31698

• Solidus
    szóval megint nem igazolnak senkit... :D elegem van már ebből az üzlet politikából...
  • Sabcsee
    Sajnos nem fogják megadni neki ezt az összeget, és már 2 klub(Inter, Monaco) is jobb ajánlatot tett neki.
    Nagyon sajnálom, hogy nyáron menni fog, de tényleg nincs értelme 4 éves szerződést adni egy 31 éves játékosnak, akiben max 1-2 szezon van még. Seamus Coleman tökéletes lenne a helyére, de félek, hogy Jenkinson lesz a kezdő RB és Bellerin a cseréje...

Szóval nyáron valószínűleg megspóroljuk a RB poszt árát, helyette hozunk egy CB-t(ugye Verma is lelép), Draxler-t és ha Sanogo tavaszi teljesítményétől függően egy csatárt.

• Solidus
    remélem hogy nem töketlenkedik el,kapja már meg amit akar!megérdemli!
  • minimize
    Sagna: “It would have to be in the region of £6m (£115,000-a-week) a season on a three to four year contract, plus a signing-on fee of around £6m.He wants to finish his career at Arsenal as long as the board give him the right deal.”
  • Dean Winchester
    gallas_benazasa
  • minimize
    a Csirkék meg megsültek Norwich-ben.
  • minimize
    Arsenal have lost Kieran Gibbs for three weeks due to injury.Gibbs is targeting Arsenal’s FA Cup quarter-final with Everton or the club’s subsequent second-leg Champions League clash with Bayern Munich for his comeback.
  • Chris Lowe
    Harmadik gólt zseniális játék előzte meg. Ezt szeretem az arsenal+wenger párosban! Fene, hogy a chelsea kimákolta a győzelmet...:-
  • arsnl
    sima, magabiztos győzelem rotálva. ez kellett. City meg chelsea csak behúzták 1 góllal. Sagna jobbhátvéd -> balhátvéd -> középhátvéd:D igazán örülnék neki ha hosszabbítana, de nem úgy nézki:(
  • 6unn3r
    Második félidőben kissé eltűnt Poldi, Giroud meg szokásához híven megfáradt, bár a végén ha eljut hozzá egy beadás akkor ollózva lőhette volna meg a harmadikat. De igazából az egész csapat visszavett a tempóból jócskán, több teret adtak a Sunderlandnek, aminek meg is lett egy óriási gól formájában a böjtje. Viszont bejött Gnabry, aki elfelejtette hirtelen, hogy csapatjáték és kb mindent egymaga akart megoldani.

Negatív pedig az, hogy Monreal már a második félidőre sem jött ki. Jenkinson váltotta, Sagna ment baloldalra. Remélem nem sérült le Nacho. Koscielny viszont biztos, hogy azért jött le és Flamini lett a balhátvéd. Nincs szerencsénk most a hátvédekkel.
  • szomferi
    Poldiban benne van a gól? esetleg Zsiruban a 3.?
    sajna Digi2-m nincs, streammel inkább nem szenvedek, inkább nézem a Real meccset :D
  • 6unn3r
    Szorosabb mérkőzésre számítottam, de az első félidő alapján eddig ez örömfoci. Jól felszívták magukat a BL zakó után. Látszik a játékosokon, hogy élvezik a mérkőzést. Wilshere meg egy félisten. Illetve az első és a harmadik gól...maga a gyönyör.
  • Dean Winchester
    eddig nagyon jó a meccs :D szerintem ma sanogo is verne egyet ha beállna
  • Balázs 17
    MI EZ A ZSIRU?

micsoda 100%-os helyzet kihasználás:D ilyet is tud:O
  • szomferi
    #Arsenal team to play Sunderland: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Rosicky, Wilshere, Cazorla, Podolski, Giroud

