Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
kössz szépen.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
Bsz Rocky!

sajnos nem leszek otthon a meccs idején:S

COME ON YOU GUNNERS!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
nah új net rulz mostantól leszek 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
HBD Theo!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
tegnap ünnepelte Walcott a 18.-ik születésnapját!

Boldog szülinapot Theo!

II Rocky II
igaz 😄
<#wink><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
fordított pszichológia 😊

így legalább,ha nyertek,akkor örül,h nyertetek,ha meg kikaptok,akkor nem csalódik,hisz tudta,h ez lesz -.-

ReaL MaDRid x siempre

Rolka
ágyék és gyomor húzódás<#szomoru1><#szomoru1>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
Letelt az az idõ! 😄 Ettõl függetlenül még mindig botrányos búcsúnak tartom ezt a mostani BL meccset...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr

akkor most mi van?😊

Kaplan
Így van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
Hála istennek,hogy nyertünk!!(és persze a csapatnak).
Pool elõtt vagyunk 2 ponttal és van egy elmaradt meccsünk,remélem igy van???

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
0-1 a vége 😊

vmvr
vége, nyertünk!

Diabynak és a csapatnak<#worship><#worship><#worship>

vmvr
na lassan vége lesz, még ezt a 8 percet bírjuk ki!

képinfo: jövöhéten érek rá sajna feltölteni:/

báttyó02
<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kaplan
10. percben lõtt Diaby góllal vezetünk a 27. percben! 😊

báttyó02
hagyjátok már abba plz....

II Rocky II
te biztos vagy benne hogy az Arsenalnak drukkolsz????
Mert ezzel a neki állással megkérdõjelezem...

24 - Exile -Nov.23

grebber
Én pesszimizmusom legalább mutatja az igazságot a ti optimizmusotok meg ebben az évben nemnagyon jött be.

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
A mai kezdõ:
01 Lehmann
31 Hoyte
19 Silva
20 Djourou
10 Gallas
08 Ljungberg
04 Fabregas
15 Denilson
02 Diaby
09 Julio Baptista
30 Aliadiere
GoGunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

Zizou5
mint mindíg.. 😊

Gunnersboy
megszólalt a pesszimizmus :|

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grebber
Odébb lesz még 3-4 év ha egyátalán nyernek még valaha😞

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Úgy gondolom, hogy két év múlva már igazán ütõs csapatunk lesz!

báttyó02
valami súlyos gyomormérgezés vagy mi..

Szerintetek az Arsenal mikor nyer következõleg bajnokságot???-esetleg szerintetek ütõs annyira a csapat hogy Nyerjen???

Mi történt vele? <#wow2>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rolka
Hát Henry sajnos csak a következõ szezonba fog játszani<#rinya><#rinya><#rinya>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
huu,bocsi hogy elirtam.amugy a neved honnan?Van Perseivel mivan????Henry télleg nem játszik ebben a szezonban?

24 - Exile -Nov.23

vmvr
vmvr vagyok😊

felfogok tölteni mindent egy nyilvános webhelyre valamelyik nap, mostanság nem értem rá, de meglesz

II Rocky II
nah kérlek szépen képeket kapunk avagy külön küldöd el nekünk.wmr.
kössz elõre is.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
jaj majd ha leszel msnen dobj át pár képet plz 😊

drowns41
MIndenkinek! 😄

http://sum41.uw.hu

Anthony001
Nekem is pls😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

buldozer99
képeket....pls

Forca Barca

vmvr
megérkeztem, a meccs leírhatatlan volt. úgy megvolt szervezve az egész, hogy az hihetetlen. óriási hangulat volt a stadionban, nagyon jó volt az egész. a csapatról meg annyit, hogy ez a meccs nem döntetlt és kiesést érdemelt volna a mi részünkrõl, nagyon szépen játszottunk.

sajnos csak telefonnal tudtam a stadionban fotózni, videozni, viszont másnap még voltam a stadionnál és akkor fényképezõvel fotóztam.
a meccsen le lettem fotózva a Gunnersaurus-al, a kabalafigurával😊

dotkom
Sziasztok!
Nincs vkinek egy jó gunners-es háttérképe vagy vmilyen kép csak az legyen rajta GO GUNNERS vagy GUNNERS.
Légyszi akinek van írjon a fórumra.Köszi
Császtok!
www.champions.atw.hu -->lessétek meg plz😄 igaz hogy nem arsenalos oldal de akik csinálták azok gunnerok .D
GO GUNNERS!!!!!!!!
Szerintem is meglesz a 3. hely, de a 2. is meglett volna, ha az a buzi abramovics nem intézte volna el maguknak a min 2. helyet:@
báttyó02
Henry kidõlt....méghozzá annyira h már csak a kövi szezonban léphet pályára<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

drowns41
Meglesz az a 3. hely

Rolka
Nem a 4.helyen vagyunk 1 pontal lemaradva a liverpool-tól és még van két elmaradt meccsünk!

drowns41
Mivel Ljungberget kapta ellenfeléül semmi esélye nem volt 😄
Szerintem nem illik külföldi csapatba...

Ami a meccset illeti rögtön a gúl után Adebayornak be kellett volna lõnie a ziccert és akkor mi jutunk tovább.
Ez a pepecselés a kapu körül télleg szép meg minden de szart se ér ha nincs gól belõle.

Nem értem miért akadtok ki ennyire hogy kiestünk.
Ha megnézzük Henry csere volt, a fiatal Denilson, Fabregas volt a középpályán, szintén fiatal Clichy a védelemben.

Ahhoz képest szerintem egész jól játszottunk, igaz 1 öngól volt csak, a PSV-nek meg mákja :S Dehát ez a foci, ez bármelyik csapattal elõfordulhat.

A fiatalok kezdenek beérni, szóval szerintem semmi gáz nincsen. 3. helyen vagyunk most?

banok
tudom nem itt kéne de aki látta a meccset az írna valamit, hogy hogyan jáztszott a Fehér Csaba?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

qrva PSV!

Jagumo
Részvétem....

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

na kezetfoghatunk sajnos... részvétem nektek is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Gunnersboy
hát az utóbbi idõben a helyzetkihasználásunk egy nagy 0...szerencsénk sincsen és tudom hogy sablonszöveg mostmár de én bízom benne hogy jövõre egy sikeres szezon vár ránk

(magánvélemény, nemkötelezõ egyetérteni vele)

Reyi
Valóban idegesítõ, hogy másfél hét alatt elbukott a csapat szinte mindent, de ennek ellenére én nem pártolok el. Fradi meccseken is ott helyem, akár a BLASZ IV-ben is....

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu