31698

• pLau
    Én Gnabry-t becseréltem volna.
  • minimize
    "It was a great strike."
  • Chris Lowe
    Chelsea ellen már jön ramsey?
  • 6unn3r
    Régen láttam ennyire gusztustalan meccset az Arsenaltól. Nem tudok őszintén örülni. És Wenger cseréi megint kékhalált okoztak nálam.
    De Rosicky....überállat a haver!
  • Chris Lowe
    Küzdelmes meccs volt, második félidőben ötlettelen játékkal csak kínlódtunk, de szerencsére megvan a 3 pont. Mondjuk a Tottenham sem tett semmi extrát. Mindegy 3 pont zsákban, bl indulási jog elég valószínű, kékek kikaptak ez így nagyon jó, még a bajnokság is meglehet.
    Egyébként röhögnék ha ez a gyenge keret behúzná a bajnokságot meg fa kupát is! Minősitené az idei angol futballt is!
  • minimize
    csirkebecsinált.
  • Balázs 17
    már 20 perc után látszott, de csak fent hagyta szenvedni... az asok eladott labda
  • minimize
    Ox észre vehetné,h nincs egyedül elől...nbc szerint az a kérdés, a Főnök a Barsza edzője lesz-e...
  • Dean Winchester
    ox baszki 3 ból 3 szor ha úgy lövi akkor gól de most kurvára mellé meg fölé bassza :S lekéne hozni a picsába, ez nem az ő meccse...
  • minimize
    Sherwood meg vigyorog,mint vmi. Bond-klón....remélem 0-2nél is mosolyog.
  • minimize
    nbc-n Sagna-t kiszórták volna-2perc,2ilyen...(milyen???!)
  • Balázs 17
    pfff mekkora gól!!!!!!! jó kezdés
  • szomferi
    ARSENAL: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Cazorla, Giroud

Subs: Fabianski, Monreal, Vermaelen, Jenkinson, Flamini, Gnabry, Sanogo
  • szomferi
    és pont a negyediket nem adta meg Clattenburg, ami 100%-ban jogos lett volna :D
  • Balázs 17
    három 11est kap pool ez komoly?:DDDDD
  • minimize
    Giroud-né elhagyná Angliát...:
    Arsenal may be about to lose one of their top scorers from the last two seasons after his wife demanded he find a transfer back away from London and England.Olivier Giroud's other half, Jennifer, has demanded he secure a move away from the Emirates Stadium club and return back to France after a series of scandals. The Gunners centre-forward issued an apology on Twitter after photos emerged of a hotel encounter with a model in a Sunday paper reportedly taken the night before a game.
    The Sun claims the 27-year-old has accepted the Arsenal striker's apology but has demanded they move back to France as soon as possible. This has been mooted as a possible reason behind Giroud recently being pictured meeting with influential agent Muzzy Ozcan, though his agent denied it was anything to do with a transfer.
    “She’s [Jennifer] agreed to take him back but only on the condition they leave London and England, he’s desperate to save the marriage because he knows how stupid he’s been — so he is going along with what she wants.”
  • Balázs 17
    az év egyik legszebb góljával :D
  • Dean Winchester
    botlott a chelsea.... ezt ki kellene használnunk....
    holnap meg hajrá MU :D
  • Balázs 17
    nem hiszem el, hogy ez a szar Hull nem képes egy gólt berúgni ennek a szar Citynek -,-
  • minimize
    Lukasz Fabianski has turned down a new contract offer from Arsenal.Fabianski, whose deal expires this summer, is set to leave after he rejected a new three-year contract. Arsenal wanted to extend the Pole’s stay, offering to increase his £50,000-a-week wages. But Fabianski does not want to spend another season on the Gunners bench behind first choice Wojciech Szczesny. Fabianski, 28, has a number of offers on the table, with Schalke, Basle, Villarreal and Sevilla all keen on the keeper, who would consider staying in England.
  • Solidus
    sajnos özil teljesítménye egyre halványabb,rosicky meg parádézik,lehet most még arshavin is felülmúlna ha még itt lenne :) ramsey piszkosul hiányzik!és még egy hetet várni kell rá :(
  • Solidus
    egy nemzeti dohányboltban ez minden napos nálunk :D :D ezek meg egyből hívják a csendőrséget... :)
  • contraste
    Látszok, hogy a taxis nem budapesten szerezte a 20 év tapasztalatot:D
  • 6unn3r
    Hát nem tudom...nem csak az elmúlt hetekben, hónapokban nyújtott teljesítménye miatt, hanem nézve az egész szezonban a játékát, úgy gondolom az ő hiánya a legkevésbé aggasztó. Nyilván a cserepad miatt nem mindegy, hogy hány játékost kell ismét a tarcsiból odaültetni, de ha valakit, akkor Özilt jelen esetben Rosicky vagy akár Gnabry simán pótolni tudja.
