31698
-
Dean Winchester #29539
everton 4-1
bayern 1-1
spörs 0-1
mondhatni jó csapatok ellen jó eredmény
aztán 6-0
most meg 0-1, miért nem lepődtem meg??????
ok, fordíthatunk de ez szégyen és nem akarom elhinni ha 4-1re fordítunk akkor is tartom magam ezen pár sorhoz, ilyet nem lehet ba****a meg.
8 mérkőzés óta veretlen a swansey, pont ellenünk nyernek ismét????? ne már -
#29538 Elegem van ebből a szarból, Wenger takarodj a picsába. Betelt a pohár, NINCSENEK eredmények. -
#29537 miért ugrott a csapat odds-a 1,33-ról 1,57-re? az over is úgy nő, mint állat -
#29536 Bayern Munich chairman Karl-Heinz Rummenigge has ruled out a summer transfer bid for Arsenal target Julian Draxler.
Arsenal officials are desperate to tie Wenger down to a new three-year contract and remain confident that he will do so. But well-informed sources have told the Daily Mail that Wenger is closer to the exit door following yesterday's trouncing.The same report also says that the club are preparing for a major announcement with regards to the club's path forward. The Gunners are entering a new phase following their move to the Emirates Stadium in 2006.New commercial deals have been signed and the club are best placed to deal with financial fair play regulations than their rivals. This summer could see unprecedented spending and major changes.
ezek a változások azt jelenthetik,hogy nem a "4.hely jó,azt' fix" felfogás jön ezek után? ideje lenne már... -
#29535 Former Chelsea striker Salomon Kalou has revealed that he rejected the chance to join Arsenal on loan in January. -
#29534 "...és a felsőbbrendűség jeléül még a kézfogás előtt elhúzott"
ehhez tényleg gratulálok. a Főnöknél sem szeretem, ez esetben meg egyenesen....Murinnyós volt, szó se róla. -
#29533 ez kedves. -
#29532 A Dortmund kezdő tizenegye erősebb az Arsenalnál. A keret már nem biztos, hogy erősebb.
A védő 4-es világklasszis: Schmelzer Subotic (Sokratis) Hummels Piszczek - nem kérdés iszonyat hátsó alakzat.
Reus Mkhitaryan Gundogan Bender Aubameyang Blaszczykowski Großkreutz Sahin - nem semmi középpálya, pont ez az egyensúly nincs meg az Arsenalban, ami a Dortmundban igen, hogy jó arányban van kp-ra kreatív ügyes gyors és erős ütköző labdaszerző ráadásul Bender és Gundogan emelett még fantasztikusan passzolnak és támadnak is.
Lewandowskiról asszem nem kell mondani semmit.
Klopp nagyon gatyába rázná a csapatotokat, én bízom benne, hogy hamarosan talpra állít titeket egy jó edző. Szerintem Wenger ideje lejárt már, nem képes a mai taktikákat követni. -
#29531 En kloppot valasztanam ha wenger elmenne.amit dortmunddal csinal az varazslatos es benne van az a gyilkos oszton is. Es sztem a dortmund nem erosebb az arsenalnal -
Balázs 17 #29530 elsőnek az egész személyzetet ahogy van kirúgni a f'szba... :) -
Dean Winchester #29529 hiszem és remélem ,hogy pár éven belül Henry fog leülni az Arsenal kispadjára és ha addig nem is de vele mindenképp megnyerjük a BL-t és akár duplázunk is :D Tuti,hogy ő fog ismét sikerre vinni bennünket -
#29528 ha még aktív lenne Lippi én rá szavaznék.ha volt játékost nézünk akkor Bergkamp.amúgy igen,kellett volna venni nem egy hanem 2 csatárt,egy zsirúnál kicsit jobbat és egy klasszist.a jegyárak az egekben,új mezszponzor miatt dől a lé.rég vásárolhattak volna,ha most nyáron sem aktivizálódnak akkor jövőre a bl induló helyek sem lesznek meg.sőt,attól félek hogy most nyáron megindul a kivándorlás... akkor meg nézhetjük jövőre a zsirú féle félprofikat az arsenal keretében... ettől félek a legjobban. -
#29527 Bár én szeretném, ha Wenger itt fejezné be a pályafutását, csak kicsit modernizálná a gondolkodását és költene némi pénzt. De előbb-utóbb eljön az az idő is, amikor utoljára fog leülni a kispadra.
