31698
-
#29579 látom Kallström megint nem kezdő. -
Dean Winchester #29578 pont ezt akartam írni.... chelsea most is botlott olyan csapat ellen (cp) akitől nem vártam volna h képes akár pontot is rabolni.
-
Chris Lowe #29577 Upsz kikap a chelsea! Azért sajnálom ezt az évet mert az ellenfelek is annyit bakizott.... -
#29576 Számolgattam már teljesen mindegy ez a meccs a bajnokság szempontjából ha nyerünk akkor is le leszünk maradva a Chelsea Liverpool City hármastól és hiába játszik a Pool még mindkettővel ha nyernének akkor ők húznának el. Nekünk egyik győzeleme se lenne jó. A City meg nem fog kis csapatok ellen legalább 7 pontot elszórni úgy ,hogy csak a bajnokság maradt nekik. És akkor még ott van az a tény, hogy a hátralévő idényünk összes meccsét hozni kéne. A realitás az a 4-ik hely és meg kell célozni az FA kupát. És így legalább nyár végén megint lesz Arsenal meccs.(BL selejtező) -
Dean Winchester #29575 a mu ellen 0-3-ra nyert a city....ebből kiindulva + rangadón szopni szoktunk, félek egy hatalmas zakótól...
de eltudom képzelni azt is hogy bomba meglepetés lesz és semmi sem jön össze a citynek aztán nyerünk 2-1re :D -
Chris Lowe #29574 Na ma döntetlen vagy vereség lesz? Döntetlenre tenném a pénzem azért az emiratesben csak nem kéne kikapni... Olyan, hogy nyerünk egy rangadót meg sem fordul a fejemben. Viszont ez a negyedik hely, ha kikapunk izgalmas lesz még mert kopog az everton. -
#29573 Hasonló a statja mint Bendtnernek:) -
#29572 Azert szuletesnapra ennyi szemetet...grat. -
#29571 közben megvan az év igazolása?!.... ehh -
#29570 áll. el is fogadja,ingyen megy. még 2bajnoki cím benne lehet(neki). -
#29569 Útwenger szerint: "A City 3 éves szerződést kínál Sagnának, és jelentősen megemelnék a fizetését is." -
Dean Winchester #29568 tudom, de pont ez a legnagyobb baj....
várom a city elleni meccset és bár reménykedek de nem lepődnék meg ha ismét egy zakóba szaladnánk.... -
Balázs 17 #29567 szerinted mennyit foglalkoznak az eredménnyel ilyen szinten?...
pénzt megkapják így is csak az a lényeg:) -
Dean Winchester #29566 http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/lebuktak-a-60-s-meszarlas-utan-ozilek-unnepelni-mentek-2324605
simán 2-3 hétre eltiltanám mindenféle bulitól a játékosokat... -
#29565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor nem te vagy a ph-s srác :D -
#29564 Giroud marad,az ügynöke szerint.Arsenal striker Olivier Giroud isn't looking for a move away from north London, according to his agent.Giroud's agent Michael Manuello has insisted that the striker will meet with the Arsenal hierarchy at the end of the season to discuss a new contract. ""I read about Juventus and Roma, but the truth is that there has been no contact with these clubs or with other ones." -
#29563 nincs,két éve volt egy Ocean-om.
ez jó:
"Arsenal manager Arsene Wenger has warned fans that it's time to be realistic about their Premier League prospects at the business end of the campaign, following last night's dramatic 2-2 draw with Swansea City."
halkan szólnék a Főnöknek,hogy ez már korábban eldőlt.persze,matematikailag,meg izé... -
Balázs 17 #29562 City ellen vereség
Everton nyer
-3pont
Everton megver minket, majd nyeri elmaradt meccsét és már 4. helyen vannak:DD
+elég kedvező a sorsolásuk már, mert a nagyobb meccseket is hazain nyomják
Én már ennek szorítok ezek után, hogy végre ne legyen meg az a tetves bl induló hely aztán akkor talán lesz valami változás.... -
#29561 véletlen nincs két 47-es Steinhartod? :D -
#29560 én is azt hiszem, a Főnök kezdi meg a sort...aztán Cazorla,Verma,Sagna(City??!),Poldi,ki tudja??! fele Wenger miatt van itt.
