31698
-
6600GT #6832 helo!szerintem,0-1 lesz! -
#6831 Következő meccs: aug. 19. Blackburn - ARSENAL (PL)
fuuuuuu szerintem 1-2 lesz :o -
#6830 jöhetsz a tippeljünk topikba:) -
karajjj #6829 Na ha a következőt is megmondod, igérem minden meccs előtt megkérdem és go tippmixelni :D -
#6828 EZENTUL, MINDIG MINDEN MECCS ELŐTT KÉRDEZZETEK MENNYI LESZ SZERINTEM :D
#6817 -
#6827 -
karajjj #6826 Isten tartsa meg ezt a szokását:D így legalább tuti a gól:D -
#6825 úgylátszik Hleb mostanság csak a 90.percben tud gólt szerezni:)
-
karajjj #6824 Szép volt, csak így tovább!
GoGunners!!! -
#6823 azaaz BL selejzető:
Sparta Praha-Arsenal 0-2 ( Fabregas 72; és Hleb 90 ) gogunners !!!!!!!!!!!!! -
#6822 2-0 ennél jobb odavágó eredménynél kell jobberedmény???????????????????????????,. -
#6821 1-0 Fabregas 72.:D végre naon jó:D -
#6820 nekem sincs, a többi stream meg nem jön be:S -
#6819 amugy kurvajo, csak nekem nincs Setanta nevű ado a sopcaston? :-cccc -
#6818 énis ezt tartom a legvalószínűbbnek. 2005-ben a BL főtáblán idegenben 0-2re nyertünk ellenük, és a Highbury-ben pedig 3-0ra. -
#6817 k, szvsz meg 0-2 lesz. -
#6816 egyelőre ezeken lehet majd lesni a mecset.:
CT2 (HQ) Tvants Windows Media Real Player
- CT2 (LQ) Tvants Windows Media Real Player
- Setanta Sports 1 [en] SopCast Tvants Tvants
utobbi fog sztem jo lenni,vagyis én azon nézem nagy valószínűséggel.habár várjunk lehet majd még lessz stream később több.:) sztem félidőben vezetni fog a Sparta aztán összesszedjük magunkat és megfoorditjuk majd lö még egy et a Sparta és 2-2 lessz. de lehet hogy nyerünk 2-1 re vagy kikapunk 2-1 re ez a három közül vmelyik tuti bekövetkezik.(multkor jo kis zakoba futott a Sparta asszem 6-1re kapott ki(?) ha igy teljesit akkor lehet mink is adunk nekik.:D -
#6815 jaja teljesen jogos
Wengert most nem értettem:\ -
#6814 sejtettem h azért nem fog neki tetszeni h Gallast lett a csk.... és milyen igaza van
Nem maradhat az Arsenal csapatkapitánya Gilberto Silva. Hivatalosan az előző évben sem a brazil világbajnok volt az első számú ember erre a megtisztelő feladatra, ám mivel Thierry Henry sérülés miatt kihagyta tavalyi szezon felét, az elmúlt időszakban Gilberto vezetésével futhatott ki a gyepre a londoni alakulat.
Egészen pontosan az idei felkészülési mérkőzésekig. Azokon ugyanis nem vett részt a brazil, így William Gallas, vagy Kolo Toure viselte az Angliában még inkább megtiszteltetésnek számító karszalagot.
"Én voltam a kapitány az előző szezonban, amikor Thierry Henry nem játszott, és miután elment Barcelonába azt gondoltam, továbbra is én leszek az" - szomorkodott némileg érthetően egy, a goal.comon megjelent írás szerint Gilberto Silva.
