Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na úgy néz ki mindig a kiesõk ellen kéne játszani akkor lenne is gyõzelem!

Next PC upgrade: 2022

minimize
Castle' nem olyan "bonyolult",kérdés, mi lesz a mentalitással?!
ha a mai,második félidõs játékkal lesz meg a 3pont,azt sem bánom.!!

No one can stop Death!

everton másikd vereségét is elszenvedte 😄 93.percben azért volt egy kapufájuk 😄

city-liverpool laza iksz és kész, max. nyerjen a city és akkor továbbra s maradunk az élen 😄
vasárnap a newcastle-t verni kéne, nem lesz könnyû!!!!
minimize
ja,nagy gratula neki! kellett a félidõ, mert azóta gyökeresen(?)változott a látott játék. még egyet,a gólarány miatt...😊

No one can stop Death!

pOLDI VISSZATÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#worship>
MIÉRT NEM TUDUNK ÍGY JÁTSZANI????
semmi sablon nincs most a támadásban és meg is látszik
nem értem:S
impotens szar az egész cspat már meccsek óta
ötlettelen szar: adjuk szélre és lõjük be izomból középre aztán lesz vmi játék....
semmi egyéni megoldás vagy valami -,-

a bíró meg egy nyomorék továbbra is
minimize
ehhh...

No one can stop Death!

minimize
befáradtak a fiúk rendesen az év végére. semmi extra eddig,sõt,az alap is alig...gyenge.

No one can stop Death!

minimize
kezdõ: Szczes-Sagna,Merte,Verma,Gibbo-Arteta,Ramsey-Walcott,Özil,Cazorla-Giroud
pad: Fabi,Bendõ,Flamini,Gnabry,Jenkinson,Monreal,Podolski(!)

remélem a fordulót követõen ismét az élen leszünk!

No one can stop Death!

Giroud rohadt gyenge egy asenalba. Középcsapatba még elmehet, de élcsapathoz képest kevés. Pool nem lesz bajnok sztem se a city a legesélyesebb, szvsz idén is õk a legerõsebbek. Épp ezért lenne nagy szám ha megnyernénk a pl-t. :-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

6unn3r
LoooL
Én is pont azon röhögtem, hogy ahogy beáll a kabátos szezon Wenger évrõl évre minden meccsen azzal a kurva zizpzarral bajlódik.=D=D=D

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
...remélem a Fõnök kapott végre egy patentos kabátot Karácsonyra!
amit hétfõn(ismét)lemûvelt...😄

No one can stop Death!

Sabcsee
Giroud totál homály a komoly csapatok ellen. A szezon elején voltak biztató jelek, de ugyanolyan balfasz mint tavaly, 7 gól csatárként féltávnál lófasz. A Sunderland ellen még Bendõ is villogna...
Elvileg komolyan akarjuk Michy Batshuayi-t(talán minimize linkelte a hírt), és szerintem baromi jó vétel lenne. Tudom a Youtube-os videó csalóka, de nagyon jó mozgása van a srácnak, van benne potenciál.

A Pool-tól annyira nem kell beszarni szerintem, sok középszerû játékos és egy világklasszis csatár(aki simán kenterbe veri az agyonhype-olt Cavani-t vagy Neymart), aki mellesleg élete formájában játszik. Suarez-nek is lesznek hullámvölgyei és akkor nem fog így menni nekik a szekér.

kaka

Solidus
Ha végre vennének egy jó befejezõ csatárt ezt 2 góllal nyertük volna.. hihetetlen a bíró is.de mindig ez van.a liverpool igen beelehúzott.de én még mindig úgy látom hogy most bajnok lesz a csapat!kövezzetek meg,de jó irányba halad a csapat..

.:SOLIDUS:.

Solidus
😄 😄 szánalmas... na takaroggy...

.:SOLIDUS:.

Aztakurva!

arsnl
ez biztos véletlen amúgy:

minimize
..."Arteta a meccs után bevallotta, hogy a rúgástól eltört a sípcsontvédõje..."<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
EZ nektek elég volt?! szomorú,hogy x-re ment a nagy Mou-team a lesajnált Arsenal ellen...

No one can stop Death!

contraste
Wenger nem tudott mit kezdeni a taktikaval, amit Jose csinalt, elfolytototta a kp-t, es kontra. Ez nekunk eleg volt, nem a mi 1 pontunk miatt, mint inkabb, h nektek nem lett 3.

ain't got no history

Sabcsee
Giroud-n ment el a meccs, ezen nincs mit ragozni. Két ilyen meccslabdát elbaszni. <#eljen> Bírózni fölösleges, igaz, hogy a kiállítás elmaradt, de Mou akkor is kitalált volna valamit Wenger ellen...Ja, és VERMAELEN BAROMI JÓ VOLT, nekem nem hiányzott Koscielny.

