Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
AS Roma winger Gervinho says he learned little during his time at Arsenal.
"What I learned at Arsenal? Honestly, not so much, because you cannot learn a lot if you’re on the bench.
I left England because I was not playing. Almost always be among the reserves was the worst thing for me and for my confidence."

"homlok" azt mindenképpen megtanulta,hogy itt nem biztos, h jó ötlet leszegett fejjel belerohanni egy védõpárosba...am örülök annak,hogy Rómában jól jöttek ki a dolgai.

No one can stop Death!

minimize
Arsenal pair Per Mertesacker and Yaya Sanogo reportedly clashed at training, leaving the German with a shiner.
The German defender was left bruised after clashing with the 21-year-old French striker during training, reports the Sunday Telegraph.
The Gunners played down the clash, telling the paper it was the kind of incident that happens throughout the course of a season.
Sanogo has not been punished by the club.

türelmetlenkedik a "hatalmas tehetség" ??!

No one can stop Death!

minimize
inkább ignorállak innentõl,kevésbé karcolja az agyam a "témázásod".
"pontosan írd le",miegymás...ez komoly? mint a dedóban...

No one can stop Death!

Mor3llo
kérlek, pontosan írd le azt, hogy én mikor jöttem ide temetni az Arsenalt, illetve mikor írtam hogy a fényes "Bájern" hogy áll a Bundesben. DE PONTOSAN!
nevetséges, hogy valamelyikõtök nyilvánvaló hülyeségeket ír, mire én korrigálom a téves információit, erre jöttök azzal, hogy trollkodok, és kitaláltok mindenféle alaptalan dolgot. Az sg-n viszonylag normális szurkolói közösségek vannak, ahol az egyes topicok nincsenek szögesdróttal védve, és más csapatok szurkolóinak véleményét, hozzászólását is fogadni szokták, ha az kulturált.
De tényleg hagyom ez a topicot, még a végén beleálmodjátok ebbe a hsz-embe hogy k*rvaanyáztam

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

minimize
nekem W.Bony játéka is tetszik,azt hiszem,megfelelõen pótolja(sõt...) Michu-t.
nem álmodozom Cavani,Falcao szintû emberkékrõl nyáron sem, mert "ismerem" a Fõnököt, õt "nem olyan fából faragták",hogy egy D.Costa-t idehozzon.
sajnos.

No one can stop Death!

minimize
majd kiderül.<#smile>
az a probléma,hogy "akarat","egység", miegymás semmit nem tesz hozzá a játékhoz,ha rangadókról van szó.ez évek óta gond,bármilyen spílerek is érkeznek hozzánk,ezeken a találkozókon hiányzik a "tökösség".

No one can stop Death!

6unn3r
Csatárkérdéshez PL-en belül felmerült bennem két név így hirtelen, akiket láttam játszani és megfelelõ környezetben szerintem még jobbak lehetnének. Az egyik Jay Roudrigez. Tudjuk, hogy a Sotonnál nem szarral gurigáznak, ha utánpótlás fejlesztésrõl van szó. Ezúttal is köszi nekik Oxot és Theo-t. Meglövi rendszerint a maga góljait, jó felépítésû, technikás játékos.
Másik pedig az ifjabbik Ameobi. Figyelgetem a Szarkák mérkõzéseit is és ahhoz képest, hogy milyen nyurga meg vékony, bevállal olyan cseleket, hogy öröm nézni. Szerintem látványosan futballozik.
Egyik sem nagymenõ csatár, mint amilyenre itt sokan vágynak, de szerintem van bennük lehetõség.
Én legalábbis nem támogatom azt az irányt, hogy most itt van a Puma és Özil szintû pénzmennyiséget mozgassunk meg 1-1 játékosra.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Darthmushroom
ezért fogunk szerdán mi hatalmas pofont kapni, ilyen meccs után felszívják magukat :/

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

minimize
Thierry Henry: "Néha a fociban egyszerûen csak le kell zuhanyoznod, haza kell menned és a következõ meccsre kell koncentrálnod."
<#worship>

No one can stop Death!

minimize
ugyan semmi közöm a vitátokhoz,már amennyire ez az, de tényleg unalmas,hogy az összes zavarodott, köze sincs a PL-hez emberke idejön a 25forduló alatt összehozott,4.vereség után okoskodni,temetni a csapatot.
HA szarok voltunk, Nekünk,Ágyúsoknak fáj,ha nem nyerünk(idén sem)PL-t, nekünk fáj,én spec letojom, hogy a fényes Bájern hogy áll a Bligában,ill. kivel-mi van.
ez szimpla trollkodás, ami az sg-n(is)nagyon menõ.
mit kompenzáltok ezzel amúgy??!

No one can stop Death!

minimize
"Nothing went right for Arsenal boss Arsene Wenger at Liverpool yesterday.
Not only was his team thumped at Anfield, but he was snapped slipping up at Liverpool's Lime Street Station after the loss!
The Frenchman, with both hands carrying his bags, ended up on his backside, but was soon helped to his feet by local police."

No one can stop Death!

Solidus
tényleg moderálni kéne már a topikot mert egyre több itt az aki csak parasztkodni jár ide

.:SOLIDUS:.

Solidus
helyes,takarodj..

Mor3llo
szerinted én a Bayernnel kapcsolatban googlet használok
ok, nincs több kérdésem 😄DDDDDDDDDDDD szevasz 😄DDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Solidus
remélem Ramsey hamar visszatér,nagyon hiányzik,és Walcott is.az a jó a csapatban hogy nincs csak egy olyan emberünk aki mindent el tud dönteni egy meccsen pedig csak egyet villan.hanem mindig van valaki aki pont akkor villog amikor a másik kicsit tompább.csak azért tényleg kéne már egy jó befejezõ csatár...

Solidus
ejj!a google-t én is tudom használni,köszönöm... Merte-t is a német ligából vette az arsenal,de Poldit is írhattam volna,abba is belekötsz.Én vagyok annyira értelmes hogy ha kikap a csapatom nem másokon vezetem le sõt egyáltalán nem "kínlódom".sõt,még a bayernnel sincs bajom,remélem jó meccs lesz,nyerjen az akinek aznap jobban megy a játék,de ezért nem megyek át másik topikba vitát szítani.sajnálom hogy ilyen szurkolói vannak,köszönjük hogy benéztél és fikáztál.szevasz

Darthmushroom
Wenger 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
a nyilvánvaló hülyeségeidre írtam TÉNYEKET, ez neked az okoskodás, grat
persze, Merte nevét meg csak véletlen írtad oda, Martinezért meg véletlen adott annyit a Bayern, mint még soha senkiért.
hagyjál már a baromságaiddal, ne rajtam töltsd le, hogy kikapott a csapatod

az elmúlt 5 alkalommal egyszer se tudtunk nyerni ! Ahogy mondod ha most sem verjük meg õket hazai pályán akkor soha !!!
ha kikapunk akkor én lemondok a bajnoki esélyekrõl 😄
köszönet norwichnak 😛
jó lenne ha összekapnánk magunkat
ha ezt aszétesett MU-t nem verjük meg akkor szégyen😄
minimize
...huhh,kösz a sok lelkes buzdító hozzászólást, már a kötélen lógtam 20másodperce...<#wilting>
ez a vereség gáz,#29123 ott van,de aki primó módon erre a meccsre alapozza a játékot,amit játszunk,annak gratula. nem szép,nem kellene,hogy becsússzon ilyen romboló vereség,de az átlagkép jobb,mint pl. tavaly. Özil érkezése meg senkinek nem garantálta az üdvösséget...

No one can stop Death!

Solidus
és ki mondta hogy védõnek gondoltam?a lényeg hogy nem ér annyit amennyire tartják,ide meg nem kell.nem értem ki a bánat kiváncsi rád hogy itt okoskodj.én sem járok át például a chelsea topikba okoskodni.szóval takarodj... a mai szívásról meg annyit hogy ez benne van a pakliban.minden bejött a poolnak.. ez van,de ez még nem a világ vége. 😊 ettõl még meglehet az elsõ hely!GO GUNNERS!!!

Jól leírtad a lényeget, max abba tudok belekötni, hogy hiányzott a tûz. Tényleg hiányzott, nade ha 20 perc alatt négygólos hátrányba kerül a csapat persze, hogy kialszik a tûz. Szvsz már az elsõ gólnál (55mp) után kialudt a tûz. Itt a probléma még mindig az, hogy van egy olyan év amikor kõkeményen esélyesek vagyunk, ráadásul 3 fronton is, és félidõben nem veszünk egy játékost se, nem erõsítjük a csapatot holott dõl a pénz a klubhoz. Vicces, de ezt az évet nem a játékosok basszák el hanem a balfasz vezetõk!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

grebber
Na ez a meccs is megerõsített abban ,hogy a Bayern elleni meccsre az összes létezõ öpénzem fel kell tennem ,mert horribilis vereség lesz ott is<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

6unn3r
Fáj, fáj ez az eredmény, pláne az idei szezonban, de azért nem kell se kötél, se penge után nézni. Ha valakik hozzá vannak már szokva a csalódásokhoz, sõt, a nagy csalódásokhoz, akkor azok az Arsenal szurkolók. Szóval nekünk ezt már rutinból kell feldolgozni.

