31698

• DasIsFuck
    Vicces azért ezt olvasni,barca,mu,arsenal topikokba, hogy mindenki nagyon örülne Kloppnak, de szerintem Klopp egészen biztos hogy ki fogja tölteni a szerződését Dortmundba:D
  • Dean Winchester
    wenger maradni fog sajnos :(
    Kloppnak rohadtul tudnék örülni, ő jó lenne ide....
  • Sabcsee
    Moyes-t kirúgták, ez azért elég rossz hír nekünk(+Pool,City,Chelsea). Blanc-t és Van Gaal-t emlegetik a helyére, de sajnos van egy olyan érzésem, hogy minden követ megmozgatnak majd Klopp-ért....

Akár elindíthat egy nyári körforgást is edző poszton: Blanc-MU > Wenger-Psg > Arsenal- Van Gaal, Klopp (?)
  • minimize
    Arsenal midfielder Mikel Arteta is poised to leave the Emirates Stadium this summer - and could re-join former club Everton.Everton are considering the possibility of re-signing Arteta, who enjoyed six years at Goodison Park between 2005 and 2011. Manager Roberto Martinez has a good relationship with the Arsenal star, and could decide to bring him back to Merseyside if the club fail to strike a permanent deal for Manchester City’s Gareth Barry, who has impressed during his loan spell with the Toffees this season.

Manchester United are ready to make a shock return to their pursuit of Barcelona star Francesc Fabregas, after reports in Spain suggest that the former Arsenal captain will be allowed to leave this summer.(25milla)
  • Chris Lowe
    Én azt gondolom ramsey játékával még most is vezetnénk a pl -t. A mostani fordulón ez tökéletesen látszott. Mindhárom gólban benne volt, kicsit olyan mintha wenger ősszel teljesen rá építette a csapatot. Amióta lesérült kezdődött a lejtmenet, de leginkább a fantáziátlan játék.
    Plusz az is látszik, hogy idén nincs meghatározó csapat a pl-ben, mindenki verhető, mindenki hibázik, ha ramsey végig bírta volna az évet a mi messink lett volna.
  • Sabcsee
    Az tiszta sor, hogy magunknak köszönhetjük, hogy a 4. helyért kell kaparni.

Castle(H) WBA(H) Norwich(A) van még hátra. A WBA-nak és a Norwich-nak sajnos még nem biztos a bent maradása, kemény lesz, de meg kell csinálni.

Ramsey és Özil visszatérése nagyot lökött a csapaton, Podolski pedig tényleg nem semmi. Lószart nem csinál a meccseken, eltűnik a mezőnyben, de ha kapu elé kerül, gyilkos !
  • Dean Winchester
    ja komolyan....
    levegőhöz jutást meg már rég elbaszták, nem az utolsó meccseken kéne produkálni hanem az elejétől kezdve, folyamatosan. tessék, ott a bayern aki már bajnok most nyugodtan vehetik a levegőt :D

egyébként meg mint mondtam, ne az ellenfél hibáját várjuk hanem dolgozzunk meg azért a kurva negyedik helyért, ha izzadni kell akkor izzadjanak vért ha már a negyedik helyért is így kell harcolnunk

• Sabcsee
    Ezt komolyan gondolod ember ?
    Először is a MU-nak csak áldás, ha nem lesz meg az EL, tudnak majd 100%-ban a PL-re koncentrálni, láthatóan a Pool-nak sem jött rosszul.
    Másrészt ismét kurva necces helyzetben vagyunk, 4 pont előnnyel azért egy kis levegőhöz juthattunk volna legalább.

