Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
aug 31.

Rolka
a nyári átigazolási idõszak meddig van?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

hunbasser
bsz henrynak!

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
régi szép idõk <#smile><#smile>

na de remélem az õ vezetésével újra ilyet láthatunk majd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DJ Bee18
tartalékosan fogtok kiállni 0-3 után, tuti.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

vmvr
Mellesleg ma van titi szülinapja, boldog szülinapot neki!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

vmvr
Reyest és cole-t elkéne engedni, viszont elkérni az árát is! Nem jó, motiválatlan játékosokat a sorainkban tudni. És az árukból tudunk venni jó védõket pl.

Gunnersboy
szvsz Reyes jáccani fog...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
még függõ a dolog de ha pályára lép jövõ héten a BL visszavagón akár Reyes akár Cole az már tuti h marad

Anthony001
Szerintem érthetõ volt Jbal írása. Csak szeretném ha így a bajnokság kezdete elõtt, nem egymás hanem a csapat lenne a téma.
Amúgy hajrá villarreal

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Rolka
Igy van Pires! Hajrá Villareal! <#wink>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Anthony001
Mit nem értetek Jbal írásán.
Itt értetlenkedtetek, hogy nem igaz a hír mert az oldal ahonnan való egy megbízhatatlan szar, erre õ beírta kiemelve a BBC-t fektetve a hangsúlyt arra, hogy a hírt onnan szedték arra a szar oldalra...úgyhogy zárjátok le a vitát és az Arsenallal foglalkozzatok..

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

báttyó02

viszlát

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
na értetlenkedjetek már.láttam h be volt rakva direkt azért raktam be újra h a BBC-t kiemeljem

Rolka
Ashley Cole-al mi lesz? Megy a Chelseabe?

vmvr
Még mindig tisztán él bennem, van persie gólja, mikor Sorensenbõl hülyét csinált, és utána az alapvonal környékérõl becsavarta a labdát.

5w0rdf15h
igen az utóbbi idõben jó ellenfél a villa mindig kapnak egy szép zakót 😄

vmvr
Hát, a legutóbbi 5-0 után, merem állítani, hogy nyerni fogunk😊

5w0rdf15h
Más hétvégén ugye elsõ bajnoki lesz az Emiratesben az Aston Villa ellen 😊 ki mit gondol sima meccs lesz?

5w0rdf15h
pontosan addig felesleges ezen vitatkozni és flémelni ha hivatalosan bejelentik akkor elmegy ha nem nem és kész

vmvr
Nem érdemes ezen rágódni, hogy igaz-e vagy nem, akkor lesz a real madridé reyes, ha hivatalosan is bejelntik és a szerzõdést aláírják! Addig az arsenalé!

Gunnersboy
lehet de már nem elõször lett leirva a hír...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

hunbasser
a bbc-re lehet adni...

ReaL MaDRid x siempre

Gunnersboy
és akkor mivan? :|<#banplz>

jbal
direkt kiemeltem a BBC-t

zmeor
jah😄

még 1 évig...

én reyest sajnálom a legjobban

leszarom a konfigod...

vmvr
az fasza, enyim is mai...😊 Na minegy majd meglássuk milesz, egyenlõre van egy lehmannunk!

zmeor
2006/08/15 19:45:17

leszarom a konfigod...

vmvr
Ez mikori hír?

zmeor
Az elsõ sor a lényeg a többi ugyan az ami VMVR üzijében volt...csak azért raktam be hogy indok is ott legyen

leszarom a konfigod...

zmeor
Gianluigi Buffon, az olasz válogatott világbajnok kapusa úgy döntött, nem hagyja el a másodosztályba számûzött Juventus labdarúgócsapatát.
"Ez a klub csinált belõlem gyõztest, ha az elmúlt öt évben nem a Juventusban játszottam volna, talán ma nem lennék világbajnok" - indokolta döntését a La Stampa címû lapnak a hálóõr.
A 28 éves sztár hozzátette, új kihívásként fogja fel a másodosztály küzdelmeit, amelyet a bundabotrányban bûnösnek talált csapata 17 pontos hátránnyal kezd majd meg.

leszarom a konfigod...

