Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
6unn3r kifejtette lejjebb,és igaza van.mi az hogy nem ég a tûz a játékosokban,ha kilépnek a pályára.egy edzõnek fel kéne tüzelni a játékosokat minden meccs elõtt,hajtani õket,hogy nehogymá úgy lépjenek pályára mint valami beszari 2 rangú csapat.nem látszik az akarat,hogy kimegyünk és felszántjuk a pályát... kéne egy vezér,aki igen is odaszól ha nem úgy megy ahogy kéne,ehelyett csak a félmegoldások mennek.valami mindig hiányzik,de csak pont annyi hogy a mi oldalunkra billenjen az a képzeletbeli mérleg.ott vagyunk az elsõ helyen(voltunk) és mintha ettõl telecsinálnák a gatyát.. remélem összeszedik magukat,és legalább a poolnak visszavágnak

.:SOLIDUS:.

Solidus
jogos,most Poldit kéne ott erõltetni,benne sokkal több van,mint ebben a hajhuszárban... egyszerûen nem értem,miért nem játszatja Wenger.és állandó pletyka hogy valakiért elcseréljük... nem becsüljük meg igazán,nincs kiaknázva a lehetõség amit õ jelent.

Érdekes különben, (bár még nem tudni, hogy idén is ez lesz-e) hogy jellegzetes Arsenal szezon-tünetnek nevezhetõ a szezon eleji elképesztõ játék, aztán a fokozatos visszaesés. Mi miatt lehet ez?
szomferi
miért nem Poldi, ezt akart lenni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
miért Poldi a kezdõ? be se lett cserélve az elõzõ meccsen, csak a fejem fogtam, hogy minek van még a pályán a francia <#wilting>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Solidus
én is többet vártam tõle... amikor meg Ramsey beindult pont lesérült,Theo is hiányzik nagyon.. én inkább õt tenném be csatárnak,nem túl pozítiv,de Giroudnál mindenképp jobb,amúgy is ott akar játszani,hát ennél csak jobb lehet.igen,kellett volna még minimum 2 jó név a nyáron,vagy a télen,de ismét csak a szokásos átigazolási politikánk...

minimize
szal' én egy egygólos, 1-0ás eredménynél is tapsikoltam volna,mint a 8évesek az udvaron.azt mutatta volna meg,hogy Mentálisan erõsödtünk-e?!
a válasz egyértelmû asszem.sem fizikálisan,sem mentálisan.
részemrõl ludas ebben Özil is. nagyon lapos lett a srác...:/

No one can stop Death!

minimize
elnézést, postod közben írtam a levelet,csak nehezen szedtem össze a velejét.

No one can stop Death!

minimize
az a probléma, hogy több éves tapasztalat mondatja azt velünk,amit...tavasz,kipukkadás,fejben(fizikálisan?)eldurranunk, és Özil,mint "egy fecske" sem csinál nyarat. 2-3meghatározó új ember kellett volna, akkor lehetne az Ágyús realistább.
kérdés, ez a jelenlegi vezetõség mellett mikor valósul meg.
szöveg,az van a pénzrõl, de valós lépések a cél érdekében kevésbé.
most vagy szájalni nem kellene a lóvéról-célpontokról, vagy nem tudom,de ez így-idén is-kevés lehet.

No one can stop Death!

Solidus
igazából azért vagyunk negatívak,mert végre idén a kezdeti villa elleni vereség után végre beindult a csapat,minden klappolt,erre kezd ugyanaz történni mint minden évben,és szar ezt többször is átélni.. 😞 én is azt vártam hogy ezt a MU-t szétkoncoljuk,öröm játék stb,erre úgy állunk ki mintha a ligát vezetnék... fájdalmas hogy ismét nem nyertünk,fájdalmas látni hogy megint csúszunk le az élbolyból és megint csak üldözhetjük a "nagyokat".sajnos szinte lehetetlen ezzel a mentalitással a bayernen túllépni.. és ez is fáj,az hogy már alapból erre gondolok,és nem arra hogy megverhetjük õket.ezért vagyunk negatívok,gondolom mindegyikünk ezt érzi... mint a bl döntõben amikor a barcának rúgtunk egyet,erre kiállítás két gól,és ennyi,pedig olyan közel volt... megint ugyanez a keserû szájíz... kiköpném de ott marad.. de azért bízok!de így ilyen produkcióval nehéz bármit is nyerni...

