31698

• 5w0rdf15h
    hát nekünk olyan stream volt amin a meccs ment az eurosport2ön de a kommentár az eurosport1 alatti volt :Ddd

én úgy tudom h a UPC még nem állapodott meg velük így még nincs....de holnap újra telefonálok majd....
  • Japep
    Grat a győzelemhez!
    Ti láttátok a meccset TV-ben?

Én most valamit nem értek...Eurosport2 streamen néztem a meccset és az angol volt...és ment rajta Premier Liga (Arsenal élőben, Chelsea 30 perccel csúsztatva, és most is megy az Eurosport2 UK-n a MU élőben).
    A UPC és a DigiTV is az angol Eurosport2-t sugározza ugye? És azt mondják, hogy mivel az az angol, nem a magyar ezért nem megy rajta a PL ("...később kiderült, két fajta Eurospor 2 lesz: egy angol, amin nem lesz PL, és egy magyar, amin lesz. Az UPC sajnos az előbbit szerezte meg és ugyanez a helyzet a Digi Tv-vel is!...")

De ha mi a mai meccset nézhetjük élőben az angol Eurosport2-n, és angol EU2 van a UPC/DigiTV-nek, akkor mi a probléma ???

(Lehet én vagyok a hülye, de nem értem...)
  • Anthony001
    Nyugodj meg, játszottak volna.Most nem erről van szó.A cserék között sem szerepeltek
  • banok
    itt vannak a gólok
  • zaki
    Gólokról van vhol videó? Kíváncsi vagyok mit csinált Lehmann az első gólnál... xd
  • II Rocky II
    ha ők játszottak volna akkor azt kérded hogy hol volt Hleb ,Van Persei....egy szerre nem lehet mindneki a pályán..
  • Shep
    Na a végére csak meglett a fordítás, szép volt.
  • Anthony001
    Hol volt Gilberto Silva és Eduardo?
  • szucsy89
    nah grat nektek végül fordítani tudtatok, bár mostmár Arsenal meccset többek között Lehmann miatt fogok nézni
  • karajjj
    Hát elég szenvedős volt, de hála Istennek megvan a 3 pont :D
  • Kaplan
    A Sparta érzésem szerint könnyen meglesz, viszont a bajnokságban a 'kis' csapatokra ugyanúgy komolyabban oda kell figyelni. Lásd a mai meccs.
  • 5w0rdf15h
    hja lényeg a győzelem a mutatott játékot gyorsan elfelejteni és a Sparta elleni bl selejtezőre kell koncentrálni
  • báttyó02
  • Kaplan
    A lényeg, hogy hoztuk a három pontot a meccs képéről ne beszéljünk.
  • vmvr
    de nálad már beteges:P
  • grebber
    Ennyi én állandóan ezt csinálom végre van valami :D
  • vmvr
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDd
  • 5w0rdf15h
    erre 2-1 :DDdddd nah csak szidni kell őket :Asdsadsa
  • 5w0rdf15h
    az Arsenal nem tottenham....ez egy nagy csapat ahol elvárások vannak és nem az h jól szerepeljenek...itt a bajnoki cím az elvárás ott meg uefa, bl hely megszerezése ez azér nagy különbség,...de amíg egy szaros kis fulhamet nem képes megverni a csapat, ráadásul hazai pályán, addig ne is álmodozzunk bajnoki címről
  • II Rocky II
    azért befigyelitek ugye?? Chelsea is otthon 0-1 re áll szal mit vagytok ennyire hitetlenek,száni....bizzatok és bizzatok.majd meglátjátok.utolsókból lesznek az elsők.utolsónak irjátok le de én tom hogy bl hely tuti meglessz.
  • II Rocky II
    neked is....fulham.mért irjátok le a csapatot.tavaly is nagycsapatot elvertünk kicsitől kikaptunk nagyjarészt....várjuk ki a végét...Tottenham is kikapott a sunerdlandtől egy újonctól.:S
  • II Rocky II
    fő a pozitív hozzállás.lol:D
  • 5w0rdf15h
    nah erre 1-1 dehát ez is tiziből...
  • vmvr
    tizenegyes! be kell rúgni
  • 5w0rdf15h
    hát ez a meccs szánalmas....ezt a keretet nem akarják megerősíteni??? vicc az egész ahogy van ezek a "gyerekek" semmit se fognak nyerni, örülhetünk ha benne leszünk az első 10be ha még 1 Fulham is képes elverni hazai pályán...
  • grebber
    Jólvan megnyugodtam semmi nem változott ott folytatjuk ahol abbahagytuk!
  • vmvr
    RvP innen igazán berúghatta volna:S
  • vmvr
    Eboué le, Walcott fel: TÁMADÁSSSSSSSS!:)
  • vmvr
    itt egyáltalán nem az angol nemzeti érzésekről van szó, hanem, hogy ha szeretsz egy focicsapatot, akkor valószínűleg érdekel, hogy mi történik vele.
  • dotkom
    mi van?D ez hogy jon ide?
  • vmvr
    hát ha szeretsz egy csapatot, akkor valószínűleg érdekel, hogy mi történik vele.
  • 5w0rdf15h
    altétikát közvetít xD
  • karajjj
    Azért Rosicky meg Fabregas elkapta a fonalat a félidő végére, kíváncsi vagyok, hogy mit alkotnak a másodikban.
  • lampre
    azért mert az eurosport 1 szól. Valaki csinálja meg!!!!!!!!!!!!!!!
  • dotkom
    A kommentator mert nem a meccsrol beszel? vagy honnan jon a hangja a streamnek?D
  • Shep
    Elég erőtlen ez az Arsenal, nem lepődnék meg ha egyenlítés sem lenne.
  • báttyó02
    dik 1:0ra vezet a fulhem...:\

amugy itt tudjátok nézni
    mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105
  • dotkom
    nem szerethetem az angol focit, meg az arsenalt anelkul hogy angol nemzeti erzeseim lennenek?D
  • báttyó02
    bránnerral miujság am? :d
  • vmvr
    akkor innen miért izgat egy külföldi csapat focija?:)