vmvr
Buffon:Az Arsenalhoz való távozás gondolata vonz
"Nem tagadhatom a Juventusnál töltött 5 év után most új tapasztalatok szerzésére vágyom. Ezt jelentheti számomra az AC Milan, az Inter Milan vagy akár az Arsenal is." /Az interjúban azonban utalt rá a kapus, hogy leginkább a Milanhoz való távozása valószínûsíthetõ./
"Ez a klub -Juventus- sokat segített nekem, és nekik köszönhetem azt is hogy világbajnok lehettem."
Azonban még az is elõfordulhat, hogy a Juventus sztárja még egy évet a Serie B-ben tölt, hisz még errõl sincsenek tapasztalatai és szivesen nyerne címet a másodosztályból.

vmvr
Hát ez király...

Zizou5
Yaya Touré iránt érdeklõdött korábban az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United, a Lyon és a Real Madrid - a fiatal elefántcsontparti középpályás azonban a Monacóhoz szerzõdött. A 23 esztendõs labdarúgó az Arsenalt erõsítõ Kolo Touré öccse, így sokan biztosra vették, hogy elõbb-utóbb az "Ágyúsokhoz" szerzõdik, ez természetesen nem kizárt, de leghamarabb egy év múlva teheti meg.
A hercegségbeliek 4,5 millió eurót fizettek érte eddigi klubjának, az Olympiakosnak. Touré ott volt a világbajnokságon, egyébként összesen 17 alkalommal húzta magára az elefántcsontparti válogatott mezét.
A Monaco egyúttal közölte, hogy Vassilios Zikos, a gárda 32 éves görög középpályása visszatért korábbi egyesületéhez, az AEK Athénhez.

hunbasser
sztem meg csak kiemelte,h a bbc információi szerint,szóval szte sem kacsa 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
srácok azért leugatni nem kell, talált egy cikket és bemásolta

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zmeor
így van! figyel oda öcsi<#taps><#nevetes1><#nevetes1>
amugy nagy kár hogy reyes elmegy

leszarom a konfigod...

vmvr
Ember, neked nem szokásod vissza olvasni, ugyanezt a hírt, már zmeor is belinkelte... mellesleg, már számos ilyen hír látott napvilágot, akkor lesz reyes a madridé, cole a cselzié,ha hivatalosan bejelentik.

jbal
A BBC Sports információi szerint Arséne Wenger nem szeretne motiválatlan játékost tudni keretében, így Ashley Cole és José Antonio Reyes is elhagyja az ágyúsokat a héten. Reyes esetében már minden elõ van készítve a villámgyors szélsõ átigazolásának ügyében, így mintegy 19-20 millió font ellenében a spanyol válogatott ász a királyi gárdához szerzõdhet.

5w0rdf15h
megin kacsa ebbõl már legalább 10 fajta volt az elmúlt hetekben majd ha hivatalos lesz akkor örüljetek...

vmvr
Igazad van, akkor lesz biztos, hogy ha valamelyik klub hivatalosan is bejelenti!

báttyó02
jaja 😄D
én úgy küldtem volna a picsába a helyetekbe a lyont hogy nemigaz

hunbasser
hát az a 38 milla igencsak irreális összeg...

ReaL MaDRid x siempre

jAsOn VoOrHeEs
Foci24.com -tól még a Blikk is hitelesebb híreket szokott leközölni -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

hunbasser
hát mostmár õ is küldené látod...neki ilyen játékos nem kell.nekünk igen.
nektek kell most a pénz,pl védõt venni.és reyes árán tudtok venni egy pengés védõt

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
csak azt nemértem,hogy miért csak ennyit kérünk érte
úgy kéne csinálni mint a lyon,hogy diarra-ért simán bekér 38millát,a real ugyis megveszi õk meg röhögnek a markukba :_?DS:?_SDA
ehhez képest mi reyesér 20millát? ...

vmvr
Hát engednie kell a tárgyalásokat, pl. a real madriddal.

hunbasser
wengernek viszont nincs beleszólása,h reyes hová megy 😛

ReaL MaDRid x siempre

báttyó02
ennyi
legalább mostmár tudunk igazolni....remélem védõt ..

zmeor
hali

reyes igazolás

sajnos elszerzõdött

leszarom a konfigod...