Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
Reyes nyilatkozata a Real Madridos ügyben kapcsolatban
"Ez akkora kacsa, hogy már hápog. Soha nem mondtam ilyet ez egyszerûen nem igaz. Nagyon jól érzem magam jelenlegi csapatomnál, nincs okom váltani, sokat erõsödtünk a nyáron, nem érzem úgy, hogy kiszorultam volna a keretbõl, véleményem szerint sokat játszhatok majd idén is. Ha nem így érezném, azt higyjék el, hogy már jeleztem volna." - mondta Reyes a klub hivatalos honlapjának.

forrás:arsenalweb.atw.hu

jbal
na akkor Pénteken meccs

vmvr
király

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

EOX
Itt lesz a meccs: www.dewedstrijden.tv

Retteketet

hunbasser
sztem igaza van swordfishnek

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Nem azért, de épp az ellenfélrõl beszéltünk😊

5w0rdf15h
elég legyen mostmár az offból mer törölni fogom!!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
Ez egy szép kis balegyenes volt, madridista barátom! háháháh😊

Gunnersboy
Hát ezektöl független remélem gyõzelmet ünnepelhetünk...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
azt mondta,ha arányában nézzük,a költségvetést,és a játéktudást,a csapatmunkát,akkor jobb mint a real,és igaza van.

ReaL MaDRid x siempre

Zizou5
tehát kedves, barátom tul. képpen te azt állítod h az alkmaar az jobb csapat mint a real?... öhm... persze-persze.

5w0rdf15h
pls ne itt vitassátok már meg h milyen csapat az alkmaar thx

EOX
persze, de ha mondjuk veszed a reál és az alkmaar költségvetését, és arányba állítod a csapatok erõsségével/eredményességével, az alkmaar a nyerõ (persze ez a vezetõség érdeme)

Retteketet

Zizou5
hát de kissebb sokkal mint az arsenal, és sztem az arsenalhoz, realhol képest kicsi.

vmvr
Az alkmaar nem kis csapat!

Zizou5
azért ne becsüljük le a kicsit.

vmvr
Dejó, az alkmaar honlapján megnézni, hogy hogyan kaptok ki😊

EOX
99%, hogy itt lehet majd nézni: www.az.tv
nem kell hozzá kliens stb.

Retteketet

grebber
Steamet ne nekem eddig soha nem müködött egy se!

Next PC upgrade: 2022

EOX
majd meglátjuk😊
lesz jó stream, majd írok linket

Retteketet

grebber
Na ez király fölényes gyõzelem.
Remélem AZ Alkmaar ellen is gyõzelem lesz mivel KÖTELEZÕ!! 😄

vmvr
ASK Schwadorf - Arsenal 1-8
Egy gólban gazdag meccset láthattunk! Fõleg az Arsenal uralta a meccset, de volt pár helyzete az ASK-nak is és ebbõl egy be is ment! Betaláltak: Arsenal: Van Persie 6, 47, Djourou 15, Adebayor 39, 45, Toure 53, Bendtner 74, Hleb 84 ASK Schwadorf: Labaska 86

vmvr
ASK Schwadorf - Arsenal 1-8
Egy gólban gazdag meccset láthattunk! Fõleg az Arsenal uralta a meccset, de volt pár helyzete az ASK-nak is és ebbõl egy be is ment! Betaláltak: Arsenal: Van Persie 6, 47, Djourou 15, Adebayor 39, 45, Toure 53, Bendtner 74, Hleb 84 ASK Schwadorf: Labaska 86

vmvr
oké

gabber_saviola
A fórumozásnak az a lényege, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, persze a szabályok betartása mellett. Azt nem mondtam, hogy egy reálfan nem írhat egy arsenál topikban, hanem azt, hogy azt SG.hu-n nincs spam.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zizou5
vmvr ne szálj szembe a modikkal. mindíg nekik van igazuk... ez 1 alapszabály... bár csak a suliba én is betartanám ezt az alapszabályt... <#hehe>

vmvr
A fórumozásnak nem az az egyik lényege, hogy mindenki írhat mindenhová?

