Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁ ilyen ratyi csoportokat minden jó csapat továbbmegy Arsenal megint a 2. körben bukik. 😞
Next PC upgrade: 2022
-6 nem vágom miért?Lehet késõ van nemtudom nemcsak a cselzihez képest mert van még 2 6pontos csapat.
Mik vannak amig az ember melozik 😄
Na végre csak az a köcsög Cselzí elleni karalábé gól nem kelett volna most -3ba vagyunk 😞
Na végre csak az a köcsög Cselzí elleni karalábé gól nem kelett volna most -3ba vagyunk 😞
Én arra gondolok, mikor ész nélkül elindult talán Drogba felé. Kiment szinte teljesen a szögletzászlóig, de sokra nem ment vele.
Szar Bayern, szar Bayern :)
hát tényleg ideje lenne már egy jó kapust igazolni, nem igaz, hogy pl egy Frey -t, vagy egy hasonló kapust nem tudnak igazolni... sajnálják rá a pénzt, vagy mi? az igaz végülis, hogy Lehmann nem védett olyan rosszul eddig, de sok fontos meccs elment miatta...
London, augusztus 22., 19.15 Rene Adlerre az utánpótlás világbajnokságon figyeltek fel.
Az Arsenal felvette a kapcsolatot a Bayer Leverkusennel a fiatal Rene Adler szerzõdtetésével kapcsolatban. A 20 éves hálóõrre a FIFA utánpótlás-világbajnokságon figyeltek fel az angolok, és úgy gondolják, méltó utóda lehet Jens Lehmannak. A londoniak egyébként már régóta keresnek egy olyan tehetséges kapust, aki örökébe léphet az egykori legendának, David Seaman-nek.
A játékost korábban a Chelsea és a Feyenoord is megkörnyékezte, de a gyógyszergyáriak nem akarták útjára engedni.
- Tudjuk, hogy az Arsenal megkereste Renét, kíváncsian várjuk az érte tett ajánlatot - jelentette ki a Leverkusen menedzser-igazgatója, Michael Reschke.
Az Arsenal felvette a kapcsolatot a Bayer Leverkusennel a fiatal Rene Adler szerzõdtetésével kapcsolatban. A 20 éves hálóõrre a FIFA utánpótlás-világbajnokságon figyeltek fel az angolok, és úgy gondolják, méltó utóda lehet Jens Lehmannak. A londoniak egyébként már régóta keresnek egy olyan tehetséges kapust, aki örökébe léphet az egykori legendának, David Seaman-nek.
A játékost korábban a Chelsea és a Feyenoord is megkörnyékezte, de a gyógyszergyáriak nem akarták útjára engedni.
- Tudjuk, hogy az Arsenal megkereste Renét, kíváncsian várjuk az érte tett ajánlatot - jelentette ki a Leverkusen menedzser-igazgatója, Michael Reschke.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Ja ráadásul milyen góllal "nyert" már a cselszi? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
http://sum41.uw.hu
Vasárnap Sport1 ÉLÕ 16:45 Labdarúgás. Chelsea-Arsenal, angol bajnokság, 2. forduló
GO,GO ARSENAL!!!<#taps>#taps>
GO,GO ARSENAL!!!<#taps>#taps>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát sztem se, hazai pályán a cselszki bealázza az arsenált
hát sztem se, hazai pályán a cselszki bealázza az arsenált
Tényleg gyönyörû már várom , hogy ebbe a stadionba lássuk a csapatot.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Emirates Stadium képek a jelenlegi állapotáról.
jól kezdtünk!
msn:[email protected] bárki felvehet
Na a végére csak öszzejött:
Arsenal - Newcastle 2-0
Gólszerzõk: Henry 81, Van Persie 87
Arsenal - Newcastle 2-0
Gólszerzõk: Henry 81, Van Persie 87
Te ezt nem hiszem el nem tudunk gólt lõni az emberhátrányben játszó Nyúkászûlnek 😞 Ez a bajnokság már elment 😄
Ez a hazai? 😞
Áááá... nekem a sárga tetszik nagyon.
Áááá... nekem a sárga tetszik nagyon.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de csúnya az új mez
Most hallottam, hogy Vieira eligazolt? Melyik csapatba?
Egyébként remélem jövõre lenyomjátok a Cselszkit és az MU-t <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>
Egyébként remélem jövõre lenyomjátok a Cselszkit és az MU-t <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
London, augusztus 11., 9.20 A Bordeaux középpályásával, Rio Mavubával erõsítenének a fõvárosiak.
A Bordeaux fiatal talentuma, Rio Mavuba tárgyalásokba kezdett az Arsenal csapatával. A londoniak 2006 nyarától alkalmaznák a francia válogatottban is számításba vett játékost.
Mavuba maga is megerõsítette az érdeklõdést, és elmondta, hogy a jövõben szívesen dolgozna együtt nagyra tartott honfitársaival. Mint tudjuk a piros-fehérek, elõszeretettel alkalmaznak gall futballistákat, ami legfõképpen a francia Arsene Wenger vezetõedzõnek köszönhetõ.
- Õk számítanának rám a jövõ évtõl, és hát rajtam sem fog múlni a szerzõdés. Remélem, mindenben sikerül majd megegyeznünk - mondta a Mavuba.
A Bordeaux fiatal talentuma, Rio Mavuba tárgyalásokba kezdett az Arsenal csapatával. A londoniak 2006 nyarától alkalmaznák a francia válogatottban is számításba vett játékost.
Mavuba maga is megerõsítette az érdeklõdést, és elmondta, hogy a jövõben szívesen dolgozna együtt nagyra tartott honfitársaival. Mint tudjuk a piros-fehérek, elõszeretettel alkalmaznak gall futballistákat, ami legfõképpen a francia Arsene Wenger vezetõedzõnek köszönhetõ.
- Õk számítanának rám a jövõ évtõl, és hát rajtam sem fog múlni a szerzõdés. Remélem, mindenben sikerül majd megegyeznünk - mondta a Mavuba.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.