szerencsére BaselWorld-re megyek csütörtökön,úgyhogy a 7végi (remélem nem az lesz,lassan 20éve vagyok Ágyús...)égést max. telefonon kapom, hírként. -
#29559 marad az az álom amikor a fifa14-ben szarrá vásárolom a kispadot... nem lesz itt nyáron semmi sem,csak kivándorlás.nem csak mi szurkolók veszítjük el a lehetséges kupa és első helyes álmainkat,hanem a játékosok is.ha az FA kupát nem húzzák be,akkor innen sokan elmennek.podolskit bánnám a legjobban,zsirú meg ma bizonyított hogy egy kutya ütő,a fulhamben vagy a west hamben lenne a helye,de az ő tudása még oda is kevés... sajnálom ezt az elbukott bajnokságot,végre lett volna esély nyerni.addig.a mu hullámvölgyben,a chelsea-city páros sem olyan átütő mint tavaly... minden az arsenalnak kedvezett.erre tessék.sajnálom nagyon.itt valami nagy változás kell... -
#29558 En nagyon szeretem wengert de lehet h telleg ez lesz az utso eve. Vhol olvastam h cselzi meccs utan az oltozoben azt mondta h ez az utolso idenye es jatszanak erte :/ -
#29557 nem kell izgulni. a nyáron erősítünk(a teremben...),aztán "majd jövőre"! -
Dean Winchester #29556 ha az everton nyer a fulham ellen, ami azért összejöhet és mi kikapunk a citytől akkor 2 pont előnyünk lesz az ötödik helyezettel szemben :DDD
s ugye city után pont egy everton-arsenal jön ahol ha kikapunk akkor megszerezhetjük az ötödik helyet :DDDDDD ááááh -
#29555 Megérdemelték. Fordítás után negyed óra volt még a meccsből és egyik pillanatról a másikra leálltak. Úgy magukra húzták a Swansea-t, hogy borítékolható volt egy meccs végi egyenlítő gól. Hab a tortán, hogy ilyen megalázó gól született. -
Dean Winchester #29554 az utolsó swansey támadást igazán engedhette volna a bíró... -
#29553 Ejj hat ez eluszik :/ -
Dean Winchester #29552 85.percben mikor Giroud ismét kapott egy szép labdát s befele kezdett cselezn látszódott hogy miért is csak egy félprofi játékos. Megállt a tudom és még veszélyt se tudott teremteni a kapura.
A mai teljesítmény a City ellen rohadt kevés lesz -
Dean Winchester #29551 Poldi mi a francért löki csak úgy el Bonyt???? örülhetünk ,hogy nem fújták be -
#29550 Na megforditottuk csak csak :) -
#29549 DIKK :D -
#29548 Gyötrelem ez a meccs. Borzalom, hihetetlen milyen mélységekbe süllyedünk. -
Dean Winchester #29547 bajnok a bayern :D azért remélem valaki megveri őket,nehogy már 1 szezont letudjanak veretlenül :D -
Dean Winchester #29546 komolyan kezdek félni a szombat kora estétől.... -
Dean Winchester #29545 azért megnézném most mi folyik a srácok öltözőjében.... -
#29544 Nem is az a legnagyobb baj, hogy 0-1, hanem hogy megint szinte totálisan veszélytelenek a Swans kapujára. Impotens az egész támadójáték. -
#29543 Igen en is igy vagyok vele. Wenger nagyon szepen felepitette az egesz arsenalt de sajnos el kell jonnie az era vegenek is amit ugy erzek nyaron lesz -
#29542 Nem temetem, még bízom a fordításban, főleg a többgólos győzelemben. Nagyon kéne. De igazából évek óta ez van, szarabb mérkőzések, engesztelés, hatalmas vereségek, szép győzelmek engesztelésképpen. Egy baj van, ezzel a sormintával sosem nyerünk címet.
Egyszerűen lejárt az idő. Nyolc év, fel sem fogjuk, hogy ez mennyire sok. Főleg Angliában ahol évi 3 kupát lehet bezsebelni. 24 sorozat kupa nélkül, szégyenteljes. -
#29541 Azert ne temessuk mar a csapatot. Meg nagyon sok van vissza... -
#29540 nekem is viszi a mixem, plusz ez kibaszott szégyen...