31698
-
#29377 szerencsétlen özilnek azért alapból ien feje van:D -
Chris Lowe #29376 Nesze nekem, giroud villant kettőt! -
Chris Lowe #29375 Óó édes fa…om, giroud....Arteta szépen rúgta. -
Chris Lowe #29374 Ez a riporter nincs nagyon képben...giroud éves teljesítménye jó formát mutat, özil tökéletesen játszik, azt közbe olyan unott fejjel játszik, hogy legszívesebben 2 pofon után kiküldeném a ferrarijába. Meglátjuk giroud mit segít, mert sanogo tényleg nagyon eltünt, mondjuk nem is dobálták neki a labdát...
Baszki 11-es...özil? -
#29373 Meg nagyon hajt Ox is, viszont tipikusan az az eset, hogy néha nyögés a vége. Az első félidőben eddig vagy 4 olyan labdát adtak el, hogy égnek állt a hajam. Az egyenlítő gólnál pedig nem értettem, miért mozdult ki mindenki a helyéről, Mirallas halál üresen szaladhatott a beadott labdára.
Meg Flamini hogy csúszott megint be...édes istenem... -
Chris Lowe #29372 Özil a gólörömöt nem vitte túlzásba...sanogoban látom az akarást. -
Chris Lowe #29371 Yess! -
Chris Lowe #29370 Kiváncsi vagyok ma mit mutatunk, kell a jó játék és aztán kedden kiejtük a bayernt münchenben! Ennyi! :-D -
#29369 Podolski ezúttal is kimaradt. Van egy olyan érzésem, hogy ha nyáron kapni fog egy ajánlatot akár egy kisebb csapattól is a biztos szereplés reményében le fog lépni. -
#29368 a mai FA-meccsre meg ez lenne a kezdőm:
Fabianski-Sagna,Vermaelen,Mertesacker,Gibbs-Flamini,Chamberlain,Rosicky, Ozil-Podolski,Sanogo. -
#29367 Arsenal boss Arsene Wenger doesn't blame Liverpool defender Dan Agger for Jack Wilshere's ankle injury.
Wenger reckons Wilshere was just the unlucky victim of an "accident" in England's midweek Wembley win over Denmark.
He said: "I believe it was an accident and he will be out for eight weeks. It is another setback but it is an accident on his good ankle.
The tackle was strong but I think he wanted to go for the ball."
-
#29366 Charlie Adam banned by FA following Olivier Giroud incident
Stoke City's Charlie Adam has been suspended for three matches by the Football Association after a violent conduct charge against him was upheld.The 28-year-old appeared to tread on Arsenal striker Olivier Giroud's lower leg in his side's 1-0 league victory. -bbc sport-
-
Dean Winchester #29365 b+ pont amikor pont az a 2-3 hét lesz ami döntő fontosságú bassza meg :S -
#29364 navicular bone fracture-ha ez 6hét, akkor a papa Kirk Douglas.
pedig nem az...
-
#29363 Wilshere tegnapi Dánia elleni meccsen lesérült - köszaggerhogyrohadjmeg - és előreláthatólag 6 hetet fog hiányozni. De ez tudjuk mit jelent....
Goodbye PL, Goodbye! -
#29362 Rosi,Merte hosszabbítása már olvasható sok helyen,Ramsey megduplázhatja eddigi fizuját,ő is hamarosan hosszabbít.(100k/hét,4évre) -
#29361 a lényeg,hogy a Főnök nem kapott sokkot,már keresgél is(Verma&Djourou helyére) "megfelelő minőséget" nekünk:
Arsenal are preparing a summer offer for defender target Martin Hinteregger.Currently on loan at Hamburg in the Bundesliga, Djourou is free to leave the Emirates Stadium and Hull boss Steve Bruce has been linked with a £2.6m summer bid for the Swiss international.
az osztrák amúgy kb. 8millió font.
