Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
De én úgy tudom, reyes nem arsene wenger, és ha ezt arsene wenger mondja elhiszem, de ha reyes akkor nem.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
Reyes szerint Arsene Wenger zöld utat adott neki a Real Madridba, így több mint valószínû, hogy a spanyolt még ezen a héten bejelentik.

ReaL MaDRid x siempre

évek óta keresik...😊

http://gaborszantai.co.uk/

hunbasser
jövõre kereshettek kapust,ezért nyomtam be a hírt

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Hát igen, érthetõ, hogy otthon akarja befejezni. De felesleges azon gondolkodni, hogy mi lesz egy év meg két év mulva!

hunbasser
Lehmann: két év a visszavonulásig
2006-08-14 14:35 Utolsó módosítás: 2006-08-14 14:35

Jens Lehmann jövõre elhagyja az Arsenalt, s a 2008-as osztrák-svájci Európa-bajnokság után pályafutását is befejezi. A 36 éves német kapus a következõ bajnokság után vissza akar szerzõdni a Bundesligába.

ReaL MaDRid x siempre

drowns41
Ljungberg papa mindig megmondja a frankót 😄

http://sum41.uw.hu

5w0rdf15h
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ljungberg: móresre tanítjuk Abramovics milliomos sztárocskáit!
Külföldi labdarúgás

Fredrik Ljungberg – akár a pályán, akár azon kívül, de – sosem volt híres visszafogottságáról. Az Arsenal középpályása a „maga módján” üzent a Chelsea vezetõinek és játékosainak, hogy idén nem lesz olyan könnyû dolgok a Premiershipben, mint tavaly.

A 29 éves Ljungberg nem sokat kertelt, kerek perec hadat üzent a bajnoki címvédõ Chelsea labdarúgóinak és az orosz tulajdonosnak, a milliárdos Roman Abramovicsnak.

- Azt üzenem Abramovics milliomos sztárokcskáinak, hogy kössék fel a gatyájukat, mert idén alaposan megleckéztetjük õket. Hiszek ebben a csapatban, és abban, hogy a mostani a mi idényünk lesz – hangzott a kissé furcsa üzenet.

A nem éppen finom nyilatkozatnak bizonyára még lesz következménye, mindenesetre Ljungberg arra alapozza optimizmusát, hogy az Arsenalt nem a pénz és a hatalomvágy tartja össze, hanem a klubhûség, és az egység, ami a hamarosan kezdõdõ szezonban az igencsak szabadszájú svéd klasszis szerint (bajnoki) aranyat érhet az Ágyúsoknak.

vmvr
A roma meg a hamburg, igen? Na hagyjuk abba a flémelést!

jbal
grat zizou5.a Real remek csapat csak nem nyernek semmit.na ez h lehet?<#ravasz1>

vmvr
Meg arra sem emlékszem, ki verte ki a realt a bl-bõl... És ne kelts flémet!

báttyó02
nemtodom ki nem nyert 3éve semmit...😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zizou5
sztem baptista csak jo csapatba megy ha elmegy. nade flém off.

4kos
Hát ha te mondod...bár én nemhiszem h normális poszton be is tudnák vetni mer vagy bal szélsõt játszana vagy ha jön reyes akkor semmit dehát legyen igazad csináljon egy jó szezont járjon le a szerzõdése és igazoljon ingyen az arsenalba <#idiota><#nyes><#mf2>

Zizou5
baptista télleg jo játékos, de nem került be a morzsolóba, mert lehet h jövõre kezdõ lesz.

4kos
Hát lehet robinho nagyobb zseni de én baptistát jelenleg jobb játékosnak érzem de sajnos bekerült a real roncsoló gépébe és az egykori gólkirályból(? v második lett <#fejvakaras>) egy kispados lett...
+ Baptista még középpályán is remekül tud játszani és csatárt is ilyen sokoldalú játékosra szüksége van a klubnak

vmvr
Igen, ezt többször is hangoztatta, hogy nem szeret már itt játszani, nem sikerült neki a beilleszkedés. De én hallottam olyano real ajánlatokat, hogy odaadják reyesért, robinhot vagy baptistát, meg tán pénzt is. Ez már így nem is olyan rossz, nem?

4kos
Igazad van nem úgy gondoltam hanem h nem tud játszani már állandóan felrugják és visszadumál aztán feszültség van de õ se szeret itt játszani vagy hát kitudja a média már annyi kacsát szült h lehet sosincs semmirõl...

5w0rdf15h
naja nem megy õ sehova...

vmvr
Hol hallottad, hogy nem játszik jól? Ha szarul játszana akkor pl. nem kéne a madridnak. De wenger az arsenal.com-nak azt mondta, h Reyes nem megy sehova ,és még le is cseszte reyest az állandó elmenni akarok pofázásaiért, mellesleg szerzõdése van...

