31698

• 4kos
    Wengernek egy baja van , nem elég keménykezű , Ljungberg látta hogy aki akar az elment és ő is mint az egerek menekült a süllyedő hajóról(ami sztem nem süllyed)
    Szerintem bajnokok leszünk...
    Ezekkel a gyerekekkel remek munkát fog végezni és ott leszünk a finishbe top 2-ben érzem.
    Lehman
    Eboue Gallas Toure Clichy
    Hleb Gilberto Fabregas Rosicky
    v.Persie Adebayor
    ez a csapat sokra viheti főleg hogy ezek a fiúk 1-2 kivétellel több éve eggyüt játszanak szóval itt a teleigazolt manchester liverpool ellen képesek lesznek a koruk ellenére meglepőt alkotni.Ezek a fiúk világklasszisok egyszerűen nincs elég tapasztalatuk.Saját véleményem hogy a tapasztalatlanságuk miatt buktunk rengeteg pontot nem létezik hogy a mérkezős utsó perceiben 20-2-s kapuralövésnél bekell kapni az egyenlítő gólt.Régen vieira felrugta a támadót a középpályán és semmi nem lett belőle.Nemhogy jön bmeg Jenas és a semmit nemcsináló tottenhamre többen emlékeznek mint a szinte tökéletes focit játszó arsenalra...
  • Gunnersboy
    Wenger nemtartott rá igényt.
  • drowns41
    amúgy miért ment el?
  • drowns41
    lesokkolt... kedvenc játékosom... szétesett az arsenal teljesen szerintem
  • II Rocky II
    Ljungberg Arsenal-->West Ham
    kár azért hopgy elment.:( őis...akkor Aliadere.Henry.Ljungi...kifog még elmenni????De jönni nem akar senkise???????ááááááá....
  • drowns41
    tiszta barcás
  • 5w0rdf15h
    Üdv srácok!
    Reméltem h lesz pár új igazolás mire visszajövök de sajna ahogy visszaolvastam egyedül Palacio került képbe...

a 2 megnyert barátságos meccsnek örülök :)
  • II Rocky II
    sekem a milan jutott eszembe a mezről.
  • Divizio88
    Henry elment
  • Gunnersboy
    fehér nekemse fav -.-
  • vmvr
    hát nekem idén nem jött be a két új mez, a fehér a tottenham miatt szúrja a szemem, ez a mez pedig szimplán nem szimpatikus:)
  • Gunnersboy
    szerintem jól néz ki :)
  • vmvr
    azóta cáfolták
  • Csesza
    :OOOOOOOOOOO
  • vmvr
    nekem nem tetszik
  • Gunnersboy

3.számú mezünk
  • vmvr
    köszi, hogy megosztottad ezt velünk.

mostmár mehetsz is, további szép estét
  • campy
    am az Arsenalból talán Rosickyt bírom az jo focista
  • Gunnersboy
    jajbazmegmár magyar foci =/= premier league

meg pesszimizmusoddal hagyj már fel htx :-c
  • grebber
    Hát az edzőmeccsekről semmit nemlehet levonni azt tuti.Volt már a környékembe nagyon sok példa. (járási csapat edzőmeccseken szarrá vert mindekit még felsőbb psztályut is bajnokságban meg jött egy sokkal gyengébb ellenfél azt laza 3-0ra kikaptak) Ennyit a nagy edzőmeccsgyőzelemekből leszürt dolgokhoz!

Remélem azért első 8-ba benneleszünk!
  • II Rocky II
    ez igaz.tudom.csak akkor is jo kezdet hogy nyerünk,nem?:Dén örülök neki.:D
  • grebber
    Edzőmeccseket sosem szabad alapul venni az ég világon semmi kövezkeztetést nemlehet elöle levonni!
  • II Rocky II
    45.51.65 perceben.Nem lehetett volna a cseréket a kezdőjátékosok mellé irni?Meg kit érdekel a genclerbirligi cseri....tul szét huzza az oldalt...de maugy örülök hogy nyertünk.ez jo indulás.:)
  • vmvr

Arsenal - Genclerbirligi Ankara 3-0

Gólok: Walcott, RvP(2)

Arsenal

* Manuel Almunia
    * Lukasz Fabianski 46
    * Kolo Toure
    * Philippe Senderos 69
    * Gael Clichy
    * Armand Traore 46
    * Bacary Sagna
    * Emmanuel Eboue 46
    * Denilson
    * Francesc Fabregas 69
    * Mark Randall
    * Tomas Rosicky 46
    * Fredrik Ljungberg 69
    * Mathieu Flamini
    * Abou Diaby 69
    * Alexandre Song
    * Johan Djourou 69
    * Theo Walcott
    * Alexander Hleb 69
    * Robin Van Persie
    * Eduardo Da Silva 69
    * Emmanuel Adebayor
    * Nicklas Bendtner 69

