Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6unn3r
Na, hogy ne legyen olyan nagy az örömünk, a Spurs elleni gyõzelem meghozta a maga böjtjét. Walcott minimum 6 hónapra kidõlt. Mûteni kell a térdét, ami miatt lõttek a VB-jének is.
Link

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Solidus
„Másfél évvel ezelõtt valóban közel álltunk ahhoz, hogy szerzõdtessük õt” – utalt Lewandowskira a francia menedzser. A lengyel támadó már a 2012-es Eb környékén is nagyon kapós volt, ám akkor még nem váltott. Végül úgy döntött, Inkább kitölti dortmundi szerzõdését – így nem kap érte pénzt a Borussia –, és csak a nyáron vált klubot. Mindez hatással van az „ágyúsok” másik Bundesliga-kiszemeltjére, a müncheni Mario Mandzukicra.
„Lewandowski a szezon végig Dortmundban marad, ezért a Bayern a téli átigazolási idõszakban aligha adja el Mandzukicot. Talán majd a bajnokság után.”
A lengyel szerzõdtetésével a korábban elsõ számú centerként számításba vett horvát támadó körül valóban elfogyhat a levegõ, a londoni klub – amely hónapok óta gólerõs befejezõ centert szerzõdtetne – megfelelõ menekülési útvonal lehet számára. Mandzukic szerzõdése 2016-ig érvényes a Bayernhez, a müncheniek egyelõre nem nyilatkoztak arról, a lengyel érkezésével mik a terveik a horváttal.

.:SOLIDUS:.

szomferi
ezt tegnap említette a kommentátor is a meccs alatt, csak körülbelül 30 millió (font vagy euró, ezt már nem tudom) az ára, annyit meg nem fizet érte Wenger...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

grebber
minimize
sorry...

vagy
Kapitány

No one can stop Death!

6unn3r
Nagyon jó kis meccs volt. Szépen játszottak, bár nem tökéletesen. Elég veszélyes kontrákat tolt a Spurs és szerencsénk is volt, hogy Adebayor nem találta el a labdát az ollózásánál. Mertesacker páholyból nézte végig, ahogy komótosan ráfordul. Viszont nálam a meccs emberei Rosicky és Gnabry. Utóbbi kurva jól forgatta a Spurs játékosokat és ha Walcott is jobb napot fog ki, akkor ketten szétkapták volna az egész védelmet. Rosicky meg még mindig nagy mágus. Imádom nézni a játékát. Akkora szenvedéllyel focizik, hogy öröm nézni. És végigdarálta a 95 percet.

minimize

<#nevetes2><#eljen><#worship>

No one can stop Death!

minimize
...és hogy mekkora Csirkék:

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

Solidus
Mandzukicnak én is örülnék.. 😄

minimize
Csirkepörkölt a menü ma is, jelentem.<#eljen>
csak hogy tudják,hol a helyük.
10emberre gyengébben voltak, mint a mu ellenük otthon az 1-2-es meccsen az utolsó 20percben...
KILL THE CHICKEN!<#duhos2>

No one can stop Death!

Di maria jöhetne vagy a munchenbõl a srác.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Taktikus szép foci volt, bár második félidõ elején még 1:0-nál megint beálltunk védekezni, de rosicky nem hagyta ki a ziccert és kettõnél már lazán hoztuk.
Ezt a focit szeretném látni pl-ben is.
Remélem walcott, verma nem sérült le...

Solidus
Gnabry rohatt jó játékos lesz... 😊 a b keret is üt.öröm nézni ahogy lemossuk a csirkéket! 😊

webibebi
Ebbe a soldadoba mi kerult 30millaba?? Jo befektetest csinaltak vele...

msn:[email protected] bárki felvehet

ennyi!😄
webibebi
Igen igen nagyon dominansak vagyunk ma szerencsere

msn:[email protected] bárki felvehet

Eddig faszán játszunk.

Solidus
„Jelen pillanatban nincs tervben Berbatov szerzõdtetése – szögezte le Wenger, majd kitért arra, hogy a Tottenham elleni FA-kupa-mérkõzésen mely játékosait lesz kénytelen nélkülözni. – Bendtner kidõlt, Giroud bokasérülése viszont szépen gyógyul, de megbetegedett, így kilencven százalék, hogy nem játszhat. Özil ma újabb teszteken esik át, Gibbsre és Ramsey-re nem számíthatunk.”

