Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és természetesen azért is, mert szerintem jó játékos.

Egyébként igazad ezzel a menedzser dologgal kapcsolatban.... DE ugyebár érdekes módon, amíg az Arsenal nem jelentkezett be Wright-Philips-ért, addig a Chelsea sem érdeklõdött iránta. Szóval volt rá esély, hogy hozzánk jöjjön, amíg az alább említett okok miatt mégsem az Arsenalba került. Pedig én örültem volna, ha idejön, hiszen a nevelõapja legendás Arsenal játékos volt.

Csak nem Casillas-ra gondolsz?

Lehmann tényleg nagy lepkés, néha a hajam hullik tõle (és már nem is olyan fiatal, 36 éves). (Beszélnek egy fiatal, de már most klasszis kapus érkezésérõl a nyáron, egyenesen Madridból<#vigyor2>

Sok mindenben igazad van az átigazolásokkal kapcsolatban, de nem véletlenül hívják a vezetõedzõt menedzsernek az angol bajnokságban. Sokan mondják, hogy mostanában rosszul igazol az Arsenal (illetve idén Hleben kivül senki nem jött), de ennek több oka is van. Az az extrém helyzet amit Abramovics teremt az átigazolási piacon egy dolog. Épül az új stadion amire rengeteg pénz megy el, (tudom, hogy ez is egy befektetés, meg fog térülni, de nem most. Majd' kétszeres lesz a befogadó képessége az újnak, és a jegybevételek szempontjából nem mindegy.) Ez csak néhány dolog ami miatt nem lehet "eszetlen" igazolásokba (lásd Abramovics, aki alig két év alatt majd 500 millió Fontot költött játékosokra!!!) beszálnia Wengernek. Ezért menedzser, akinek a pénzel is kell bánnia (Wengernek közgazdász diplomája is van.) A téli igazolásoknál aktívabb lesz az Arsenal.

Az Arsenal utánpótlása nagyon erõs. Rengeteg a tehetséges fiatal akikrõl valószínüleg sokat fogunk hallani (Lupoli - Õ már az elsõ kerethez tartozik, Gerry, akit szintén nagyra értékelnek - Õ majd két évet hagyott ki egy nagyon sulyos saérülés miatt, de már játszik a tarcsiban.)

zaki
Piressel semmi gond szvsz. és Touréval sem. én Lehmannal nem vagyok kibékülve, meg a cserékkel... az olasz jöhetne, bár kétlem, hogy az Arsenalba fog jönni, inkább olaszba fog maradni szvsz, nem lennék meglepve, ha õ is az Interbe menne

grebber
Azért Pires még "öregen" is nagyon jó játékos simán kezdetném.

Next PC upgrade: 2022

Pires-t? a kispadon. Nagyon jó játékos, de már 32 éves, és ha már Wenger ennyire fiatalít, akkor én is úgy voltam vele, hogy játszanak a fiatalabbak. Mielõtt megkérdeznéd, hogy akkor miért nem Fabregas játszik védekezõ kp-t, azért mert még szerintem nincs azon a szinten, hogy stabil kezdõember legyen.
Egyetértek, hogy Toure helyére kellene más, sõt szerintem Lehman helyére.
Sajnos azonban én is csak azt tudom mondani, amit szinte mindenki. Egyszerûen nem tudnak a "kisebb" klubbok normális játékost venni, mert ha pl wenger kiszemel egy játékost, akkor a Chelsea azonnal bejelentkezik érte, és annyira felnyomja az árát, hogy azt már úgy nem érdemes megvenni (lásd pl. Arsenal - Wright-Philips, Essien) Egyébként nem tudom hallottátok-e (biztosan), hogy Wenger iaquintát (bocs, ha nem így kell írni) is megszerette volna venni. Csak õ nem nagyon akart jönni, és most, hogy kiderült nem hosszabbít az udinese-vel, úgy tudom, hogy inkább maradna olaszban. Mi a véleményetek errõl a játékosról? Szerintem Henry-val nagyon ütõs párost alkotnának, hiszen ez az olasz gyerek is gyors, ráadásul igen nagy lövõ ereje is van, és a kaput is érzi.

grebber
Touré helyére hoznék egy erõsebb védõt.

Anthony001
És a Pirest hol hagytad?:S:S

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Ha mindenki egészséges, és senki sincs eltiltva

Még valami: a felállás
Az én kezdõm
Lehman - Cole,Campbell,Toure,Lauren - Reyes,Gilberto,Hleb,Ljunberg - Henry, Van Persie/Bergkamp

áhojjj mindenkinek.
Csak egy "gondolatomat" szeretném megosztani veletek, illetve megkérdezni, hogy nektek mia véleményetek.
Én is nagy Arsenal fan vagyok, de szerintem változtatni kéne, azért, hogy nemzetközi porondon is eredményes legyen a csapat.
Szerintem Wenger, helyére kéne hozni egy olyan edzõt, akivel, amint azt az elõbb is írtam a bl-ben is eredményes legyen a csapat. Ne értsétek félre, szeretem a wenger-féle taktikát (szerintem az Arsenal játsza a legszebb focit a világon), de ez a bl-ben nem mûködik. Azt nem mondom, hogy küldjék el (állítólag 2007 után elakar menni), de szerintem a fiatalokkal kellene foglalkoznia.
Mi a véleményetek?

grebber
Na megjöttem éjszakás mûszakból wapról értesültem a mecscrõl és örülök az eredménynek 😄
Mondjuk nem feledteti a bajnokság kudarcait.