Genclerbirligi

* Gökhan Tokgöz
    * Erhan Güven
    * Engin Baytar 69
    * Tolga Dogantez
    * Mustafa Çiçek 76
    * Nicola Petkovic
    * Hakan Aslantas 69
    * Lamine Traoré
    * Mehmet Nas
    * Tozo
    * Sandro
    * Okan Öztürk
    * Ferhat Kiraz 84
    * Mehmet Çakir
    * Tuna Üzümcü 76
    * Alexander
    * Kerem Seras 84
    Yellow Card

Cserék:

* Recep Öztürk
    * Ulas Güler
    * Marko Zoric
    * Erkan Özbey
    * Eren Aydin
    * Sedat Yesilkaya
    * Isaac Promise
    * Ugur Keskin
  • Gunnersboy
    hát youtube-on keress rá, szvsz argentina egyik ha nem a legjobb csatára

• Rolka
    Én nem nagyon ismerem, de ha Wenger ennyi pénzt kiadna érte akkor biztos jó pléja
  • Gunnersboy
    miyo lenne már :}}
  • jbal
    jól nyomja:D::SD:SD:S:fasfsdfsdfafdsf
  • vmvr
    Elhagyta feleségét a francia világsztár

Nemcsak a kihívás miatt igazol az Arsenalból a Barcelonába Thierry Henry. A francia támadó ugyanis elválik angol feleségétől, és ez is hozzájárulhatott klubváltásához.

"Igazán nem akartam elhagyni az Arsenalt, mivel ez a kedvenc klubom, és imádtam itt játszani. De sok dolog megváltozott mostanában, ezért el kell hagynom mindent, ami angol, köztük a feleségemet is. Ezek szomorú napok mindannyiunknak, de tudnod kell, hogy mikor lépsz tovább" - mondta barátainak egy beszélgetés során az Európa- és világbajnok játékos.

A futballista és az angol modell négy éve kötött házasságot, és egy lányuk született. A pár kapcsolata azonban az elmúlt hónapokban megromlott, közeli ismerőseik szerint sokat veszekedtek.

Henry két hete költözött ki londoni otthonukból, és az elmúlt napokat Párizsban töltötte, ahol koncerteken és kaszinókban látták - minden alkalommal más nő társaságában. Egy barátja elmondta: a futballista úgy viselkedett, mint egy igazi agglegény.
  • Rolka
    Az Arsenal ajánlatot tett Palacioért

Egyes argentín források szerint a 25 éves játékos a mai nap folyamán fog Londonba repülni, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, de persze csak azután, miután a Boca Juniors elfogadja az észak-londoni csapat kíváló ajánlatát.

Valószínűleg az argentín fogja viselni az Arsenal 14-es mezszámát, melyben Thierry Henry játszott, mielőtt 16 millió fontért a Barcelonába igazolt.

Érdekesség, hogy az ez évi átigazolási szezon kezdetén a Barcelona 14,9 millió fontért már félig megszerezte Palaciot, de néhány nappal később leigazolták Henryt, így vissza kellett, hogy mondják az ajánlatukat.

Egy korábbi 12,7 millió fontos ajánlatot visszautasított a Boca Juniors elnöke, Muricio Macri, ezekkel az indokokkal: "Csak nagyobb összegért vagyunk hajlandóak megválni Palaciotól, mivel ő a legjobb csatár Argentínában."

Az ügylet ugyanakkor, kicsit bonyolultabb, mint amilyennek látszik, hiszen a két "nevelőegyesület" a Huracan, illetve a Banfield is kapna a Boca Juniorsnak fizetett 15 millió fontból.

Bár jelenleg úgy látszik, hogy az Arsenal előtt minden akadály megszűnt, mivel az ágyúsok egy rekordajánlattal álltak elő...
  • Csesza
    :DASdasdasdasda
  • II Rocky II
    Jó lenne.:)
  • vmvr
    de szépen elfogjuk gyepálni az Intert:)
  • II Rocky II
    A júl.28-29 én rendezendő Emirates Cupáról egy hír illetve a párositás.
    Ugy volt, hogy a Hamburg is résztvesz a kupán.De nem,hanem helyettük a Valencia fog jönni.
  • II Rocky II
    htx
  • báttyó02
    thx
  • vmvr
    Barnet - Arsenal összefoglaló, és a végén egy Wenger interjú
  • Rolka
    Könnyebb sérülése van csak Denilsonnak!
  • II Rocky II
    akkor Hleb és Rosicky is mértnem játszott??(vagy a többiek):DAmugy ssztem azért nem mivel bari meccs volt és most ők jutottak játéklehetőséghez.Lemerem fogadni,hogy a törökök ellen pályára fog lépni Ljungberg.Most ő pihent.Nemtom amugy remélem Denilson rendbejön hiszen a meccs végén hordágyon vitték le a pályáról.:S Rem.. semmi komoly nem történt vele.
  • drowns41
    Ljungberg miért nem játszott? csak nem adják el? :(