Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arsenal utánpótlása nagyon erõs. Rengeteg a tehetséges fiatal akikrõl valószínüleg sokat fogunk hallani (Lupoli - Õ már az elsõ kerethez tartozik, Gerry, akit szintén nagyra értékelnek - Õ majd két évet hagyott ki egy nagyon sulyos saérülés miatt, de már játszik a tarcsiban.)
Egyetértek, hogy Toure helyére kellene más, sõt szerintem Lehman helyére.
Sajnos azonban én is csak azt tudom mondani, amit szinte mindenki. Egyszerûen nem tudnak a "kisebb" klubbok normális játékost venni, mert ha pl wenger kiszemel egy játékost, akkor a Chelsea azonnal bejelentkezik érte, és annyira felnyomja az árát, hogy azt már úgy nem érdemes megvenni (lásd pl. Arsenal - Wright-Philips, Essien) Egyébként nem tudom hallottátok-e (biztosan), hogy Wenger iaquintát (bocs, ha nem így kell írni) is megszerette volna venni. Csak õ nem nagyon akart jönni, és most, hogy kiderült nem hosszabbít az udinese-vel, úgy tudom, hogy inkább maradna olaszban. Mi a véleményetek errõl a játékosról? Szerintem Henry-val nagyon ütõs párost alkotnának, hiszen ez az olasz gyerek is gyors, ráadásul igen nagy lövõ ereje is van, és a kaput is érzi.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Az én kezdõm
Lehman - Cole,Campbell,Toure,Lauren - Reyes,Gilberto,Hleb,Ljunberg - Henry, Van Persie/Bergkamp
Csak egy "gondolatomat" szeretném megosztani veletek, illetve megkérdezni, hogy nektek mia véleményetek.
Én is nagy Arsenal fan vagyok, de szerintem változtatni kéne, azért, hogy nemzetközi porondon is eredményes legyen a csapat.
Szerintem Wenger, helyére kéne hozni egy olyan edzõt, akivel, amint azt az elõbb is írtam a bl-ben is eredményes legyen a csapat. Ne értsétek félre, szeretem a wenger-féle taktikát (szerintem az Arsenal játsza a legszebb focit a világon), de ez a bl-ben nem mûködik. Azt nem mondom, hogy küldjék el (állítólag 2007 után elakar menni), de szerintem a fiatalokkal kellene foglalkoznia.
Mi a véleményetek?
Mondjuk nem feledteti a bajnokság kudarcait.
Next PC upgrade: 2022
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
azért nemgondoltam volna hogy ennyi lesz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vezet a Bayern is
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
És szerencsések vagyunk, mert a másik két csapat 0-0 és az csak jó!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
NYERÜNK EMBEREK NYERÜNK!
ha kidõl egy Henry,akkor meghal a csapat ...
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Szar Bayern, szar Bayern :)
De ha lenne még kb 2 jó középpályás, akkor jó lenne a kezdõcsapat
Lehman
Campbell
Cole
Lauren
Toure
Pires
Ljunberg
X
X
Henry
Reyes
Jeffers,Bentley,Aliardiere,Wiltord. Azt most ki lö gólt ?? Majd Campbell megint 😄
Nem tudom mi lehet a gond 😞
Jó lenne , ha összkapnák magukat a fiúk. Azért a BL selejtezõ hely meglegyen!
kéne legalább 3uj igazolás,mert ha lesérül valaki nincsen olyan aki 100%osan potolhatná
Nincs Henry nincs gól vagy mifaszvan már? 😞
Na mindegy azért remélem UEFA kupás hely meglesz még.
R Carroll, T Repka, A Ferdinand, D Gabbidon, P Konchesky, Y Benayoun, H Mullins, N Reo-Coker, M Etherington (84 S Newton) , T Sheringham (81 B Zamora) , M Harewood
Subs: S Hislop, C Dailly, S Newton, J Collins, B Zamora
Arsenal
J Lehmann, B Lauren, K Toure, S Campbell, A Cole, F Ljungberg, F Fabregas, G Silva (71 M Flamini) , A Hleb, R Van Persie (82 G Clichy) , J Reyes (73 Q Owusu-Abeyie)
Subs: M Flamini, P Cygan, G Clichy, M Almunia, Q Owusu-Abeyie
0-0...
www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!