Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Suarez meg közben 16PL-gólnál jár.

No one can stop Death!

minimize
Kos-ról ez a délelõtti,remélem,igazad lesz...
"The Frenchman was carried off on a stretcher after suffering a 'deep laceration to the knee' and the early prognosis suggests that Arsenal could be without one of their most influential players as they enter the hectic Christmas period."

No one can stop Death!

arsnl
tény, ha rúgtunk volna még 2-3gólt city is berámolt volna lazán, elnézve tegnapi "védekezésünket".
vmi jó hír is legyen: Kos sérülése nem komoly, Chelsea ellen visszatérhet.

6unn3r
Valóban meghiúsított néhány gólhelyzetet a játékvezetõ a rossz döntéseivel, de ez csak az érem egyik oldala és nem mentség az alól, hogy milyen hibákból kaptunk gólokat.<#rolleyes>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

arsnl
ja ez még tegnapihoz.

arsnl
2hét és kinyit a januári piac. remélem igazolunk vkit elõre, vmi mobilabb csatárt mint Giroud.

minimize
de unalmas már...ha van bizalom a csapat iránt,azért jönnek beugatni,ha meg nincs,az a baj. a lényeg,hogy EZ az egyik "legfoglalkoztatottabb" topik,sokat elárul,hogy másutt esetenként 1-2komment/hó,itt meg napi szinten okos mindenki...<#taps>

No one can stop Death!

Solidus
ez van 6-3,de jön majd egy kis pihenõ,és lehet behúzni a meccseket újra. 😊
Go Gunners!!

.:SOLIDUS:.

Solidus
én nem járok át a másik fórumra hergelni,ez a különbség az értelmes szurkoló meg közötted...

grebber
Mire gondolt nem is értem ekkora vereség után mit akar.

Next PC upgrade: 2022

6unn3r
"Sorry I didn't thank the fans at the end of the game!

You have been brilliant to me and I know you had travelled a long way and spent your money to support us. I was upset with the result and know I should have come to you to say 'thank you' and I know it is a big Arsenal tradition win, lose or draw." M.Ö.

contraste
Ez igaz "kisfiam", csak akkor nem értem még mindig mire volt ez nagy mellény, h hú mekkora csapat lett az Arsenal hirtelen a semmibõl. Majd meglátjuk mi lesz jövõhéten, és persze májusban ki hol fog állni.

ain't got no history

Steve Downie
Nem tudom, kisfiam, én megnéztem a sorsolásokat és semmivel sem tûnik nehezebbnek, mint amilyen meccseink eddig voltak, nektek meg fõleg nem nehezebb a sorsolásotok. Veletek lesz majd derbi nemsokára, gondolom erre próbáltál a magad módján utalni.
Egyébként is, ez lenne a nagy érv a feltételezett visszaesésünkre, hogy lesz 1-2 nagycsapat elleni meccsünk is? Pont Mourinho nyilatkozta azt 2006-ban, hogy a Chelsea bajnoki címéhez szinte semmi köze nem volt annak, hogy mit játszik pl. a mu-el, a kisebb csapatokat kell megverni, neki is ez a receptje.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
még mindig elõttetek vagyunk addig csak csönd legyen😊
mi legalább megverjük a kis és középcsapatokat.

contraste
Hogyis volt ez, hogy Nápolyi evés után egy kis City verés?😊

Nagyon elszálltatok csak, mert volt egy jó szériátok a közép-alsó házas csapatok ellen. Majd most a szezon bedurvultával meglátjuk ki mire megy.

ain't got no history

minimize
mindegy,hagyjuk.
elfelejtettek focizni 3hét alatt,oké.
vagy mégsem,inkább a kicsik ellen ment csak.sõt,véletlen a helyezés+elért gólok-pontok is.tényleg hihetetlen,hogy fáradtak...

No one can stop Death!

webibebi
érdekes ahogy a meccs végén merte lebaszta özilt h nem megy oda a szurkolókhoz

msn:[email protected] bárki felvehet

grebber
"Mindegy idén vezetjük a pl-t"

Akit ez érdekel gyorsan csináljon képeket a tabelláról mert 2 forduló és sehol se leszünk.Innen jön a lejtmenet jó lesz az az 5-6. hely az talán meglesz!

