31698
-
#6632 Wengernek egy baja van , nem elég keménykezű , Ljungberg látta hogy aki akar az elment és ő is mint az egerek menekült a süllyedő hajóról(ami sztem nem süllyed)
Szerintem bajnokok leszünk...
Ezekkel a gyerekekkel remek munkát fog végezni és ott leszünk a finishbe top 2-ben érzem.
Lehman
Eboue Gallas Toure Clichy
Hleb Gilberto Fabregas Rosicky
v.Persie Adebayor
ez a csapat sokra viheti főleg hogy ezek a fiúk 1-2 kivétellel több éve eggyüt játszanak szóval itt a teleigazolt manchester liverpool ellen képesek lesznek a koruk ellenére meglepőt alkotni.Ezek a fiúk világklasszisok egyszerűen nincs elég tapasztalatuk.Saját véleményem hogy a tapasztalatlanságuk miatt buktunk rengeteg pontot nem létezik hogy a mérkezős utsó perceiben 20-2-s kapuralövésnél bekell kapni az egyenlítő gólt.Régen vieira felrugta a támadót a középpályán és semmi nem lett belőle.Nemhogy jön bmeg Jenas és a semmit nemcsináló tottenhamre többen emlékeznek mint a szinte tökéletes focit játszó arsenalra... -
#6631 Wenger nemtartott rá igényt. -
#6630 amúgy miért ment el? -
#6629 lesokkolt... kedvenc játékosom... szétesett az arsenal teljesen szerintem -
#6628 Ljungberg Arsenal-->West Ham
kár azért hopgy elment.:( őis...akkor Aliadere.Henry.Ljungi...kifog még elmenni????De jönni nem akar senkise???????ááááááá.... -
#6627 tiszta barcás -
#6626 Üdv srácok!
Reméltem h lesz pár új igazolás mire visszajövök de sajna ahogy visszaolvastam egyedül Palacio került képbe...
a 2 megnyert barátságos meccsnek örülök :) -
#6625 sekem a milan jutott eszembe a mezről.
-
#6624 Henry elment -
#6623 fehér nekemse fav -.- -
#6622 hát nekem idén nem jött be a két új mez, a fehér a tottenham miatt szúrja a szemem, ez a mez pedig szimplán nem szimpatikus:) -
#6621 szerintem jól néz ki :) -
#6620 azóta cáfolták -
Csesza #6619 :OOOOOOOOOOO -
#6618 nekem nem tetszik -
3.számú mezünk -
#6615 köszi, hogy megosztottad ezt velünk.
mostmár mehetsz is, további szép estét -
campy #6614 am az Arsenalból talán Rosickyt bírom az jo focista -
#6612 jajbazmegmár magyar foci =/= premier league
meg pesszimizmusoddal hagyj már fel htx :-c -
#6611 Hát az edzőmeccsekről semmit nemlehet levonni azt tuti.Volt már a környékembe nagyon sok példa. (járási csapat edzőmeccseken szarrá vert mindekit még felsőbb psztályut is bajnokságban meg jött egy sokkal gyengébb ellenfél azt laza 3-0ra kikaptak) Ennyit a nagy edzőmeccsgyőzelemekből leszürt dolgokhoz!
Remélem azért első 8-ba benneleszünk! -
#6609 ez igaz.tudom.csak akkor is jo kezdet hogy nyerünk,nem?:Dén örülök neki.:D -
#6608 Edzőmeccseket sosem szabad alapul venni az ég világon semmi kövezkeztetést nemlehet elöle levonni! -
#6607 45.51.65 perceben.Nem lehetett volna a cseréket a kezdőjátékosok mellé irni?Meg kit érdekel a genclerbirligi cseri....tul szét huzza az oldalt...de maugy örülök hogy nyertünk.ez jo indulás.:) -
Arsenal - Genclerbirligi Ankara 3-0
Gólok: Walcott, RvP(2)
Arsenal
* Manuel Almunia
* Lukasz Fabianski 46
* Kolo Toure
* Philippe Senderos 69
* Gael Clichy
* Armand Traore 46
* Bacary Sagna
* Emmanuel Eboue 46
* Denilson
* Francesc Fabregas 69
* Mark Randall
* Tomas Rosicky 46
* Fredrik Ljungberg 69
* Mathieu Flamini
* Abou Diaby 69
* Alexandre Song
* Johan Djourou 69
* Theo Walcott
* Alexander Hleb 69
* Robin Van Persie
* Eduardo Da Silva 69
* Emmanuel Adebayor
* Nicklas Bendtner 69
Genclerbirligi
* Gökhan Tokgöz
* Erhan Güven
* Engin Baytar 69
* Tolga Dogantez
* Mustafa Çiçek 76
* Nicola Petkovic
* Hakan Aslantas 69
* Lamine Traoré
* Mehmet Nas
* Tozo
* Sandro
* Okan Öztürk
* Ferhat Kiraz 84
* Mehmet Çakir
* Tuna Üzümcü 76
* Alexander
* Kerem Seras 84
Yellow Card
Cserék:
* Recep Öztürk
* Ulas Güler
* Marko Zoric
* Erkan Özbey
* Eren Aydin
* Sedat Yesilkaya
* Isaac Promise
* Ugur Keskin
-
#6605 hát youtube-on keress rá, szvsz argentina egyik ha nem a legjobb csatára
-
#6604 Én nem nagyon ismerem, de ha Wenger ennyi pénzt kiadna érte akkor biztos jó pléja -
#6603 miyo lenne már :}} -
#6602 jól nyomja:D::SD:SD:S:fasfsdfsdfafdsf -
#6601 Elhagyta feleségét a francia világsztár
Nemcsak a kihívás miatt igazol az Arsenalból a Barcelonába Thierry Henry. A francia támadó ugyanis elválik angol feleségétől, és ez is hozzájárulhatott klubváltásához.
