31698
-
#6672 nembaj tűtöm torrentről -
ryhdeksan #6671 -
#6670 huh az gáz.jo meccs volt pedig.félidőben is annyi,de annyi lehetőség volt..nagyon jó volt....azért 3-1 et vártam minimum mikor megtudtam a többi meccs mi lett.de sebaj megnyertük ez a lényeg. -
#6669 Nem votlam itthon pont FT-re értem haza:( -
#6668 Hát nem vagyok benne biztos, hogy ez a kupa a pályán dőlt el. Hisz saját szervezésű volt. Elég ciki lett volna még a második hely is. -
#6667 mértnem neten nézted ????? mért az a livescoret-nagyon érdekelhetett a mecs gondolom.:D -
#6666 nag gyerekek.kételkedő*****.megverük az intert és hogy mindenben jobbaj voltunk.az inter tartalékos volt?mielőtt vki mondaná.Figo ,Matearzzi,Chivu,Toldo,Solari,ADdriano,,----nem azok.és nyertünk aminek piszokkul örülök,megvna a kupa.meg a presztizsis.:D nagyon jooooooo
és milyen szép góllal Persie csel gól,nézzétek meg ...jobbak voltunk.igaz avégén féltem kicsit hogy hátul passzolgatnak mondom elb@sszák és kapuink egyet ,de nem igy meglett a győzelem.nah nagyonjó.go gunners.!!!!!!!!!!!!4 -
#6665 livescore szerint nyertünk 2-1re
62' [0 - 1] D. Suazo
67' [1 - 1] A. Hleb
85' [2 - 1] R.v. Persie
ha igaz akkor g*cire örülök:) -
#6664 hol találok a meccsről text közvetítést? -
#6663 FT PSG - Valencia 3-0
O.o -
#6662 Arsenal - Inter a szünetben 0-0 -
#6661 Hát vannak fenntartásaim az összefoglalóval kapcsolatban.. Simán lehetett volna iksz, vagy vereség. -
#6660 Az Emirates-kupa mai mérkőzéseinek összefoglalói itt -
#6659 Arsenal-PSG 2-1 -
#6658 jobb alsóba lötte amit a PSG kapusa megfogott. -
#6657 2-1 Luindula révén....erre a a 84ben tizi.(Hleb buktatásáért...amit Bendtner kihagy...ahogy ránéztem tudtam....:S remélem még lövünk legalább egyet.:D -
#6656 góóóóóóóóóól 2-0 szöglet.Bendtner lefejeli a földre felpattan majd jobbal bepöckölte a hálóban...:D -
#6655 mértnem a neten nézed élőben?kimi56 és a guangadon sport is adja.én utobbuin lesem. :D -
#6654 roh@dt livescore késik :@@ -
#6653 te mit nézel???félidőben 1-0 Flamini gólt lött -
#6652 Már 1-0, Flamini :D -
#6651 am Ljunberg máris gólt szerzett a WestHam meccsén... -
#6650 félidőbe 0-0... -
#6649 drukkoljatok.hogy nyerjünk ma...:D gogunners!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6648 most néztem meg.és a Dundee nak nem adtak meg egy fejes gólt ami sztem nem volt se less se kéz.....Henry a tizit ugy lötte hogy a kapusba lötte és aztán sikerült bevágnia.:) -
#6647 sry sajna nem láttam a meccset...de most mondják hogy tizi volt az az egy gól?!:S:D -
#6646 Jah és még hozzá nagyon jól játszott! -
#6645 Nah Henrynak sikerülta bemutatkozása.90 percben szerzett találatával nyertek 1-0 ra a Dundee utd. ellen. -
#6644 sörmeccs volt csak:DDDDDddddd
amúgy meg basszameg:S -
#6643 böff:| -
#6642 FT SV Salzburg [1 - 0] Arsenal
fasza -
#6641 Harjá Arsenal!
Mikor ide tévedek mostmár beírom -
#6640 A svéd sztár Henry eligazolása miatt döntött, úgy, hogy a WHU-nál folytatja.
�Két éve, amikor megújítottam a szerződésemet, még arról volt szó, hogy világklasszisokat igazolunk, és a Premiership élcsapata leszünk. Ez a terv dugába dőlt.
Úgy gondoltam, elérkezett a pillanat a váltásra. Nem volt könnyű döntés, de miután Thierry Henry elhagyta a csapatot, úgy éreztem, nekem is mennem kell.
Eggert Magnusson, a West Ham klubelnöke hozott ide, aki bajnokcsapatot épít a következő szezonra. Óriási kihívás ez, nagy örömmel csatlakoztam" - nyilatkozta Ljungberg.
A svéd sztár 1998-ban igazolt az Arsenalba a Halmstadtól, és az azóta eltelt kilenc esztendő alatt 325 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 72 gólt szerzett.
Ljungberget korábban az olasz Fiorentinával és a Manchester City-vel is szóba hozták, de a West Ham mellett döntött, miután a londoniak biztosították arról, hogy állják az ágyúsoknál kapott fizetését.
A klasszis középpályás Julien Faubert, Scott Parker, Craig Bellamy és Richard Wright után a West Ham ötödik nagyobb nyári igazolása.
forrás:nso.hu -
#6639 kevés ez a 2 igazolás :/ -
#6638 jönni nem akar senki? ezt ugye nem mondod komolyan.
jött sok fiatal, viszont jött két nagy név is.
Eduardo Da Silva, aki egy nagyon jó játékos, több poszton is bevethető.
nézz egy pár videot róla youtube-n.
a másik pedig az Auxerre jobbszélsője Bacary Sanga, aki francia válogatott és mellesleg a francia bajnokság egyik legjobbja volt tavaly.
nameg, ha ez sem elég, akkor beszélhetünk még Lucas Fabianszkiról, aki a Legia Varsó-tól érkezett, és ő fog majd 1év múlva Lehmann örökébe lépni a kapuban.
Ljungit sajnálom, de valahol a távozást érezni lehetett. Az átigazolási időszakokban sokat cikkeztek a távozás lehetőségéről. kár, hogy pont a west ham-be ment.
-
#6637 egyszerűbb lett volna leirni,nem itt a 0kat számolni:S...ez van.amugy sztem is jok leszünk bl hely meglessz.:) -
#6636 főleg úgy ha a fél csapat nem lett volna sérült szinte az egész szezonba :/// -
BIZ0906 #6635 -
#6634 Thierry Henryt is olcsón adták csak 2400000000FT-ot kerestek rajta
Hajrá magyar klubbok hátha lesz egyszer ennyi pénzetek... -
#6633 Utánanéztem
Lehman(2003 óta játszik itt anno 1M fontot adtunk érte)
Eboue(2004 1,5 millió fontba került)
Gallas(2006 ingyér)
Toure(2001 150!!! ezer font és mi lett belőle PL egyik legjobb védője)
Clichy(2003 250 ezer font)
Hleb(2005 10M font)
Gilberto (2002 4,5 M font)
Fabregas (róla nem írtak de asszem minimális pénzért szereztük a barca ifiből)
Rosicky(2006 6,8M font)
VPersie(2004 2,75 M font)
Adebayor(2006 7M font)
Összesen közel 40M font( Zinedine Zidane Juventus (Ita)->Real Madrid
£45.62m 2001)