Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hááát, eddig én is eljutottam és nem találtam megfelelõt...

http://gaborszantai.co.uk/

jbal
nemrég linkeltem be pár száz képet
ezek nem jók?

hunbasser
vmvr-nek van pár képe az emiratesrõl 😊

ReaL MaDRid x siempre

Segítsetek pls...

készítenék egy új bannert a szezonra, de kellene egy nagyfelbontású kép az Emirates Stadium-ról...

a szélessége minimum 800-1000 px legyen, hogy lehessen vágni minõségvesztés nélkül...

htx

http://gaborszantai.co.uk/

báttyó02
:\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zizou5
hát az h nem kellene hunbassernek a fejét leordítani csak ugy...

vmvr
Gyáááááá, Sol aláírt a pompey-hoz... És állitólag fizetésként az arsenalnál kapott felét sem kapja. Na mindegy kiváncsi leszek ott hogyan teljesít.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
Ennek a hsz-nek mi is volt az értelme?😊

Zizou5
nem akarok most itt csunya lenni, de a reyes ügy miatt a real madrid elég érintett, és az arsenal is természetesen és ezt vhol meg lehessen beszélni, és mivel nincs real madrid és arsenal topic ezért vagy ti írtok a miénkbe vagy mi a tietekbe. ezt igy vhogy nem vágom h ezt miért nem szabad. pl. nagyon sok dolog közül erre van a forum. namost én ezzel nem akarok flémelni nem akarok "csúnya lenni" nem szeretnék semmi megrovást kapni csak nem kedvelem ha leordítják a haverjaim fejét ugy, h nincs igazuk. ja és ha flémeltem akkor még1x bocsit kérek.

vmvr
Még nem biztos, hogy megy! Holnap kiderül, személyszerint nem örülnék, ha menne!

Anthony001
Reyes nem is baj hogy megy. Nekem sose tetszett..
Jó lenne megcsípni valakit a Gallas,Abidal,Ribery hármasból

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

jbal
nagy fogás lenne.és egy igazi szélsõ.és ha reyes távozik tudná pótolni

vmvr
Marseilleben eddig nem akarták elengedni Riberyt, de a csatár kérésére változtattak ezen. A támadónak ezen a nyáron több kérõje is akadt. A francia bajnok Lyon, a Manchester, a Tottenham és az Arsenal is bejelentkezett érte. Õ ezek közül legszívesebben az Arsenalt választaná, mert együtt dolgozhatna honfitársaival, Arsene Wengerrel és Thierry Henryval.

A francia TV-nek Ribery a következõt nyilatkozta: "A Marseille-nál tudják, hogy hova akarok menni, és a csapat, ahova szeretnék igazolni, szintén tudja ezt. Most rajtuk a sor, hogy ajánlatot tegyenek. Meghoztam egy döntést és ettõl nem lépek vissza. Nyerni akarok valamit és a Bajnokok Ligájában akarok játszani nagyszerû játékosokkal körülöttem"

Örülnék, ha jönne.

Anthony001
Most is az lesz, mikor elkezdõdik a szezon..

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

jbal
ja az jó lenne.régebben jó topik volt ez.

vmvr
Ez azért fórum, mert mindenki elmondhatja a véleményét! És kérlek fejezd be a flémelést!

Anthony001
Jó lenne ha már lassan kezdenének visszaszállni ide a régi arcok..

jbal
egyetértek<#eljen>

Anthony001
Akkor írkáljatok egymásnak Privátban
Ez Arsenal topic, nem Real VS Arsenal...

Anthony001
Fegyelmezd már meg õket<#vigyor0>

5w0rdf15h
ELÉG MOSTMÁR A FLÉMESLÉBÕL!!! EZ NEM CHAT HA FOLYTATJÁTOK BÜNTI LESZ A VÉGE!! thx

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
köszönöm!

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Nem tudom, miért kell ilyeneket írnod, õ is nyugodtan jöhet ide... Engem pl. érdekel a véleménye!

hunbasser
1.az h téged nem érdekel a véleményem,én arról magasról teszek,lehet,h másokat érdekli,amit mondok 😉
2.nem kerülöm el a topikot,mert jogom van idejárni
3.nem baromságokat írok,hanem tényeket 😛

és a vitát lezártam.
egyébként h örüljetek,wenger nevezte reyest a dinamo elleni meccsre,de még bármi lehet.

ReaL MaDRid x siempre

Anthony001
Kit érdekel a véleményed?
Nézd meg a bannert, nem real madridos, én a helyedben, ( lásd a 2005/2006 os BL nyolcaddöntõit) nagyívben elkerülném az arsenal topicot, máshol írkáld a baromságaidat

vmvr
Fekszik neki madridista barátom, kedden minden kiderül!

hunbasser
hát te lehet,h addig szeretnéd,de látod,h miket mondott a skysportsnak...
és mint te is mondtad,a skysports hiteles.
nincs mit tenni,egyszerûen nem fexik neki az angol foci...

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
még 3-4 évig😊

hunbasser
de én reyesrõl írtam,nem pedig real topikban arsenal mezrõl -.-
reyes meg MÉG arsenal játékos.kérdés h meddig...

