31698
-
#6792 hát nekünk olyan stream volt amin a meccs ment az eurosport2ön de a kommentár az eurosport1 alatti volt :Ddd
én úgy tudom h a UPC még nem állapodott meg velük így még nincs....de holnap újra telefonálok majd.... -
#6791 Grat a győzelemhez!
Ti láttátok a meccset TV-ben?
Én most valamit nem értek...Eurosport2 streamen néztem a meccset és az angol volt...és ment rajta Premier Liga (Arsenal élőben, Chelsea 30 perccel csúsztatva, és most is megy az Eurosport2 UK-n a MU élőben).
A UPC és a DigiTV is az angol Eurosport2-t sugározza ugye? És azt mondják, hogy mivel az az angol, nem a magyar ezért nem megy rajta a PL ("...később kiderült, két fajta Eurospor 2 lesz: egy angol, amin nem lesz PL, és egy magyar, amin lesz. Az UPC sajnos az előbbit szerezte meg és ugyanez a helyzet a Digi Tv-vel is!...")
De ha mi a mai meccset nézhetjük élőben az angol Eurosport2-n, és angol EU2 van a UPC/DigiTV-nek, akkor mi a probléma ???
(Lehet én vagyok a hülye, de nem értem...) -
#6790 Nyugodj meg, játszottak volna.Most nem erről van szó.A cserék között sem szerepeltek -
#6789 itt vannak a gólok -
#6788 Gólokról van vhol videó? Kíváncsi vagyok mit csinált Lehmann az első gólnál... xd -
#6787 ha ők játszottak volna akkor azt kérded hogy hol volt Hleb ,Van Persei....egy szerre nem lehet mindneki a pályán.. -
#6786 Na a végére csak meglett a fordítás, szép volt. -
#6785 Hol volt Gilberto Silva és Eduardo? -
#6784 nah grat nektek végül fordítani tudtatok, bár mostmár Arsenal meccset többek között Lehmann miatt fogok nézni -
karajjj #6783 Hát elég szenvedős volt, de hála Istennek megvan a 3 pont :D -
#6782 A Sparta érzésem szerint könnyen meglesz, viszont a bajnokságban a 'kis' csapatokra ugyanúgy komolyabban oda kell figyelni. Lásd a mai meccs. -
#6781 hja lényeg a győzelem a mutatott játékot gyorsan elfelejteni és a Sparta elleni bl selejtezőre kell koncentrálni -
#6780 -
#6779 A lényeg, hogy hoztuk a három pontot a meccs képéről ne beszéljünk. -
#6778 de nálad már beteges:P -
#6777 Ennyi én állandóan ezt csinálom végre van valami :D -
#6776 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDd -
#6775 erre 2-1 :DDdddd nah csak szidni kell őket :Asdsadsa -
#6774 az Arsenal nem tottenham....ez egy nagy csapat ahol elvárások vannak és nem az h jól szerepeljenek...itt a bajnoki cím az elvárás ott meg uefa, bl hely megszerezése ez azér nagy különbség,...de amíg egy szaros kis fulhamet nem képes megverni a csapat, ráadásul hazai pályán, addig ne is álmodozzunk bajnoki címről -
#6773 azért befigyelitek ugye?? Chelsea is otthon 0-1 re áll szal mit vagytok ennyire hitetlenek,száni....bizzatok és bizzatok.majd meglátjátok.utolsókból lesznek az elsők.utolsónak irjátok le de én tom hogy bl hely tuti meglessz. -
#6772 neked is....fulham.mért irjátok le a csapatot.tavaly is nagycsapatot elvertünk kicsitől kikaptunk nagyjarészt....várjuk ki a végét...Tottenham is kikapott a sunerdlandtől egy újonctól.:S -
#6771 fő a pozitív hozzállás.lol:D -
#6770 nah erre 1-1 dehát ez is tiziből... -
#6769 tizenegyes! be kell rúgni -
#6768 hát ez a meccs szánalmas....ezt a keretet nem akarják megerősíteni??? vicc az egész ahogy van ezek a "gyerekek" semmit se fognak nyerni, örülhetünk ha benne leszünk az első 10be ha még 1 Fulham is képes elverni hazai pályán... -
#6767 Jólvan megnyugodtam semmi nem változott ott folytatjuk ahol abbahagytuk! -
#6766 RvP innen igazán berúghatta volna:S -
#6765 Eboué le, Walcott fel: TÁMADÁSSSSSSSS!:) -
#6764 itt egyáltalán nem az angol nemzeti érzésekről van szó, hanem, hogy ha szeretsz egy focicsapatot, akkor valószínűleg érdekel, hogy mi történik vele. -
#6763 mi van?D ez hogy jon ide? -
#6762 hát ha szeretsz egy csapatot, akkor valószínűleg érdekel, hogy mi történik vele. -
#6761 altétikát közvetít xD -
karajjj #6760 Azért Rosicky meg Fabregas elkapta a fonalat a félidő végére, kíváncsi vagyok, hogy mit alkotnak a másodikban. -
lampre #6759 azért mert az eurosport 1 szól. Valaki csinálja meg!!!!!!!!!!!!!!! -
#6758 A kommentator mert nem a meccsrol beszel? vagy honnan jon a hangja a streamnek?D -
#6757 Elég erőtlen ez az Arsenal, nem lepődnék meg ha egyenlítés sem lenne. -
#6756 dik 1:0ra vezet a fulhem...:\
amugy itt tudjátok nézni
mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105 -
#6755 nem szerethetem az angol focit, meg az arsenalt anelkul hogy angol nemzeti erzeseim lennenek?D -
#6754 bránnerral miujság am? :d -
#6753 akkor innen miért izgat egy külföldi csapat focija?:)