Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ha a mai,második félidõs játékkal lesz meg a 3pont,azt sem bánom.!!
No one can stop Death!
city-liverpool laza iksz és kész, max. nyerjen a city és akkor továbbra s maradunk az élen 😄
vasárnap a newcastle-t verni kéne, nem lesz könnyû!!!!
No one can stop Death!
semmi sablon nincs most a támadásban és meg is látszik
nem értem:S
ötlettelen szar: adjuk szélre és lõjük be izomból középre aztán lesz vmi játék....
semmi egyéni megoldás vagy valami -,-
a bíró meg egy nyomorék továbbra is
No one can stop Death!
pad: Fabi,Bendõ,Flamini,Gnabry,Jenkinson,Monreal,Podolski(!)
remélem a fordulót követõen ismét az élen leszünk!
No one can stop Death!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Én is pont azon röhögtem, hogy ahogy beáll a kabátos szezon Wenger évrõl évre minden meccsen azzal a kurva zizpzarral bajlódik.=D=D=D
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
amit hétfõn(ismét)lemûvelt...😄
No one can stop Death!
Elvileg komolyan akarjuk Michy Batshuayi-t(talán minimize linkelte a hírt), és szerintem baromi jó vétel lenne. Tudom a Youtube-os videó csalóka, de nagyon jó mozgása van a srácnak, van benne potenciál.
A Pool-tól annyira nem kell beszarni szerintem, sok középszerû játékos és egy világklasszis csatár(aki simán kenterbe veri az agyonhype-olt Cavani-t vagy Neymart), aki mellesleg élete formájában játszik. Suarez-nek is lesznek hullámvölgyei és akkor nem fog így menni nekik a szekér.
kaka
.:SOLIDUS:.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ain't got no history
Többen is írtátok, hogy kell csatár. Konkrétan ezen múlik a szezonunk. Tegyük le az Atletico-nak azt a kurva 32 milliót Costa-ért, aztán szevasz...
kaka
Az meg uncsi, hogy nem baj majd a West Ham ellen. Egyszer legyen már az, hogy egy ManU vagy Chelsea ellen is örül a szánk. Abban meg nem vagyok biztos, hogy Suarez nem lepi meg a City-t...
de volt aki azt gondolta,hogy úgy nyerünk bajnokságot,hogy végig az élen leszünk ? 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Kellemes Ünnepeket mindenkinek 😉
Vége alapján megnyerhettük volna, de összeségében ez volt az igazságos eredmény.
Kellemes karácsonyt a fórumtársaknak!
msn:[email protected] bárki felvehet
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Egyelõre nem fognám a bíróra, nem érdemlünk gyõzelmet eddig.
Giroud megint kihagyta. Gyenge játékos.
11-es is egyértelmû volt, persze nem volt durva, de ott volt a lába.
Lampard durrantott, meleg volt és az utána következõ egy perc tényleg ránk számoltak.
Döntetlenszagú.
szóval a büntetõre nem kell fogni semmit 😄
Nem kéne bealudni, meg kéne támadni picit erõsebben ezt a chelseat, verhetõek....
az meg tiszta büntetõ volt, Willian szépen kirántotta azt a bal lábat...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
én 3k-t raktam az arsenalra, így ugye jogosult vagyok egy 3k-s kockázatmentes fogadsára majd élõbe..
egyébként gondolkoztam a hendis gyõzelmen is , de végül "csak" a sima maradt.
haverom hendis arzit rakott 2 fonttal 😄
Sör bekészítve, popcorn mikróban, arsenal sál a nyakamban, jöhet a meccs! :-D