31698
-
#29619 "Of the fans polled a sizeable 61% think Wenger should get a new deal without winning the FA Cup, as long as Everton are beaten to fourth place, while 56% think FA Cup success should be enough to secure his role for next season even without Champions League qualification.Even if a disastrous end to the campaign will not be enough for Wenger to lose the faith of Arsenal fans, with 54% insisting they will stand by the manager if they lose in the FA Cup and finish fifth or lower in the Premier League.Arsenal fans will have that stance put to the test over the next six weeks, starting this Saturday with a trip to Wembley for the FA Cup semi-final against holders Wigan Athletic, desperate for a change in fortunes and their first piece of silverware in nine years."
a megkérdezettek nagyobb része maradásra bírná. -
Chris Lowe #29618 Szombatra kapják össze magukat mert kitérek a hitemből!
Bár lehet hosszabb távon az lenne a jó ha kiesnénk a kupából is és akkor történne valami a csapat háza táján. -
#29617 Én már régen nem az 'Öreggel' képzelem el a következő szezont. -
#29616 aham...Draxlerre is sajnálta az Öreg,nem hogy Reus... -
#29615 Meg kell venni Reust. Nincs mese, Draxler hozzá képest egy kisiskolás. -
-
Balázs 17 #29613 meccsek óta kapja 11eseket a pool wtf_?? -
#29612 az új Patek Philippe-ek nagyon ütnek :D
láttam a meccset nagyjából, tényleg az kéne, hogy az FA kupa se legyen meg, se a BL-t érő hely, aztán talán elgondolkoznak fent az okosok...
-
ennyi.megyek is vissza a BaselWorld-ön készített fényképeimhez. -
#29610 Na ez a ciki, nem a hüvelygomba.
Én igazából egyetlen dolog miatt vagyok borzasztó mérges, hogy nincs vezére a csapatnak. Már önmagában az is kiábrándító, hogy a pályán, a játékosok között nincs egy motivátor, de hogy a padon se legyen az már egyenesen elfogadhatatlan. Érdemes Wengert nézni meccsről meccsre. Végigüli a meccseket, csak akkor pattan fel, ha az Arsenal ellen ítélnek és akkor is a bíróval veszekszik. Azon kívül nincs egy szava a játékosokhoz, a pálya közelébe se megy, nem ordít be semmit, nem kommunikál velük. Steve Bould dettó, csak ő még rágózik is hozzá és úgy bambul össze-vissza, mintha a cirkuszban lenne. Majd jönnek a meccs utáni nevetséges nyilatkozatok....
Kezdem úgy érezni, hogy a franciának már nem való ez a szék. Pedig nagyon tisztelem, nagyon szeretem, de mintha beleszürkült volna az egész Arsenal stílusba az évek alatt és képtelen megújulni, képtelen megújítani a csapatot.
Pep szavai jutnak ilyenkor eszembe, amit akkor mondott, amikor lelépett a Barcától, hogy nem érzi, hogy tovább tudná motiválni a játékosait. Talán már Wenger sem képes rá, csak soha nem fogja ezt beismerni. -
#29609 Azta... Everton is guríthatott volna vagy 6-ot.. Csak Lukakunak örülök, egyébként gyász. -
#29608 Én kérek elnézést. -
Chris Lowe #29607 Pontosan. Asszem csúnyán kipukkadt a lufi, bl indulás is határeset ezután. Év folyamán igazából sosem hittem benne, hogy megnyerhetjük, de erre sem számítottam még március elején sem... -
Dean Winchester #29606 az everton 7 évvel ezelőtt vert meg minket, pontosan 14 mérkőzéssel ezelőtt -
Dean Winchester #29605 EGY A PROBLÉMA,hogy ha mi vezetünk 1-0ra akkor beállunk az eredményre. az everton meg úgy játszik mintha ők lennének hátrányban és hajtanak.... -
Balázs 17 #29604 még a végén MU beér minket:DD az már mekkora szégyen lenne -
Chris Lowe #29603 Na ma vagy összekapjuk magunkat és győzünk vagy kikapunk, döntetlent nehezen tudom elképzelni. Nehéz meccs lesz. -
Dean Winchester #29602 hálIsten, hogy nem sikerült összehozniuk egy veretlen szezont :DDD pedig csak egy bundesligáról beszélünk..... -
Balázs 17 #29601 a nap öröme, hogy a Bayern kikapott végre:) -
#29600 Monreal és RAMSEY ott lesznek az Everton elleni keretben, Koscielny pedig elvileg a Wigan ellen már játszhat.