5w0rdf15h
na elég lesz a spambõl!

gabber_saviola
ez nem a Reál topik , amúgy meg van Reál topik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

vmvr
<#crazya><#wink><#hehe>

jbal
kabbe<#mf2>

vmvr
Dejóóóóóóóóóó.... Anyukám londonban van, ééééésssss hoz nekem az emirates-tõl egy új mezt😊)) bibííí😄

DJ Bee18
baszki csak le akartam nyugtatni, hogy nehogy olyat mondjon, ami megsértheti néhány Arsenalos lelki világát, nyugi 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

vmvr
Ez igaz!

jbal
jó de azért ilyen El Classicókat ne itt beszéljenek már meg

vmvr
Most miért baj, hogy jönnek realosok? Én szívesen látom itt õket, legalább megy a topic<#eljen>!

jbal
az mikor volt?
na megjött modibácsi<#eplus2>

DJ Bee18
se flame, se WAR nem volt 😄D

gabber_saviola
peace & no flame & no spam

hunbasser
ya,múltkor is nagy pangás volt

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
Úgyis alig ír ide valaki <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

jbal
majd megmondják a modik<#eplus2><#vigyor>

hunbasser
nem te mondod meg<#mf2> (de amúgy igazad van 😊 )

ReaL MaDRid x siempre

jbal
na a Realosok a Real topikba tárgyalják meg a dolgokat

DJ Bee18
nyugi nem kell itt hergelni a népet. Még nincs is bajnokság, mi lesz az El Classicón? 😊

Zizou5
ejha, lassan már picifiuzhatok...<#hehe>

hunbasser
Reyes szeretne visszatérni Spanyolországba

2006.07.30.; Forrás: www.goal.com

Jose Antonio Reyes, a londoni Arsenal csapatának spanyol csatára egy angol lapnak adott vasárnapi nyilatkozatában kijelentette, hogy szeretne visszatérni hazájába, nem tudott ugyanis hozzászokni a szigetországi életstílushoz.

Reyest 2004 januárjában szerzõdtette le az Arsenal a Sevillától 10.5 millió £-ért. Azóta 110 mérkõzésen lépett pályára, 23 gólt szerezve. 2005 júliusában hat évvel hosszabbította meg szerzõdését, ám úgy néz ki, hogy a válogatott játékos mégsem szeretné az elkövetkezendõ éveket Angliában tölteni.

"Mindig is hangoztattam, hogy szeretnék visszatérni Spanyolországba. Semmi bajom az Arsenallal, sõt: egy hatalmas klub, mely rengeteget segített nekem."

"A szurkolók mindvégig támogattak, mióta csatlakoztam a csapathoz. De õk is tudják, hogy nem tudtam hozzászokni az angliai élethez. Nem szoktam hozzá sem a nyelvhez, sem az idõjáráshoz."

"Ha a Real Madrid akar engem, akkor az csodálatos. Mindig is mondtam, hogy egy óriási klub és megtiszteltetés lenne náluk játszanom."

"Meglátjuk, hogy mi fog történni." - zárta mondandóját.

Bizonyára sokan emlékeztek arra a nagy botrányt keltõ rádiós szívatásra, melyben felhívták Reyes-t, s a mûsorvezetõ Emilio Butragueñonak adva ki magát le akarta szerzõdtetni a spanyol csatárt: Reyes minden habozás nélkül "igen"-t mondott az ajánlatra s hajlandó lett volna azonnal távozni a Santiago Bernabéuba.

Capello ugyanakkor szeretné, ha a Madrid leszerzõdtetné Reyes csapattársát, Cesc Fabregast is, ám erre az esélyek egyenlõre igen alacsonyak.

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
amennyit veszõdtünk érte 😄DD

vmvr
jaja, ez még jó is lenne!

grebber
Mondjuk nembánnám ha elmenne és Robinho jönne helyette 😄 ,de ez nem fog mertörténni 😞