Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ez akkora kacsa, hogy már hápog. Soha nem mondtam ilyet ez egyszerûen nem igaz. Nagyon jól érzem magam jelenlegi csapatomnál, nincs okom váltani, sokat erõsödtünk a nyáron, nem érzem úgy, hogy kiszorultam volna a keretbõl, véleményem szerint sokat játszhatok majd idén is. Ha nem így érezném, azt higyjék el, hogy már jeleztem volna." - mondta Reyes a klub hivatalos honlapjának.
forrás:arsenalweb.atw.hu
Retteketet
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ReaL MaDRid x siempre
Retteketet
nem kell hozzá kliens stb.
Retteketet
Remélem AZ Alkmaar ellen is gyõzelem lesz mivel KÖTELEZÕ!! 😄
Next PC upgrade: 2022
Egy gólban gazdag meccset láthattunk! Fõleg az Arsenal uralta a meccset, de volt pár helyzete az ASK-nak is és ebbõl egy be is ment! Betaláltak: Arsenal: Van Persie 6, 47, Djourou 15, Adebayor 39, 45, Toure 53, Bendtner 74, Hleb 84 ASK Schwadorf: Labaska 86
Egy gólban gazdag meccset láthattunk! Fõleg az Arsenal uralta a meccset, de volt pár helyzete az ASK-nak is és ebbõl egy be is ment! Betaláltak: Arsenal: Van Persie 6, 47, Djourou 15, Adebayor 39, 45, Toure 53, Bendtner 74, Hleb 84 ASK Schwadorf: Labaska 86
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
2006.07.30.; Forrás: www.goal.com
Jose Antonio Reyes, a londoni Arsenal csapatának spanyol csatára egy angol lapnak adott vasárnapi nyilatkozatában kijelentette, hogy szeretne visszatérni hazájába, nem tudott ugyanis hozzászokni a szigetországi életstílushoz.
Reyest 2004 januárjában szerzõdtette le az Arsenal a Sevillától 10.5 millió £-ért. Azóta 110 mérkõzésen lépett pályára, 23 gólt szerezve. 2005 júliusában hat évvel hosszabbította meg szerzõdését, ám úgy néz ki, hogy a válogatott játékos mégsem szeretné az elkövetkezendõ éveket Angliában tölteni.
"Mindig is hangoztattam, hogy szeretnék visszatérni Spanyolországba. Semmi bajom az Arsenallal, sõt: egy hatalmas klub, mely rengeteget segített nekem."
"A szurkolók mindvégig támogattak, mióta csatlakoztam a csapathoz. De õk is tudják, hogy nem tudtam hozzászokni az angliai élethez. Nem szoktam hozzá sem a nyelvhez, sem az idõjáráshoz."
"Ha a Real Madrid akar engem, akkor az csodálatos. Mindig is mondtam, hogy egy óriási klub és megtiszteltetés lenne náluk játszanom."
"Meglátjuk, hogy mi fog történni." - zárta mondandóját.
Bizonyára sokan emlékeztek arra a nagy botrányt keltõ rádiós szívatásra, melyben felhívták Reyes-t, s a mûsorvezetõ Emilio Butragueñonak adva ki magát le akarta szerzõdtetni a spanyol csatárt: Reyes minden habozás nélkül "igen"-t mondott az ajánlatra s hajlandó lett volna azonnal távozni a Santiago Bernabéuba.
Capello ugyanakkor szeretné, ha a Madrid leszerzõdtetné Reyes csapattársát, Cesc Fabregast is, ám erre az esélyek egyenlõre igen alacsonyak.
ReaL MaDRid x siempre
<#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor>