nekünk szvsz,mint Nistelrooy,aki jol fejel,és nem lődösi mellé a helyzeteket -
#6489 Anelkárol nekem mindigis nagyon vegyes volt a véleményem....az tény hogy rohaftul technikás(legutobb pl. az ukránoknak lőtt egy nagyondurva kötényes golt!) de a helyzetkihasználása egy roszabb napon valami eszméletlenül rossz :S márpedig nekünk pontosan ezen kell javítani,ugyhogy én valami olyasmi csatárra tippelnék,aki könyörtelenül bever minden golhelyzetet
owenröl nemtudok mitmondani,mivel most rengeteg ideig sérült volt,kitudja mennyi ideig tart míg visszajön a formája,már ha visszajön egyáltalán
Babel meg még nagyon értelen,max cserepadon,2-3 golos vezetésnél lenne csak érdemes behozni,még legalább 1-2évig (jó tudom ő tud balszélsőt is játszani de akkris)
-
#6488 owent dicsőititek....miért kellene nekünk Owen....nem nagy player.sztem.Inkább Eto'o...őt bírom jobban.jooks azért owen isjöhetne,de f. torres semmi szín alatt ne jöjjön ide.:S::Ízlések és pofonok amugy.Nah a lényeg hogy legyen jó igazolás és ne egy hanem több.égető szükség van most uj játékosokra.:D -
#6487 nekem mind1 jólenne ha Anelka visszatérne, de Henry árába még Owen is beleférne :P -
#6486 Wenger állítólag már tárgyal is Anelkával, és 11millió fontot sem sajnálna érte:) -
#6485 így van Eto'o nem kell ide a hisztijével, inkább Owen és Babel, esetleg Anelka bár őt Wenger úgy tudom h nem szereti
amúgy Babel európa bajnok lett tegnap a holland u21es válogatottal -
#6484 vegyes érzelmeim vannak Henryval kapcsolatban, sajnálom nagyon a távozását, hiszen nem ezt vártam azért tőle, reméltem, hogy marad.
de egyben mégis értem a távozást, hiszen a viszály a vezetőségben, Dein távozása, és hogy Wenger nem hosszabbított szerződést, mind egy ok, amiért elmehet. azért köszönettel tartozik neki minden Arsenal drukker, a 8 szép évért vele.
helyére hozzák ide Owent, én neki örülnék a legjobban.
Eto'onak nem mert ő egy barom, amiket az csinál... -
#6483 nah hogy Henry elment.annyibol megértem hogy bl-t kééne nyerni meg bajnokságot.meg azért abarcanak van esélye mindkettőre (vele meg pláne.)gondolhatjuk hogy mi a kövi idényben ha igy folytatjuk akkor bl nem lessz.sajna ezvan.Henry is azért már a végét rugdalja és siker kell neki,nemcsak hátbaveregetés.ennyiből megértem.Másszempontbol hogy amiket igért azt nem tartja be,ez nem szép tőle.azért ha azt nézzük a fiatalok is igen szépen helytálltak,gondoljuunk csak arra hogy a bajnokság vége előtt hány hónapig nem játszott Henry,na meg Persei sem.és azért a 4dik hely jo.sőt majdnem 3dik.:) -
#6482 jó videó már amennyire egy ilyen videó jó lehet...
összeomlani szerintem se fog a csapat, pár hétig hónapig még mentálisan hiányolják szvsz, de túl fognak lépni rajta és menni fog a szekér...reméljük
thank you titi -
#6481 na ujra:
-
#6480 http://youtube.com/watch?v=8K0VtVWyxzQ (*_*) -
#6479 mér omlana már össze? tény h megérezzük majd Henry hiányát de ez van... -
#6478 ÁÁÁ nem omlik ez össze soha, a fiatalok már beértek és van egy kitünő edző. Most azért, mert a legnevesebb már-már az Arsenal arculátanak nevezhető Henry elment nem omlik össze. Egy fecske nem csinál nyarat. Ahogy olvasgattam Anelka a kiszemelt Henry helyére, a nagy visszatérő. :D -
#6477 Kezd szétomlani a csapat -
pilboy #6476 köcce -
#6475 Wenger nem ment sehova....David Dein távozott az alelnök aki tulajdonképp elnök volt, mivel mindent ő tartott egyben...az ő távozása is hozzájárult Henry elszerződéséhez -
pilboy #6474 azért nem hiszem, h a kiesés ellen fogtok küzdeni...
Wenger miért ment el? -
#6473 igen mind2ben van igazság sajnos -
#6472 kicsit olvasgattam egyéb forumokat a véleményekről....hát igaz ami igaz,mindkét kommentben látok olyat amivel egyetértek
"Hi. Henry a legnagyobb. Én nem csodálkozok hogy elment. Club szinten még nem nyert bl-t,és az Arsenal nem lesz ütőképes csapat az elkövetkező évben. Nem igazolnak klaszisokat, inkább csak tehetséges fiatalokat. Az elmúlt évek szép szereplésének a két legfontosabb kovácsa,HENRY, és Wenger volt. Wenger megy, tehát HENRY is. Egy ilyen szintű síler nem fog olyan csapatban focizni, ahol előre láthatólag semmit nem nyerhet a csapatával. UI.: Barcelona mióta főváros?????!!!"
és egy másfajta vélemény
"Rohadt büdös áruló,egész végig azt hangoztatta h marad,meg h idegesítik a pletykák miszerint eligazol,aláirt tavaly 4 évre,azt mondta h ez az utolsó profi szerződése,és innen vonul vissza,errefel szembeköpi a csapatát+a szurkolókat,akiket végig csak etetett...Wenger meg ha azokután h idecsábított egy rakás tinit,kiárusította a még valamit is érő rutinos játékosainkat,sztárjainkat,aprópénzért,és a helyükre nem vett senkit csak ovodásokat,h majd pár év mulva beérik a csapat...na ezekután szépen lelép ő is,és hátrahagy egy félkész szétzűllesztett trágyadombot...lehet mindent előről kezdeni.Köszi srácok szép volt!!!Deszép is lesz a Sunderlandal meg a Derbyval küzdeni a bentmaradásért..."
-
#6471 új Henry nyilatkozat:
http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=News&article=473557&lid=NewsHeadline&Title=Henry+-+It+was+the+most+difficult+decision+of+my+life -
#6470 ja néha beugrik 1-2 meccsre:/ -
BIZ0906 #6469 Nekem ugyanúgy a kedvencem marad csak máshol fog játszani de még 2010-ig az Arsenalnál van szerződése tehát még nem mentel véglegesen! :D -
DJ BP #6468 most Eto'o rúgná, ugyanmindegy :D
De ezt nem gondoltam volna, hogy Henry elmegy tőletek... A legjobb csatárnak tartom (2006 végéig biztosan). És most Barcás lett, hát kedvenc az nem lesz sajnos :)