Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
tudom, de szeretem ilyeneknek "adni a hülyét".
nekik könnyebb,alapból megy...<#nevetes2>

No one can stop Death!

Solidus
amúgy akire õ gondolt az a münchenben padozik.. 40 millás ára van,de Merte fél lábát sem éri...

.:SOLIDUS:.

Solidus
😄 😄 van rá elég nagy zseb szerintem

minimize
nem,nem õ. amúgy a topikot sûrûn látogató Ágyús-társak vágják,hogy Jackson Martinez-rõl van szó.
az általad említettet "nem ismerem"...<#zavart1>

No one can stop Death!

DasIsFuck
nem mert inkább a looserkusent gyengítsétek ha lehet😊

egyébként nem rossz játékosok, csak szerintem kicsit kifelé megy az a stílus amit képviselnek és annyira nem technikásak meg kombinatívak szerintem.
Amolyan Khedirák nálam csak nem tunéziai németek😄

szerintem nem is feltétlen kéne helyüknek lenni egy arsenalba.
középpályán azért elég jól altok(nálam tuti nem férne be eggyik bender sem), egy jó gólvágó kellene és akkor simán pl-t nyernétek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
Javi Martinez? hmm, ahhoz picit még gyûjtögessetek 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

minimize
Lars. amúgy Neked nem tök mindegy? a "nyelved" meg...

No one can stop Death!

DasIsFuck
melyik bender?<#bee1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

minimize
úgy néz ki,3emberke tutira nem lép pályára ellenünk a Pool-ból, Agger,Johnson,és Sakho.
a nyárra 3név:Bender,Piszczek,és J.Martinez.

No one can stop Death!

Sabcsee
Házi góllövõlista a PL-ben. Látszik, hogy Santi-nak mindegy, hogy melyik lábára esik a labda. 😊

kaka

Hát szvsz rohadtul nem ide való a csávó! Az most mellékes, hogy nem is tartom jó játékosnak, de a stílusa és a csapatjátékhoz való hozzáállása is hagy kivetnivalót...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Solidus
Az Arsenal labdarúgócsapata két éve nem veszített el olyan bajnoki mérkõzést, melyen a Per Mertesacker, Laurent Koscielny belsõ védõkettõs végigjátszotta a találkozót. A széria 2012 januárja óta tart és harminckét mérkõzést számlál.

„Sok kritikusunknak megmutattuk, mire vagyunk képesek. Jól kiegészítjük egymást és alaposan megismertük egymás játékát – Laurent jóval mozgékonyabb, én pedig magasabb vagyok. Tökéletesen összeillünk, hisz ma már a középhátvédek szerepe sokkal nagyobb annál, mint hogy magas emberként kifejelgessék a felíveléseket. Az együttmûködésünknek kulcsszerepe van a szezon sikerességében. A statisztikát én is alig akartam elhinni, de nagyon hízelgõ, és erre építhetünk” – idézi Mertesackert a Sun.

Solidus

Solidus
gnabryra én is több terhet raknék,lesz belõle valami.tetszik a stílusa,jók lennének az academysta srácok,de wenger nem nagyon nyomja õket.pedig ezzel az átigazolási politikával másban nem bízhatunk...

Solidus
ez komoly basszus?nem hiszem el,eddig sem voltunk transzfermágusok,de ez már mindennek a teteje...

minimize
Kallström megnézte,milyen egy edzés itt,élõben, és visszarepült Moszkvába.
nem vicc.

No one can stop Death!

minimize
szerintem még nem sokat. ha marad,lehet belõle valami.
ellenben Gnabry-nak több lehetõséget adnék, vagy korai még?!
Kroenke meg lehetne "gázoshoz" méltóan gáláns transzferek idején inkább,mint megint az MLS...<#bdead>

No one can stop Death!

Solidus
😄 😄 az lenne a csúcsok csúcsa,lagunners lafransze... balotellit én is olvastam,elég kemény.bendõvel jóban lennének úgy érzem. 😄 Aneke kezd egyre jobban belelendülni,kíváncsi lennék mit produkálna a nagyok közt.

minimize
tegnapi hír,látom nso is megtalálta.
bejelentkeztünk Raiola-nál Balotelliért.(!)

Arsenal rejected a loan approach for Bendtner from Fenerbahce before the transfer window closed on Friday.
Wenger is counting on the Dane as backup for Olivier Giroud.

