Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekik könnyebb,alapból megy...<#nevetes2>#nevetes2>
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
az általad említettet "nem ismerem"...<#zavart1>#zavart1>
No one can stop Death!
egyébként nem rossz játékosok, csak szerintem kicsit kifelé megy az a stílus amit képviselnek és annyira nem technikásak meg kombinatívak szerintem.
Amolyan Khedirák nálam csak nem tunéziai németek😄
szerintem nem is feltétlen kéne helyüknek lenni egy arsenalba.
középpályán azért elég jól altok(nálam tuti nem férne be eggyik bender sem), egy jó gólvágó kellene és akkor simán pl-t nyernétek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a nyárra 3név:Bender,Piszczek,és J.Martinez.
No one can stop Death!

kaka
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
„Sok kritikusunknak megmutattuk, mire vagyunk képesek. Jól kiegészítjük egymást és alaposan megismertük egymás játékát – Laurent jóval mozgékonyabb, én pedig magasabb vagyok. Tökéletesen összeillünk, hisz ma már a középhátvédek szerepe sokkal nagyobb annál, mint hogy magas emberként kifejelgessék a felíveléseket. Az együttmûködésünknek kulcsszerepe van a szezon sikerességében. A statisztikát én is alig akartam elhinni, de nagyon hízelgõ, és erre építhetünk” – idézi Mertesackert a Sun.
nem vicc.
No one can stop Death!
ellenben Gnabry-nak több lehetõséget adnék, vagy korai még?!
Kroenke meg lehetne "gázoshoz" méltóan gáláns transzferek idején inkább,mint megint az MLS...<#bdead>#bdead>
No one can stop Death!
bejelentkeztünk Raiola-nál Balotelliért.(!)
Arsenal rejected a loan approach for Bendtner from Fenerbahce before the transfer window closed on Friday.
Wenger is counting on the Dane as backup for Olivier Giroud.
Kroenke meg venni akar még1 MLS-licenszet, és egy LA-i team-nek a LA Gunners(!!!)nevet adná...nem kommentálom.
No one can stop Death!
ain't got no history
Viszont Jose meglepett. Szenzációs futballt játszott a Chelsea, pláne Hazard. A City meg maga alá szart.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem csak háborogni szeret ellene??! "sit down Mourinho,sit down Mourinho...."
No one can stop Death!
Szóval úgy gondolom, hogy Agüero elvesztése ilyen szempontból mégsem akkora érvágás, hiszen ezt bizonyította már egyszer a City a közelmúltban, hogy igenis megy a szekér az argentin nélkül is.
kaka
Szerintem is undorító dolog volt elmenni egy riválishoz, de most, ha épp ésszel gondolkodunk, akkor minden Arsenal szurkoló összetenné a két kezét, ha õ lenne a kezdõ csatárunk Giroud helyett.
kaka
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A meccsrõl: Ha Oxi nem lõtt volna 2 gólt én Arteta-nak adnám a meccs embere címet, embertelen munkát végzett, pont jókor lendült formába.
Chamberlain remekül játszott, AMIKOR A SZÉLEN HELYEZKEDETT. VKP poszton szerintem elég gyenge volt, küzdött becsülettel, de mindenki le ütközte, nem is értem Wenger mi a francért akar belõle középsõ középpályást faragni. Viszont, ha támadni kell, akkor parádés, a 2. gólja zseniális volt.<#eljen>#eljen>
A Pool ellen elvileg lesz már Wilshere, úgyhogy egy Wilshere-Arteta, Cazorla-Özil-Ox kp sorral lehet keresnivalónk.
kaka
Rob Shepherd, a Mail újságírója kiemeli, a holland támadót külön Sir Alex Ferguson gyõzte meg arról, hogy 2012 nyarán csatlakozzon a Manchester Unitedhoz, az agg mester távozását követõen pedig sokat vesztett motivációjából. Mindezt tetézi az is, hogy nem igazán találta meg a közös hangot Ferguson utódjával, David Moyesszal – és ha mindez nem lenne elég, a sérülések is újból utolérték.
A 30 éves holland ugyan betalált a Stoke City ellen hétvégén 2-1-re elvesztett bajnokin, ám ennek ellenére is igen feszült a hangulat közte és a skót edzõ között, aki a hírek szerint már attól sem zárkózik el, hogy nyáron egy riválisnak adja tovább a PL-gólkirályt.
A kérdés már csak az, az egyszer már elárult Arsenal-drukkerek vajon hogy reagálnának a korábbi csapatkapitány visszatérésére...
<#nevetes2>#nevetes2>
No one can stop Death!
csak azt sajnálom, nem lett legalább 3.gól.(<#wink>#wink>)
No one can stop Death!
zéró játék,egy jobb kapus,meg a szokásos jv.
pörögni,nyerni! kell a 3pötty.
No one can stop Death!
pad: Fabi,Bendõ,Gibbs,Gnabry,Rosy,Jenkinson,Zelalem
No one can stop Death!
Julian Draxler admits Schalke blocked him from moving to Arsenal on deadline day.On Sky Germany, Draxler admits Schalke refused to let him go.
“I wanted to go and had a good offer to leave,but the Schalke
Arsenal are facing a fans backlash over their dismal winter market campaign.Arsene Wenger’s side have their best chance of winning a Premier League trophy in years and supporters were keen for him to capitalise on that by strengthening their squad in the January transfer window by signing a much-needed striker.
But not only did Arsenal fail to bring in a big-name forward, they also missed out on a player they dubbed ‘the new Thierry Henry’, Schalke winger Julian Draxler, instead signing Swedish midfielder Kim Kallstrom as cover for Mathieu Flamini, who is suspended for three games, and injured duo Aaron Ramsey and Jack Wilshere.
No one can stop Death!