    Sőt, Rosicky idén agyba-főbe veri Özilt a pályán, Gnabry meg sokkal lelkesebb, jobban ég benne a tűz és ráadásul sokkal gyorsabb játékos is.
    Én jobban hiányolom Rambo-t, Jacket meg Theo-t, mint 100 Özilt.
  • minimize
    Arsenal's record-signing Mesut Ozil is expected to be out for about six weeks after sustaining a hamstring injury against Bayern Munich in the second leg of their Champions League tie.The north London club will utterly miss the absence of their £42million man for the crunch clashes this month. Arsenal will host local rivals Tottenham Hotspurs this weekend, while they travel to Stamford Bridge on March 22 to face title favourites Chelsea, before competing against Manchester City on March 29.
  • minimize
    Arsenal see Everton boss Martinez as Wenger successor.
    Martinez has impressed Wenger and the rest of the Gunners’ hierarchy with the style of play he demands – a cultured passing game – and by the way the 40-year-old handles himself.He was appointed on a four-year contract at Everton in the summer after David Moyes’ exit to Manchester United.It is believed discussions have already been held within the club about the suitability of Martinez as an eventual replacement.
  • minimize
    Ramsey meg kihagyja a 7végi derbit(is):Arsenal boss Arsene Wenger has confirmed Aaron Ramsey will again be missing for this weekend's north London derby with Tottenham.Wenger had been hopeful last week that Ramsey could return from a long-term thigh problem to face their North London rivals. "We have had to defer his comeback to full training a little so he is not available,he is having difficulties in the final stages of his rehab. It looks to be short-term." -A.W.-
  • Solidus
    Bendő már megint perverzkedett ittasan...
  • minimize
    Arsene Wenger has told Manchester United striker Robin van Persie to forget about a return to Arsenal. Wenger recently refused to comment on it publicly when quizzed which only heightened the speculation.
    But it is understood that the Gunners boss has ruled it out even though agents are trying to push a deal.

• Solidus
    hát igazad van.kéne egy vezér a csapatba,mert mintha nincs aki feltüzelné őket.wilshere és ramsey is piszkosul hiányzott tegnap.igen,nyerni kellett volna a csoportot és akkor nem kaptuk volna a rekordmeistert... remélem jövő szezonra már csoport elsőként megy tovább a csapat,és ténylegesen költekeznek az új szponzor csilliárdjaiból.kéne már egy klasszis,főleg ha sagna elmegy,és nem ő lesz az egyetlen attól félek.még mindig tartom hogy poldit többet kéne kezdetni,akár csatárként,mert tegnap is megmutatta hogy képes a semmiből villantani egyet,és erre szükség van!
  • minimize
    ...egyenlőre nem is hosszabbít a főnök.
    Arsene Wenger is demanding final say on transfers before committing to a new contract with Arsenal.Wenger is anxious to retain full control on comings and goings as he prepares to commit his future to the north Londoners.
    Arsenal’s majority shareholder Stan Kroenke has confirmed Wenger will sign a new long-term deal, effectively tying the 64-year-old to the Emirates for the rest of his career.
    But the manager wants to remain chief hirer and firer.
  • Balázs 17
    Wengernek köszönhetjük, amikor úgy volt vele, hogy a 2. hely a csoportban jó lesz...
  • Bercy #29427

Remelem megnyeri az Arsenal mind az FA mind a Premiere ligat is. Remek formaban levo szimpatikus csapat.
  • 6unn3r
    Kár ezt így felfogni.
    Először is a bíró nem volt következetes. Ha Poldi-Lahm esetet továbbengedte, akkor utána a Cazorla megindulást is tovább kellett volna, illetve Robben-Kos eset sem bünti. Viszont Poldi lökését személy szerint én is befújtam volna, ahogy a tizit is. Szóval a bíró hasonló eseteknél különböző módon fújt.
