31698
-
#6872 2007 Aug 23 » Szenzáció: Wenger aláír
Arséne Wenger aláírt egy három évre szóló szerződést az Arsenalnál, a Daily Express szerint.
A mester már hónapok óta nem írt alá és folyamatos spekuláció vette őt körül. De Wenger most úgy tűnik aláírt 2011ig. 3millió fontot kap évente.
Sok spekuláció volt azzal kapcsolatban, hogy a francia mester 'kilépő' kikötéseket kért és alá is írt a csapatnál, azaz bármelyik év végén elmehet, de ez nincs a megállapodásban és nem kért ilyet.
Wenger szerződéshosszabbítása jól jön a csapatnál, hiszen David Dein távozása óta senki nem tudta, hogy marad-e a mester vagy esetleg távozik.
Forrás: Daily Express
ha ez igaz, akkor most kibaszottul örülök:D -
#6871 fasza...még sérüljön le a fél csapat mind tavaly lehetőleg -
#6870 Lehmann a Blackburn ellen is jol védett szal....Almunia?mértnem Fabi?::S igaz Almunia a 2 es de ...:) -
#6869 nem szép dolog ilyet mondani, de ez a sérülés jól jött.
ráfér a pihenés Lehmannra, mert nincs jó formában. Almuniában bízom, jól fog védeni, és ha Lehmann rátalál régi önmagára, akkor nem lesz gond a kapuban. -
karajjj #6868 Jens Lehmann kapus két hétre kidőlt a sorból
Achilles-ín-sérülést szenvedett, így két hétig nem állhat klubja, az Arsenal rendelkezésére Jens Lehmann.
A német válogatott hálóőr az Anglia elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg.
A rutinos kapus már régóta bajlódik ezzel a sérüléssel, és a Wembleyben játszott meccs sem tett jót neki.
Arséne Wenger menedzser tájékoztatása szerint a hétvégi fordulóban Manuel Almunia fog védeni.
#6867 van mááááásik :D -
#6866 na fasza...:S -
#6865 Premier League, Arsenal: William Gallas megsérült
Három hétig nem léphet pályára William Gallas, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerelő Arsenal francia védője, aki a Blackburn elleni bajnokin vált harcképtelenné.
A londoniak csapatkapitánya a Roque Santa Cruzzal történt ütközést követően szenvedett lágyéksérülést.
A játékosnak így ki kell hagynia a francia válogatott szerdai, szlovákok elleni barátságos mérkőzését is.
hurrááá -
-
-
#6862 sztem megérdemelt lett az 1-1 :D joez idegeben pláne.a biro majdcsak mindig nekünk fulyta a sipot szal jo mecs volt az tuti. -
karajjj #6861 Az tény, hogy nemcsak az ő hibája, de én akkorse állítom, hogy lesz most a megoldás...
1:1 lett :S nembaj idegenbe jó az x is -
#6860 vege. 1:1 -
#6859 pff...
a BL döntő-t nem lehet az ő nyakába varrni. csomószor húzta már ki a csapatot a szarból
-
karajjj #6858 Almuniaba már valahogy nem bízok a BL-döntő óta -
#6857 Fabianszki egyenlőre jó harmadik számú kapusnak -
karajjj #6856 Inkább Fabianskit -
#6855 2005-ben is volt ilyen, Lehmann nem volt formában, ezért egy jópár meccsen Manu védett, és bejött. Lehmann újra formában volt, és ő védett. remélem Wenger megint meglépi ezt. -
#6854 almuniat a kapuba! -
#6853 Lehmann, mi a faszomat csinálsz?:S -
karajjj #6852 ne mááááááár :O kiegyenlítettek :O -
karajjj #6851 Na még Hleb pajtás rúg egyet az utolsó percbe aztán nem is panaszkodhatunk :D -
#6850 pont akkor írtam, mikor a blackburnék fejeltek egy kapufát-.- -
#6849 miben volt mázlink??? kapufa? :D jah nekik is hogy nemakarjuk alázni őket :P ezt megnyerjük sztem. -
#6848 nem is lesznek bajnokok pedig nagyon jókat igazoltak...:D -
#6847 na most mázlink volt -
#6846 kössz mindenkinek -
#6845 nah jah bufferel.:D csak igaz mecs elúőtt néztem akkor meg ba***dott. hajrááááá(MU kikapott looool) -
#6844 tvu player, 10006 star sport csatorna -
karajjj #6843 sopcast-en star sport -
#6842 hol????????? -
karajjj #6841 Én nézem :D elég sokat szerencsétlenkedtünk a kapu előtt, de van Persie végül csak bevágta! -
#6840 valaki tudja nézni?:S amug vezetünk ez jóóóó tavaly kikaptunk és mien kerettel? most meg vezetünk és mien kerettel???:D ennyit a ....ról.lol -
#6839 énis találtam pár streamet
ezek jók sopcasthoz és tvuplayerhez is ha minden igaz -
#6838 linkt akkor :D -
#6837 kössz a választ.:S én tudok. -
#6836 vki tud már streamet a meccshez? :SS -
#6835 hány órakkor volt pontosan?:D akkor bsz.:D -
#6834 köfi -
#6833 HBD Sword!