Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
legyen igazad 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
sztem dudást meg már leigazolták,csak nem írnak róla 😉

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
miért kell mindig szóbahozni a realt...ez nem real topik 😛

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
lehet, de dudás nem jáchatott volna, és nem is jáccott szal érted azért az összefüggést. 😊

drowns41
Ha nincs leigazolva nem játszik. Cannavaro meg nem Arsenalos, kit érdekel? 😄 Összevissza beszélsz

http://sum41.uw.hu

Zizou5
LOL. de akkor magyarázd el nekem h pl. cannavaro miért nem jácott? ja, és diarra? õ meg nincs leigazolva mégse jácott! LOL

grebber
LOL edzõmeccshez miért kéne leigazolni?

Next PC upgrade: 2022

drowns41
De 😄

http://sum41.uw.hu

vmvr
De ahhoz még le is kell igazolni,nem?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

grebber
Dudást játszathatta volna Wenger de nem 😞

Zizou5
jó volt a meccs. grat arsenal. eboue rohadt jol jácott.

EOX
Gratula, jobbak voltatok

Retteketet

vmvr
Vége: AZ Alkmaar - Arsenal 0-3

Gilberto 36, Adebayor 52, Van Persie 74 (pen)

Sajnos nem az elejétõl láttam a meccset, de eboue-t mindeképpen ki kell emelni, remekül játszott!

vmvr
Helyzetjelentés: Az alkmaar - Arsenal 0-3 75. perc!

hunbasser
larssont most adtátok el,vagy csak kölcsönbe ment,asszem a birminghambe

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
hát lehet h Wenger megint kifogna valaki olyat mint Eboué...akkor nemlenne gond azthiszem <#ravasz1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
Nem hinném,hogy egy fiatal jó lenne, most egy kicsi rutinnal rendelkezõ védõ kell!

jbal
a kis pénzbõl egy fiatal bal védõt

vmvr
Én igen! Sürgõsen kell igazolni egy bal oldali védõt!

5w0rdf15h
igen csak így egy lyukat betömünk és lesz egy másik most erõs lesz középen a védelem de meggyengül a bal oldal :S szal nemtom mi lenne a jobb :S

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
Nah ha Cole elmegy akkor a cselszkibe, és ugy olvastam h ennyi pénzt nem inkább az Arsenal Gallast kérjük meg némmi pénzt... okos döntés a kis pénz ujabb fiatal + gallas nem rossz ötlet szvsz

5w0rdf15h
Eboué jobb oldalon játszik 😊

9csöves9
Flamini is letolt ott egy fél szezont

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
Ebujé a cseréje

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jbal
Larsson nem az?

vmvr
Clichy sérült... És csak valamikor szeptember, október tájékán épül fel teljesen, ha cole elmegy, sürgõsen kell igazolni egy bal hátvédet!

5w0rdf15h
úgyse fog elmenni...

hunbasser
hát igen,clichy sztem nem érett még a posztra,ha cole megy,és neki kell kezdenie azon a poszton,akkor csapatotok gyengepontjává vállhat gyorsan,és közben meg ugye nem lehet igazolni,több alternatíva meg asszem nem sok van,max akkor átálltok 3 védõs rendszerre,vagy az egyik balkp-t visszahúzzátok balszélsõnek,vagy még gyorsan észbekaptok,és igazoltok egy balszélsõhátvédet.
megjegyzem,roberto carlos a napokban hosszabbította meg szerzõdését 😛

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
clichy asszem õ a cseréje 😊 jó játékos õ is 😊 de azért Cole az Cole 😛