    De nem ezeken múlt. Miért nem? Mert teleszart gatyával mentek ki a pályára, végigóvatoskodtak úgy több mint egy félidőt, hogy 2 gólos hátránnyal kezdték a meccset. Kérdem én, hogy ezért mit kell óvatoskodni? Ütni-vágni kellett volna a Münchent, de ehelyett be voltak szarva, szerintem maguk sem hittek a továbbjutásban, pontatlanul és idegesen játszottak elképzelés nélkül. Nem volt bal oldala a pályának, mert Vermaelen fele annyit nem futott fel, mint Gibbs vagy Nacho szokott, védelmére legyen mondva, hogy nem is az a kedvelt posztja. Az egyenlítés után ébredt fel megint mindenki, illetve Rosicky azért megint látványosan többet mutatott, mint Özil. Ox az, aki meccsről meccsre hajt, mint az állat, nem hibátlan a teljesítménye, de küzd fogcsikorgatva. És jót szólt alább Oziris is: nincs ütköző emberünk. Bár Arteta játszik azon a poszton, olyan gyönyörűen hagyta elmenni középen az embereket, hogy már majdnem én pattantam fel az ágyból, hogy utánafussak. Nagyon szeretem a csávót, de vkp-ként nem az igazi és sose lesz az.
    Ez a meccs csak amolyan alibi meccs volt. A München nem akart kikapni, de vért sem akartak izzadni a továbbjutásért. Az Arsenal meg nem hitt a csodában és nagyobb égés nélkül akarták lehozni a meccset. Innen nézve elégedettek lehetnek a csapatok, ellenben mi, Arsenal szurkolók.
    De ha azt nézzük, hogy a világ legjobb formában lévő csapata ellen búcsúztunk nagyobb égés nélkül, akkor azt mondom egye fene, jöjjön hát az FA Kupa.
    Viszont az Arsenal saját magának köszönheti, hogy a Bayernt kapta újfent és újfent ki is estek, mert ha nem lazázzák el Nápolyban az utolsó csoportmeccset, akkor most akár örömittasan is ugrálhatnánk.
  • Solidus
    akkor egyenlített poldi,mert asszem a frenetikusan játszó lahm elesett egy kisujjnyi szellőtől,a prince meg a kapus szeme közé bombázott elemi erővel,akkor még reménykedtem. :)
  • arsnl
    ma ebben nem igazán volt több, sérülteket elnézve. annyira én nem bánom, h kiestünk, főleg így h nem elpicsázva (11v11be x lett azért..). FA kupa így must-win lett. bajnoki sincs még teljesen lefutva azért, de ott kéne 1-2 bravúr pl Stamfordon nyerni. go gunners!
  • Solidus
    annyira lélek romboló hogy más "nagy" csapatok a milan-t a schalke-t,vagy az olimpiakos-t kapják,addig ide vágják az arcunkba ismét az előző kiírás nyertesét... még jó hogy megint volt egy jogtalan 11-es csak a nagyképű baromnak nem sikerült berúgni.remélem összesorsolják a bayern-t a reállal aztán maradhatnak is otthon fesztiválozni.összeségében a mutatott játékkal nem volt gond,csak a focit gólra játszák,ha nem lett volna az első forduló eladva a nyilvánvaló bírói hiba miatt,ez akkor is kevés offenzításban.nem győzöm hangsúlyozni,zsirú egy kalap szart sem ért ma,özil teljesen el van veszve,ez sem az ő meccse volt,de neki kéne egy jó befejező csatár akinek lehet passzolni.verma sem volt már az aki régen.oxit nagyon dicsérném,szétverte párszor egyedül ezt az állítólagos félelmetes védelmet,fabianski is jól védett,főleg a kamu 11est.ribery megint köcsög volt,robben a szokásos műsorral és műeséssel jelentkezett,martinezt meg ha én lettem volna a bíró már leküldtem volna a 2ik félidő elején gondolkodni kicsit... egyszóval ez van.remélem behúzzuk az FA kupát végre,még a bajnokságban is van esély,most már lehet oda koncentrálni,mert egy sorozattal kevesebb lett ma...
  • minimize
    megy is a "spórolós bayern,Verma kiállítás,11-es kihagyva...meg 66-34".
    ez a bayern jobb volt.
    a tavalyinál is. azaz fejlődünk,csak kicsit lassan.
  • minimize
    csak az bánt,hogy Gervinho-t ölelgetik. amúgy kellemes fotó.
  • Kaplan
    Elegem van már ebből a gecis csapatból. Faszom ki van már.