Az az igazság, hogy én meg tudok békélni a vereséggel, meg tudok békélni a nagy arányú vereséggel is, viszont nem tudom megbocsátani a tûz hiányát, a küzdeni tudás hiányát és azt, hogy képtelenek futni a labdáért. Ma Wilshere-en kívül volt valaki, aki egyáltalán csökkenteni szerette volna a vereség arányát? Én az MU ellen rögtön úgy kezdeném, hogy Özil kispad. Megint meccsek óta gyengén és motiválatlanul játszik. Ma meg egyenesen botrányos volt. Vagy épp Cazorla, akirõl úgy áradozott Wenger, hogy ismét régi önmagát adja a pályán és jól teljesít. Mindegy lett volna, ha én futkározok ott. Merte-Kos páros is persze, hogy most csõdöl be. Giroud-t szándékosan nem említem ide, mert már a középpályánk felmondta a szolgálatot, így kvázi esélye nem volt helyzetbe kerülni.
Megint úgy játszottunk, mint a City ellen. Tele pontatlansággal, sok hibával, olyan eladott labdákkal, hogy ha nem látom el sem hiszem. Motiválatlan és futni nem akaró játékosokkal. Én tényleg Rosicky-t kezdetném Özil helyett, mert szerintem jelenleg sokkal hasznosabban játszik a cseh. És ezért hiányzik nagyon Walcott, mert õ a City ellen is hajtott és tipikusan futó emberke, aki eredménytõl függetlenül megfutja azokat a távokat, ami azt hiszem ilyen szinten és ennyi fizetés fejében alapkövetelmény.

Nem teszek le arról, hogy összekaparjuk valahogy a bajnokságot, még ha nem is lenne a leghitelesebb cím, viszont úgy gondolom, hogy ha szezon végére kényelmesen harmadikok vagyunk, akkor már is sokkal több örömöt és pozitív érzést adott nekünk ez az idény, mint évek óta bármelyik. A fejlõdés ilyen vereségek ellenére is szemmel látható, viszont nagyon sokat kell még fejlõdniük és nagyon naiv volt az, aki elhitte, hogy egyik idényrõl a másikra agyon verjük az egész PL-t.

Shep
Figyeljetek már, Arsenal a pályán van ,vagy szalonnáznak a büfében?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

S nevûek vernek minket ma, de nagyon😄 még Suarez nem is volt^^
a pool ilyen gyorsan még nem szerzett 4 gólt...
persze pont ellenünk mikor úgymond a legjobb formában vagyunk 😄
mennyi volt a legnagybb gólarányú vagy legnagyobb vereségünkt ?
4-0😄DDDD fáj
limperatore
es meg suarez is jonni fog 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
haha szetszopat a pool 😉 mondjuk erosebbek is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

webibebi
Ez mi??

msn:[email protected] bárki felvehet

azt éreztem h kikapunk, de hogy ilyen szinten szétaláznak az már kemény
majdnem sírok baszki
Asszem ennyi. Sport2-õn mindjárt rali megyek nézem azt...

jó ez szánalmas😄DDDDDD hahahaa
Igen már a beívelésnél látszott, hogy jó helyre megy. Na szóval ha megfordítjuk idegenben akkor akár a bayernt is megverhetjük.
Baromira kellett volna egy csatár ide a télen...

webibebi
4perccel a kezdes utan kezdtem nezni 😞 es mar 1-0beszarok! De innen kell nyerni 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

amikor beívelték éreztem h bemegy de legalább idõbe így hajtatnunk kell és nem ülünk le játszadozni 😄
Ezt komolyan nem hiszem el! Baszki 55mp ment el a meccsbõl!

50 másodperc😄DD remek
minimize

No one can stop Death!

minimize
28meccs,ebbõl 20gyõzelem...<#worship>
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

merte-kos páros mikor pályán volt 2 éve nem kaptunk ki, ez pontosan hány mérkõzést takar ?: D
ja és ne ma szakadjon meg ez a jó széria...
minimize
Martin Graiciar "érkezett" véglegesen az U16-os kerethez,tehetséges fiatal támadó. a Real, ill. a Chelsea vitte volna.

a mai kezdõ+pad:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Giroud
pad: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Gnabry, Podolski, Bendtner

Sagna (egyenlõre)nem szignózott új szerzõdést, Wenger szerint nem elképzelhetetlen,hogy távozik az év végén.

a moderátor meg takaríthatna,mert burjánzik a gyom a topikban...

No one can stop Death!

6unn3r
Hûha. De nagy lovon ülünk.<#smile>

Effe88
😄😄
honnan szed ennyi baromságot nem értem😄
mindig jókat mosolygok😄😄
ez jön azt arsenalhoz az megy stb...
persze semmi alapja nincs semminek aztán meg jön egy kallström vagy egy flaminiXD

minimize
nagy átlagban mi is megfelelõ kommentekre vágyunk, ha már "beköszönnek" külsõsök is, de az élet tele van csalódással.
amúgy 2011-12ben középsõ védõként tolta,ha jól emlékszem...<#fejvakaras>

No one can stop Death!

Mor3llo
mielõtt túl okosakat írnál, tájékozódj! jelenleg elég régóta sérült, és látom sikerült egy vkp-t összehasonlítani a középsõ védõvel 😊
természetesen mondanom sem kell - mivel annyira tisztában vagy mindennel -, hogy tavaly alapember volt, és valószínûleg most is az lesz, ha végre valahára felépül

de persze mi vagyunk a hülyék, ahogy kedves kollegád mondta

ennél azért többet néztem ki az itteni közösségbõl