Szimplán csak kíváncsiságtól hajtva, ha bárkit lehetne választani, akkor kit jelölnétek a kispadra? Bármelyik jelenlegi edző vagy éppen pályafutása végén járó kiváló labdarúgó közül (gondolok itt Pep karrierjét tekintve Henry-ra pl).
Hm? -
#29526 Arsene Wenger's future at Arsenal is again in doubt after yesterday's thrashing at Chelsea.The shock defeat prompted suggestions from well-informed sources that the Frenchman is now considering his future at the club.Prior to the match Wenger suggested that it could be a defining game for him - and that while he wants to stay at the club, he has yet to sign a new contract.
-
Dean Winchester #29525 teljes mértékben egyetértek ! Nekem is fura volt, hogy vezetjük a tabellát és nem igazolunk, mikor létszükség lett volna...
Jött egy Kallstrom,bocs... igazoltunk.... :S -
Chris Lowe #29524 Az a tendencia, hogy fontos meccsen zakó, aztán egy kevésbé fontos találkozón ugyanazzal a csapattal jó játék. Ez volt a tavalyi bayern elleni bl meccsen, kikaptunk aztán münchenben meg jól játszottunk. Pool ellen kikapunk csúnyán aztán fa kupa nyerünk, idei bayern elleni bl kikapunk aztán münchenben amikor már minden mindegy összekapják magukat. -
#29523 Én még most sem hiszem el, hogy egy szezonon belül képesek vagyunk 3 ekkora zakóba beleszaladni és még jön egy city meccs, már előre félek. Mindegyik ilyen meccsen az első 15 percben kaptunk gólt és utána mint akik azt se tudják hol vannak vagy épp rájöttek, hogy már nem az öltözőben csak keringenek a pályán, tiszta amatőr jelleggel. Nem is értem amikor épp, hogy elértük a bl helyeket se kaptunk ki ekkora különbséggel és még a védelem se volt ilyen jó, most meg, hogy összeszedtük magunkat akkor kapjunk a nagy pofonokat. Pool elleni zakó után az összes játékos twitter-re rakta ki a bocsánat kérését, hogy ilyen nem fordulhat megint elő, várom most mit fognak írni. De addig is GO GUNNERS. -
Chris Lowe #29522 A city, pool rámolja a 4-5-6 gólos meccseket, mi jó ha 2 góllal nyerünk. De asszem a chelsea is jóval több gólt pakolt a bajnokságban mint mi. Azt persze tudtuk ősszel is, hogy gyenge a játékoskeret, de amikor januárban vezettük a pl-t vajon milyen logikából nem vettek egy olyan csatárt akire lehet építeni. Mert nem kérdés, hogy a legfőbb probléma ott van. Simán állítom, hogy a tegnapi meccs a még 0-0-nál kihagyott giroud, egy az egy elleni helyzeten múlt! Kapus kivédte, nem tudta mellette elrúgni, aztán ellentámadás és gól.
Azt gondolom, hogy egy AAA kategóriás csatárral esélyünk lett volna és nem aláznak minket porrá. Sanogo még gyenge, giroud meg kevés ilyen szinten. Itt volt a lehetőség, nyáron már kihagyott lehetőségként gondolok a csatárvásárlásra. -
#29521 ne is emlegesd,mindig fájdalmas ha ez eszembe jut... meg a mai meccs is... -
#29520 Nincs kétségem afelől, hogy az FA Kupát meg fogjuk nyerni. Nincs más elfogadható opció.