Fasza,B keret szombaton,mint mindig.. 😄

Solidus
lehetnél kicsit pozitívabb is.. 😉 elvégre listavezetõ a csapat,és nem játszik rosszul,ha kell akkor kiszenvedik a gyõzelmet,eddig nem nagyon volt ilyen,sõt... úgy hogy fel a fejjel,idén bajnok lesz a csapat!! 😊

Solidus
"Nicklas Bendtner a 88. percben, a nagyon fontos gólja megszerzése közben szenvedett bokaszalag-sérülést, amelyet Wenger közepesen súlyos, néhány hetes kihagyást eredményezõ problémaként jellemzett. A dán csatárt le is kellett cserélni.
Mivel az Arsenal egy másik csatára, Olivier Giroud is a bokájával kínlódik, a brit sajtó egy része máris azt találgatja, kit igazol majd januárban a lépéskényszerbe kerülõ Wenger: Diego Costát (Atlético Madrid), Álvaro Moratát (Real Madrid), Dimitar Berbatovot (Fulham), Mario Balotellit (Milan) vagy Edin Dzekót (Manchester City)?"

ez már alapból is abszurd,nem fogunk hozni senkit ismét,a fõnök elégedett a kerettel újfent,mindegy ha csak egy csatár is marad a padon,akkor sem fog a vezetõség költekezni... hagyjuk már,igen is kéne egy jó befejezõ csatár,mondjuk olyan karizmatikus támadó mint Suarez...

Na jól van akkor.

sport1
Szombati meccset adja normális adó?

Olvastam, végén csak bedaráltuk, vissza az élre! :-)

2014ben is patkány maradtál, ezek szerint az évforduló nem változtatott át emberré 😞

Féltem de bíztam a csapatban és végül sikerült nyerni aminek rohadtul örülök.
Bendnter is ha lesérül pár hétre akkor ki lesz a csatárunk??? Podolski aki most épült fel ? elég soványka ez így....

Szombaton a spörszt ütni kell ha törik ha szakad.....
takaaaaaaroooodj!

BUÉK!
grebber
2014-et egy kiesõjelölt elleni X-el kezdünk. Szóval változás nem történt idén sem.

Next PC upgrade: 2022

lesgóllal egyenlített a swansey 😄 de megérdemlték.....
reméljük vernek még vagy kettõt
Trófeá(k)ban gazdagabb BÚÉK 😉
arsnl
BÚÉK!
reméljük 2014 hoz 1-2trófeát is😄D

Nem akarok okoskodni, és nem is vagyok Pool fan se, de azért ez így csalóka, ahogy összeállítottad szerintem. Alapból ha a nagy meccseket nézzük, akkor nem az elsõ 13-at kell nézni, azért egy Stoke, Hull, Villa nem egy olyan nagy csapat, én a Newcastleig bezárólag néztem, a 8. helyig, utánuk pontban is van már egy kis lemaradás. Így nálam 6 meccs alatt 3 gól és 7 gólpassz, ami szerintem nem olyan rossz statisztika. Tény, hogy nem villog annyira nagyobb meccseken, de ez annak is köszönhetõ, hogy a Liverpool mint csapat is sokkal gyengébb a rangadókon, és kis túlzással egyedül kellene villognia Luisnak. Talán pont ellenetek volt a leggyengébb idén a rangadókon, de szerintem összességében nem gyenge a rangadókon se.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

arsnl
top 13 csapat ellen: 8 meccs 3 gól(azért nem 13meccs, mert pool is közte van + eltiltás idény elején);
alsó 7 ellen: 7 meccs 16 gól;

megfigyeltétek, hogy Suarez a nagy meccseken nem villog? addig jó 😊
Persze tisztában vagyok honnan indultunk, ahhoz képest félidõben vezetjük a pl-t. Csak amikor meccs közben a bénázást látom akkor kiakadok. Giroud elsõ félidõben csak szenvedett, rugdosott(és valszeg meg is sérült a hülyeségében). Másodikban egyszer volt jó helyen azzal nyertünk, de amúgy nulla a teljesítménye. Megnéznék egy eredményes/rossz passz, rugás kimutatást tõle...sztem nagyon gyenge.
Gól után meg kritikán aluli a taktikánk.
Az igaz, hogy a sok eredménytelen év után már mindegy nektek csak bajnokok legyünk. Ezt az érvelést elfogadom
Buék nektek is, jövõre veletek ugyanitt!

