Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
a hátralévõ 15fordulóból 6ra esett ki az a játékos, akit a "megmentõnek" hozott 1napja a Fõnök??!
<#nevetes2>
bocs, de ez röhej.

No one can stop Death!

arsnl
végül csak 6meccset hagy ki, és nem is edzésen sérült le hanem már alapból volt probléma hátával.

olvastam, remélem ez csak poén.... de tényleg csak nevetni tudok ezen.....
DasIsFuck
<#nevetes1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

arsnl
Kallström 1.edzésén lesérült, lehet h 2-3 hónapra off(ez a rész nem tuti).
Arsenal way.

Solidus
egyetértek,ezt csak azért szúrtam be,mert szegényt össze vissza dobálják,pedig szerintem is kéne a keretbe.

.:SOLIDUS:.

contraste
Frimpong aggodalmai Barnsleyban😊 De vicces a macedón játékos véleménye is.

ain't got no history

A következõ szezontól a Puma sportszergyártó cég lesz az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Arsenal új mezszállítója.

A szerzõdés részleteirõl egyelõre annyit árultak el, hogy a cég évi 30 millió fontot fizet az együttesnek, amire még nem akadt példa a londoniak történetében. Ivan Gazidis ügyvezetõ elmondta, hogy az összeget Arsene Wenger vezetõedzõ a csapat megerõsítésére is felhasználhatja.

Az Arsenal jelenleg vezeti a Premier League-et, emellett az FA Kupában és a Bajnokok Ligájában is versenyben van még.

rohadtul félek a februártól mert ha hozzuk a formánkat akkor kb. pont 3 egymást követõ meccsen tudunk kiszállni ismét minden versenysorozatból, de tényleg bízom benne hogy idén ez nem így lesz
minimize
értem én, de "ha ló nincs"-alapon,tölteléknek maradhatott volna.
szerintem...

No one can stop Death!

Solidus
"A 61-szeres dél-koreai válogatott futballista a kevés játéklehetõség miatt az elõzõ idényt a spanyol Celta Vigónál töltötte kölcsönben."

minimize
Watford have signed Arsenal forward Park Chu-Young on loan until the end of the season, subject to Premier League clearance.<#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
Lille snub Arsenal approach for Kalou.Lille have turned down an approach from Arsenal for Salomon Kalou.

No one can stop Death!

minimize
nem,Moyes nagytakarítást tart. a köv. szezontól teljesen az õáltala megálmodott kerettel lép(ne?)pályára. ha van lóvé, nem rossz elképzelés,
ha nem csúsznak át "olajosba".

No one can stop Death!

6unn3r
Hát ha valamelyik csapatnak nyernie kell, akkor inkább legyen a City az, mert brutál szép focit játszanak. És ezerszer legyenek õk a bajnokok, mintsem a Dinamo London.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Solidus
pont ezt akartam írni,hogy nem lehet bekkelni a city ellen,brutál a támadósor,mégha agüero ki is dölt,szerintem sajnos sima city gyõzelem lesz

szomferi
azért egy Navas - Touré - Fernandinho - Silva | Agüero - Dzeko (Negredo) hatos ellen kevés lesz a bunker szerintem... plusz még Zabaleta felfutásai szélen, Kompany is ott van minden szögletnél, van is pár gólja belõle

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

6unn3r
Szerintem meg ugyanazt fogják játszani, mint a West Ham ellenük. Biztos, hogy úgy fogja ölni Mourinho a City játékát, ahogy csak lehet. Sõt, nem lepõdnék meg ha focigyilkos taktikával 1 góllal meg is vernék a City-t.

Solidus
Manchesterbõl meg sorra adják kölcsönbe az embereket.faragni kell a bérkereten?

Solidus
mert pénz az van dögivel,de gólt nem tudnak lõni... volt egy kimutatás hogy a kölcsönadott játékosaik több gólt lõnek,mint a nagyágyúik... kiváncsi leszek a city mekkora gólkülönbséggel gyõz ellenük,szerintem 4 biztos lesz.

DasIsFuck
de mi a fasznak veszik meg?
komolyan mindenkire lecsap a chelsea...de minek?
lassan komolyabban kellene szankcionálni azt a magatartást amit a chelsea csinál...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Solidus
attól félek hogy ezzel vége is az átigazolásoknak... pedig nagyon kéne egy csatár,ha costa tényleg megy a chelsea-be,meg kéne csípni demba ba-t..

Solidus
hát de imádom ezeket a rohatt miller klubbokat... remélem úgy járnak vele mint torres-zel...

