Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
na de remélem az õ vezetésével újra ilyet láthatunk majd
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Amúgy hajrá villarreal
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Itt értetlenkedtetek, hogy nem igaz a hír mert az oldal ahonnan való egy megbízhatatlan szar, erre õ beírta kiemelve a BBC-t fektetve a hangsúlyt arra, hogy a hírt onnan szedték arra a szar oldalra...úgyhogy zárjátok le a vitát és az Arsenallal foglalkozzatok..
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
leszarom a konfigod...
"Ez a klub csinált belõlem gyõztest, ha az elmúlt öt évben nem a Juventusban játszottam volna, talán ma nem lennék világbajnok" - indokolta döntését a La Stampa címû lapnak a hálóõr.
A 28 éves sztár hozzátette, új kihívásként fogja fel a másodosztály küzdelmeit, amelyet a bundabotrányban bûnösnek talált csapata 17 pontos hátránnyal kezd majd meg.
leszarom a konfigod...
"Nem tagadhatom a Juventusnál töltött 5 év után most új tapasztalatok szerzésére vágyom. Ezt jelentheti számomra az AC Milan, az Inter Milan vagy akár az Arsenal is." /Az interjúban azonban utalt rá a kapus, hogy leginkább a Milanhoz való távozása valószínûsíthetõ./
"Ez a klub -Juventus- sokat segített nekem, és nekik köszönhetem azt is hogy világbajnok lehettem."
Azonban még az is elõfordulhat, hogy a Juventus sztárja még egy évet a Serie B-ben tölt, hisz még errõl sincsenek tapasztalatai és szivesen nyerne címet a másodosztályból.
A hercegségbeliek 4,5 millió eurót fizettek érte eddigi klubjának, az Olympiakosnak. Touré ott volt a világbajnokságon, egyébként összesen 17 alkalommal húzta magára az elefántcsontparti válogatott mezét.
A Monaco egyúttal közölte, hogy Vassilios Zikos, a gárda 32 éves görög középpályása visszatért korábbi egyesületéhez, az AEK Athénhez.
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amugy nagy kár hogy reyes elmegy
leszarom a konfigod...
én úgy küldtem volna a picsába a helyetekbe a lyont hogy nemigaz
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
nektek kell most a pénz,pl védõt venni.és reyes árán tudtok venni egy pengés védõt
ReaL MaDRid x siempre
úgy kéne csinálni mint a lyon,hogy diarra-ért simán bekér 38millát,a real ugyis megveszi õk meg röhögnek a markukba :_?DS:?_SDA
ehhez képest mi reyesér 20millát? ...
legalább mostmár tudunk igazolni....remélem védõt ..
leszarom a konfigod...