31698

• webibebi
    Ez nagyon gaz.. Ha itt kikapunk akkor szia bl...
  • Dean Winchester
    gyerekek ezt nem akarom elhinni....
  • Solidus
    vegyünk már egy csatárt,zsirú még 2 méterről sem talál be... elegem van az ilyen balfaszokból,ha lenne egy jó csatár elöl egyből megsokszorozódna a helyzetkihasználás.
  • Solidus
    arsenal-west ham steam link
  • Solidus
    remélem azért a west hamet verjük most...
  • contraste
    + Rodgers!
  • Darthmushroom
    abból bőven 10 felett a 11s gólok száma ami nem kevés. Amúgy ami az évek alatt szerencsétlenség érte őket azt idén mindet vissza adja a sors nekik. Szinte minden jól pattan számukra, kérdéses szitukba is nekik fújnak stb..és ez meg Suarez eszméletlen formája pont elég h kissé közép szintű keret ennyire bajnokesélyes legyen.
  • Solidus
    Podolski elégedetlen hogy csak 2 meccset játszhatott végig idén,azon kívül mindig lecseréli wenger az utolsó 20 percre.sajnos biztos elmegy,csak gratulálni tudok a vezetőségnek... remélem az idény végén elzavarják a fél bagázst és észhez térnek végre.amúgy rohatt nehéz dolgunk lesz a hull ellen a kupa döntőben,attól félek hogy ismét kikapnak,mert szar taktikával állunk fel,fos kerettel,remegő lábakkal.nem voltam eddig wenger ellen,de ideje felállnia a kispadról,menjen a monacohoz,sok sikert,de ide olyan edző kell aki fel tudja tüzelni a csapatot,és kinevez egy vezért aki rugdossa a többieket.
  • minimize
    már vettünk is egy támadót.
    Arsenal have clinched a deal for Viktoria Plzen striker Martin Graiciar.
    The 15 year-old Czech Republic prospect will join the Gunners officially in 2015 when he turns 16 years of age.Chelsea and Real Madrid also made approaches for Graiciar, but Arsenal were willing to meet Viktoria Plzen's asking price.
    The teen is moving to London Colney for a fee of around £200,000.
  • 6unn3r
    Hát aki leül a Sport 1-2 adásait nézni, az minden aljasságra képes.
    Én vagy háromszor néztem ott Madrid meccset, aztán rájöttem, hogy még az arab streamet is jobb hallgatni, mint az ottani kommentátorokat. Azóta is külföldi közvetítéseken figyelem a La Liga-t.
  • Chris Lowe
    Még megérteném ha az rtl / tv2 csinálja, nade egy sportcsatorna? Ha valahol akkor ott szakembernek kéne ülnie.
  • csocso14
    Én még ilyet nem láttam, hogy egy kieséses kupameccs hosszabbítását nem mutatják. Olyat már láttam, hogy a következő meccs első félidejét összefoglalták a szünetben mivel a kupameccs miatt elment az idő és a második félidőt közvetítették csak élőben, mert amit elkezdtek az illik befejezni is.
  • Chris Lowe
    Ez gusztustalan húzás volt! Gondolom megnézték mennyi barca drukker van, mennyi arsenal osztottak - szoroztak és ennyi. Csak egy dolgot nem értek, mi a túrónak van sport m? Oda nem lehetett volna átrakni?
    Baromi jjó meccs a hull-su. Most épp 4-3 ami valszeg végeredmény.
  • minimize
    én csípem őket.nem rinyálnak,holott dettó x éve nem nyertek jóformán semmit,holott a 2.legeredményesebb angol csapat. nyáron(HA)elmegy Suarez,meg Coutinho,jöhet aztán a csüccs.
    közben nézem,a HullCity lesz(lehet...)az ellenfél az FA-döntőben.
    (ma)lendületesek,pontosak.
    más.
    Arsenal are ready to sell Olivier Giroud this summer.
    The France striker has struggled for form during the second-half of the season and Gunners boss Arsene Wenger is ready to sell.Giroud has been linked with a return home to France after his off-field problems earlier this year.
    alakul.
  • Dean Winchester
    4 évvel ezelőtt a chelsea vert 103 gólt a bajnokság végén, azóta a 100at se sikerült senkinek se meglőnie...
  • Dean Winchester
    a lehetőség minden csapat előtt ott áll. nekünk is igazolni kellett volna januárban vmi épkézláb emberkét azt most lehet mi lennénk a pool helyében, pláne hogy akkor még esélyesek voltunk minden szinten csak ugye a sérültek.
    köcsög vezetőségkapja be wengerrel az élen
  • Balázs 17
    pool 92 lőtt gól vicc
    középszintű szar keretük van és 2 csatár:S
    ennyi elég úgy látszik
  • yamato41
    Bojkottáljuk a Sporttv-t addig, amíg bocsánatot nem kér a szurkolóktól!
  • szomferi
    innen már nehéz elkúrni, akár a Hullt, akár a Sheffieldet kapja a csapat
  • Dean Winchester
    persze, hogy nem jogos, ha kiestünk volna akkor a wigannak szurkoltam volna a duplázás miatt, viszont sok esetben nem az az eredmény születik mint ami megilletné a csapatokat.
    Döntőben vagyunk, nem kéne elbukni. Ahogy a múltkor úgy most is rettentően félek a döntőtől mert akármilyen esélyesek is vagyunk egy elbaltázott mozdulat , kései ébredés a kupába kerülhet. Örüljünk,hogy most még időben hoztuk össze az ellenfél gólját mert különben már most búcsút inthettünk volna
  • szomferi
    ilyen fostakony játékkal azt mondom, hogy nem érdemelte meg a csapat... kellett volna egy újabb koppanás, hogy kinyíljon pár olyan szem, ami még nem nyílt ki ott fent...
  • Dean Winchester
    ott vagyunk a döntőbee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 fabianskit kötelező a döntőbe a kapuba tenni, megérdemli a srác !!
  • Dean Winchester
    tudtam,hogy nem lesz egyszerű ez a wigan, elvégre csak a city-t ejtették ki , ráadásul tavaly meg is nyerték ezt a szériát (ott is acity-t verték meg)
  • Dean Winchester
    pont ezaz,hogy egy FA kupa elődöntőnél fontosabb a barca meccs ? Mondják, hogy majd a barca félidejében mutatják az eseményt de azt ki nem sz*rja le ???? pont,hogy a barcát kellett volna később adni aztán szünetben leadni a barca első fél óráját..