Viszont ha idén bajnokok lettünk volna, akkor talán a PL legvitatottabb és legérdemtelenebb címe lett volna. Egyedül a Spurs-t vagyunk képesek legyőzni (és idén a 3ból 2 elég necces volt), ami a rangadókat illeti. Idegenben kikaptunk az MU ellen, óriásit zakóztunk az Anfielden, az Etihadban és most a Stamfordon is. (Én azt a 2-0-ás hazai Pool elleni sikert igazából sokszor el is felejtem.) És az az igazság, hogy párhuzamot lehet venni a mérkőzések között. Beszarva mennek ki, amatőr és egyben végzetes hibákat hibára halmoznak. Nincs vezére a csapatnak, nincs lelke a csapatnak és nincs Dr. Jekyll-ben egy Mr. Hyde. Mert lehet, hogy az Öreg nagy professzor, de hogy nem veri szét szünetben az öltözőben a budiajtót az is tuti. Pedig olykor szét kell azt verni.
Csak ismételni tudom önmagamat, hogy fejlődni fejlődtünk, nem nagyon fordult elő a buta pontvesztés, a kötelező meccseket sokkal nagyobb magabiztossággal hoztuk, vezettük sokáig nem érdemtelenül a tabellát, de nem nőttünk még fel a rangadókhoz. És talán ezért nincs sok a BL szerepléseinkben sem.
Ezt lehet a keretre fogni, mert nyilvánvaló, hogy erősítenünk kell. Lehet a motiváció hiányára fogni, hogy nincs egyetlen vezér sem a pályán, aki motiválná meccs közben is a többit. És lehet ezt Wengerre is fogni, mert makacsul ragaszkodik az elveihez. Elsőnek szerintem neki kellene változtatnia saját elvein, nyitottabbnak lennie és elhagyni azt a konzervatív szemléletet, ami nagyban jellemző rá. Képesnek kell lennie megújulni, befogadóbban és nyitottabban újraértékelni a jelen világ futballját. -
#29519 Jó a csapat!
Pár meccs és az Everton is elénk kerül! -
Dean Winchester #29518 címvédés volt már az fa kupában ? :D -
#29517 Suarez(megint...)mesterhármas. nem kellett volna ott sem tökölni a nyáron.
ennyi. -
#29516 simán kinézem h Wigan kiejt minket. nem bírják ezek a nyomást, vagy csak nagyon jól rejtegetik. -
#29515 szerintetek HA nem lett volna 7közben(!!!)BL-meccse a Kékeknek, lett volna 9-0 a vége?! -
#29514 "mocskosul" együtt volt a team ott is-meccs előtt... -
Dean Winchester #29513 fa kupa....
nekem az elmúlt évekbeli birmingham elleni ütközet jut erről eszembe, remélem nem pont ott fogunk egy oltárit bakizni ami a kupába fog kerülni... -
Chris Lowe #29512 Azt gondolom elkönyvelhetjük, hogy idén a bajnokságban a negyedik helyen végeztünk. Ez már se jobb se rosszabb nem lesz.
Maradt az fa kupa...hálisten csak kiscsapat szerepel ott, különben esélyünk sem lenne...
Jövőre meg ha marad minden ugyanígy(eladunk minden sztárt(gyk ramsey) veszünk pár lejárt "lemezt"), szerény véleményem szerint fölösleges a bajnokok ligájában indulni, jó nekünk az európa liga...ott kevesebb a nagycsapat. -
#29511 pont ez ugrott be tusolás közben nekem is.biztos megfekszi az ebéd a pocijukat... -
#29510 hatalmas örömmel jelenthetem,hogy: Arsenal boss Arsene Wenger says there'll be no problems signing his new contract.Asked yesterday if he will stay with the Gunners past the end of the season, he said: "I think so, yes.The expectation level and the impatience is there and I want to do well.My desire is to stay. It will be done soon, but I want now to focus on the end of the season.My commitment is full. I do not want to look somewhere else. I want to stay here. There shouldn't be any uncertainty at all."
ellenlábasok,nyugalom.