minimize
"Kurva ritkán van szép játék" -ez dettó mosoly, az a baj,hogy nem az elsõ perctõl,hanem általában a második félidõben van normális játék. de hogy "kurva ritkán"?<#nevetes2>
mindegy, Kellemeset,Boldogot mindenkinek, további kellemes szurkolást-szapulást a "szeretett Klubunk" iránt.<#taps><#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
a "meccsenként 10-15percet" megmosolygom, de hagyjuk. tartom,nem kell a szép játék,ha kis szerencsével,ajándékként,tök mind1,de megvan a 3pont.
NEM akarok 3. lenni májusban,mert ha nyerhetõ (esetleg...)a PL (néhol)ilyen játékkal, akkor is végre bajnokok lennénk.
védekezõ foci vezetésnél???! az ellenfelek 80percen keresztül védekeznek ellenünk, foci helyett, mirõl beszélünk??!
megvan a 3pont, és vezetjük a tabellát év végén. CSAK így tovább.

No one can stop Death!

az utolsó soroddal sokan így vannak, vagy voltak de most már ott tartunk,hogy leszarom csak nyerjünk már valami serleget 😄D

kapusunk megint majdnem elbaszta, utálom mikor flegmáskodunk aztán egyszer csak kapunk belõle egy potyát.
a gól után meg mi a tökömért kell megijedni???? miért nem lehet úgy játszani mint elõtte? az utolsó 10-15 perc nálam 90perccel ért fel...

a végén volt egy pillanat amikor bendtner elöl volt , jenki meg bedobhatta vlna a labdát helyette nézelõdött.....
mind1, 3 pont megvan, õszi bajnokok vagyunk ! 2-án cardiff ellen egy kis frissítõ mecs amit kötelezõ hozni akár több góllal is....
Kicsit furán értelmezed a dolgokat...

"mind1,nem kell mindig a szép játék"
Kurva ritkán van szép játék, általában meccsenként 10-15 perc.
Ha meg gólt rúgunk akkor jön a védekezõfoci ami tipikusan azt jelzi, hogy még wenger sem bízik a csapatban.
Nem tudom, sztem inkább legyünk harmadikok a bajnokságban, de olyan focival ami után úgy állok fel a kanapéról, hogy baszki de kár, hogy vége a meccsnek.

minimize
ja, és ismét 8pont elõny pl. a mu elõtt.<#worship>

No one can stop Death!

minimize
mind1,nem kell mindig a szép játék,elég a 3pont.láttuk elégszer,ez másoknak bajnoki címeket jelentett,ergo nem elég, de megvan a 3pötty.
TOP OF THE LEAGUE.

No one can stop Death!

ez a bíró valami borzalom
simán 2-2 kiállítás mind2 oldalon...
Miért kell megint beállni védekezni a gól után??? Csont magunkra húzzuk a castle-t!

Ja és most pont jól helyezkedett....na ezért nem lottózom. :-)

Góóól!
Baszki pont zsirú! Mondjuk emeltünk az 50 perc környékén a színvonalon.:-)

Baromira érezni özil hiányát, ramsey nélkül meg ki fog itt gólt lõni? Casorla, rosicky talán de az is határeset.
Baszki örülhetünk a döntetlennek...

Zsirunak és a csapatnak is jót tenne szerintem, ha pár meccsig nem játszana... csak erre kicsi az esély, mert Wenger egy 'csög😄
Ötlettelen vacak játék...Giroud-t le kéne hozni, csak foglalja a helyet a pályán. Rosszul helyezkedik, sok a hiba ha nála a labda, nem értem wengert...csak azért mert francia?

minimize
azt nem tudom,de most Murinnyó a Pool seggét nyalja a holnapi "rangadójuk" elõtt. Zsozé...meccs után meg minden kínja lesz....<#wilting>

No one can stop Death!

nem tudja valaki mi volt tegnap, az a brazíl fiatalokról szóló bejátszás arsenal meccs szünetében vagy elõtte volt nem tudom már??
6unn3r
Aaron Ramsey lesérült. Tegnap láthatóan combfájdalmai miatt cserélték le és úgy tûnik, hogy komolyabb a sérülés. Elõreláthatólag kb. 3 hétig harcképtelen lesz. És egyébként tegnap ünnepelte 23. születésnapját.