remélem nem esünk ki büntetőkkel... nagyon nem kellene
  • szomferi
    ez egy kibaszott vicc... de a sporttv is, hogy inkább a retek barsza meccset adják a hosszabbítás helyett
  • webibebi
    Merte gólja nagyon kell mostmár csak behúzzuk. gyerünk srácok
  • webibebi
    En ezt komolyan nem hiszem el...
  • Dean Winchester
    nem tudom de majdnem elalszok....
    csak nehogy a végén beinduljon a wigan, miért nem lehet hajtani,pörögi ezerrel és úgy játszani mintha vezetne az ellenfél és csak 10 perc van hátra ???
  • minimize
    most komolyan, ez eddig mi? (28'min)...
    am. Sanogo játéka eddig tetszik.
  • Dean Winchester
    tökéletes ! szerintem Ramsey góllal fog visszatérni !
  • Dean Winchester
    Hátralevő meccseink
    west ham (o)
    hull (i)
    newcastle (o)
    wba (o)
    norwich (i)

Everton meccsei:
    crystal palace (o)
    mu (o)
    southampton (i)
    city (o)
    hull (i)

A nehezebb ellenfeleket hazai környezetben fogadjuk, az evertonnak meg ott van a city és a MU akik ellen remélem bekövetkezik a botlás és így legalább a negyedik helyünk meglesz....
  • Dean Winchester
    az everton hozza az elmaradt meccsét...fasza
  • 6unn3r
    Ramsey és Sanogo is kezdő.
  • minimize
    Nyáron az Everton csapatához szerződhet az Arsenal belga válogatott hátvédje, Thomas Vermaelen, akinek ügynöke megkezdte a tárgyalásokat a liverpooli klubbal. A Caughtoffside nevű angol átigazolásokkal foglalkozó blog exklúzív információi szerint a németalföldi játékos menedzsere már megkezdte a tárgyalásokat.A hírt leközlő oldal szerint az Ágyúsok korábbi csapatkapitánya az Everton csapatát erősítheti a következő szezon kezdetétől...
  • minimize
    Paris Saint-Germain's exit from the Champions League leaves them free to sack manager Laurent Blanc, reports Le 10 Sport.
    Recent reports have claimed that if Arsenal fall out of the top four and/or miss out on the FA Cup, Wenger will call time on an 18-year stint in charge of Arsenal.PSG are now considering sacking Blanc and Wenger would be first on their hit list.
  • Solidus
    szivemből beszélsz
  • webibebi
    Tehat songot vissza :)
  • 6unn3r
    Meg egy jó vkp, aki nem nyújtott lábbal becsúszva ütközi le az embereket.
  • Solidus
    egyre jobban tetszik mandzukic játéka.nem hiszem el hogy ilyen kaliberü játékosokat nem igazolunk.az én listámon rajta van,meg egy jó védő és pont.
  • minimize
    Az új Puma-mez-terrible