31698
-
#6548 alapoznak a 9 nap mulva esedékes Barnet elleni ütlözetre :) -
#6547 jah és a csapat július 4.én elkezdte az alapozást -
#6546 hát mégis csak maradt a fehér-bordó kombináció az idegenbeli meznek
-
-
#6544 ő volna Silva?jóezagyerek.sk gólt fog lóni.:Dremélem jönnek még.... -
#6543 na orvosin is átment (H)
9es mezt kapta -
#6542 Oh, bocs félreértelmeztem, azt hittem rám érted! :D Kicsit fáradt vagyok már... -
#6541 ugy hogy végre egy kész játékos érkezett és nem egy olyan aki 3 év mulva érik be -
#6540 Ez most, hogy jött ide? :) -
#6539 Jeee, végre valaki aki nem 14éves aluli :| -
#6538 jaja Martins-t énis várom,jolenne....eléggé csipem a srácot
mondjuk lehet hogy nem lenne a legszerencsésebb támadoként használni,inkább szélre valahova mert a helyzetkihasználása neki sem a legjobb,viszont gyorsaságban az egyik legdurvább -
#6537 Nemkispályás a gyerek de azért kíváncsi lennék mit tudna angliában.
Azért még Martinst várjuk...(várom) -
#6536 ööö...most nemrég év játékosa volt Horvátországban -
#6535 :O kemény meglátjuk milesz -
#6534 100/73 a mutatója a Zágrábban,azért az nemszar -
#6533 Eduardo Da Silva - Dinamo Zagrab --> Arsenal -
#6532 Állítólag megvesszük a horvát válogatott Eduardo Da Silvat a Dinamo Zagrebtől, a csatár 34x szerepelt már a horvát válogatottban :O
kiváncsi vok mi lesz belőle -
#6531 sztem az ilyen gyökszi hszokat nem kell figyelembe venni és kész is.(nah joazért nehéz ezt megtenni,de megkell)és nincs is semmi gond.bolond lyukból bolond szél fuj. :) -
pilboy #6530 na húzzál innen gyorsan akárhova, ne keltsd a feszültséget és ne égess minket MU-fanokat sem!
köszi -
#6529 OFF:
"Miroslav Klose a bajor klub nyolcadik új igazolása"-szal akkor 8.de mindegy.:D
ON -
#6528 ez a vidi k*rva nagy. :D
tok jo igy normal emberkent latni a jatekosoket, nem csak a palyan.
egyebkent a kerdezo eleg baratsagtalan, vagy nem tom.. -
#6527 rájuk fér:D(én Gabber helyébe több büntit adta volna ezekért a flémekért)a Real se igazolt még messze van még a kövi szezzon -
#6526 kilenc új igazolásuk volt -
#6525 skacok olyanokat nevetek...hihetetlen...kéne igazolni játékosokat és semmi....pedig Bl helyen vagyunk...a Bayern meg lecsuszott a blről és már 7 új jó igazolással büszkélkedhet,itt meg a seggükön ülnek...szomoru vagyok e téren.Remélem azért jönni fognak vkik...:D -
#6524 uhh, mekkora vagy ecsém -
#6523 Arsenal Mastermind
ez a membership dvd-n van fent, de valaki a youtubera is felrakta, én anno jókat nevettem ezen:)
Arsenal mastermind, kérdéseket raknak fel a játékosoknak a klubbal kapcsolatban. -
#6522 csak még vmit plzzzzzzzzzzzzzz:)
03/04:)
-
#6521 jó!!!:D -
#6520 jeeeeeeeeeeeee!:D -
#6519 megkérek minden Arsenal szurkolót h ne minősítse az ide direkt flémet keltő, spammelő MU szurkolókat, majd jön Gabber és megkapják a jutalmukat az intelligenciájukért -
#6518 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6516 ITTa 100%-od és grat a bajnoksághoz, de attól még nem itt kéne balhézni van MU topic ott örülj. -
#6515 "The Sun"
legközelebb valami foci24-es hírrel gyere
viszlát! -
#6514 Brit lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Arsene Wenger, az Arsenal trénere foglalja el az FC Barcelona labdarúgócsapatának kispadját. A The Sun című napilap úgy tudja, hogy a jelenlegi edző, a holland Frank Rijkaard napokon belül távozik, és a francia szakember veszi át tőle a stafétabotot.
ez már majdnem 100%- és ti csicskák attól hogy levertetek minket attól még mi nyertük a PL-t és ti csak 4. lettetek szal inkább menjetek elbújni -
Csesza #6513 ezekkel a kemény beszólásokkal csak a ManU-t égetitek, szvsz nemkéne...
a kövi hsz szintén -.- -
#6512 ki mondta hogy wenger elment?? -
#6511 Wenger nem is ment el, nem is fog, hú de jól informált vagy
Ja és Henry nélkül is oda-vissza vertük a MU-t szóval ennyit erről.
És mi az, hogy meg kell tanulni metrozni, nem is tudtam, hogy azt tanulni kell, legközelebb valami értelmeset találj ki -
#6510 ez van
sztem ásót és földalá
jövő szezonban megkell tanulnotok metrozni ha a csapattal akartok tartani
-
#6509 ennyi volt a csapatotok, henry-wenger elment--nélkülük senkik vagytok
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!! -
#6508 hat a blre sajna telleg nincs nagy eselyunk, foleg hogy elment....