"Arséne a menedzser, és ez az ő döntése. Az élet megy tovább, én meg csinálom tovább a dolgomat"
"De az meglepett, hogy nem beszélt velem a döntéséről. Lett volna rá ideje, ott voltam az edzésen mielőtt nyilvánosságra hozta döntését"
"Aznap este tudtam meg az Arsenal honlapjáról. Nem zavar, hogy nem lettem kapitány, de ebből az eljárásból tanultam" - zárta mondandóját a londoni csapatot 2002 óta szolgáló Gilberto Silva, aki azért a csapatkapitány-helyettesi titulust megtarthatta. -
#6813 Lehmann: A legrosszabb hibám volt:
Az Arsenal kapusa, Jens Lehmann szerint a Fulham elleni hibája volt az eddigi karrierje legrosszabb pontja.
Így nyilatkozott: "Még sosem volt ilyen rossz első labdaérintésem az egész pályafutásom alatt. Először balra akartam játszani a labdát, aztán valahogy félúton félig meggondoltam magam."
"Ha így kellett, hogy kezdődjön a szezon számomra, ennél már csak jobb lehet."
A német válogatott menedzsere, Joachim Low is követte a meccset a TV-ben.
"Egy olyan kaliberű kapus, mint Jens, egész életében csak egy vagy két ilyen hibát követ el." -
#6812 reggel volt akkor még nekem, kb. most 3óra körül jöttem rá, hogy kedd van:D -
#6811 holnap lesz a meccs -
#6810 banok oldalán találtam:
20.45 Sparta Praha-Arsenal
Setanta (Sopcast) -
#6809 este bajnokok ligája selejtező meccset játszanak fiaink a Sparta Praha ellen, idegenben.
nem lesz könnyű meccs, de gólt kell rúgni mindenképpen, szerintem ez sikerültni fog.
valaki tud streamet mondani? -
lampard99 #6808 nem írják sehol?
De nem kel agodni hiszen ott van walcot és az uj dán srác -
#6807 remélem mihamarabb felépül, nomeg tudni kéne Gilbertonak mi a baja :o -
#6806 '83 '89 -
lampard99 #6805 tényleg igaz hogy az utolsó 2 percben tutak gólt lőni? a fulham ellen? -
#6804 most olvastam, hogy Eduardonak bokasérülése van, a Spata ellen is csak 50%, hogy játszani fog.
Gilbertonak is biztos van valami sérülése, de arról nem írtak -
#6803 akiknek nincs még eurosport2 (mint nekem) azok elvileg (felvételről) de tudják nézni az arsenal meccseit a sport1-en v 2ön.most láttam reklámost, és pénteken lesz az Arsenal - Fulham meccs 19.00-kor. -
#6802 hát igen hozta a formáját... -
#6801 Lál, mit csinált Lehmann az első gólnál... :DDDDDDDDDD -
#6800 Köszi. -
#6799 én akkor nem vagyok ebben a nagyrészben benne, mert én nem örülnék pl egy orosz milliárdosnak, aki csinál a csapatból egy chelsea-t.
én azt mondom, így tökéletes minden ahogy van, a klub költségvetése elég jó, anyagi problémák nincsnek. nem kell ide sem Ecclestone, sem más -
#6798 osztom.szerintem a topiklakók nagyrésze úgy van vele,hogy tök mindegy,hogy a tulaj milyen nemzetiségű,az a lényeg,hogy legyen lóvé,meg hogy abból adjon is :) -
#6797 persze hogy erdekel, de mert izgulsz azon annyira hogy milyen nemzetisegu a tulaj? az elobb meg ezen ment az ertekezes, nem arrol hogy erdekel e a csapat sorsa ugy altalanossagban... -
#6796 hát nekünk monortel kábeltv van ami a upc csoport tagja... -
#6795 Nem ma volt az utánpótlás meccs is? Milan-Arsenal ? ha igen, akor beírnátok h. mennyi lett, mert nem találom sehol. -
lampre #6794 Egy kábelen nincs eusport 2! De jól játszott az arsenal de még mindig nem tanulták meg hogy kell gólt lőni kb 80 Hatalmas gólhejzetet hagytak ki! -
#6793 Te UPC direct, vagy UPC kábeltévénél vagy?