Az Everton-ban Barkley és Jagielka felépültek és sajnos bevethetők lesznek.
-
#29599 állandóan visszasérül.. :( ő volt a gerince a csapatnak,szerintem csak a vb után tér már vissza.egész nyáron rehabon lesz,játszik majd a felkészülési mérkőzéseken pár 10 percet,hogy a következő pl szezonra csúcsformában,teljesen felépülve kezdhessen. -
#29598 A.W. (ahead of the Man City game): "Ramsey is progressing well but we need to be patient for a few more weeks." -
Chris Lowe #29597 Ramsey-t azért kivenném a listából, mert ősszel ő volt az aki a hátán vitte a csapatot, miatta vezettük a ligát.
Apropó mikor játszik újra? Hiányzik mint egy falat kenyér. -
Balázs 17 #29596 ha az idényt nézzük Suarez valami elképesztő teljesítményt nyújt
35 meccsen 30 gól és 24 gólpassz.... és akkor azt írja itt az okos gyerek
"aki ért a focihoz valamit is ,tudnia kéne annyit hogy ez NEM EGY emberes játék NEM EGY embernek kell lőni az összes létező gólt!"
és ahogy írták, volt nekünk egy RVP aki egyszer nem volt sérült és lőtte gólokat
volt egy Henry aki egymaga eldöntötte a meccseket
Hiába van nekünk Özil, Cazorla, Ramsey, Rosicky ha nincs egy csatár akit kitudnának szolgálni, nem tud futni, helyezkedni, harcolni a labdáért...
Zsiruval nekem az a legnagyobb bajom, hogy amikor kap egy olyan labdát, hogy az hihetetlen és nem tudja átvenni vagy összeesik a saját lábában... az már csak hab a tortán amikor 1v1-be mellérúgja :))
Egy középszintű szar csatár, akinek volt lassan 3éve, hogy megmutassa mit tud egy top ligában, de ennyit sajnos:( remélem nyáron eltakarodik innen -
#29595 na igen a Pool
Suarez és Sturridge kegyetlen 29 ill. 20 gólosak eddig és egyiket se 11-ből szerezték...
Nem is tudom, volt-e valaha ennyire eredményes csatár kettős a premier ligában -
Chris Lowe #29594 Giroud szintenaluli, középmezőnyben és ha épp jó szériában van, akkor lehetne kezdő. Az arsenalban kevés. És igen leginkább a rangadóknál lehet látni, hogy karcsú a srác.
Ha a city ellen berúgja a ziccert akkor állítom, hogy más meccset láttunk volna. Labdabirtoklásban, középpályán. Persze gyúrt volna az egyenlítésre a city ergo kapusunk izmozhatott volna, viszont az ellentámadás igazi fegyver, passzjátékunk még most is élvonalbeli szal jó meccs lett volna. Ez egyébként megint lórugás volt a csapatnak mivel 1-0 helyet 0-1 lett. Végülis 1 perc alatt 2 gól... -
#29593 Csak 2 évet kell visszamenni az időben és meglátod, hogy abban az évben igen is egy emberes csapat voltunk. Sorolhatnám hány meccset nyert meg nekünk Van Persie klasszis egy villanással, olyan játszmákban, ahol abszolút le voltunk focizva. Az is bizonyítja, hogy a Wenger-éra egyik leggyengébb középpályája játszott mögötte(a régi Ramsey, Gervinho, Benayoun, a kiégett Arshavin), mégis 37 gólt "összekapart".