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ti is elküldtetek, most én is ezt teszem😊

Zizou5
jaja egyem a zuzád, tegnap elött kiírt a real topicba h nem jön a reyes a realba?

vmvr
Errõl a real topicba tarts elõadást 😊

hunbasser
az as és a marca sem piskóta azért.nem pletykalapok ám,és elõbb tudnak mindent mint a skysports,amik általában be is igazolódnak.sztem reyes jön a realba,mi tárt karokkal várjuk.
sztem reyesnek nem magával az angol játékkal,hanem a nyelvvel van baja <#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Ashley már biztos távozó
Mivel Wenger nevezte õt a 25-ös utazó keretbe, ezért felmerült, hogy Cole lehet marad, mert a Chelsea nem fogja megvenni, ha csak az angol fronton használhatja a játékost. Ashley viszont nem hajlandó elutazni a horvát fõvárosba.

Ashley egy hete tért haza a nászútjáról, és egybõl sérültet jelentett. Ezek után talán már nem is meglepõ, hogy nem hajlandó elutazni Zágrábba. Nem lesz ott holnap Thierry Henry, Jens Lehmann, Gael Clichy, Senderos, Lauren, Ljungberg és már Cole sem. Wenger kötelezte volna Cole-t, hogy játszon, de mivel már Wenger sem marasztalja annyira Ashley-t, és mivel ezzel a kis szerepléssel 10M ugrana az árából, ezért Cole nem utazik el.

Az Arsenal ma utazott a horvát fõvárosba, holnap játszik, de majd csak szerdán jön haza. Ott van 2 hét szünet, és utánna lesz a viszavágó Londonban. Peter Kenyon a Chelsea elnöke pedig az MLS-el tárgyal egy esetleges American All Star-Chelsea meccsrõl. ezért az üzlet folytatódhat, de csakis 25M fonttól, mert az Arsenal ennyi alatt nem adja el. A Chelsea pedig max 20M fontot adna érte.

Az Arsenal közben újabb játékosokat nézett ki magának. Ribery már régóta "várólistás", míg Gallas leszerzõdtetése is régóta húzódik, de valószínüleg létrejön. Abidal-t Wenger viszont mindenképpen szeretné megvenni, habár a Lyon sokat kér érte.

5w0rdf15h
ne oltsál te senkit és fõleg elég legyen már az állandó flémelésbõl mer kitörlöm mostmár

Zizou5
jo a video nekem teccett... majd lehet h én is csinálok párat a real madridrol.

vmvr
Csináltam egy kisvideót az emiratesrõl.

vmvr
Én asszed szeretném, hogy eligazoljon, nem.De a skysports.com, nem egy as vagy marca...

Zizou5
na hallod, ha eljön akkor ugye nem baj ha 1 kicsit oltalak majd? 😊

5w0rdf15h
jó ez már nemtom hányadik kacsa az elmúlt hetekben....tuti nem megy el...

vmvr
Attól tartok reyes tényleg madridba igazol, most egy ilyen hír látott napvilágot:

"Megmondom õszintén, hogy nem tudtam beilleszkedni. Tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolók kedvelnek, Én is kedvelem õket nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy képtelen vagyok megszokni az itteni életet. Hiányzik Spanyolország, és most jó esélyem lenne hazatérni, ezt mindenkinek meg kell értenie." - mondta Reyes a skypsports.com-nak.

fernando torres
oohh baxameg

Gunnersboy
Hát ha "csak" olyan jó mint Fabregas akkor már jó vétel volt 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grebber
Kiváncsi leszek erre a srácra remélem tényleg jobb mint Fabregas mert akkor Wenger jó vételt csinált!

Next PC upgrade: 2022

vmvr
Chelsea kikapott az Amcsi all star válogatott-tól!😄😄😄

Zizou5
hát sztem 1 ashley cole nem ér meg 1 gallas-t... 1
2 meg a chelsea tudja potolni gallast jobbal, de az arsenal cole-t nem tudja jobbal helyettesíteni szal... bár gallas nagyon jo védõ....

vmvr
Az Arsenal újra a Barca ifi csapatát fosztotta meg egy nagyon nagy tehetségtõl. Sokan azt mondják, hogy már most helye lenne bármelyik spanyol középcsapatban. Sokan Cesc-hez hasonlítják, de Merida képzettsége még talán a katalán csodagyerekénél is nagyobb. Eddig azért nem követhette barátját Angliába, mert az UEFA megtiltotta, hogy 16 éven alluli gyereket vegyen meg az Arsenal. Merida már be is mutatkozott a csapatban,méghozzá góllal. Pénteken a Borham United felett aratott 4-0-ás siker alkalmával.

vmvr
Gallas ügynöke nyilatkozott az ügyben. Az urat Pierre Flerot-nak hívják.
,,A Chelsea szerzõdést adott a játékosnak, de mi nem fogadjuk el az ajánlatot. Az Arsenal már hivatalos ajánlatot tett William-nek, de a szerzõdés komplikált lesz.''-mondta Flerot. ,,Habár a Chelsea kész eladni a játékost, nem hinném, hogy a legnagyobb riválisának kedvezne.''
Az Arsenal és a Chelsea most nagy harcban vannak, hisz mindkettõ kinézte a másik védõjét, de nem tudják, hogyan egyezzenek meg.

vmvr
óóóóó igen! igen! igen!