4kos
Remélem nem megy el mert azért sose árt egy ilyen kaliberû játékos mint Reyes mindenki mondja nem játszik jól de közbe azért mindíg ott van felrugják szabadrugás és az már veszélyes lehet az ellenfélre az tény h nem a legjobb szezonján van túl de azért nem véletlen igazolta le Wenger

hunbasser
ha már reyes:capello papa azt mondta,h diarrara van szükségünk,reyes csak hasznos lenne 😛
úgyh most megint 50-50% h elmegy.

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Abban bízom, h reyes nem megy el, mert wenger bátyusz az arsenal.com-nak legutobb azt mondta, hogy reyes nem megy sehova, reméljük!

Solidus
Igen,kell még igazolni,fõleg ha Reyes és Cole elmegy!

.:SOLIDUS:.

vmvr
Pedig örültem volna riberynek, tetszett a vébén a játéka, és jól is jött volna, de mindenképpen kell még igazolnunk!

Solidus
Köszönöm... 😊

vmvr
Itt van:

"Az Olympique Marseille játékosa vagyok, és örömmel tölt el, hogy ez így van. Ugyan többször is azt mondtam, hogy elvágyódom, mégis imádom ezt az együttest" - mondta klubja tv-mûsorában a 23 éves, világbajnoki ezüstérmes futballista azután, hogy az OM 3-3-as döntetlent játszott UEFA Kupa-mérkõzésen a svájci Young Boys otthonában.

Mivel Ribéry pályára lépett a csütörtöki találkozón, jövõ februárig nem szerepelhet más csapat színeiben a nemzetközi kupaporondon.

"Franck Marseille-ben marad, mindig is tudtam, hogy ez lesz a megoldás" - fogalmazott Bruno Heiderscheid, a játékos ügynöke.

Ribéry májusban mutatkozott be a nemzeti csapatban, és a vb-n a végül ezüstérmes gárda egyik legjobbja volt.

Solidus
Áhh,Ribery pályára lépett a BL selejtezõn a Young Boys ellen.Ezek után meg még azt is nyilatkozta hogy nem megy sehova.Ezek szerint ennek az átigazolásnak löttek...

vmvr
Nekem van egy pár nagy képem az emiratesrõl, anyukám révén aki nemrég londonban járt, de szerintem nem éppen ilyenek kellenek, mert nem helikopterrõl fotozott😊 Ha kellenek szólj!

5w0rdf15h
álmodozz csak de mostmár flém off

5w0rdf15h
ha nem így alakul az eredmény tuti beszállt volna

grebber
Nem!Pedig ott volt cserepadon!

Next PC upgrade: 2022

5w0rdf15h
nem..és? nem jelenti azt h eligazol...

5w0rdf15h
0-3 meg is van a csoportkör 😊 elég sima lett a 2. félidõ

4kos
Hát igen... az eleje döcögõs volt de belelendültek és remélem lesz 4. is <#vigyor2>

grebber
84. perc

Dinamo Zagreb (Cro) <0 - 3> Arsenal (Eng)

63' <0 - 1> C. Fabregas
64' <0 - 2> R.v. Persie
79' <0 - 3> C. Fabregas

Next PC upgrade: 2022

4kos
0-0 van félidõben mitszóltok hozzá?

Solidus
A vb felfedezettje volt.Jó igazolás lenne.Nem azt irta hogy a legjobb hanem az "egyik legjobbja"... 😛

Zizou5
ja elengedjük nektek viszont reyes jön hozzánk cserébe. 1
2, nem nevezte wenger a kezdõcsapatba reyest szerencsére.
3 zizou volt a legjobb a vb-n és a franciák között is 😛

Brit sajtóértesülések szerint Franck Ribery, az Olympiqe Marseille labdarúgója napokon belül aláírhat a Premier League-ben szereplõ Arsenal együtteséhez. A The Guardian címû napilap Bruno Heiderscheid, a futballista ügynökére hivatkozva jelentette be a hírt. Az észak-londoni klub várhatóan 13,5 millió fontot fizet a válogatott szélsõért. Ribery, aki egy hete még azt mondta, hogy hiába csábítják marad, mert nagyon kedveli "a klubot, a szurkolókat és az embereket", májusban mutatkozott be a nemzeti csapatban és a vb-n az ezüstérmes gárda egyik legjobbja volt.

(forrás: MTI)

5w0rdf15h
Tessék itt van egy halom kép 😊

Gunnersboy
akkor nem keresek pedig mulétkor még tuttam oan helyet ahol vmi 250 kép volt :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

DJ Bee18
nincsmit, én a Bernabeuról nem találtam ilyen szép képeket...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
nem is tudtam, csak néhány saroknyira van a Highburytõl

köszönöm!

DJ Bee18
http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=the+club&article=402261&lid=Emirates+Stadium&Title=Emirates+Stadium+Wallpaper

itt van bõven

DJ Bee18
még nem is láttam, ez kurvajó <#eljen><#eljen><#eljen>
Gratulálok, én csak ezért sûrûbben nézem majd hazai meccseiteket 😊

Gunnersboy
mingy keresek neked valami jót

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...