31698

• II Rocky II
    azt mondom jo ez a 0-2.Csak így tovább,remélem sikerrel zárul a következő találkozó is.Azaz Genclerbirligi - Arsenal 19-én.
  • báttyó02
  • II Rocky II
    A kezdő 11-(zárójelben a cserék)

Manuel Almunia (Lukasz Fabianski 46)
    Kolo Toure (Paul Rodgers 67)
    Kerrea Gilbert(Havard Nordtveit 46)
    Gael Clichy (Armand Traore 46)
    Mathieu Flamini
    Alexandre Song (Gavin Hoyte 46)
    Mark Randall (Kieran Gibbs 46)
    Denilson (Henri Lansbury 56)
    Theo Walcott (Francisco Merida Perez 67)
    Emmanuel Adebayor (Rui Fonte 67)
    Robin Van Persie (Nacer Barazite 46)
  • II Rocky II
    Vége a meccsnek.

• II Rocky II
    idén már 0-0 nem lessz.:D 33.ban már vezetünk 1-0 ra.:)
  • II Rocky II
    hol adják a mai mecset?vki vmi info?
  • Rolka
    rá már én is kiváncsi vagyok,hogy játszik! Azt mondják olyan mint fabregas
  • Gunnersboy
    remélem már Fran Merida is játszani fog :)
  • vmvr
    Mellesleg holnap játszunk felkészülési meccset a Barnettal, tavaly is játszottunk velük edzőmeccset, akkor 0-0-al ért véget.
  • dotkom
    serti a chelsea-is onerzetet hogy nem vagytok benne a top 5ben v mi?D
  • csocso14
    Attól, mert magyar szerinted már nem is hiteles, erre inkább nem mondok semmit, amúgy meg oda van írva, hogy a Forbes, ami NEM magyar magazin felmérése szerint
  • Csesza
    magyar honlap -.-
  • csocso14
    ITT a cikk
  • csocso14
    Nem én gondolom, de ne aggódj, nem magamtól találtam ki.
  • Jagumo
    ezt miből is gondolod?:D
  • csocso14
    A leggazdagabb klubok:

* 1. Manchester United 740 millió font
    * 2. Real Madrid 528 millió font
    * 3. Arsenal 466 millió font
    * 4. Bayern Munich 427 millió font
    * 5. AC Milan 420 millió font
  • 4kos
    Wengernek van valami pénzügyi diplomája is szóval azért bízzunk benne.Sztem ha nem most lett vonla a stadionépítés akkor top 3 leggazdagabb klubban benne lennénk.
  • vmvr
    mellesleg, meglátjátok, hogy jó vásárt csináltunk Sagnával.:)

Wenger nem hülye:)
  • dotkom
    na ez jo hir :)
  • vmvr
    Cesc Fabregas döntése végleges: marad a londoni együttesnél

A fiatal spanyol középpályás megtisztelőnek tartja a Real Madrid érdeklődését, de nem akar odaigazolni.

A Real Madrid minden követ megmozgat azért, hogy leigazolja Cesc Fabregast, ám most már biztosnak tűnik, hogy erőfeszítéseik hiábavalóak voltak. A fiatal középpályás ugyanis a Marca Radiónak adott nyilatkozatában leszögezte, hogy Londonban marad, bár megtisztelőnek tartja a királyi gárda érdeklődését.

�Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy klub érdeklődik utánam, mint a Real” � mondta Fabregas. � �Azonban Thierry Henry távozása után én nem akarom itthagyni az Arsenalt.”

�Beszéltem Ramon Calderon elnökkel és Predrag Mijatovics sportigazgatóval, akiket lenyűgöző embereknek tartok. Élmény volt hallgatni őket, ahogy a Real Madridról beszélnek, de a döntésem végleges: maradok az Arsenalnál!”

Fabregas hozzátette, hogy hosszú beszélgetést folytatott az Arsenal menedzserével, Arséne Wengerrel, és reméli, hogy a francia szakvezető új szerződést ír alá a klubbal. A spanyol játékos is hosszú távra tervez, és reméli, hogy az Arsenallal még véghez tud vinni nagy dolgokat.

Cesc legalább marad.
  • Rolka
    fasza a liverpool leigazolta babelt, ő se lesz már a miénk! remélem még martins-t azért letudjuk igazolni
  • II Rocky II
    ez hogy jön ide?(nem)
  • Robinho14
    te nem chelseas vagy?:D
  • 4kos
    Bmeg milyen Arsenal szurkolók vagytok...Wenger már bizonyította hogy nem a magyar NB3-ban tanulta az edzősködést szóval sok idő van még remélem mindenki teleigazolja magát megbomlik a híres pool csapategység , a chelsea mint a fáradt olaj úgy fog játszani a manchesterbe meg c.ronaldo elcselez mindent.Mi pedig szépen újra veretlenül megnyerjük a bajnokságot.Ha csak villágklasszisokat vennék akkor elkezdenék irányítani külön útón a csapatot és Wenger kezéből kicsúsznának a dolgok, ottvan Drogba hány kisgyereknek van Drogba meze megkérdeztem volna 3-4 évvel ezelőtt hogy tudod e ki aza a Drogba aztse tudták volna megmondani hogy török vagy üzbég....(Amúgy egy csatár igazolása télleg jóljönne nekem mind1 hogy milyen olyan irányító és csatár egyben mint del piero.)
  • grebber
    Te már csak tudod. Wenger jobban jár ha elmenne ott nyerné még nyugdíjja előtt valamit itt max leég a kiesés miatt
  • II Rocky II
    NSO-n olvastam.
    "Wenger marad még egy idényt Londonban, jövő nyáron pedig Barcelonába költöznek." már a jövöt beszélik....hülyeség maradnak.Wenger itt vonul nyugdíjba.
  • Kaplan
    Naaaa, azért ezt nem illik :) Nem az ő hibája, hogy nem mi vettük meg.
  • Gunnersboy
    remélem szarul fog menni neki :\
  • báttyó02
    hát ja
    és nesze pool meg elvitte előlünk őt is :\
  • Gunnersboy
    annyi pénzünk avn igazolni hogy Babelt 4x megvehettük volna de még mindig szinte semmi..... :|
  • báttyó02
    jobbszélső védő remek
    még ha franciába nem is volt rossz,akkor is minek kelett most pont Ő ?
    ottvan eboué,hoyte,tökéletes mindkettő

valami normális csatár kéne,vagy belső védő,henry-ért kapott pénzből nemigaz hogy ilyen nevenincs ígéretekre tellik csak
  • vmvr
    ő elég jó játékos, jobbszélső védő, ha jól tudom.

franiaországban elég jól tolta, ahogy olvasom legalábbis.
  • zaki
    lol :DDDDD
  • grebber
    Hm jó lesz a csapat majd alsóházba lepcsaizhatunk a többi kiscsapattal :(

Szerintem vegyék meg torghellét meg ilyeneket mert értelmes embert minek venni á az luxus.
  • Csesza
    :DASdasdasdasd
  • gabber_saviola
    nem tini, 24 jírsz old :P
  • báttyó02
    hurrá egy ujabb tini nigger :|
  • gabber_saviola
    UFFICIALE: Bakari Sagna all'Arsenal

• báttyó02
    R. Babel Ajax->Liverpool

:@@@@@@@@@@
    hát mi a f*szt csinálunk???????
    mindenki igazol mint a disznó,malouda,most babel mindenkit elvisznek az orrunk elől,a realosok sirnak h "csak" 3világsztárt igazoltak,erre mi mit cisnálunk? :ä||||
  • Zizou5
    fehér=tottenham. : /