Többen is írtátok, hogy kell csatár. Konkrétan ezen múlik a szezonunk. Tegyük le az Atletico-nak azt a kurva 32 milliót Costa-ért, aztán szevasz...

kaka

6unn3r
José amúgy ehhez jól ért. Mármint ahhoz, hogy hogyan ölje meg a focit. Láthatóan nem akart minden áron nyerni, elsõdleges célja az volt, hogy minél jobban kinyírja a játékunkat. És ez sikerült. Az Arsenal meg megint telegatyával ment ki egy rangadóra. Borzasztó mennyi hibával játszottak, nem értették meg egymást megint, az egész középpályát le kellett volna cserélni. Ja és cserék. Nem akarok csúnyát mondani Wengerre, mert imádom és nem akarok okos se lenni, mert biztos jobban ért hozzá. De gyengén játszott Theo, Rosicky, Ramsey (utóbbi borzasztó formában volt ma) és nem cseréééél???? Nem érezte, hogy egy Cazorla dobott volna a játék lendületén? Érthetetlen. Tény, hogy nem érdemeltünk gyõzelmet, a Chelsea meg pláne nem, csak idegesítõ, hogy ismét egy nyerhetõ meccset ejtettünk ki a kezünkbõl, mint az Everton ellen.
Az meg uncsi, hogy nem baj majd a West Ham ellen. Egyszer legyen már az, hogy egy ManU vagy Chelsea ellen is örül a szánk. Abban meg nem vagyok biztos, hogy Suarez nem lepi meg a City-t...

minden csoda három napig tart és ez most se lesz másként... csütörtökön verjük a wh-t. a city-poolon megy úgyse lesz pool gyõzelem és visszamegyünk az elsõ helyre.

de volt aki azt gondolta,hogy úgy nyerünk bajnokságot,hogy végig az élen leszünk ? 😄
szomferi
innen nekem nagyon úgy tûnt pedig... simán kihúzta a lábát látszatra, bár már hótmindegy... majd a West Ham ellen kell nyerni 26-án (de kurva sûrû egy hét 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

a végén azért zsirud lábában ott volt a gól, ezért kell egy klasszis csatár. ami két helyzetet kihagyott azt más beverte volna ...

Kellemes Ünnepeket mindenkinek 😉
arsnl
ezt én se értem. wenger továbbra se tud mit kezdeni mourinhoval

arsnl
legalább szorosabbá tettük bajnokságot. elsõ 5 csapat 2ponton belül.

A végén felpörögtünk, de ez így megint kevés volt.
Vége alapján megnyerhettük volna, de összeségében ez volt az igazságos eredmény.

Kellemes karácsonyt a fórumtársaknak!

Ekkora szar meccset, mint ez a nagy angol rangadó 😄😄 Szétröhögöm magam 😄

webibebi
Amugy wenger bacsi miert nem cserel???

msn:[email protected] bárki felvehet

Smithie
Gyenge? Enyhén fogalmaztál...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

5w0rdf15h
Micsoda egy béna fasz ez a Giroud.... hihetetlen miket hagy ki

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Durvul a meccs...

Egyelõre nem fognám a bíróra, nem érdemlünk gyõzelmet eddig.

Giroud megint kihagyta. Gyenge játékos.

arsnl
nem csoda h 7%os(!!) nyerési mutatónk van Deannel..

Arteta második karácsonyi ajándéka...

Jaja egyelõre....megszokás...olyan ez mint a pizsama amit 13 évesen tudtam meg, hogy pizsama és nem pizsoma. Ettõl függetlenül mai napig pizsomázom pedig már negyven vagyok.:-D

Az bazze sima kiállítás, konkrétan szerencséje volt artetának.
11-es is egyértelmû volt, persze nem volt durva, de ott volt a lába.
Lampard durrantott, meleg volt és az utána következõ egy perc tényleg ránk számoltak.
Döntetlenszagú.

6unn3r
Az nem volt büntetõ. Angol streamen nézem és a két kommentátor álláspontján vagyok: hozzáért Walcott lábához és ahogy Walcott ezt megérezte eldobta magát. SZVSZ jól tette Dean, hogy nem fújta be. Viszont ezt megelõzõen Özil miért nem tette kapura? Kicsi volt a hely, álltak elõtte emberek, de visszajátszás alapján annyi hely volt ott, hogy Özil egy kis kiflivel kapura tegye. Távolról vállalhatnának többet, mert ha megint a gólvonalig akarják kipasszolgatni, akkor kurva nehéz dolguk lesz.

büntetõ volt de elõte a kapufánál meg szerencsénk volt....
szóval a büntetõre nem kell fogni semmit 😄
Nem kéne bealudni, meg kéne támadni picit erõsebben ezt a chelseat, verhetõek....
szomferi
*egyelõre<#nezze>

az meg tiszta büntetõ volt, Willian szépen kirántotta azt a bal lábat...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

arsnl
kurvaanyád mike dean. 10mpen belül 2 óriási hiba. jóhogy nem tört el Arteta lába.

Amúgy nehéz lesz feltörni a kék védelmet, eddig nagyon stabil, középpálya egyenlõre övék, nehéz lesz, de ezt vártuk.

Baszki te tényleg rohadt unalmas vagy!

grebber
Cselzitõl majd kapsz egy 6-os a puttonyba!

Next PC upgrade: 2022

Na hajrá! Özil, Ramsey és a többiek! Várom a karácsonyi ajándékot! :-)

[HUN]FaTaL
Húzzátok be 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

remélem bebukod mint állat 😄
én 3k-t raktam az arsenalra, így ugye jogosult vagyok egy 3k-s kockázatmentes fogadsára majd élõbe..
egyébként gondolkoztam a hendis gyõzelmen is , de végül "csak" a sima maradt.

haverom hendis arzit rakott 2 fonttal 😄
6unn3r
Én ma egész nap fennhangon énekeltem a különbözõ szurkolói dalokat.<#idiota><#taps> Remélem nem csak a vesztemet éreztem.

Köszi!
Sör bekészítve, popcorn mikróban, arsenal sál a nyakamban, jöhet a meccs! :-D