31698

• dotkom
    nem tom nekem innenn nezve tok mind1 hogy angol/amerikai/akarmi. ha mondjuk angol lennek szamitana, de igy nem kulonosobben izgat.
  • 5w0rdf15h
    hahh érdekes hír

hát pénz gond nem lenne ha megvenné a klubot az biztos
  • vmvr
    ő legalább angol. de akkor is remélem, hogy nem veszi meg a klubot.
  • 4kos
    Én Tourenak adtam volna de nem látunk bele a dolgokba fiúk , lehet Gallast mindenki tiszteli és a többiek is felnéznek rá elképzelhető hogy igazi vezéregyéniség.
  • báttyó02
    :-O
  • G_ArchAngel #6747
    Ecclestone-t érdekli az Arsenal

Bernie Ecclestone egy szombaton tett nyilatkozatában kijelentette, hogy szívesen megvásárolná az Angol Arsenal csapatot.

A Forma-1 irányítója a Times-nak elmondta, hogy akár már ma megvásárolná a klubbot, ha az eladó lenne.

Ecclestone egyébként jóban a korábbi elnökkel, David Deinnel, aki az előző szezonban kirobbant, a klub jövőjét illető heves vita következtében hagyta el a csapatot. A lap elmondása szerint Ecclestone hatalomátvétele egyet jelentene Dein Arsenálhoz való visszatérésével.

„David említette a dolgot," - mondta Ecclestone. „azonban vezetői még nem akarják eladni a klubbot, és 1 évre szóló munkáskizáró-egyezményt írtak alá, tehát nem tehetünk mást, várnunk kell, és majd meglátjuk, mi történik."

„Ezen idő alatt sok minden változhat. Ha lenne rá lehetőségem, biztos, hogy megvásárolnám az Arsenált, de csak úgy, ha irányíthatom is."

Az Arsenal jelenleg 432 millió fontot ér, azonban a szerződés lejártáig, áprilisig még sokat nőhet az ára, - állítja a Times.

Ha ajánlatot tenne, Ecclestone-nak Stan Kroenke-vel, az amerikai milliárdossal kéne versenybe szállnia, akinek már így is 12,2 %-os tulajdonrésze van a klubból.
  • báttyó02
    há.
  • DJ BP
    mi? 1 éve van nálatok nem? És már csk?
  • Gunnersboy
    én fél évről tudtam, de igy mégroszabb, de nemtudja valaki hogy megállapotak e olyan opcióban hogy akármikor visszahívható?
  • 5w0rdf15h
    Wenger kölcsönadta Djorout 1 évre a birmingham citynek...
  • II Rocky II
    Kolo Touré kellett volna hogy legyen a csapatkapitány vagy esetleg Lehmann,de pont Gallas,irtózatos hiba.mind1 ők tudják sajnos.Most a lényeg otthon legyűrni az ellenfelünket.vasáűrnap 13 órakkor.:D
  • báttyó02
    főleg azért mert nemrég nyilatkozta,h ha ebben az évben sem sikerül nyerni vmit,akkor simán elmegy ha ugy tartja kedve....pf
  • vmvr
    Gilberto vagy Kolo, úgy gondolom ők lehetnek igazi vezéregyéniségek ebben a csapatban. akármennyire is tisztelem Gallast neki nem adtam volna
  • 5w0rdf15h
    szvsz meg Gilberto Silvanak kellett volna adni...
  • Danman
    énis v fabregas csak ő túl fiatal
  • drowns41
    én alapból Kolo Touréra gondoltam..
  • báttyó02
    Anglia: William Gallas lett az Arsenal új csapatkapitánya
    A Barcelonába távozó Thierry Henry helyett William Gallas lesz az Arsenal együttesének új csapatkapitánya.
    A francia futballista jelölése némileg meglepetés, hiszen csak 2006 nyara óta tagja a londoni együttesnek.

"Úgy gondolom, egy középhátvéd az, aki jól tudja irányítani a csapatot, és Gallasnak megvan ehhez a megfelelő rutinja" - értékelt Arséne Wenger menedzser.

Ha Gallas éppen nincs a pályán, akkor Gilberto Silva, vagy Kolo Touré viseli a csapatkapitányi karszalagot.

• II Rocky II
    nm
  • grebber
    Már megvan a cime köszönöm!!
  • grebber
    Igen azlesz az legalábbis a hülye név rémlik ennek kellene a pontos cime!
  • II Rocky II
    rojadirecta?
  • grebber
    Külföldi oldal volt hülye névvel!Itt kértem valakitől privátba csak nemtudom már kitől:(
  • banok
    talán ez ?
  • grebber
    Nem ez volt az!Faszért nem mentettem el a kedvenceket :(
  • dotkom
    erre gondolsz?
  • grebber
    Valakitől kaptam linket ahol meglehet nézni milyen meccsek mennek és lehet őket online nézni!
    Betettem kedvencekbe de újra tettem a rendszert elfelejtettem kimásolni.Megadná valaki a linket??
  • báttyó02
    ennyi
  • kretyás
    mulkor irtam h hogy birtatok 9milliót fizetni egy annyira nem ismert balhátvédért... erre most a Newcastle vesz pont ennyiért egy balhátvédet :D

ez jó...
  • II Rocky II
    igy igaz.nyerünk ám...ezt birom sok idiota barom nem bizik a csapatban.igazi arsenal fanok.:D
  • csocso14
    Idén túrót se fog nyerni az Arsenal?
    Már az Emirates és az Lg kupa is meg van, de idén tényleg nem nyerünk semmit, és az is jelzés értékű, hogy a lazio-t, az inter-t, az ajax-ot és a psg-t is megvertük, erről ennyit.
  • Winz
    Venger a fiatalításával kinyalhatja a seggem,nem csoda,hogy Ljungberg lekoccolt,és az is jelzésértékű,hogy a Westhamhez.
    Idén túrót sem fog nyerni az Arzenál...pitsába >(
    .
    Mondjuk nekem még az is magas,hogy a Pool eladta LuisGarciát
  • Gunnersboy
    és nemtudom látjátok e de van Persie is ott a képen :)
    tehát mint mondtam, ezekszerint semmi komoly baja nincsneki :)
  • báttyó02
  • vmvr
  • II Rocky II
    egy szó mint 100 a lényeg nyertünk két serleget.:D és rem.jó bajnokirajt elé nézünk.
  • Gunnersboy
  • vmvr
    elmész te a picsába
  • csocso14
    LG kupa a hivatalos megnevezés [tovább kötöszködik]
  • II Rocky II
    Amsterdam tournament nem pedig cup.Emirates az igen cup.[kicsit kötekedik]
  • vmvr
    és ez az Amsterdam kupa megnyerését is eredményezte

jól indul a szezon: Amsterdam/Emirates cup siker