31698

• 6600GT
    helo!szerintem,0-1 lesz!
  • Gunnersboy
    Következő meccs: aug. 19. Blackburn - ARSENAL (PL)

fuuuuuu szerintem 1-2 lesz :o
  • vmvr
    jöhetsz a tippeljünk topikba:)
  • karajjj
    Na ha a következőt is megmondod, igérem minden meccs előtt megkérdem és go tippmixelni :D
  • Gunnersboy
    EZENTUL, MINDIG MINDEN MECCS ELŐTT KÉRDEZZETEK MENNYI LESZ SZERINTEM :D

• Kaplan
  • karajjj
    Isten tartsa meg ezt a szokását:D így legalább tuti a gól:D
  • vmvr
    úgylátszik Hleb mostanság csak a 90.percben tud gólt szerezni:)

• karajjj
    Szép volt, csak így tovább!
    GoGunners!!!
  • II Rocky II
    azaaz BL selejzető:
    Sparta Praha-Arsenal 0-2 ( Fabregas 72; és Hleb 90 ) gogunners !!!!!!!!!!!!!
  • II Rocky II
    2-0 ennél jobb odavágó eredménynél kell jobberedmény???????????????????????????,.
  • II Rocky II
    1-0 Fabregas 72.:D végre naon jó:D
  • vmvr
    nekem sincs, a többi stream meg nem jön be:S
  • Gunnersboy
    amugy kurvajo, csak nekem nincs Setanta nevű ado a sopcaston? :-cccc
  • vmvr
    énis ezt tartom a legvalószínűbbnek. 2005-ben a BL főtáblán idegenben 0-2re nyertünk ellenük, és a Highbury-ben pedig 3-0ra.
  • Gunnersboy
    k, szvsz meg 0-2 lesz.
  • II Rocky II
    egyelőre ezeken lehet majd lesni a mecset.:
    CT2 (HQ) Tvants Windows Media Real Player
    - CT2 (LQ) Tvants Windows Media Real Player
    - Setanta Sports 1 [en] SopCast Tvants Tvants
    utobbi fog sztem jo lenni,vagyis én azon nézem nagy valószínűséggel.habár várjunk lehet majd még lessz stream később több.:) sztem félidőben vezetni fog a Sparta aztán összesszedjük magunkat és megfoorditjuk majd lö még egy et a Sparta és 2-2 lessz. de lehet hogy nyerünk 2-1 re vagy kikapunk 2-1 re ez a három közül vmelyik tuti bekövetkezik.(multkor jo kis zakoba futott a Sparta asszem 6-1re kapott ki(?) ha igy teljesit akkor lehet mink is adunk nekik.:D
  • báttyó02
    jaja teljesen jogos
    Wengert most nem értettem:\
  • 5w0rdf15h
    sejtettem h azért nem fog neki tetszeni h Gallast lett a csk.... és milyen igaza van

Nem maradhat az Arsenal csapatkapitánya Gilberto Silva. Hivatalosan az előző évben sem a brazil világbajnok volt az első számú ember erre a megtisztelő feladatra, ám mivel Thierry Henry sérülés miatt kihagyta tavalyi szezon felét, az elmúlt időszakban Gilberto vezetésével futhatott ki a gyepre a londoni alakulat.

Egészen pontosan az idei felkészülési mérkőzésekig. Azokon ugyanis nem vett részt a brazil, így William Gallas, vagy Kolo Toure viselte az Angliában még inkább megtiszteltetésnek számító karszalagot.

"Én voltam a kapitány az előző szezonban, amikor Thierry Henry nem játszott, és miután elment Barcelonába azt gondoltam, továbbra is én leszek az" - szomorkodott némileg érthetően egy, a goal.comon megjelent írás szerint Gilberto Silva.

