Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
ezek nem jók?
készítenék egy új bannert a szezonra, de kellene egy nagyfelbontású kép az Emirates Stadium-ról...
a szélessége minimum 800-1000 px legyen, hogy lehessen vágni minõségvesztés nélkül...
htx
http://gaborszantai.co.uk/
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Jó lenne megcsípni valakit a Gallas,Abidal,Ribery hármasból
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
A francia TV-nek Ribery a következõt nyilatkozta: "A Marseille-nál tudják, hogy hova akarok menni, és a csapat, ahova szeretnék igazolni, szintén tudja ezt. Most rajtuk a sor, hogy ajánlatot tegyenek. Meghoztam egy döntést és ettõl nem lépek vissza. Nyerni akarok valamit és a Bajnokok Ligájában akarok játszani nagyszerû játékosokkal körülöttem"
Örülnék, ha jönne.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Ez Arsenal topic, nem Real VS Arsenal...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
2.nem kerülöm el a topikot,mert jogom van idejárni
3.nem baromságokat írok,hanem tényeket 😛
és a vitát lezártam.
egyébként h örüljetek,wenger nevezte reyest a dinamo elleni meccsre,de még bármi lehet.
ReaL MaDRid x siempre
Nézd meg a bannert, nem real madridos, én a helyedben, ( lásd a 2005/2006 os BL nyolcaddöntõit) nagyívben elkerülném az arsenal topicot, máshol írkáld a baromságaidat
és mint te is mondtad,a skysports hiteles.
nincs mit tenni,egyszerûen nem fexik neki az angol foci...
ReaL MaDRid x siempre
reyes meg MÉG arsenal játékos.kérdés h meddig...
ReaL MaDRid x siempre
sztem reyesnek nem magával az angol játékkal,hanem a nyelvvel van baja <#hehe>#hehe>
ReaL MaDRid x siempre
Mivel Wenger nevezte õt a 25-ös utazó keretbe, ezért felmerült, hogy Cole lehet marad, mert a Chelsea nem fogja megvenni, ha csak az angol fronton használhatja a játékost. Ashley viszont nem hajlandó elutazni a horvát fõvárosba.
Ashley egy hete tért haza a nászútjáról, és egybõl sérültet jelentett. Ezek után talán már nem is meglepõ, hogy nem hajlandó elutazni Zágrábba. Nem lesz ott holnap Thierry Henry, Jens Lehmann, Gael Clichy, Senderos, Lauren, Ljungberg és már Cole sem. Wenger kötelezte volna Cole-t, hogy játszon, de mivel már Wenger sem marasztalja annyira Ashley-t, és mivel ezzel a kis szerepléssel 10M ugrana az árából, ezért Cole nem utazik el.
Az Arsenal ma utazott a horvát fõvárosba, holnap játszik, de majd csak szerdán jön haza. Ott van 2 hét szünet, és utánna lesz a viszavágó Londonban. Peter Kenyon a Chelsea elnöke pedig az MLS-el tárgyal egy esetleges American All Star-Chelsea meccsrõl. ezért az üzlet folytatódhat, de csakis 25M fonttól, mert az Arsenal ennyi alatt nem adja el. A Chelsea pedig max 20M fontot adna érte.
Az Arsenal közben újabb játékosokat nézett ki magának. Ribery már régóta "várólistás", míg Gallas leszerzõdtetése is régóta húzódik, de valószínüleg létrejön. Abidal-t Wenger viszont mindenképpen szeretné megvenni, habár a Lyon sokat kér érte.
"Megmondom õszintén, hogy nem tudtam beilleszkedni. Tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolók kedvelnek, Én is kedvelem õket nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy képtelen vagyok megszokni az itteni életet. Hiányzik Spanyolország, és most jó esélyem lenne hazatérni, ezt mindenkinek meg kell értenie." - mondta Reyes a skypsports.com-nak.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Next PC upgrade: 2022
2 meg a chelsea tudja potolni gallast jobbal, de az arsenal cole-t nem tudja jobbal helyettesíteni szal... bár gallas nagyon jo védõ....
,,A Chelsea szerzõdést adott a játékosnak, de mi nem fogadjuk el az ajánlatot. Az Arsenal már hivatalos ajánlatot tett William-nek, de a szerzõdés komplikált lesz.''-mondta Flerot. ,,Habár a Chelsea kész eladni a játékost, nem hinném, hogy a legnagyobb riválisának kedvezne.''
Az Arsenal és a Chelsea most nagy harcban vannak, hisz mindkettõ kinézte a másik védõjét, de nem tudják, hogyan egyezzenek meg.