Arsenal manager Arsene Wenger has confirmed his interest in Real Sociedad striker Antoine Griezmann the same day they were announced as favourites for his signature.Chelsea, Real Madrid, Paris Saint-Germain and Manchester United have all expressed an interest but Wenger stepped ahead of the queue after making the French forward his number one summer transfer target.25milla lenne, ha elhoznánk. persze(ez is)álom marad.
és a givemesport szerinti,számunkra megfelelő 5támadó:
5.-től visszafelé: Karim Benzema(...),Diego Costa(....),Jackson Martinez(!),Alvaro Morata(hagyjuk már...),Mario Balotelli(dettó...)
szerintem veszünk egy u19ben pörgő csillagot, egy közepes kp-t, meg egy "Srakkenbergert" a védelembe, oszt' jó napot!
a Főnök ezt megoldja max. 25millióból.vezetéstől taps, tőlünk 16-17fordulónyi jobb játék után a megszokott apátia.
meg a "majd jövőre..."
nem vagyok befordult,csak ez a lehetőség a legvalószínűbb sajna az utolsó 8évre visszatekintve. persze, miért (ne)most??! -
#29360 Nem hiszem, hogy a Poolnak erősebb lenne a kerete. Tőlük Sturridge meg Suarez emelhető ki. Ők viszik a szekeret, de többi poszton erősebbnek semmivel nem erősebb a Pool. Sőt. Csak hát van két olyan csatáruk, akik életük formájában vannak és ráadásul istenverte jó focisták, akik maguknak is megcsinálják a helyzeteiket.
Az Arsenalnak meg hiába van egy zsáknyi labdát adogató ember a középpályán, ha egy csatár sincs, aki élne a labdákkal. -
Dean Winchester #29359 a következő 5 meccs után de főképp majd év végén elválik mennyire lesz stabil a 3. v 4.hely.... -
#29358 alig várom már mai napot, végre elsüthetik h egy újabb ex-arsenalos kupát nyert míg mi nem. -
#29357 ja és a tegnapi bírói teljesítmény kritikán aluli volt ismét.. most nem ezen múlt, mert egy Stoke ellen simán nyerni kellett volna bíró ide vagy oda, egyszerűen szarok voltunk, de amiket ez leművelt.
legjobb ez volt:
-
#29356 azért 10 meccs még hátra van, de tény sztem tegnapival elúszott az esélyünk :( de tavalyi szezonhoz képest igenis előrelépés ez. akkor kínkeserves utolsó fordulóban behúzott 4.hely lett, most azért bajnoki címért harcolunk, amit nem sokan vártak. FA kupa még meglehet idén, ráérünk majd szezon végén sírni:D -
#29355 Ilyen rövid paddal ez várható is volt. -
Balázs 17 #29354 hát a végére megint a 4. hely lesz, azért ez szomorú :(( ha nem is leszünk bajnokok legalább 2. hely lehetett volna, de kiégett a csapat:(
az elmúlt években szar ősz után remektavasszal értünk oda, úgy néz ki most megfordult -
#29353 St. Totteringham's day:) Amúgy a MU-nak gyengébb a kerete idén, mint a tietek sztem. -
Chris Lowe #29352 Emlékszem amikor tavaly nyáron beindult a játékoskörforgás és tőlünk csak mentek, de nem jöttek. Itt beszélgettünk, hogy ennek kurva rossz vége lesz....aztán jött az első forduló meg a vereség. Akkor voltunk igazán mélyponton! Ehhez képest fél évig vezettük a bajnokságot, a bl-ből a világ mostani talán legerősebb csapata ver ki, fa kupa még lehetőség és a pl-ben is esélyes a top4.
Ki beszélt itt tavaly nyáron előrelépésről?
Persze nem ez a cél, de látjuk, hogy a csapat tulajdonosi köre nem askar befektetni, csak vegetálni. Szóval sztem nem wenger a bűnös, hanem a vezetőség aki elad egy van persie-t és hoz helyette egy giroud akinek max. minden ötödik meccs jön össze. Özil kurva gyenge formát mutat, nincs kit kiszolgálnia, abszolút nem találja a helyét, kéne egy komoly csatár és simán meglenne a bajnokság. Télen mi a pö..ért nem igazoltunk egy csatárt, amikor tudtuk, hogy ramsey még sokáig nem bevethető? Megvolt az esély de a vezetőség elbaszta. Wenger nem hinném, hogy szórhatja a pénzt, ő csak a manager. -
Dean Winchester #29351 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Dean Winchester #29350 -
Dean Winchester #29349 a nagy év végi verseny ismét azzá fajul,hogy a st. tottengimham day ismét eljöjjön... és a spurs ne végezzen előttünk :DD -
Dean Winchester #29348 everton-bayern-spurs-cselzi-city
na itt mehet el minden
tavaly 4.hely, tavaly előtt 3. hely.
én nem mondanám ,hogy túlteljesítettük az elvárásokat, nálam egy kurva kupa lenne az elvárás és majd idén végén fog eldőlni hogy mit hogyan teljesítettünk....
kurva mérges vagyok mert rettentően félek a következő meccsektől, főleg,ohgy most a stoke-t verni kellett volna ha akartunk volna valamit. Persze a stoke sok nagyot megfogott és ez oké, de amikor bajnokesélyes a csapat akkor bizony ez egy kötelező győzelem lett volna.
Jövőhét szombat 13:45kor az evertont viszont ütni verni kell, ott tényleg tovább kell menni és ez rohadtul nem lesz egyszerű feladat -
nem akarlak bántani,de idén max. a T'ham helyett a Pool-lal "csatázunk" a 4.helyért. ez kinek előrelépés??! -
Chris Lowe #29346 Meglátjuk mi lesz, de azt gondolom idén túlteljesítettük az elvárásokat, legalábbis nyáron amilyen keret rendelkezésre állt, azzal a középmezőny végére vártam a csapatot...oké jött özil meg is lódult a szekér és amíg ramsey nem sérült le baromi stabil volt a csapat aztán összeesett. Ez látható volt karácsony felé már.
Nézd a jó oldalát, egy MU vagy pool a jóval erősebb keretével mögöttünk van, oké pool most megelőz, de ez még nem a vége. -
Dean Winchester #29345 én már tavaly megköszöntem a remek munkáját és akkor se voltam ezzel másként mikor a tabela élén voltunk és akkor se leszek ezzel másként ha netán idén megnyerjük a fa kupát..... elég volt ennyi -
#29344 Wenger-fan voltam, amióta itt van, azóta vagyok Ágyús, de MOST köszönöm az eddigi,viszonylag sikeres éveket.
úgy néz ki, amiket a Főnök fejben "leidealizál", az évek óta kapufa....
-
#29343 csak Balague infói miatt írtam. én is egy "tökösebb" emberkét várok csatárnak... -
#29342 hát engem sem győz meg a teljesítménye Morata-nak,sztem úgy járnánk vele mint Reyes-zel... -
#29341 Úristen, csak ezt ne. Ez a srác semmiben sem tűnik jobbnak Sanogo-nál. Ráadásul alkatra is ugyanolyan, mint Giroud meg a fiatalabb francia.
Remélem hatalmas kacsa és minden pénzünket egy tapasztalt klasszis csatárra költjük inkább... -
#29340 Én bírom a srácot! Jöhet! -
#29339 Real Madrid striker Alvaro Morata has agreed to join Arsenal this summer, according to Sky Sports’ well-connected Spanish football expert Guillem Balague.He added that Morata will “push for Madrid to accept Arsenal’s offer”, but added with caution that a deal will only be completed if - “I repeat IF, I insist IF” - the two clubs agree a fee.
Morata, 21, was strongly linked with a loan move to the Emirates Stadium last month - but the Gunners failed to land their man after Real Madrid boss Carlo Ancelotti revealed that the Spain Under-21 international had not asked to leave the Bernabeu.
However, with first-team opportunities limited - and following the emergence of teammate Jesé Rodríguez this season - it’s believed that Morata would now be open to leaving Los Blancos and joining Arsene Wenger’s team in north London. -
#29338 Campbell bekoszontott a munak :)