DasIsFuck
azért egy city/chelsea duóval nem raális, hogy az arsenal versenyezzen igazolás meg erõsítések tekintetében.

Még közel sem úszott el a lehetõség, versenyben vagytok a címért.
Ráadásul ha még ti is úgy vélitek, hogy egy city/chelsea kerete jóval erõsebb mint az arsenalé akkor meg a maga nevében bravúros az idie szereplés.

Õszintén nem értem miért álltok ennyire negatívan hozzá, mikor még ennyire szoros az élboly.
lehet az lenne a legszerencsésebb, ha csak a bajnokságra tudna a csapat koncentrálni, már ha nyerni is akar vmit.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ott a pont.

Esetleg annyit, hogy ez így a szememben nem bajnokcsapat, ha megnyerik a pl-t sem fogom úgy gondolni, hogy megérdemli( mondjuk nehéz megmondani ki érdemli). Én leginkább a balfék vezetést okolom a silány teljesítményért, elég egyértelmû volt már decemberben is, hogy ahhoz, hogy idén bajnokok legyünk erõsíteni kell.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Mor3llo
Sajnos Özil ilyen, és számítottam rá, hogy elõbb utóbb nálatok is kijön az igazi énje. Egy zseniális, fineszes futballista, de borzalmasan lusta, sokszor alibizik, és nagyon sokszor bizony flegma is. A spanyol ligában ez elfért, mert ott a 2 nagy csapaton kívül a többi csapat védekezése a levegõben keringõ gólyafoshoz hasonlítható, nyilván ez nem így van a PL-ben. Özil meg nem fog megszakadni jobban...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