"Arséne a menedzser, és ez az ő döntése. Az élet megy tovább, én meg csinálom tovább a dolgomat"

"De az meglepett, hogy nem beszélt velem a döntéséről. Lett volna rá ideje, ott voltam az edzésen mielőtt nyilvánosságra hozta döntését"

"Aznap este tudtam meg az Arsenal honlapjáról. Nem zavar, hogy nem lettem kapitány, de ebből az eljárásból tanultam" - zárta mondandóját a londoni csapatot 2002 óta szolgáló Gilberto Silva, aki azért a csapatkapitány-helyettesi titulust megtarthatta.
  • vmvr
    Lehmann: A legrosszabb hibám volt:

Az Arsenal kapusa, Jens Lehmann szerint a Fulham elleni hibája volt az eddigi karrierje legrosszabb pontja.

Így nyilatkozott: "Még sosem volt ilyen rossz első labdaérintésem az egész pályafutásom alatt. Először balra akartam játszani a labdát, aztán valahogy félúton félig meggondoltam magam."

"Ha így kellett, hogy kezdődjön a szezon számomra, ennél már csak jobb lehet."

A német válogatott menedzsere, Joachim Low is követte a meccset a TV-ben.

"Egy olyan kaliberű kapus, mint Jens, egész életében csak egy vagy két ilyen hibát követ el."
  • vmvr
    reggel volt akkor még nekem, kb. most 3óra körül jöttem rá, hogy kedd van:D
  • 5w0rdf15h
    holnap lesz a meccs
  • Gunnersboy
    banok oldalán találtam:
    20.45 Sparta Praha-Arsenal
    Setanta (Sopcast)
  • vmvr
    este bajnokok ligája selejtező meccset játszanak fiaink a Sparta Praha ellen, idegenben.

nem lesz könnyű meccs, de gólt kell rúgni mindenképpen, szerintem ez sikerültni fog.

valaki tud streamet mondani?
  • lampard99
    nem írják sehol?
    De nem kel agodni hiszen ott van walcot és az uj dán srác
  • Gunnersboy
    remélem mihamarabb felépül, nomeg tudni kéne Gilbertonak mi a baja :o
  • Danman
    '83 '89
  • lampard99
    tényleg igaz hogy az utolsó 2 percben tutak gólt lőni? a fulham ellen?
  • vmvr
    most olvastam, hogy Eduardonak bokasérülése van, a Spata ellen is csak 50%, hogy játszani fog.

Gilbertonak is biztos van valami sérülése, de arról nem írtak
  • Danman
    akiknek nincs még eurosport2 (mint nekem) azok elvileg (felvételről) de tudják nézni az arsenal meccseit a sport1-en v 2ön.most láttam reklámost, és pénteken lesz az Arsenal - Fulham meccs 19.00-kor.
  • 5w0rdf15h
    hát igen hozta a formáját...
  • zaki
    Lál, mit csinált Lehmann az első gólnál... :DDDDDDDDDD
  • zaki
    Köszi.
  • vmvr
    én akkor nem vagyok ebben a nagyrészben benne, mert én nem örülnék pl egy orosz milliárdosnak, aki csinál a csapatból egy chelsea-t.

én azt mondom, így tökéletes minden ahogy van, a klub költségvetése elég jó, anyagi problémák nincsnek. nem kell ide sem Ecclestone, sem más
  • hunbasser
    osztom.szerintem a topiklakók nagyrésze úgy van vele,hogy tök mindegy,hogy a tulaj milyen nemzetiségű,az a lényeg,hogy legyen lóvé,meg hogy abból adjon is :)
  • dotkom
    persze hogy erdekel, de mert izgulsz azon annyira hogy milyen nemzetisegu a tulaj? az elobb meg ezen ment az ertekezes, nem arrol hogy erdekel e a csapat sorsa ugy altalanossagban...
  • 5w0rdf15h
    hát nekünk monortel kábeltv van ami a upc csoport tagja...
  • Kaplartom
    Nem ma volt az utánpótlás meccs is? Milan-Arsenal ? ha igen, akor beírnátok h. mennyi lett, mert nem találom sehol.
  • lampre
    Egy kábelen nincs eusport 2! De jól játszott az arsenal de még mindig nem tanulták meg hogy kell gólt lőni kb 80 Hatalmas gólhejzetet hagytak ki!
  • vmvr
    Te UPC direct, vagy UPC kábeltévénél vagy?