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/260031_robban_a_bomba_a_chelsea_nel

kíváncsi leszek erre....
Costát is hozhattuk volna akár mi is...
Solidus
"A BBC Arsenalhoz delegált szakírója jelenti, most véglegesítik Källström átigazolását. A 108-szoros svéd válogatott középpályás a Szpartak Moszkvából jön. Hivatalos bejelentés még nincs."

minimize
Inter Milan are finalising a deal for Lazio midfielder Hernanes.
ez azért így fáj.Lazio's price-tag for Hernanes is between €17m and €20m.
<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
alábbi hír(ahogy olvasom...)max. a nyáron valósulhat meg, ismét végigtöketlenkedik a téli átig. ablakot.
azért csodálkozom nem kissé, mert más csapatok találtak hiányposztokra embereket,nekünk ismét nem sikerül(t?)

No one can stop Death!

minimize
...Polish goalkeeper Lukasz Fabianski may be allowed to join Schalke as part of a deal for Draxler.

No one can stop Death!

ennek nagyon örülnék !
6unn3r
Õ azt nyilatkozta, hogy még egy év van a szerzõdésébõl a RedBulls-nál és bár tudja, hogy a visszavonulása vészesen közeleg, ha lehetõsége lenne rá, akkor játékosként szívesen segítene be még utoljára az Arsenalnak, hogy onnan vonulhasson vissza.

8 meccs 2 gól....
faszé nem tudják henry-t idehozni..
6unn3r
Mert kapásból pirosat kapott és ráadásul visszaesõ eltiltott.

City verni fogja a kekeket, nem adnam dontetlenre...sajnos. Wengernek valamit ki kene talalnia, mert kezd kipukkadni a lufi, rohadtul kene egy jo szeria februarban. Persze en ettol fuggetlenul is elegedett vagyok, abszolut tulteljesitette ez az allomany a varakozast.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Solidus
azért a chelsea a rangadókra igencsak összeszedi magát.
teljesen más szellemben játszanak akkor

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
arsfan-on is kiket-miket olvasok...Matuidi,Vucinic...<#nemtudom>

No one can stop Death!

Solidus
az nagyon nehéz lesz.. még reménykedem hogy az utolsó pillanatban érkezik egy jó csatár,Draxlert továbbra sem értem,a schalke köti az ebet a karohoz és ragaszkodik a majd 45 millás árhoz,vagy kevesebb plusz Poldi,amiért nagyon felhúznám magam.az biztos hogy a city szétveri a cselszkit,csak kerülnének már hullámvölgybe,mert ez sok lesz most már..

minimize
Flamó miért 4meccset kapott??!

No one can stop Death!

minimize
<#smile>

No one can stop Death!

Kaplan
Jaja, a City nagyon lendületben van. De muszáj lenne valahogy behúzni a bajnokságot, annyira jót tenne mindenki lelkének! A City-t pedig meg kell verni majd otthon!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
ez az olajbrigád elüti a Kékekekt,mint a ping-pong labdát.
sajnos.

No one can stop Death!

minimize
azt nem,de gondolom para van,nehogy elvigye más a nyáron.
értelmetlennek látom,mert máshová(is) kellene ember,most...

No one can stop Death!

Kaplan
Mákunk van, a Chelsea ikszelt. Kell egy újabb döntetlen jövõhét hétfõn a City-Chelsea-n, nekünk pedig 'csak' nyerni kell és újra elsõk vagyunk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ehh baszki city már vezet...:-(

Kaplan
De õ most erõsen sérült, nem? Így nem jelentene azonnali segítséget nekünk.

6unn3r
Elvileg ugyebár Oxra is középen számít Wenger, illetve ha minden kötél szakad Monreal is bevethetõ ott, ahogy idén már többször is megfordult azon a poszton.

minimize
Arsenal have submitted a £24.7m "take it or leave it" offer to Schalke for their attacking winger Julian Draxler.

No one can stop Death!

Nyáron? Dehát idén nem cél a pl? Bazze közelebb vagyunk hozzá, mint bármikor az elmúlt pár évben, erre nyáron akarnak igazolni....most kell ide egy jó csatár aki lökést ad! Mint nyáron özil. Teljes mértékben logikátlan lépés ilyen helyzetben a nyárra koncentrálni!

Sabcsee
Szerintem ezzel mi így ki is szálltunk. Így, hogy gyökér Flamini(HOGY A PICSÁBA LEHET ÍGY BECSÚSZNI??) 3 rangadóra offolta magát, maradt Arteta és Wilshere középre, aki bármikor lesérülhet.

minimize: ez eddig a tél legabszurdabb pletykája. A Real, Chelsea évek óta udvarol neki, majd pont ide jön...

kaka

Kaplan
200 millió fontot? AZTAKURVA! 😮