Titkon bíztam benne, hogy Moyes-ban van annyi, hogy nem akarja magát még jobban leégetni azzal, hogy oda-vissza leoboáztatja a volt csapata, de sajnos tévedtem. Reméljük azért a City egy x-re jó lesz, bár félő, hogy nekik fele ennyi motivációjuk lesz.
  • csocso14
    Ma 2 11-est nem kaptunk meg :)
  • minimize
    nekem mindegy,de legyen meg a 4.hely.
    mezszerződésben úgyis überelnek mindenkit,úgyhogy lóvé lesz Moyes-nek jövőre. ott is lehetnek újra...ami bennünket is nagyobb melóra(igazolások,pl.,)ösztökélhetne.de egy közgazdász menedzserrel ez nem egyszerű...
  • Dean Winchester
    én örülök hogy nyer az everton, tök jó lenne ha a mu idén még EL helyet sem érné el.... nekünk csak hozni kell a meccseink és kész ott leszünk a bl helyen....
  • minimize
    McCarthy milyen combost adott 59'nél.(Eve-Mu)
    amúgy ma sem adtak meg egy 11est nekünk.
  • minimize
    0-2ről kérdéses.
    am olvasom,Everton boss Martinez W.Bony-t akarja...MI miért Mandzukic-ezünk,meg Morata&Casemiro-zunk???!
  • Solidus
    ma is volt egy jó meccse.remélem a kupa döntőben is így lemossák a hullt.sajnos az everton vezet a united ellen... remélem fordítanak
  • szomferi
    na, Ramsey
    ha már Arteta fogatlanodik... :D
  • Dean Winchester
    nekem meg most esik le,hogy az fa kupa döntős ellenfelünkkel játszunk ma :D
  • pLau
    Szépen buknak az első csapatok :D
  • minimize
    sajnálom,hogy nem vagyunk ott az élbolyban,már ami a megszerzett pontok alapján mutatott 4.helyet jelenti.rengeteg pontot hagytunk el a sérülések,és a Főnök makacssága miatt.a kékek vezetnek, per/pill a tabellát is. de a City is feljön,kemény top3lesz.
  • 6unn3r
    Azért ez a Palace nem szar. Amióta Pulis irányítja őket igencsak kemény ellenfélnek bizonyulnak és tényleg foggal-körömmel kapaszkodnak a bent maradásért.
    A Chelsea odahaza is szűk győzelmet aratott felettük, a City is csak 1-0-ra nyert az Etihadban akkortájt, amikor éppen féltucat góllal tömtek ki mindenkit, az Everton pedig anno vendégként is csak szenvedett ellenük. Ráadásul a Palace-nak ez már zsinórban a negyedik győzelme volt úgy, hogy 4 meccsből hármat kapott gól nélkül hoztak le.
    Bár labdabirtoklásuk nagyon alacsony bárki legyen is az ellenfél, azért kontrajátékukat jól jellemzi, hogy góljaiknak többségét akcióból szerezték, illetve átlagban 10-szer próbálkoznak kapura lövéssel.

Félreértés ne essék, örülök én is az Everton bukásának, de nem volt egyáltalán egyértelmű a liverpooliak fölényes győzelme. Tony Pulis nagyon rendbe szedte a csapatot.
  • webibebi
    én is megtettem az evertont de hendi nélkül.. de azért cp elkapta a cselzit is.. és nagyon menekül hogy bent maradjanak. de lényeg h megverték az evertont :)
  • Dean Winchester
    várható volt de ne mondja senki,hogy az everton-cp meccset senki se könyvelte el hazia hendis győzelemként...
    botlás várható lett volna valamelyik nagy ellen de nem hazai pályán egy cp ellen...
    örülök neki de nagy mákunk van, kezünkben a sorsunk
  • Chris Lowe
    Ez a pl év eddig a botlásokról szól. City sem nyert.
  • Kaplan
    2-3 ott.
  • webibebi
    Sztem amugy is meglett volna 4.hely! Evertonnak nehezebb a sorsolasa plusz varhato volt h kikapnak hiszen minden jo sorozat megszakad egyszer :)
  • Dean Winchester
    everton 0-2... köszönjük meg nekik a botlást, bár messze a vége de megint rohadt mákunk van, hogy ismét a 4.helyen végezhetünk... :)
  • minimize
    a második gól sem volt az.
    a héten várják a Főnök aláírását,valamint Morata&Draxler ügynökeivel tárgyalunk.(Kos-t vinné Murinnyó,Bayern,MU,Barsza,ill.a Monaco is. a Kispest nem jelentkezett be eddig...John Stones-ért(centre-back,Everton,19éves)dettó Mou a képben,meglepő módon. ((minek ide ő))??!
  • szomferi
    ez nem volt csúnya
  • Sabcsee
    Egyébként a meccs már kicsit biztató volt. Ramsey már úgy kellett mint egy falat kenyér, rögtön meg is jött a kreativitás a játékunkba. Källstrom támadásban elég gyér volt, de védekezésben szerintem kiemelkedett, nem lenne hülyeség kezdetni a hátralévő meccseken Arteta helyett(aki viszont ma meglepően jó volt).