-
#29509 érdekes h 3db szombati 13:45ös meccsünkön 4-17es gólarány -
#29508 nyáron 1 világklasszis csatár meg vkp kell. ezek nélkül sehova se jutunk. -
Dean Winchester #29507 Arsene Wenger a Manchester United elleni 8-2 mellett (2011) most szenvedte el legsúlyosabb vereségét az Arsenal menedzsereként. Végeredmény: Chelsea-Arsenal 6-0. -
#29506 a Főnök távozik már a szezon közben??!
a 6-0ról meg vagy jót(ami nincs...),vagy semmit.
az legalább egyezik a látottakkal. -
#29505 csak előző nyáron volt pénze igazolni. előző "pár" évben a célokat mindig teljesítette, miszerint top4 maradjon meg, úgyhogy nem igazolhatott normálisan, sztárokat el KELLETT adnia. kicsit másképp festene a kép, ha a 2elbukott döntőt nyertük volna, de ez a 8év belett áldozva a sikeres jövőért(nem a mai napról beszélek..).
mindenesetre ez nem menti fel őt sem a mai teljesítmény alól. kriminális. szép emlék lesz ez az 1000. -
Dean Winchester #29504 "Wenger sztem azt mond asmit a tulajdonos érdeke kíván, őt elküldheti a szurkolótábor, de akkor hoz a tulaj egy másik bábot akivel meg tudja valósítani az érdekeit." ez majd edzőváltáskor fog kiderülni,hogy mennyire igaz...
Egyébként ha nem megy a csapatnak és nem nyer semmit akkor minden klubnál az edzőt veszik elő és küldik el a picsába...
-
#29503 Már amennyire ebben a helyzetben tájékozódni lehet hitelesen, én úgy tudom, hogy az utóbbi két-három átigazolási szezonban lett volna pénze Wengernek. Mivel ő nem csak egy edző, hanem menedzser is. Viszont makacs, nem akar haladni a mai trendekkel, nem akar x+1 összeget adni egy játékosért, amit én is helyesnek tartok csak észre kell venni, hogy ebből így nem lesz semmi.
Önbecsapás az egész és nagyon durván alázzuk magunkat. -
Chris Lowe #29502 Miért gondolja mindenki úgy, hogy wenger itt aki egyszemélyben dönt emberekről. Nem hinném, hogy van persie eladása vagy sztárok vétele tőle függne. Ő csak egy alkalmazott. Van tulajdonosa a csapatnak, őt kêne lapátra tenni, ő az aki nem vesz jàtékosokat ellenben elenged bárkit aki kicsit is nagyratörőbb vagy egyszerűen csak több pénzt akar. Van persie a hétközben már biztosan megtérült a united-nek...
Wenger sztem azt mond asmit a tulajdonos érdeke kíván, őt elküldheti a szurkolótábor, de akkor hoz a tulaj egy másik bábot akivel meg tudja valósítani az érdekeit. -
#29501 Nagyon kedvelem és maximálisan elismerem Wengert. Ellenben az utóbbi 8 év semmilyen szinten nem tudja őt igazolni, a makacssága taszít minket ebbe a helyzetbe. Kell néhány kiegészítő ember, harapósabb focit kell játszani mert a jófiú szereppel már nem tudsz talpon maradni az élet semmilyen területén. Egy kicsit be kell piszkolni a kezed valamivel. A Barcelona a csodálatos tiki-taka játékához egy hatalmas színház faktort rakott hozzá.
Mi elvileg hasonló játékot szeretnénk játszani, (Bár a közelében sem vagyunk amióta nincs Fabregas.) de mellé se kemények nem vagyunk, nem dobáljuk magunkat, semmi plusz.
Úgy látom, hogy teljesen elment a futball Wenger mellett. Sajnálom de ez már nem lesz jobb. -
#29500 Es megis ki legyen eltiltva? Giroud, Cazorla, Arteta, Koscielny? :)