Egyértelmû, hogy azért vagyunk elsõk, mert idén az összes nagycsapat bénázik. City a nagyok ellen felszívja magát, mi meg as kicsiket verjük stabilan. Ha a city összeszedi magát idegenben simán bajnok lehet ebben a mezõnyben. Mi talán harmadiknak jók vagyunk. Mindegy idén vezetjük a pl-t, bizzunk a többi csapat balfasszságán mi meg hozzuk a kötelezõket!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

6unn3r
A lófaszt! Már elnézést, nem téged akarlak betámadni, de könyörgöm kibaszott profi focistákról beszélünk. Minden évben nyávog valamelyik csapat a menetrend miatt. És minden csapat azt képzeli, hogy a saját érdekei fontosabbak, mint bármelyik másik csapaté. Kussolni kell és játszani azért a kurva sok lóvéért, amit a hobbijukért kapnak. Aki hét napból hatszor hajnaltól estig fát vág az erdõben hugyért szarért, na az jöjjön a fáradtsággal. De ne ezek! Mert nem a fáradtság mutatkozott rajtuk, hanem a lélektelenség. Semmi tûz, semmi csapatösszhang, semmi kommunikáció. A gyönyörû játéknak nyomai sincsenek már. És hogy bivaly erõs a középpályánk? Hányszor mozoghattak tiszta üresen a City játékosai? Nem volt visszafutó ember, csak kocogtak, nem mentek labda irányába, eladták a labdát, nem figyeltek egymásra. Kapásból 3 gól kivédhetõ lett volna, mert csakis saját bambaságuk miatt történt meg. Nem kérdés,a City jobb volt, de nem ennyivel. És Wenger az erõs mentális állapotokról beszél. Ugyan már. És addig, amíg úgy megy ki egy bajnokesélyesnek titulált csapat a City pályára, hogy védekezünk....hát kapják be. Ezzel kurta el Wenger a Napoli ellen is.

a citynek is három meccse volt, és nem kos kiesésével ment el a meccs mert az elsõ gólunkig is alig volt helyzetünk. a city úgy jött ki a pályára, hogy megakarja nyerni a meccset és ezért mindent megtettek, nem adtk fel egy percig sem. nem álltak vissza mikor vezettek ahogy mi szoktuk néha tenni. tanulni kell a meccsbõl aztán a chelsea-t elverni és így tovább növelni az elõnyünket ! Ráadásul a ligakupa vereségért is illene visszavágni a kékeknek
minimize
azért 3at kaptak õk is.<#wink>
T.Sanabria kész egy 5éves szerzõdés aláírására,Sagna hosszabbítása jó úton halad,a barcelónai mindösszesen 300ezer fontba fájhat,Sagna pedig heti 70k körül kaphat fizut,újabb 3évig.

No one can stop Death!

arsnl
azért 60.p környékén lehetet érezni h 6nap alatt ez a 3.meccsünk. kurva annyát FA-nak meg különbözõ tv adóknak. mind1 vereség azért bekalkulálható itt, igaz kicsit durva ez a 6-3.

5w0rdf15h
még jó h nem néztem...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
Fernandinnyó nulla gólos a meccs elõtt,erre besztároljuk õt is...ehh...
9nap pihenõ,de "bajnokesélyes" csapat nem kaphat 6gólt-senkitõl.
amúgy a City idegenben fele annyi pontot lapátolt össze,mint mi,és maradt még a pontelõny is,mielõtt vki eret vágna magán a mai események miatt.<#smile>

No one can stop Death!

arsnl
hát ez ellehet felejteni gyorsan

Zsiru ma is megmutatta mennyire jó😄
Majd kiesõk ellen lövi gólokat.P
minimize
utoljára(a csirkék "odalátogatását" nem figyeltem...)a mu-t láttam ennyire labdát kergetni az Etihad-ban,mint ma mi rendezünk.
szégyen, és tény,amíg Cityhez,Kékekhez,mu-hoz remegõ lábakkal megyünk, zéró sansz a PL-címre.
holnaptól meg jön a szokásos Mou-pszichológia...

No one can stop Death!

Végülis tudtuk, hogy kikapunk, reméltem, hogy egy felejtõs meccs lesz, nem marad a srácok fejében, de az 5:2 csúnya zakó!

Ajjaj!

Ok, végülis tökmindegy. Giroud haza kéne küldeni, pihenjen, karácsonyozzon, dugjon meg pár nõt, aztán januárban vegye már fel a góllövõcipõt, mert amit nyújt az rohadt kevés.

minimize
nem,a meccs a kevés pihenéssel, és Kos kiesésével ment el,na meg a "Gibbs helyett Monreal"-al. nagyjából.

No one can stop Death!