6unn3r
Na nálam most bukott meg az idei Arsenal-hype. Aláírom, hogy fejlõdtünk, mert a kötelezõ mérkõzéseinket folyamatosan hozzuk, de nekem ne legyen úgy bajnok az Arsenal, hogy egy tetves rangadót nem bír megnyerni. Sõt, hogy minden egyes tetves rangadóra úgy mennek ki, mint akik már a játékos kijáróban belefostak a nadrágjukba. És nem, nem érdekel az idei két Spurs elleni gyõzelem és leszarom a hazai Pool elleni 2-0-át is. Elfogadom, hogy egy sztárokkal agyontömött City ellen kikapunk az Etihadban, de nem fogadom el, hogy egy ilyen lehetõséggel sem voltak hajlandók élni, mint az idei MU.
Eleve tartozik az Arsenal a szép játékkal, amit a szezon elsõ felében produkált, mert ma már megint nyoma sincs. Továbbá tartozott volna azzal, hogy azt a bálnafos 5-1-es Anfield-i zakót ha nem is 4-0-val, de egy meggyõzõ gyõzelemmel feledtesse. És kurvára évek óta tartozik azzal, hogy a Manchester United-et végre megverjék valamilyen kupasorozatban.
Továbbmegyek. Megbukott nálam Wenger is, mert ámbár nagy taktikus és óriási agya van a focihoz, képtelen feltüzelni a saját játékosait. Úgy kellett volna kiküldeni õket a pályára, hogy szedjétek szét az Ördögöket. Megbuktak a játékosok is, akik közül megint mintha csak Wilshere akart volna focizni. Artetán minek van még ott a kapitányi karszalag? Már rég letéptem volna róla, mert olyan gyönyörûen eltûnik a mezõnyben, hogy úgy kell keresni. Egy rohadt pezsdítõ mozdulatot vagy gesztust nem látunk tõle.
És Özil? Mostanában olvastam valamelyik régebbi Arsenal játékostól, hogy Özil meccsrõl meccsre bizonyítja, hogy semmi keresnivalója az Arsenalban és hogy nem ért meg 45 millát. A felét nem nyújtja annak a teljesítménynek, amit a Realban nyújtott. Megáll a védõvel szemben, táncol a labda fölött, forog ide oda, majd megfordul és a háta mögött 2 méterre álló csapattársnak odagurítja a labdát. Hol vannak a nagyszerû indítások, a zseniális kiugratások, a filléres passzok? Vagy Wenger igazolja le Cristiano Ronaldo-t, mert csak neki tud ilyen labdákat adni? Vagy miért nem fordul meg a fejében, hogy azt a csodás rúgótechnikáját kamatoztassa és néha kapura lõjön? A válogatottban akkora gólokat lõ, hogy a kapusokat a sírás kerülgeti. A Madridban is nagy néha, amikor CR-tõl megkapta a szabadrúgást is, úgy bevarrta a léc mellé, mintha mérnök tervezte volna meg a labda pályáját.
Giroud helyett meg tök mindegy lenne ha Lord Bendtner rohangálna a pályán, legalább õ nem hisztizne mindenért félpercenként. Hát innen üzenem neki, hogy hahóóóó hercegnõm, elõbb tanulj meg focizni, jól bemozogni és saját magadat helyzetbe hozni, ahogy egy klasszis csatár tenné, aztán ha 20 meccsen rúgsz 17 gólt, na majd akkor rinyálhatsz egy meg nem kapott labdáért hülyegyerek!!!
És végül bújjon el David Moyes is!! Én támogattam a kinevezését és tisztelem mint edzõt, de abban a helyzetben, amiben õ van a csapatával ki mert állni úgy, hogy nekik jó a 0-0???? Ennél nagyobb szégyent nem hozhatott volna a Unitedra, mint ez a gyáva, beszari hozzáállás. Ennél az is jobb lett volna, ha kikapnak, de becsülettel küzdenek. Szégyen és gyalázat volt a tegnapi mérkõzés mindkét oldalról. Saját magukat és a ligát is lejáratták ezzel az impotens hozzáállással.
Innentõl kezdve Arsenal részrõl a minimum az, hogy kiejtik a Liverpoolt az FA Kupából, illetve ha már a kiesésre vagyok rendelve a Bayern ellen, akkor remélem úgy fognak kiesni, hogy véres a halántékuk, folyik az orrukból is a vér, kitörik a foguk, bedagad a szemük és szétszakad a mezük, mert úgy küzdenek. Hangsúlyozom: a MINIMUM, hogy a következõ meccseken megdöglenek a pályán, mert a Pool ellen és tegnap is nagyon pihenõsen tolták.

PS: De hiányzik Theo...

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
Arsenal have entered transfer talks with Olympiacos over the sale of highly-rated young striker Joel Campbell.<#taps>

No one can stop Death!

minimize
az jó. azokat úgyis gyûjtjük...<#wilting>

No one can stop Death!

Sabcsee
ezután a sok "na, majd ma megmutatjuk, hogy harcosok vagyunk" nyilatkozat után annyira egyértelmû volt, hogy ma is szarok leszünk.

Várható volt Moyes gyáva taktikája, de hogy Wenger is ilyen beszari legyen. Mi a faszért nem lehet Podolski-t behozni ilyen bunkerfocit játszó csapat ellen? Oxi nagy tehetség, de csereként még soha nem adott lökést a csapatnak. Még ilyen szar formában is kötelezõ lett volna ütni ezt a MU-t, ennél könnyebb rangadónk nem lesz.

kaka

Effe88
😄

DasIsFuck
azt mondják a hozzáértõk, hogy õ is vmi istenadta tehetség némethonba...

minimize
League Position: 2
Goals Scored: 48
Possession: 55.1%
Passing Accuracy: 85.7%

vs.
ManU:

League Position: 7
Possession: 56.5%
Passing Accuracy: 84.4%

érdekes,közel azonos a labdabirtoklás,és a passzjáték pontossága is.
nagy derbi lesz,szó se róla!