Subs: Fabianski, Jenkinson, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Gnabry, Bendtner, Sanogo
  • Dean Winchester
    wenger vagy a vezetőség miatt, amikor erősíteni kell nem erősít akkor amikor esélyünk van nyerni vmi kupát ?! ilyen más klubnál nincs... sőt mások akkor is erősítenek mikor a kupagyőzelem abszolút nincs látókörben.....
  • pLau
    Szerintem simán kikapunk legalább 2 vagy 3 góllal ott is... sajna pesszimista vagyok! És nem Özil miatt vagyunk otta hol vagyunk hanem inkább Ramsey. Ha ő nem lenne idén csak a 4. helyet keresnénk megint.
  • Solidus
    komolyan gondolkodom hogy megteszem ezt a meccset... ;)
  • Chris Lowe
    Végülis tavaly münchenben 2:0-ra nyertünk....wenger szerint egy önbizalomhiányban szenvedő csapattal...szal esélyeink az egekben az idei magabiztos kerettel. :-)
    Sztem a fogadóirodák jól fizetnek az arsenal továbbjutásra, ki a bátor?:-D :-D
  • Dean Winchester
    Sanogog hétvégi teljesítménye nem tetszett viszont amit tegnap az első félidőben művelt, hát le a kalappal !!! komolyan, többre mentünk vele mint girouddal !! a vereség fájó mert ahogy írták tegnap téynleg több volt bennünk mint ami.
    örülnék ha munchenben meglepetést okoznánk és bízom a csodában de nem sok esélyt látok rá.
    Remélem nem a szokásos év lesz,hogy most kieünk a blből aztán a city - chelsea duón meg elmegy a bajnokság aztán meg a fa mert akkor szomorú leszek
  • limperatore
    buta
  • Solidus
    jah,ha jobban megnézed az álláról csöppent le.de brutális mennyiségben...
  • Mor3llo
    lecsurgott a kopasz fejéről, izzadtságcsepp volt :)
    Robben is mondta, és Sagna is megerősítette.
  • arsnl
    Özil-t még én nem írnám le azért. Tegnap a kihagyott 11es rányomta bélyegét a játékára + 2.félidőben majdhogynem balhátvédet játszott. szimplán pihennie kéne kicsit. 1.szezonja angliában, kb minden meccsen játszik 90%ban végig is nyomja őket, nemcsoda h nincs toppon. mikor leigazoltuk akkor azért látszott mire képes, főleg ha van mellette olyan játékos aki be is fut üres területekre (rögtön 1.meccsén Theonak kiosztott vagy 3 gólpasszt, amit csak be kellett volna lőni). gyakorlatilag miatta vagyunk bajnokságban ott ahol, tavaly ilyenkor 4.helyért imádkoztunk. tipikus "első szezon szindróma" ez, még a legjobbakkal is megesik. Sunderland ellen mindenesetre padra tenném, Poldi Rosicky is van, elegek lesznek remélhetőleg.

Ramsey mikorra várható már? ő kurvára hiányzik:(
  • Solidus
    ráadásul ilyen áron,amibe a jegy kerül. ;) respect nekik.sajnos özil-t én is egyre kevesebbre tartom.bár ő az a középpályás aki mellé kell egy abszolút 10-es csatár.akkor van elemében,egyedül elveszik,ha nincskit kiszolgálni,aki megérti mit akar akkor nagyon nem megy neki.márpedig giroud-ot soha nem nevezném klasszikus 10-esnek,sőt,egyre jobban bendő produkciót nyújt,mind játékban,mind reakcióban.Sanogo tényleg egész meglepően jól helytállt,bár Poldit még mindig többre tartom,és még mindig azt látom hogy nem használjuk ki ami benne rejlik.csalódás volt a tegnap,tényleg nem lehet csak a bíróra fogni,ez inkább Lehmanozás volt... sosem felejtem el a Barca elleni BL döntőt(na nem azért mert 20 barca mezes között egyedül én ültem arsenal mezben a kocsmában).ez most majdnem annyira fájt,tegnap nyerhettünk volna,ha nincsaz a hülye kiállítás,ne de nincsenek ha-k meg de-k.idegenben nyerni kell,szép játékkal essünk ki,vagy jussunk tovább 3 góllal.valamiért úgy látom hogy most nyerhetünk idegenben!
  • Solidus
    a remény hal meg utoljára... :D én azért bízok egy jó teljesítményben,mindig idegenben kapják össze magukat. :)
  • contraste
    Le a kalappal a tegnapi teljesítményért!
  • 6unn3r
    Jaj és majd elfelejtettem. Nagyon pozitív dolog: a szurkolók! Én ilyen atmoszférát még nem láttam/hallottam az Emiratesben. Szenzációs hangulatot keltettek a drukkerek, legalábbis az első félidőben. Aztán érthető volt, hogy kissé letörtek ők is, de szerintem sokat segítené a csapatot, ha minden hazai meccset ilyen hangulatban kellene lejátszani. És nem feltétlen az élőképre gondolok, hanem az éneklésre, a biztatásra. Szuper volt!
  • Sabcsee
    Minden szavaddal egyetértek.

Ha már bírózás...a nagyokosok szerint Boatenget ki kellett volna állítani, mert ha Özil tovább megy az már tiszta gólhelyzet. De ezeken fölösleges rágódni, ezen a meccsen nem volt szerencsénk.
  • Sabcsee
    Ez a meccs Özil-en ment el, nem a lengyelen, bár nagyon idiótán rontott ki a kapujából. A törököt olyan szinten megtörte a kihagyott büntető, hogy azonnal le kellett volna cserélni.