Kroenke meg venni akar még1 MLS-licenszet, és egy LA-i team-nek a LA Gunners(!!!)nevet adná...nem kommentálom.

No one can stop Death!

Solidus
azt hozzuk tuti 😄 GO GUNNERS

Solidus

contraste
Igazatok lett szerencsére, mi meg várhatjuk a Pool-Arsenal számunkra elõnyös végeredményét😊

ain't got no history

6unn3r
A végeredményben.😊
Viszont Jose meglepett. Szenzációs futballt játszott a Chelsea, pláne Hazard. A City meg maga alá szart.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Azért idén az ellenfelek folyamatosan a mi kezünkre játszanak...nem mondom, hogy szerencsések vagyunk, mert idén is folyton van 2-3 sérültünk, de ezt köszönjük meg a kékeknek. Izgalmas lesz itt még a bajnokság!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Solidus
"A MU gyengülését fokozhatja, hogy Robin Van Persie is távozhat. A Daily Mail pár napja úgy értesült, a csatár és David Moyes kapcsolata annyira megromlott, hogy a holland klasszis visszatérne az Arsenalhoz. Ráadásul továbbra sem biztos Wayne Rooney maradása sem." 😄 😄 hihetetlen.. nem real madridot akart irni? 😄

Solidus
és basszus igazad lett... 😄

Kaplan
Nem tudom, hogy mi vezérelt de megnéztem a City-Chelseat. Kellemes, pörgõs, jó meccs volt. És ami a legfontosabb, újra elsõk vagyunk! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

6unn3r
Kis fejlemény a Kallstrom ügyben: Wenger tudta, hogy vannak hátproblémái, de mivel már az átigazolási piac végén jártak, úgy döntöttek, hogy elhozzák. Leghamarabb a hónap végén lesz bevethetõ. Öröm az ürömben, hogy az elkövetkezendõ 6 hétben legalább a Moszkva állja a fizetését.

Solidus
hát lehet.majd kiderül,de amíg sajnos a cityben tolonganak az agüero szintû játékosok,addig szemben a chelsea-ben egy tökös csatár sincs,ráadásul elpasszolta mata-át is a barma.sajnos feltörik a chelsea védelmét.de legyen igazd!picsázzák meg a city-t és maradjunk az elsõ helyen.elõször örülnék egy chelsea gyõzelemnek,meg látni mout ugrálni... 😄

minimize
összeálltak rendesen...sajna.

No one can stop Death!

minimize
"Mourinho kurvára ért a bunkerfocihoz."
nem csak háborogni szeret ellene??! "sit down Mourinho,sit down Mourinho...."

No one can stop Death!

6unn3r
Azt hiszem a Citynek sikerült odáig fejlõdnie, hogy teljes mértékben kompenzálni tudják Agüero hiányát Negredo-val. Nagyon jól beilleszkedett a csapat játékába, jól felvette a PL stílusát, legalább annyira veszélyes a kapura, mint Agüero. Emellett ott van Dzeko, aki szintén meglövi a maga góljait, amikor lehetõséget kap és Jovetic is felépült. Õ talán az, aki még nem tudta teljesen felvenni a ritmust a hosszú sérülése miatt.

Szóval úgy gondolom, hogy Agüero elvesztése ilyen szempontból mégsem akkora érvágás, hiszen ezt bizonyította már egyszer a City a közelmúltban, hogy igenis megy a szekér az argentin nélkül is.

Sabcsee
Szerintem simán jó egy x-re a Chelsea. A City-nél nincs Agüero, ami hatalmas veszteség, és ugye Mourinho kurvára ért a bunkerfocihoz.

kaka

Sabcsee
Jajj istenem, 1 hét után elfelejtenéd, hogy áruló, mert õ Giroud-val ellentétben nem csak hisztizik és a picsáját veri a földhöz a rangadókon, hanem eldönti õket...

Szerintem is undorító dolog volt elmenni egy riválishoz, de most, ha épp ésszel gondolkodunk, akkor minden Arsenal szurkoló összetenné a két kezét, ha õ lenne a kezdõ csatárunk Giroud helyett.

kaka

Solidus
így van,itt már nincs helye,de mindig vannak mókás hírek ha nem megy jól a csapatnak,és a sztár játékost már eladták a föld összes csapatának... tessék specialone,így kell játszani egy 11 emberes védekezésre.na,remélem holnap nyer a seggfej,bár sajnos nincs rá sok esély.

szomferi
+11111111111

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ne jöjjön egye meg a fõztjét !!!! nem kell õ ide, menjen amerre lát, egy normális csatár kell majd de nem rvp
Sabcsee
Én örülnék, évekig õ volt a kedvencem, de persze teljesen esélytelen, hogy visszajöjjön.