No one can stop Death!

minimize
este egy kellemes,hajtós meccsen be kell(ene)gyûjteni azt a bizonyos 3pöttyöt.igazságos játékvezetést,sérülés-balhémentes 95percet várok.
Özil plusz edzésmunkát végez,több gólt vár tõle a Fõnök,és egy19éves,8milliós kivásárlási áras támadót,Maximilian Arnold-ot figyelteti a Wolfsburg-ból.<#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
pont hazaestem vidékrõl,ránézek,erre a tusolás végére megvan az 1pont nekik,a 3helyett.<#wink>

No one can stop Death!

<#zavart1>
szvsz minimize most már babonából fogja ezt csinálni 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Na akkor 1 kipipálva. :-D
Igaz Gera nélkül, meg végülis nem is kaptak ki de jó ez egynek.

te mindig korán írsz 😄
minimize
éppen megúszik elõlünk a cselszkíj...(4pont...)

No one can stop Death!

Solidus
„Lloris és én gyakran összefutunk, nagyon jóban vagyunk a magánéletben. Beszélünk magunkról, a válogatottról és minden másról. Legutóbb megkérdeztem, hogy lenne-e kedve hozzánk igazolni. A válasza az volt, hogy nagyon szívesen. Meg kell kérdezni õt is, de nekem ezt mondta” – mondta Giroud az egyik francia tv-showban.
HIRDETÉS
Lloris távozása nem elõször került szóba Angliában, az „ágyúsokkal” azonban a legmerészebb pletykalapok sem merték eddig összehozni a francia kapust.
A két londoni csapat közt amúgy sem nagy a vándorlás, legutóbb 2001-ben Sol Campbell igazolt a Tottenhamtõl az Arsenalba, de õ is csak a szerzõdése lejárta után, ingyen került Arsene Wenger együtteséhez.

DasIsFuck

Gera ma lõhetne kettõt a kékeknek...csak, hogy helyére kerüljön a világ rendje. Holnap mu-t ki kell tömni, aztán hétvégén egy sima gyõzelem a pool ellen. Nem hiszem, hogy sokat kértem :-)

minimize
Wenger lépett is a csatár ügyben, mert:Chuba Akpom has returned to parent club Arsenal at the end of his loan spell with League One leaders Brentford.The 18-year-old striker moved to Griffin Park in early January but made just four substitute appearances for the high-flying Bees."I would like to thank everyone at Arsenal - particularly head of youth development Liam Brady - for working with us during Chuba's loan and everyone at Brentford wishes Chuba all the best for the future."

No one can stop Death!

minimize
mivel rühellem az olyan, "szurkolók" által vitt topikokat,ahol 2hetente van komment,dobok pár rövid mai olvasmányt.
"mindig jókat mosolygok😄😄"
Arsenal face competition from Barcelona for FC Basle defender Fabian Schar. Schar has been linked with a switch to the Emirates in the past, following a series of impressive performances in the Champions League - most notably against Chelsea earlier this season.
In November, his agent even claimed the Gunners - amongst other clubs - had made contact over Schar's availability.
gondolom,sok esélyünk van...
Arsenal are keeping tabs on AS Monaco striker Emmanuel Riviere.Riviere has impressed since stepping in for the injured Radamel Falcao last month.The striker was linked with Newcastle United and Stoke City in January, but Monaco refused to do business following Falcao's knee injury.French sources say Gunners boss Arsene Wenger is now having French scout Gilles Grimandi track Riviere as he weighs up an end of season move for the 23 year-old.
errõl fogalmam sincs.ha marad a formája,azért,ha másért nem pont emiatt,de kitudja?

No one can stop Death!

minimize
Arteta said: "We know we need to improve and face those games in a different manner because after 19 minutes we were 4-0 down and it was like a car crash.
The manager was really upset at half-time, that's normal because it wasn't good enough for this football club. It was the angriest I have seen him."

No one can stop Death!

minimize
Bacary Sagna and Lukasz Fabianski have rejected new contract offers from Arsenal. Seven major clubs, including title rivals Chelsea and Manchester City, are keen on signing Sagna on a free - and the France star has told team-mates he is off.(!!!!)
And Fabianski no longer wants to play second fiddle to international team-mate Wojciech Szczesny at The Emirates.

