Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a holnapi nap egy döntõvel ér fel, ha nyerünk akkor maradunk az élen és továbbra is versenybe leszünk a bajnoki címért. ha kikapunk lecsúszunk a negyedik helyre amit nem szívesen néznék....
holnap oda kell tenni magunkat és úgy harcolni mintha ezen múlna mnden. A gyõzelmen kívül nem tudok elképzelni más eredményt.
a chelsea sincs a legjobb formájában szerintem de pont ez a gond az lyen rangadókon, hogy az aktuális forma nem számít semmit sem.
Amiben igazad van az az, hogy most is fosik az összes arsenalos nehogy eladja ramsey-t év végén a klub....mert ha így játszik még vagy 2hónapot mint eddig akkor sajnos nagy az esély rá...aztán wengerre marad a piszkos munka, hogy a sajtónask megmagyarázza, hogy õ csak egy a csapatból...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Wenger talán maradhatna ,mert tuti biztos köze nincs semmihez hanem a suttyó tulaj a háttérben nyomorék.
Aztán ha a paraszt távozna lehetne fociról beszélni ahol a kupák sikerek elõtérbe kerülnek (mint általában a normális klubboknál)
De felõlem Wengert is elküldhetnék nekem mindegy csak legalább egy kurva szaros ligakupát mutassunk már fel mert az én pofám ég.
Next PC upgrade: 2022
Óriási csalódás volt az Everton ellen, ha ott nyerünk most nem kéne úgy fosni a hétfõi meccstõl.
Az remélem meg van mindenkinek, hogy Wenger még soha az életben nem verte meg Mou-t. Ezért is örülnék, ha valahogy eltudnánk kapni a Chelsea-t, akkora elégtétel lenne Wenger-nek...
kaka
No one can stop Death!
A Cselzi aláz majd aztán rögtön 4. hely. Szerencsére az Everton most még nem tud megelõzni!
Next PC upgrade: 2022
õ biztos nem jön januárban 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
bohócok.
No one can stop Death!
A FA döntése értelmében két meccses eltiltást kapott az Arsenal középpályása, Jack Wilshere, aki a múlthét szombaton lejátszott Manchester City elleni rangadón mutatott be a hazai szurkolóknak. Az obszcén gesztusért várható volt, hogy elmeszelik az angol középpályást, jóllehet ugyanezen tettért 2 évvel ezelõtt Luis Suarez csak 1 meccses eltiltásban részesült. Maga Arsene Wenger is úgy fogalmazott, hogy el kell fogadniuk, ha az angol szövetség eltiltja Wilshere-t, hisz ez nem megengedett magatartás a futballpályán. A 21 éves játékos így a hétfõn megrendezésre kerülõ Chelsea elleni rangadón, illetve a West Ham elleni összecsapáson sem játszhat majd, legközelebb december 29-én térhet vissza a Newcastle ellen.
más. Frimpong eladó.<#fejvakaras>#fejvakaras>
No one can stop Death!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
szerintem ma a MU is követi õket 😄D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szóval ne reménykedj a döntetlenben , az nem jöhet össze , ki van zárva ,hogy bármikor is döntetlent érjünk el ,az hogy egy gyõzelmet összehozunk ahhoz csoda kell 😄
most végre nem a 4. helyért küzd a csapat hanem a bajnoki címért.
az kár h most velünk jöttök bl-be de majd legalább fullra rákoncentrálhattok a bajnokságra.
ne pont egy cselzis jöjjön már a pofával.
meg azt sem értem miért böki ennyi ember szemét az arsenal, fõleg miután nem az a csapat amelyik komolyan tud rivalizálni a legnagyobbakkal évrõl évre.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Azt gondolom, hogy ha valakik megérdemelnek némi reményt, némi pozitív érzést, némi ábrándozást és bizakodást, akkor azok az Arsenalosok. Hosszú évek böjtje után végre megcsillant valami. Nem véletlenül vezetik a tabellát, sorra nyerték a kötelezõ mérkõzéseiket, nem csupán célfutballal, hanem szép játékkal. Nem véletlenül volt hangos a szaksajtó is attól, hogy a jelen labdarúgásában az Arsenal játssza az egyik legszebb focit. Az elõzõ évekhez képest rengeteget fejlõdtek. És nem lehet azt mondani, hogy felvásárolták a fél futballvilágot, mint teszi azt nagyon sok csapat. Nagyon hosszú kiegyenlített teljesítményt produkáltak a világ legkiélezettebb bajnokságában, továbbjutottak a BL-ben a halálcsoportból, jelenleg is vezetik a bajnoki tabellát és mindezt olyan kerettel, hogy nem egy bajnokin és BL mérkõzésen olyan nevek voltak a kispadon, hogy Zelalem és Gnabry.