Idén is ott van élő példának a Liverpool. Totálisan középszerű a keretük, főleg középpályán, de van 2 olyan csatáruk, akik szinte minden egyes Pool gólban benne vannak(gól vagy assziszt), meccseket döntenek el, különbséget tudnak jelenteni. -
#29592 Ezen nincs mit nézni aki ért a focihoz valamit is ,tudnia kéne annyit hogy ez NEM EGY emberes játék NEM EGY embernek kell lőni az összes létező gólt!
Azért mert ő elől kihagy egy ziccer attól még a nyomoronc hátvédeknek nem kell hirtelen elfelejteni védekezni és egyből direkt csak emiatt gól kapni.
Én is focizom tudom hogy van ez.Kurvajó mindig a másikat hibáztatni,hogy de mé nem tudtad elől berúgni amikor meg az xy eladott labdájából kapjuk a gólokat stb.
Ez csapatjáték ,nem magadért nem a közönségért,és legfőbbképpen nem a pénzért ,hanem a csapattársaidért-egymásért kell játszani egymást segítve ,egymás hibáit kijavítva egy kerék egész cuccot alkotva! -
#29591 ezen akadtam ki én is.adott egy fiatal,játszik egy jó meccset mert előtte behabzsolt két paprikás krumplit,egy red bullt,és végre sikerült reggel titokban hokiznia egy kielégítőt,ezért csak úgy szárnyal a pályán és lejátsza élete meccsét,és ennyi... aztán meg keresik benne a tehetséget mert az előző meccsen jobb volt,és ha rúg egy egyeneset a labdába(az mindegy milyen irányba) már tehetség.nem ez kell most ide,arra ott az akadémia,onnan csak úgy repülnek felfelé a tehetségek.kiforrott vezért kell ide venni és pont. -
#29590 Aki esetleg nem érteni, hogy a rangadókat miért nem vagyunk képesek megnyerni és miért nem jött össze a bajnoki cím, az csak nézze meg ezt a képet:
-
#29589 Egyébként eme teljesítmény kapcsán miért a "Messi" jelző? (Azmun a jelenlegi szezonban 11 találkozón két gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt jegyzett) Ezt egy féllábú is tudja. Ja vagy aki már képes 11 meccs alatt gól lőni az már messi reinkarnáció? Felejtsük már el ezeket a senkiket ,mert soha nem fogunk elérni semmit (mondjuk nélkülük se meg velük se tökmindegy) -
#29588 nem is kell. "majd jövőre",és "szánalmas csúzlisok",nagyjából ennyi.
ez mi??!
"Arsenal are reported to have sealed the arrival of striker Josip Drmic from Nuremberg, according to Sky Germany.The news was broken by Lothar Matthaus and relayed on Twitter by colleague and former Swindon and Middlesbrough forward Jan Aage Fjortoft." -
#29587 Életembe nem néztem semmilyen meccset! -
Dean Winchester #29586 igazi drukker lehetsz ha egy ilyen rangadót nem nézel meg, vagy legalább utólag nem nézed meg az öf-t :D -
#29585 Csodálkozom is hogy nem kaptunk 6-8-at megint. Aludt a City vagy zs kerettel voltak? -
Balázs 17 #29584 hihetetlen, hogy egy rangadó amit nem kúrtak el már az elején kiállítással:) -
#29583 Digisport-on a kommentátor megszólal, Gibbs-nek véget ért mára a játék, ja elnézést ez Chamberlain.
-
Chris Lowe #29582 Rohadtul hiányzik egy igazi csapatkapitány! Egy frankó húzóember! Ez a legnagyobb bajunk! Ezért lett megvéve özil, de ő kevés ehhez a szerephez. -
Chris Lowe #29581 A fene vigye el! Pedig egész jók voltunk eddig. Ráadásul ilyen hülye becsorgó labda... -
#29580 Gibbs oldalán gondjaink lehetnek.Silva,meg Navas sok lehet neki.