No one can stop Death!

minimize
Arsenal legend David O'Leary has declared their title tilt over this season.O’Leary has outlined Manchester City and Chelsea as the favourites to claim the crown come May.
"Arsenal were absolutely shocking,"Per Mertesacker was found out. He's been steady and doing well, but was found wanting pace-wise.I'd love to be proved wrong, but Chelsea and Manchester City are the favourites. Jose Mourinho seems to get teams over the line.
So the FA Cup is the one where you can see them cracking this long spell (eight years) without a trophy.
That would be great and that's where I see them."

No one can stop Death!

Effe88
nem létezik, hogy nem veritek meg otthon a MU-t
szerintem sima lesz nektek
3-0

minimize
késõbb már nem kommenteltem,meg a linkem is szakadt-ha nézed lentebb.
a többi,amit írtam,áll.

No one can stop Death!

Solidus
ne haragudj ha megbántottalak,és köszönöm hogy kijavítottál!

Más:csak én látom úgy hogy a MU ugyanabban a passzban van amiben mi is voltunk jó pár évig,csak most kicsit jobban jön ki a lépés ebben a szezonban?fergie nélkül mintha nem lenne aki feltüzelné õket.nagyon várom a szerdai meccset.biztos brutál lesz.de nem nagyon van szerencsénk a uniteddel mostanában.döntetlenre tippelnék,vagy van persie megint akkor támad fel amikor nem kéne...

2-2 lett,de ha így kûzdenek ellenünk akkor félhetünk.
bízom a csodában ,de ezt a jelenlegi formában levõ MU-t hazai pályán vernünk kell !!!!
gyõztesnek? 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
szóval a mentalitás,ami megvolt ma a gyõztesnek,az elég ellenünk-sajnos.
ne legyen igazam,de ebben mindig jobbak.<#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
közben ellenakció,1-1.ok,befejezem...<#banplz>

No one can stop Death!

minimize
<#csodalk>közben a net-linkeem váltott,arabra, valami KAC most lõtt 11esbõl, 1-0 a WAC-ellen...<#wow1>

No one can stop Death!

minimize
legalább Moyes meglépi,h 3cserét elhasznál a 68'-ban, hátrányban.

No one can stop Death!

minimize
lemaradt,Mata&Rooney kib. jól adják a labdákat.

No one can stop Death!

minimize
balszerencsés a MU. 2védés,meg 3kapott lehetne a F'ham kapusának,szarul lépked ki,elfáradnak,behúzza a végén a ManU. 2-1,3-1 lesz.
6pontot hozhatnak rajtunk 2meccsen. nem kellene...

No one can stop Death!

0-1-et látva gondoltam bekapcsolódok 😄
és mikor megláttam az eredményt havernak mondtam is,hogy ha ezt a mu-t nem verjük meg akkor nem érdemlünk bajnoki címet illetve mir akarunk majd a city,chelsea-bayern trióval? 😄

vasárnap meg vssza kell vágni a poolnak, ki kell ejteni a kupából és azt behúzni

közben majdnem 0-2
minimize
mindenhol vannak "vadparasztok", ez manapság gondolom divat.(lásd kalandom egy cikk kapcsán a MU-topikban)
nem is ezzel lenne a baj,hanem a hõzöngéssel.
felesleges írogatni,ha csak lejáratják magukat.(pl. Effe x,aki "mindig jót mosolyog az esetleges igazolási híreimen. Én legalább leírom õket,ergo a CSAPATOMMAL foglalkozom. senki sem mondta,hogy játékosügynök vagyok, fix infókkal,de elbeszélgetünk a hírekrõl.gondolom,ez sokkoló lehet egyes internetpalántának.)
MU-meccset nézi vki?

No one can stop Death!

"más csapatok szurkolóinak véleményét, hozzászólását is fogadni szokták, ha az kulturált."
minden off nélkül anno a mu,barca topicban pont ennek az ellenkezõjét vettem észre 😄 írtam tök nomrálisan vmit amire csak trollkodás ment. egyedül a cchelsea topicban nem volt ilyesmi probléma.. de mondhatnám még a real topicját is...