Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"What I learned at Arsenal? Honestly, not so much, because you cannot learn a lot if you’re on the bench.
I left England because I was not playing. Almost always be among the reserves was the worst thing for me and for my confidence."
"homlok" azt mindenképpen megtanulta,hogy itt nem biztos, h jó ötlet leszegett fejjel belerohanni egy védõpárosba...am örülök annak,hogy Rómában jól jöttek ki a dolgai.
No one can stop Death!
The German defender was left bruised after clashing with the 21-year-old French striker during training, reports the Sunday Telegraph.
The Gunners played down the clash, telling the paper it was the kind of incident that happens throughout the course of a season.
Sanogo has not been punished by the club.
türelmetlenkedik a "hatalmas tehetség" ??!
No one can stop Death!
"pontosan írd le",miegymás...ez komoly? mint a dedóban...
No one can stop Death!
nevetséges, hogy valamelyikõtök nyilvánvaló hülyeségeket ír, mire én korrigálom a téves információit, erre jöttök azzal, hogy trollkodok, és kitaláltok mindenféle alaptalan dolgot. Az sg-n viszonylag normális szurkolói közösségek vannak, ahol az egyes topicok nincsenek szögesdróttal védve, és más csapatok szurkolóinak véleményét, hozzászólását is fogadni szokták, ha az kulturált.
De tényleg hagyom ez a topicot, még a végén beleálmodjátok ebbe a hsz-embe hogy k*rvaanyáztam
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nem álmodozom Cavani,Falcao szintû emberkékrõl nyáron sem, mert "ismerem" a Fõnököt, õt "nem olyan fából faragták",hogy egy D.Costa-t idehozzon.
sajnos.
No one can stop Death!
az a probléma,hogy "akarat","egység", miegymás semmit nem tesz hozzá a játékhoz,ha rangadókról van szó.ez évek óta gond,bármilyen spílerek is érkeznek hozzánk,ezeken a találkozókon hiányzik a "tökösség".
No one can stop Death!
Másik pedig az ifjabbik Ameobi. Figyelgetem a Szarkák mérkõzéseit is és ahhoz képest, hogy milyen nyurga meg vékony, bevállal olyan cseleket, hogy öröm nézni. Szerintem látványosan futballozik.
Egyik sem nagymenõ csatár, mint amilyenre itt sokan vágynak, de szerintem van bennük lehetõség.
Én legalábbis nem támogatom azt az irányt, hogy most itt van a Puma és Özil szintû pénzmennyiséget mozgassunk meg 1-1 játékosra.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
<#worship>#worship>
No one can stop Death!
HA szarok voltunk, Nekünk,Ágyúsoknak fáj,ha nem nyerünk(idén sem)PL-t, nekünk fáj,én spec letojom, hogy a fényes Bájern hogy áll a Bligában,ill. kivel-mi van.
ez szimpla trollkodás, ami az sg-n(is)nagyon menõ.
mit kompenzáltok ezzel amúgy??!
No one can stop Death!
Not only was his team thumped at Anfield, but he was snapped slipping up at Liverpool's Lime Street Station after the loss!
The Frenchman, with both hands carrying his bags, ended up on his backside, but was soon helped to his feet by local police."
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
ok, nincs több kérdésem 😄DDDDDDDDDDDD szevasz 😄DDDDD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
persze, Merte nevét meg csak véletlen írtad oda, Martinezért meg véletlen adott annyit a Bayern, mint még soha senkiért.
hagyjál már a baromságaiddal, ne rajtam töltsd le, hogy kikapott a csapatod
ha kikapunk akkor én lemondok a bajnoki esélyekrõl 😄
jó lenne ha összekapnánk magunkat
ha ezt aszétesett MU-t nem verjük meg akkor szégyen😄
ez a vereség gáz,#29123 ott van,de aki primó módon erre a meccsre alapozza a játékot,amit játszunk,annak gratula. nem szép,nem kellene,hogy becsússzon ilyen romboló vereség,de az átlagkép jobb,mint pl. tavaly. Özil érkezése meg senkinek nem garantálta az üdvösséget...
No one can stop Death!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Next PC upgrade: 2022
Az az igazság, hogy én meg tudok békélni a vereséggel, meg tudok békélni a nagy arányú vereséggel is, viszont nem tudom megbocsátani a tûz hiányát, a küzdeni tudás hiányát és azt, hogy képtelenek futni a labdáért. Ma Wilshere-en kívül volt valaki, aki egyáltalán csökkenteni szerette volna a vereség arányát? Én az MU ellen rögtön úgy kezdeném, hogy Özil kispad. Megint meccsek óta gyengén és motiválatlanul játszik. Ma meg egyenesen botrányos volt. Vagy épp Cazorla, akirõl úgy áradozott Wenger, hogy ismét régi önmagát adja a pályán és jól teljesít. Mindegy lett volna, ha én futkározok ott. Merte-Kos páros is persze, hogy most csõdöl be. Giroud-t szándékosan nem említem ide, mert már a középpályánk felmondta a szolgálatot, így kvázi esélye nem volt helyzetbe kerülni.
Megint úgy játszottunk, mint a City ellen. Tele pontatlansággal, sok hibával, olyan eladott labdákkal, hogy ha nem látom el sem hiszem. Motiválatlan és futni nem akaró játékosokkal. Én tényleg Rosicky-t kezdetném Özil helyett, mert szerintem jelenleg sokkal hasznosabban játszik a cseh. És ezért hiányzik nagyon Walcott, mert õ a City ellen is hajtott és tipikusan futó emberke, aki eredménytõl függetlenül megfutja azokat a távokat, ami azt hiszem ilyen szinten és ennyi fizetés fejében alapkövetelmény.
Nem teszek le arról, hogy összekaparjuk valahogy a bajnokságot, még ha nem is lenne a leghitelesebb cím, viszont úgy gondolom, hogy ha szezon végére kényelmesen harmadikok vagyunk, akkor már is sokkal több örömöt és pozitív érzést adott nekünk ez az idény, mint évek óta bármelyik. A fejlõdés ilyen vereségek ellenére is szemmel látható, viszont nagyon sokat kell még fejlõdniük és nagyon naiv volt az, aki elhitte, hogy egyik idényrõl a másikra agyon verjük az egész PL-t.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
persze pont ellenünk mikor úgymond a legjobb formában vagyunk 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
msn:[email protected] bárki felvehet
Baromira kellett volna egy csatár ide a télen...
msn:[email protected] bárki felvehet
ja és ne ma szakadjon meg ez a jó széria...
a mai kezdõ+pad:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Giroud
pad: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Gnabry, Podolski, Bendtner
Sagna (egyenlõre)nem szignózott új szerzõdést, Wenger szerint nem elképzelhetetlen,hogy távozik az év végén.
a moderátor meg takaríthatna,mert burjánzik a gyom a topikban...
No one can stop Death!
honnan szed ennyi baromságot nem értem😄
mindig jókat mosolygok😄😄
ez jön azt arsenalhoz az megy stb...
persze semmi alapja nincs semminek aztán meg jön egy kallström vagy egy flaminiXD
amúgy 2011-12ben középsõ védõként tolta,ha jól emlékszem...<#fejvakaras>#fejvakaras>
No one can stop Death!
természetesen mondanom sem kell - mivel annyira tisztában vagy mindennel -, hogy tavaly alapember volt, és valószínûleg most is az lesz, ha végre valahára felépül
de persze mi vagyunk a hülyék, ahogy kedves kollegád mondta
ennél azért többet néztem ki az itteni közösségbõl