Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
zaki

zaki
Sparta Prague: Blazek, Pergl (Matusovic 70), Petrous, Lukas, Kadlec, Petras, Pospech, Zelenka, Kisel, Polacek, Slepicka (Dosek 77).
Subs Not Used: Bicik, Hasek, Herzan, Loucka, Jeslinek.

Booked: Lukas.

Arsenal: Lehmann, Lauren, Toure, Cygan, Clichy, Fabregas (Owusu-Abeyie 89), Flamini, Silva, Pires, Van Persie (Eboue 73), Reyes (Henry 15).
Subs Not Used: Almunia, Song Billong, Senderos, Larsson.

Booked: Van Persie, Clichy.

Goals: Henry 21, 74.

Att: 12,528

Ref: Wolfgang Stark (Germany).

zaki
Chelseat max a Juventus állíthatja meg szvsz (mármint a blben, mert a premier ligában senki), esetleg a Barcelona, vagy a Real Madrid

DJ Bee18
Szerintem Vieira a kulcsszó. Pedig örülnék, ha elkennétek a Chelseat meg az MU-t 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zaki
1. gólja szupi volt <#taps>

Sheva
hát kiderült h Henrik nélkül szarok vagytok 😞

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva

báttyó02
basszus....😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

cép vóóót! 😛PPPP

grebber
Na szép kikapunk a WBA-tól 😞

Elmehetnek a picsába mert el kell adni/kölcsön kell adni a fiatal tehetséges csatárokat meg nem kell venni hátvédeket ááá minek.
Jó lesz ha az elsõ 10-ben bennelesznek ilyen szar teljesítménnyel.
Csodálkozom hogy a Bl-ben még nem kaptak ki.

Next PC upgrade: 2022

Csak egy baj van vele, hogy õ is bal szélsõ. Azon a poszton ott van Pires, meg szerintem ha Pires eligazol, vagy visszavonul akkor Reyes fog bal szélsõként játszani.

Milyen igazad van! Ez a Rothen gyerek nagyon komoly erõsítés lenne!

Bár nem az Arsenal-hoz kapcsolódik, de szerintem Mendieta azért szürkébb, mint volt, mert nem a posztján játszatják. Egyébként szerintem Hleb-et sem a kp. jobb oldalán kéne játszatni, hanem belsõ kp-ként, vagy közvetlen a csatárok mögött.

Anthony001
Aha, szerintem mindenképp jobb lenne mint a mostani fiatal középpályások

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

zaki
lehet, de én nem is állítottam, hoyg az

Sheva
a midleszboróba van de még a nevét se hallani

Anthony001
Az egy dolog, de nem az õ hibája

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

zaki
mióta eladta a Valencia a Lazionak, azóta sehol sem van

Anthony001
Nemtom mér a múlté a Mendieta:S

Sheva
elõször is egy norm kapust (Lastuvka)
2 védõ (jobb, középsõ)
középpályára rutinos embereket
csatársorba nem nagyon kell

zaki
Mendieta már a múlté. Totti meg úgyse megy el Rómából

Anthony001
Mendieta, Totti, nem ártana egy kis erõsítés a középpályán

zaki
Frey, King, Bonera, Kapo, Rothen, Govou, és az Ajaxból pár fiatalt. Babel, Sneijder, vagy a már Hamburgabn játszó Van Der Vaart.

Kaplan
Trezegeut , Ibra, Buffon , Vieira , Cannavaro és Emerson. Csöppet sem vagyok elfogult 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ti név szerint melyik játékosokat hoznátok a csapathoz?

ÓÓÓÓ igen!!!! Ez a gól nagyon ott van. Én még akkor szerettem meg ezt a csapatot, amikor még a mag ez volt: Vivas, Adams, Seaman, Petit, Viera, Overmars, Anelka, Bergkamp!!! Az én kedvenc játékosom természetesen: Sir Bergkamp!!!<#vigyor2>

Kaplan
Viszont nagyon örülök a meccs végeredményének! HAJRÁ ARSENAL!
Chelsea ***aszott erõs 😞(

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Mert isten is volt ezen a meccsen 😊
Jó sok góltól mentette meg a csapatát 😊

zaki
meccs utáni nyilatkozatokban Taylor kapust isteníti mind2 edzõ

zaki
hát nehéz szülés volt, de megvan a meccs <#beka2>

zaki

zaki

Forrest Gump
Begyûjtöttük a három pontot(Arsenal 1 : 0 Birmingham ).
Senki nem örül?<#vigyor0>
Forrest Gump
Én régebben nem nagyon csíptem az angol focit, de az hozzá tartozik, hogy kevés bajnokit is lehetett látni, sõt szinte semmit.
Bergkamp fiatal kora óta kedvenc játékosom, s mikor az Arsenálba ment, onnantól figyeltem és szurkoltam nekik. Na meg a francia különítmény is az Arsenal felé terelte a szimpátiámat (Viera, Henry,Pires, késõbb Wiltord).
Sajnos ketten már nincsenek nálunk és hiányoznak is. Viera szárnyal a Juvéban, Wiltord is elég jó a Lyonban.
Remélem nem minõsül kéretlen reklámnak, de van egy nagyon jó, és részletes magyar Arsenal honlap.

www.gunners.hu

Ja! Elképesztõ. Már én is láttam 1000x, de még most is hihetetlen ez a TUDATOSSÁG amivel Dennis mozog!

zaki
ezt láttam már egy párszor, de ez egy hihetetlen gól volt... bekknek fogalma sem volt róla, hogy hol a zsuga 😄

zaki
nekem a kedvenc csapatom a Real Madrid, kedvenc bajnokságom a Premier Liga, Angliában sztem az Arsenal játssza a legszebb focit, szeretem õket 😊 Henry pedig <#worship> Vieira is nagyon jó játékos, csak sajnos elment a Juventusba :/ Pires, is nagy spíler <#eljen>

grizzly21
én madridos voltam attól kezdve hogy Figo óda került, de most már annyira nem tetszik a játékuk, és közben az arsenalé annyira megtetszett. volt egy angol bajnoki ahol a spurssel játszottak, és nagyon fordulatos izgalmas meccsen nyertek.

Forrest Gump

Bocs a méretért, nem tudtam kisebbre csinálni<#vigyor0>
Forrest Gump
Az a gól, amirõl beszélsz, benne van a FIFA 06-ban videón.<#eljen>Van még egypár jó kis videó régi, nagy gólókról. Az egyik Cantona gólja, nagyon nagy arca van benne.
2002 óta. Mindig szerettem az angol focit, de akkor láttam egy bajnoki összefoglalót amiben egy elképesztõ gólt lõtt BERGKAMP a Newcastlenak.
Azóta figyelem õket és nem volt nehéz megszeretni a fiukat.
(Féltett kincsem egy Bergkamp mez!!!)

grizzly21
ja és arsenal fan kezdek lenni😊

grizzly21
kellene egy Arsenal logo MSNbe, hogy jol latszon pl, hogy fa cup winners in 2005 biztosan van egy pár. köszi

De!

Kinek miért az Arsenal a kedvence, és mióta Arsenal fan? Kedvenc játékos?

zaki
na majd az öccsét <#idiota>

zaki
az kizárt, hogy Casillas elmegy Madridból.