A kiállításig abszolút jobbak voltunk, a Bayern-t nagyon meglepte a letámadásunk. Az x minimum meg lett volna, de szerintem a mai hozzáállással nyertünk is volna.

SANOGO előtt le a kalappal, a Bayern ellen első BL meccsén ilyen első félidőt produkálni...Remélem kezd hétvégén is.
  • 6unn3r
    Nekem borzasztóan fáj ez a vereség. Igazságtalan az élet. Vagy a sors, ha van egyáltalán. Mérkőzés előtt, ha valaki megmondja a végeredményt, akkor azt mondom oké, reális. De ennek nem így kellett volna befejeződnie. Ebben a meccsben sokkal több volt Arsenal részről. Amit az első félidőben játszottunk, különösen az első 25-30 percben, az gyönyörű volt. Nem estünk bele abba a hibába, mint a City és támadtunk. Jöhet nekem akármilyen elfogult fanatikus rekordmeister drukker, ez nyerhető mérkőzés lett volna. Lehet, hogy a München félgőzzel játszott, de az legyen az ő bajuk. Ki kellett volna, ki lehetett volna használni. De egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért veri a sors olyankor az Arsenalt, amikor van keresnivalója a pályán és nagy győzelmet arathat.
    -2006 BL döntő Barcelona ellen piros lap miatt ment el
    -2011 Barcelona elleni nyolcaddöntő, Londonban nyerünk nem is akárhogy, visszavágón ostoba piros lap és elúszik a továbbjutás
    -2014 Bayern München elleni nyolcaddöntő, nagyszerűen játszunk és piros lap...felfoghatatlan....

Félreértés ne essék, jogosnak találom magam is a kiállítást és nem akarok bírózni. Sőt, talán Özil kihagyott büntije már romboló hatással volt a csapat moráljára, de akkor is igazságtalan...(bár szerintem Özil lesen volt Wilshere passzánál, szóval megérdemeltük, hogy kihagyta)

De akkor is fáj...így fáj csak igazán, hogy láttam mire képesek, ha igazán felszívják magukat...

Sanogoban pedig van potenciál és ha kicsit ügyesebb, akkor akár gólt is lőhetett volna. Viszont Özil...nekem a Realban CR mellett a kedvencem volt és örömtáncot jártam, amikor leigazoltuk, de azóta folyamatosan kiábrándít és már ott vagyok, hogy nem akarom a kezdőben látni. És szerintem a mai meccs még jobban le fogja húzni.
  • arsnl
    ja már gyerekként is együtt nyomták, meg Özil már hagyott ki idén 11est..
  • Effe88
    mégegyszer nem nyertek az allianzban...nem lesz 3.percben szerzett gól stb... Tanult a csapat a tavalyiból, sima hazai lesz, főleg, hogy nektem mégis csak fontosabb lesz a bajnoksagra meg az fare koncentrálni...

Egyébként miert özil lőtte a tizit? Neuer ismeri kint a rosszpénzt:D
    Ugyan az az eset mikir nem ertettem, hogy miert robben lőtte a tizit checnek a 2012es bldönőn...
    Ezeket nem tudom megerteni....na kindegy
  • arsnl
    10 emberrel a világlegjobbcsapata ellen, Ramsey, Theo és közben Gibbs nélkül teljesen vállalható eredmény. kihagyott 11es + Gibbs sérülése eléggé visszavette a csapat lendületét(ugye Monreal maradt le a faszról pirosnál.)
  • Solidus
    szerintem ebben még benne van a meglepetés.kinézem a csapatból hogy úgyis minden alapon 3-mal lekalapálja ezt a münchent otthon.idegenben emberelőnyben csak 2 szaros gól amikor még a bíró is börnadrágot hord?nem lepődnék meg ha odahaza kiütnénk őket...
  • Kaplan
    De attól még nem érinthetetlenek. Senki nem vitatja a Bayern képességeit.
  • Chris Lowe
    Azért ha özil nem bénázza el a lehetőségét akkor más meccs lett volna. Foghatod a bíróra, de ez a meccs ott ment el.
  • limperatore
    meg a bayern jelenleg a világ legjobb csapata :D
  • Dean Winchester
    azt nem értem, hogy egy szabadnál mi a fenéért kell előremenni? miért nem lehet húzni a kibaszott időt és örülni hogy ezzel is nyerünk 1-2 másodpercet ?
    nem !! előre kell menni ,esélyt adva egy kontrára és egy gólra
  • Kaplan
    A 0-1 abszolút vállalható lett volna, akár még továbbjutási esélyekkel is megfűszerezve. Ez a 0-2 viszont azt hiszem, hogy a végét jelenti az idei BL szereplésünknek.

A bíró következetlensége totálisan megölte a meccset.