A meccsrõl: Ha Oxi nem lõtt volna 2 gólt én Arteta-nak adnám a meccs embere címet, embertelen munkát végzett, pont jókor lendült formába.
Chamberlain remekül játszott, AMIKOR A SZÉLEN HELYEZKEDETT. VKP poszton szerintem elég gyenge volt, küzdött becsülettel, de mindenki le ütközte, nem is értem Wenger mi a francért akar belõle középsõ középpályást faragni. Viszont, ha támadni kell, akkor parádés, a 2. gólja zseniális volt.<#eljen>
A Pool ellen elvileg lesz már Wilshere, úgyhogy egy Wilshere-Arteta, Cazorla-Özil-Ox kp sorral lehet keresnivalónk.

kaka

minimize
könnyen lehet,hogy RVP nyáron távozik is a Unitedtól, és egy váratlan lépéssel visszatér korábbi sikerei színhelyére, a londoni Emiratesbe.
Rob Shepherd, a Mail újságírója kiemeli, a holland támadót külön Sir Alex Ferguson gyõzte meg arról, hogy 2012 nyarán csatlakozzon a Manchester Unitedhoz, az agg mester távozását követõen pedig sokat vesztett motivációjából. Mindezt tetézi az is, hogy nem igazán találta meg a közös hangot Ferguson utódjával, David Moyesszal – és ha mindez nem lenne elég, a sérülések is újból utolérték.
A 30 éves holland ugyan betalált a Stoke City ellen hétvégén 2-1-re elvesztett bajnokin, ám ennek ellenére is igen feszült a hangulat közte és a skót edzõ között, aki a hírek szerint már attól sem zárkózik el, hogy nyáron egy riválisnak adja tovább a PL-gólkirályt.
A kérdés már csak az, az egyszer már elárult Arsenal-drukkerek vajon hogy reagálnának a korábbi csapatkapitány visszatérésére...
<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
ja,3pont zsebben,holnap karosszékben x sör mellett MC-Kékek,aztán mehet a "töltõdés" a köv. "ütközetre".
csak azt sajnálom, nem lett legalább 3.gól.(<#wink>)

No one can stop Death!

Solidus
2 oxival is kiegyezek 😄 ez is behúzva

Solidus
bízom benne hogy még poldi is hint 2õt 😉

Solidus
mglesz az 😊 1 nekünk 😄

minimize
Zsozé ehhez mit szólna? idõhúzás dettó,11emberes védekezés adott...gusztustalan,de minden kis csapat ezt "produkálja" idegenben.
zéró játék,egy jobb kapus,meg a szokásos jv.
pörögni,nyerni! kell a 3pötty.

No one can stop Death!

minimize
Szczes,Sagna,Merte,Kos,Monreal,Arteta,Ox,Poldi,Özil,Cazorla,Giroud
pad: Fabi,Bendõ,Gibbs,Gnabry,Rosy,Jenkinson,Zelalem

No one can stop Death!

minimize
moderátor?!
Julian Draxler admits Schalke blocked him from moving to Arsenal on deadline day.On Sky Germany, Draxler admits Schalke refused to let him go.
“I wanted to go and had a good offer to leave,but the Schalke manager Horst Heldt said no to the transfer and would not let me go.”

Arsenal are facing a fans backlash over their dismal winter market campaign.Arsene Wenger’s side have their best chance of winning a Premier League trophy in years and supporters were keen for him to capitalise on that by strengthening their squad in the January transfer window by signing a much-needed striker.
But not only did Arsenal fail to bring in a big-name forward, they also missed out on a player they dubbed ‘the new Thierry Henry’, Schalke winger Julian Draxler, instead signing Swedish midfielder Kim Kallstrom as cover for Mathieu Flamini, who is suspended for three games, and injured duo Aaron Ramsey and Jack Wilshere.

No one can stop Death!

arsnl
lol

Effe88
öreg wenger címere ökör és lúzer😄

minimize
Frimpong is bemutatkozott, ki is állították 30perc után.<#nevetes2>
mondjuk, az arca sok mindent elárult az új mezzel a kezében...

No one can stop Death!