Giroud önbizalmának nagyon kellett ez a gól, látványosan feljavult a 2. félidőre, reméljük megnyomja az utolsó pár hetét kezdőcsatárként...
  • Sabcsee
    Jajj, Poldinak van egy jó meccse és már mindenki isteníti. Február óta folyamatosan kezdő és nagyjából ez volt az első kiemelkedő meccse. Kapu előtt kíméletlen és gyilkos a bal lába, de nehezen megjátszható, abban még Giroud is jobb nála.
  • Solidus
    lehet azért kapott most 90 percet,ajánlom a főnöknek hogy összeszedje a gondolatait és átértékelje kiknek van helyük a csapat gerincében
  • Solidus
    Lukas Podolski, az Arsenal 112-szeres német válogatott támadója nem tagadja, elégedetlen azzal, hogy Arsene Wenger minden mérkőzésen lecseréli, és ebben a szezonban csak két találkozót játszott végig.

„Természetesen csalódott vagyok a helyzetemmel, hiszen ki lenne boldog úgy, hogy tudja, 60 vagy 70 perc után úgyis lehívja a pályáról a menedzser? – reagált újságírói kérdésre Podolski azután, hogy szembesítették vele, a Wigan elleni szombati FA-kupa-elődöntőben a lecserélése után nem a kispadra ült, hanem azonnal bevonult az öltözőbe, s nem nézte tovább a meccset, amelyen az Arsenal hosszabbítás és tizenegyesek után harcolta ki a fináléba jutást. – Ez az edző döntése, s ezzel jár, ha nagy klubnál játszol és bő a keret, de néha nagyon bosszant, hogy le kell jönnöm és a legizgalmasabb részt a pálya mellől kell néznem. Ki lenne boldog a helyemben?"
  • Kaplan
    Hihetetlen mód frusztráló lehet ez Poldi szempontjából. Megértem, hogy elégedetlen a helyzetével...
  • Solidus
    én sem értem a logikáját,ha poldi nem lenne nagy szarban lennénk most is.de nem értékeli,pedig ha folyamatosan játszatná húzó ember lehetne.
  • Kaplan
    Amúgy még mindig NEM ÉRTEM, hogy Wenger miért szopatja Poldit. Klasszis a csávó. Csak játék nélkül ő sem tud alkotni.
  • Solidus
    és még mindig poldi :)
  • Solidus
    az mindig használ :D
  • szomferi
    na, kellett neked szidnod :D
  • webibebi
    Fa kupaval nem indulhatnank blben
  • Solidus
    ha az fa kupát megnyernénk akkor indulhatnánk a bl-ben nem?függetlenül a helyezéstől,vagy rosszul emlékszem?bár lehet az uefa kupát meg behúznánk jövőre... :D
  • Solidus
    még mindig azt mondom hogy sagna-t és poldit nagyon meg kéne tartani,ma csak ők akarnak nyerni.én lehoznám zsirút és oxot betenném.kivagyok a séró bárótól,egy balfasz,ez nem a pl-be való.francia bajnokságban ütné a szintet,de itt nem.teljesen felhúzott.kapust kéne venni meg egy klasszis csatárt.sagna poldi pedig maradjon.ezt a kalsström gyereket is vissza oda ahonnan jött.nem ide való,ez nem az ő szintje.