"Igazán nem akartam elhagyni az Arsenalt, mivel ez a kedvenc klubom, és imádtam itt játszani. De sok dolog megváltozott mostanában, ezért el kell hagynom mindent, ami angol, köztük a feleségemet is. Ezek szomorú napok mindannyiunknak, de tudnod kell, hogy mikor lépsz tovább" - mondta barátainak egy beszélgetés során az Európa- és világbajnok játékos.
A futballista és az angol modell négy éve kötött házasságot, és egy lányuk született. A pár kapcsolata azonban az elmúlt hónapokban megromlott, közeli ismerőseik szerint sokat veszekedtek.
Henry két hete költözött ki londoni otthonukból, és az elmúlt napokat Párizsban töltötte, ahol koncerteken és kaszinókban látták - minden alkalommal más nő társaságában. Egy barátja elmondta: a futballista úgy viselkedett, mint egy igazi agglegény.
-
#6600 Az Arsenal ajánlatot tett Palacioért
Egyes argentín források szerint a 25 éves játékos a mai nap folyamán fog Londonba repülni, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, de persze csak azután, miután a Boca Juniors elfogadja az észak-londoni csapat kíváló ajánlatát.
Valószínűleg az argentín fogja viselni az Arsenal 14-es mezszámát, melyben Thierry Henry játszott, mielőtt 16 millió fontért a Barcelonába igazolt.
Érdekesség, hogy az ez évi átigazolási szezon kezdetén a Barcelona 14,9 millió fontért már félig megszerezte Palaciot, de néhány nappal később leigazolták Henryt, így vissza kellett, hogy mondják az ajánlatukat.
Egy korábbi 12,7 millió fontos ajánlatot visszautasított a Boca Juniors elnöke, Muricio Macri, ezekkel az indokokkal: "Csak nagyobb összegért vagyunk hajlandóak megválni Palaciotól, mivel ő a legjobb csatár Argentínában."
Az ügylet ugyanakkor, kicsit bonyolultabb, mint amilyennek látszik, hiszen a két "nevelőegyesület" a Huracan, illetve a Banfield is kapna a Boca Juniorsnak fizetett 15 millió fontból.
Bár jelenleg úgy látszik, hogy az Arsenal előtt minden akadály megszűnt, mivel az ágyúsok egy rekordajánlattal álltak elő... -
Csesza #6599 :DASdasdasdasda -
#6598 Jó lenne.:) -
#6597 de szépen elfogjuk gyepálni az Intert:) -
#6596 A júl.28-29 én rendezendő Emirates Cupáról egy hír illetve a párositás.
Ugy volt, hogy a Hamburg is résztvesz a kupán.De nem,hanem helyettük a Valencia fog jönni.
-
#6595 htx -
#6594 thx -
#6593 Barnet - Arsenal összefoglaló, és a végén egy Wenger interjú -
#6592 Könnyebb sérülése van csak Denilsonnak! -
#6591 akkor Hleb és Rosicky is mértnem játszott??(vagy a többiek):DAmugy ssztem azért nem mivel bari meccs volt és most ők jutottak játéklehetőséghez.Lemerem fogadni,hogy a törökök ellen pályára fog lépni Ljungberg.Most ő pihent.Nemtom amugy remélem Denilson rendbejön hiszen a meccs végén hordágyon vitték le a pályáról.:S Rem.. semmi komoly nem történt vele. -
#6590 Ljungberg miért nem játszott? csak nem adják el? :(