Na most ment el a meccs...4:2:-(

limperatore
4

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

minimize
1...

No one can stop Death!

minimize
Kroenke növelte a részesedését a klubban.
" Kroenke has bought 13 new Arsenal shares to increase his stake in the club to 66.85 per cent.
It was confirmed this week that Kroenke's son Josh has been appointed as a non-executive director Arsenal."

No one can stop Death!

minimize
Arteta said: "I don’t understand why we play against Everton on Sunday afternoon, play in Naples on Wednesday evening, get back at 4am and then play again early on Saturday in Manchester.
Our preparation for the game will just be about recovery. It’s not ideal because they will be ready for us as they rested seven players in Munich.
We have to be ready, no excuses. We want to win there and we have to be prepared."<#nemtudom>

No one can stop Death!

Jó mondjuk érthetõ wenger álláspontja. Tudja õ is, hogy két szériában is teljesíteni könnyen a két szék közül padló eset lenne...ha meg választani kell hát a bl ami inkább dobandó.
Viszont ez a csapat így még mindig csak nagy szerencsével lehet pl bajnok, bár nyáron simán aláírom a pl harmadik helyet, ehhez képest még mindig vezetünk. City ellen kurva necces lesz, pláne, hogy a city tartalékolt a szombati rangadóra. Anno írtam, hogy ott belefér a vereség, most is ezt mondom, de akkor utána nyerni kell otthon, mégegy döntetlen könnyen leszállópályára állít minket.

grebber
Elõjött megint a legalja szint.
Blt már felejthetik is el mert kiesnek mint a szar.
City ellen meg kezdõdhet az imádkozás , hogy nehogy csúnya 6-8 gólos zakó legyen a vége.
Aztán kezdõdik ott is a lejtmenet.

6unn3r
Jó, azért tegyük hozzá, hogy a Bayern tegnap is azt csinálta, mint most mi...vagy tavaly ellenünk...nagyon lazára vették miután 2-0ra már mentek...

arsnl
kassai leszophat amúgy, Arteta 2 szabálytalanság egész meccsen, egyik se se volt igazán sárga lapos. bezzeg Behrami vagy 5-6szor szabálytalankodott. érdekes h ha õ a bíró 3 meccs 3 vereség(0 rúgott gól)

6unn3r
Nyilván ne kezdjen Walcott, nem az elsõ félidõvel van a bajom. De miután a Napoli elkezdett a fordulást követõen rohamozni, akkor az egyre fáradó Giroud-t lehozom és becserélem Theo-telõre, aki keresztbe-hosszába végigsprinteli a pályát...azt adogatni neki felfele, hogy fussál kiskutyám...
Arteta meg...szeretem imádom...de olyan balfasz tud sokszor lenni...

Sabcsee
Basszameg tényleg, most nézem, hogy szombaton játszunk 13:45-kor(!!). Ráadásul tegnap a B csapattal verték el a Bayern-t, úgyhogy necces lesz...

kaka

Sabcsee
Nem értem ezt a nagy lincshangulatot. Ha Ramsey-t meg Walcott-ot kezdeti, akkor meg már az elején beszopunk 2 gólt...Az elsõ félidõben szerintem nagyon okosan játszottunk, esélytelen volt a Nápoly, csak hát a végére kijött, hogy Arteta a NAGY MECCSEKEN BALFASZ, kiöregedett, nem az õ szintje.

Valószínûleg idén is korán kizúgunk a BL-bõl, de legalább lehet majd koncentrálni a bajnokságra.

Szombaton szerintem a szezon egyik legfontosabb meccse jön, minden erõre szükség lesz!!!!

kaka

arsnl
Cityt megütjük, csak kár, hogy miénk a legkorábbi meccs, egy idegenbeli, szerdai BL után -,-

arsnl
kíváncsian váróm grebber véleményét

arsnl
mondjuk szezon elején aláírtam volna, h ienkor 5ponttal megyünk és BL halálcsoportjában is csak gólkülönbséggel csúsztunk le 1.helyrõl..

ebbõl a chelseat és a mu-t ki lehet húzni, ha jól tudom, mivel a nyolcaddöntõben nem kaphatják egymást az azonos országbeliek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Solidus
áá,ez egy jó ébresztõ,lehet klasszisokat is venni mostantól,vékony a keret... giroud megint nulla volt,kérek már egy suarez szintû csatárt.még egy bekapott gól és búcsúzhattunk volna.. intõ jel.

arsnl
ilyen mentalitással mást nem is várhattunk.