31698

• vmvr
    2007 Aug 23 » Szenzáció: Wenger aláír
    Arséne Wenger aláírt egy három évre szóló szerződést az Arsenalnál, a Daily Express szerint.

A mester már hónapok óta nem írt alá és folyamatos spekuláció vette őt körül. De Wenger most úgy tűnik aláírt 2011ig. 3millió fontot kap évente.

Sok spekuláció volt azzal kapcsolatban, hogy a francia mester 'kilépő' kikötéseket kért és alá is írt a csapatnál, azaz bármelyik év végén elmehet, de ez nincs a megállapodásban és nem kért ilyet.

Wenger szerződéshosszabbítása jól jön a csapatnál, hiszen David Dein távozása óta senki nem tudta, hogy marad-e a mester vagy esetleg távozik.

Forrás: Daily Express

ha ez igaz, akkor most kibaszottul örülök:D
  • 5w0rdf15h
    fasza...még sérüljön le a fél csapat mind tavaly lehetőleg
  • II Rocky II
    Lehmann a Blackburn ellen is jol védett szal....Almunia?mértnem Fabi?::S igaz Almunia a 2 es de ...:)
  • vmvr
    nem szép dolog ilyet mondani, de ez a sérülés jól jött.

ráfér a pihenés Lehmannra, mert nincs jó formában. Almuniában bízom, jól fog védeni, és ha Lehmann rátalál régi önmagára, akkor nem lesz gond a kapuban.
  • karajjj
    Jens Lehmann kapus két hétre kidőlt a sorból
    Achilles-ín-sérülést szenvedett, így két hétig nem állhat klubja, az Arsenal rendelkezésére Jens Lehmann.
    A német válogatott hálóőr az Anglia elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg.
    A rutinos kapus már régóta bajlódik ezzel a sérüléssel, és a Wembleyben játszott meccs sem tett jót neki.
    Arséne Wenger menedzser tájékoztatása szerint a hétvégi fordulóban Manuel Almunia fog védeni.

Na ez most tényleg igaz, vagy csak azért van, mert nem mondják ki szószerint, hogy nem megy a szekér?
  • II Rocky II
    van mááááásik :D
  • vmvr
    na fasza...:S
  • 5w0rdf15h
    Premier League, Arsenal: William Gallas megsérült

Három hétig nem léphet pályára William Gallas, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerelő Arsenal francia védője, aki a Blackburn elleni bajnokin vált harcképtelenné.

A londoniak csapatkapitánya a Roque Santa Cruzzal történt ütközést követően szenvedett lágyéksérülést.

A játékosnak így ki kell hagynia a francia válogatott szerdai, szlovákok elleni barátságos mérkőzését is.

hurrááá
  • 5w0rdf15h

• 5w0rdf15h

• II Rocky II
    sztem megérdemelt lett az 1-1 :D joez idegeben pláne.a biro majdcsak mindig nekünk fulyta a sipot szal jo mecs volt az tuti.
  • karajjj
    Az tény, hogy nemcsak az ő hibája, de én akkorse állítom, hogy lesz most a megoldás...

1:1 lett :S nembaj idegenbe jó az x is
  • dotkom
    vege. 1:1
  • vmvr
    pff...

a BL döntő-t nem lehet az ő nyakába varrni. csomószor húzta már ki a csapatot a szarból
  • karajjj
    Almuniaba már valahogy nem bízok a BL-döntő óta
  • vmvr
    Fabianszki egyenlőre jó harmadik számú kapusnak
  • karajjj
    Inkább Fabianskit
  • vmvr
    2005-ben is volt ilyen, Lehmann nem volt formában, ezért egy jópár meccsen Manu védett, és bejött. Lehmann újra formában volt, és ő védett. remélem Wenger megint meglépi ezt.
  • dotkom
    almuniat a kapuba!
  • vmvr
    Lehmann, mi a faszomat csinálsz?:S
  • karajjj
    ne mááááááár :O kiegyenlítettek :O
  • karajjj
    Na még Hleb pajtás rúg egyet az utolsó percbe aztán nem is panaszkodhatunk :D
  • vmvr
    pont akkor írtam, mikor a blackburnék fejeltek egy kapufát-.-
  • II Rocky II
    miben volt mázlink??? kapufa? :D jah nekik is hogy nemakarjuk alázni őket :P ezt megnyerjük sztem.
  • 5w0rdf15h
    nem is lesznek bajnokok pedig nagyon jókat igazoltak...:D
  • vmvr
    na most mázlink volt
  • II Rocky II
    kössz mindenkinek
  • II Rocky II
    nah jah bufferel.:D csak igaz mecs elúőtt néztem akkor meg ba***dott. hajrááááá(MU kikapott looool)
  • 5w0rdf15h
    tvu player, 10006 star sport csatorna
  • karajjj
    sopcast-en star sport
  • II Rocky II
    hol?????????
  • karajjj
    Én nézem :D elég sokat szerencsétlenkedtünk a kapu előtt, de van Persie végül csak bevágta!
  • II Rocky II
    valaki tudja nézni?:S amug vezetünk ez jóóóó tavaly kikaptunk és mien kerettel? most meg vezetünk és mien kerettel???:D ennyit a ....ról.lol
  • 5w0rdf15h
    énis találtam pár streamet

ezek jók sopcasthoz és tvuplayerhez is ha minden igaz
  • 5w0rdf15h
    linkt akkor :D
  • II Rocky II
    kössz a választ.:S én tudok.
  • 5w0rdf15h
    vki tud már streamet a meccshez? :SS
  • II Rocky II
    hány órakkor volt pontosan?:D akkor bsz.:D
  • 5w0rdf15h