Kaplan
Jah ,bocs. Azért kevertem mert õk játszottak a 16ban , s úgy emlékeztem megint egy csoportba kerültek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Ajax szépített 2 perccel késõbb, de azóta semmi.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
<#worship><#worship><#worship>
azért nemgondoltam volna hogy ennyi lesz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Pires büntetõjével 0-2, hihetetlen ez az Ajax. Sneijder nélkül nem megy nekik.

Rudee
A Bayern nem az Arsenal csoportjában van.

Kaplan
Hát már nem 😛
Vezet a Bayern is

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Anthony001
Már csak 45 percet kell kihúzni!
És szerencsések vagyunk, mert a másik két csapat 0-0 és az csak jó!

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Kaplan
hehe 0-1 jeee! 😊
NYERÜNK EMBEREK NYERÜNK!

báttyó02
zsiiiiiirrrrrrrrrrrrrrr<#violent><#violent><#worship><#worship><#worship>

Forrest Gump
Vezetünk skacok!
G: Ljunberg
báttyó02

zaki
jaja, ezt mondtam én is.

báttyó02
és ilyenkor jön ki hogy nincsen olyan ember aki tudná helyettesiteni ezeket a sérülteket

ha kidõl egy Henry,akkor meghal a csapat ...

báttyó02
egyetértek
sajna tuti vereség 😞

zaki
sérült már hetek óta

Kaplan
Henryval mivan?

zaki
ma sztem tuti vereség. ugye nincs Henry, Gilberto Silva, és Bergkamp, Van Persie és Lehmann eltiltott, szal a fél csapat hiányzik

Kaplan
Pedig már rákellene jönniük, hogy is kell 😛

Sheva
hát ezzel egyetértek... az Arsenal az átigazolási idõszakban sose tud 2-3 jó játékost venni 😞

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

báttyó02
jaja

Anthony001
De Pires felépült

Rudee
NSO szerint megsérült Bergkamp és Gilberto Silva is <#vigyor>

Anthony001
Hát igen.
De ha lenne még kb 2 jó középpályás, akkor jó lenne a kezdõcsapat

zaki
sztem meg vagy egy fél tucat új játékos kéne, mert ilyen Almunia, Lehmann, Senderos, Cygan, nem Arsenal szintû játékosok. nagyon rövid a kispad, ha megsérült vki, máris káosz van. Pl Campbell, Henry

báttyó02
annak mondjuk nagyon örülök hogy Campbell felépült mert Senderos nemigazán tudta teljesen helyettesiteni...

Anthony001
Szerintem kéne 2 fasza középpályás, nekem spec ilyen a mostani összeállításom:

Lehman
Campbell
Cole
Lauren
Toure
Pires
Ljunberg
X
X
Henry
Reyes

Kaplan
Hát venni kéne csatárt mondjuk majd meglátjuk mi lesz.

grebber
Csatárokat is el kelett adni Wenger-nek mert miért ne.
Jeffers,Bentley,Aliardiere,Wiltord. Azt most ki lö gólt ?? Majd Campbell megint 😄

Kaplan
Hááát. Ez se az igazi.
Nem tudom mi lehet a gond 😞
Jó lenne , ha összkapnák magukat a fiúk. Azért a BL selejtezõ hely meglegyen!

báttyó02
háát...azért elsõ 5-be szerintem benntlesz,de sajna ahogy elnézem a meccseket nagyon döcögõsen megy 😞(((
kéne legalább 3uj igazolás,mert ha lesérül valaki nincsen olyan aki 100%osan potolhatná

zaki
4be ott lesz a csapat szvsz

grebber
ÁÁ ez igy nem lesz koser MU is kikapott Cselzí nyert.
Nincs Henry nincs gól vagy mifaszvan már? 😞

Na mindegy azért remélem UEFA kupás hely meglesz még.

báttyó02
basszus..

zaki
West Ham
R Carroll, T Repka, A Ferdinand, D Gabbidon, P Konchesky, Y Benayoun, H Mullins, N Reo-Coker, M Etherington (84 S Newton) , T Sheringham (81 B Zamora) , M Harewood
Subs: S Hislop, C Dailly, S Newton, J Collins, B Zamora

Arsenal
J Lehmann, B Lauren, K Toure, S Campbell, A Cole, F Ljungberg, F Fabregas, G Silva (71 M Flamini) , A Hleb, R Van Persie (82 G Clichy) , J Reyes (73 Q Owusu-Abeyie)
Subs: M Flamini, P Cygan, G Clichy, M Almunia, Q Owusu-Abeyie

0-0...

AdRiAnO
A hétfõi meccs utózöngéi: Itt a cikk!

www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!

Kaplan
<#eljen><#worship>