hunbasser
jó,és ha colet eladjátok,akkor ki fog majd balszélsõ védõt játszani? 😉

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Wlliam Gallas is úgy tett mint, Cole. Bevágta a durcát. Sokan találgattak, vajon azért, mert a Chelsea megmondta: maradnia kell, vagy azért mert balhátvédett kell játszania, ha Ashley Cole végül marad Észak-London-ban. Sokan azt is indoknak veszik, hogy Gallas elveszítette a 13-as mezt Ballack érkezése miatt. Gallas már a szezon közben hangoztatta: Szivesen távozna a Chelsea-tõl, és elöbb vonulna vissza, minthogy újra szélsõhátvédet kelljen játszania. A nyár elején pedig az Arsenal egybõl jelentkezett érte, de a Chelsea nem engedte el a francia válogatott játékost. Aztán volt egy olyan változat, hogy Cole=16M+Gallas, de a Chelsea hallani sem akart hallani az üzletrõl. Most viszont erõsen gondolkodnak azon, hogy Gallast szélnek engedjék. Wenger persze egybõl keselyûként csapott le a sértõdött vadra, és valószínüleg megtudja, majd gyõzni Gallast, nálunk biztos helye lehet a középhátvéd posztján. Kérdés: Mi lehet jobb? Ha szerzõdésbontás után ingyen szerezzük meg, vagy ha Cole-ért jönne 10M fontal együtt.

vmvr
Meglesz ne félj, most mindjárt képeket másolok😊

shevy
a highburynél csináltam képeket, a hivatalos oldalon azt írja, hogy csak silver member vehet jegyet, remélem valahogy máshogy is lehet

hunbasser
hát próbáld meg,de nem hiszem.sztem már elkapkodták a jegyeket egy pár hete.de azért sok sikert,és csinálj képeket ha lehet !!!

ReaL MaDRid x siempre

shevy
sziasztok, itt vagyok Londonba, már voltam a Highburynél, még az Emiratesnél nem, azt akarom kérdezni, hogy tudnék jegyet venni a szezonnyitó meccsre az Aston Villa ellen 19-ére? köszi

hunbasser
ajánlom neki,h feltegye vhová a képeket,és ide belinkelje!!!az anyja csinált képeket az emirates stadionról,meg asszem a highburírõl is.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
már megérkezett a "szállítmánya" mez,zokni,sál,törölközö ha jol emléxem... Ja meg képek. Jó szülinapi ajándék. Nekem is kellene ilyen csak Realosba. 😞

Zizou5
vmvr ma kapja meg uj 06-07es arsenal eredeti mezét az emiratesbõl. kivi vok rá. (mondjuk nekem a legjobb barátom szal én tuti látni fogom<#beka2>)

grebber
Hát igen Esztergom az én otthonom is itt születtem és élek én is!
Bár focicsapatunk lehetne acélosabb is 😞

vmvr
Schwadorf - Arsenal meccsvideó

hunbasser
úgy legyen!

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Az is arról szólt😊

jbal
tudom de ez a hír arról szól h már tényleg közel az igazolás jaj de jó lesz.Dudás jó lesz a válogatottba is

vmvr
Jbal, ha kicsit visszaolvasnál, akkor látnád, hogy ezt a Dudás Ádám dolgot már megbeszéltük😊 Látod ezért hátrány a sok csapatnak szurkolás<#wink>

jbal
1-2 hét és .hu lesz

hunbasser
Dudás Ádám (1989. február 19-én született, Esztergomban.
akkor miért 19 éves?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
aha,atw-s 😛

ReaL MaDRid x siempre

jbal
de az se magától találta ki.és ez egy jó oldal
Dudás Ádám az Arsenal elsõ csapatában!

A 19 esztendõs középpályás a múlt hét elején kapcsolódott be a londoniak munkájába, de mivel az elsõ keret tagjai eddig edzõtáborozáson vettek részt, most tréningezik elõször együtt Henryékkal. Kedden azonban már a tavalyi BL döntõs futballistákkal edz, s teljesítményét Arsene Wenger figyeli.

Dudás hatalmas lehetõség elõtt áll, mert a tarcsik között valóban remek teljesítményt nyújtott, s ontotta a gólokat. Az Arsenal menedzsere a terv szerint legalább két napig teszteli a fiatal magyar játékost, s talán szerda estére el is dönti, kínál-e szerzõdést fiunknak.

JESSZ!!!!DUDÁS!!!!

hunbasser
"forrás:arsenalweb.atw.hu"...úgyhogy ezt inkább hagyjuk.
amikor a rádiós krapek hívta fel,akkor is egybõl igent mondott 😛

ReaL MaDRid x siempre