Természetesen fel lehet róni a ManU vagy a City elleni bajnokit, esetleg buta módon történõ lebõgést Nápolyban, de nem várhatja el senki azt egy olyan csapattól, akik tavaly éppen csak elérték a negyedik helyet és évek óta nem számolják bajnokesélyesnek, hogy mindig mindent úgy hozzon, mint egy Barcelona, egy München vagy Real. Tavaly sok kritikát kaptak azért, hogy kis csapatok ellen is fontos pontokat hullajtottak. Idén megtanulták megnyerni a kötelezõ mérkõzéseket. És igen, nagyon sokat kell még fejlõdni, fel kell még nõnie ennek az új Arsenalnak ahhoz, hogy a nagy mérkõzéseket is okosan behúzza. De azt hiszem idén erre is volt példa, hiszen simán verték a nagyszerû Suarez-Sturridge párossal felálló Liverpoolt, iszonyat nehéz meccsen megverték idegenben a Dortmundot, lazán nyertek Londonban a Napoli ellen is. És ha azt nézzük egy nagyon fifty-fifty meccsen kaptak ki az Emiratesben a BVB-tõl vagy az Old Traffordon a ManU-tól. Egyedül csak a City-t lehet azt mondani, hogy alaposan az Arsenal fölé kerekedett, de hát az Etihadban csapat legyen a talpán, aki nem remeg meg. A nápolyi vereség pedig csupán a lazaságnak tudható be, hiszen a továbbjutás tekintetében a legfõbb esélyesként utaztak Olaszországba.
Kérdem akkor, hogy nincs joga bármelyik Arsenal drukkernek egy kicsit merészebb vizekre evezni gondolatban annál, hogy megint csak a 4ik helyben reménykedjünk? Pláne látva azt, hogy a Manchester United régen látott mélyponton van, a Chelsea iszonyatosan erõs kerete ellenére is csak szenved, a Liverpool csak Suarez bitang formájában bízhat és a Manchester City is csak a saját háza táján nagy király.
Azt gondolom, hogy igenis joggal húzzuk ki magunkat annyi év háttérben bujkálás után és joggal bízunk a méltóbb jövõben, mert a fejlõdés szemmel látható.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
nagy a pofátok😊
de úgy is a helyetekre kerültök😊
pl-be is meg itt is
majd pont bendtner meg giroud a két torghelle szint
na ja
ez az idõszak a sérültek miatt gáz,arról nem beszélve,hogy addig még erõsít szinte mindenki.
No one can stop Death!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
nagy meccs lesz megint
vszeg londonba nem nyerünk
de otthon nem fogunk kikapni az is fix
nem tudom elképzelni, hogy ti több fronton helyt tudjatok állni
vagy bajnokság vagy bl vagy FA de szerintem összes nem fog menni nektek
fõleg, hogy rendesen megszorongatják a tökeiteket elõtte😄😄
pool majd mu aztán bayern
city után meg ha tovább megyünk
bl- everton -bl
és még mondják,hogy a december a húzós 😄D
Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)
na ez kemény lesz 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
már bocs de full ellenszenves amit csinálsz, de ha én vagyok így akkor én kérek elnézést.
remélem tavaly is megraktad a bayern-arsenalon a bayern gólt 😄
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
Hát, hogy ki nyer fogalmam sincs a hétvégén😄
ain't got no history
A chelsea-t reális is nézve vernünk kell ez a lényeg.... egyébként meg mi lesz ha egyszer lekerülünk a második vagy 3.helyre? semmi !!! nem gondolom,hogy képesek lehetünk úgy bajnokságot nyerni hogy kb. a 3.fordulót után végig az élen maradjunk, de én örülnék ha ez bejönne és tévednék.
chelsea-t verni kell, egyrészt mert a nyomunkban van, másrészt meg a ligakupa 0-2ért vissza kéne vágni 😄
Ettõl mindig jó a kedvem