Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dotkom
koszi. majd jovore..

http://atwwebmaker.tx.hu/

gabber_saviola
nah akkor legközelebb összefuthatunk Fradimeccsen <#smile>

Zizu hallod haggyad már lécci 😊

amúgy részvétem a kiesésért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

dotkom
nem elpartolnak a csapattol, csak kicsit mar vicces, hogy ez sorozatban mar nem tom hanyadik meccsunk ahol sok helyzet es 0 gol... 😞

http://atwwebmaker.tx.hu/

Kaplan
Nekem ne pofázzon senki divatdrukkerségrõl, nem te szurkolsz rendületlenül a Juventusnak, az Arseanalnak és a Fradinak 8 éve... Leszarom, hogy másodosztályú a Juve, és a Fradi járok ki Fradi meccsekre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zizou5
100 szónak 1 a vége kaplan, ha azért elpártolsz 1 csapat miatt, hogy kiesnek a blbõl meg mittomén milyen kupábol, az nálam divatdrukker. megértem hogy ideges vagy, én is az vagyok hisz kiestünk. de nem pártolok el mellõlük!

Kaplan
Hihetetlenül, kibaszottul, gecire, nem vagyok divatdrukker, de ez már-már nevetséges amit mûvelünk... Gyakorlatilag két hét leforgása alatt mindent elvesztettünk... Grat, a szokásos szöveg : majd jövõre!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zizou5
mivan most ha kiestek akkor mindenki más csapatnak szurkol? azért szerintem ez szánalmas. Ha mi kiesnénk az 1. osztálybol akkor is madrid szurkoló lennék. Pl. van 1 barátom, aki már több év ota depor szurkoló, és még mostis kitart a depor mellett, és csak a depor érdekli akár hogy oltogatjuk sötöbö. Na nem akarok flémelni, se személyeskedni. elnézést ezért.

Danman
hát igen ezt hívják pechnek...nemtom mit lehetni csinálni a helyzetkihasználáson de vmit nagyon tenni kéne... érted, ha belõnénk ezeket a szaros helyzeteket, kb úgy menne az egész mint tavaly tavasszal...4-0,5-0,7-0,3-0 stb...jöhetne már az az idõszak:L

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Anthony001
Ki is tartok, de így azért nehéz, hogy úgy kapunk ki mindenhol hogy 10000 lövésünk van és nincs gól a barom ellenfél meg 1 lövésbõl gólt lõ.

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Danman
fiúk azért mert szar szezonjuk van nem kell elpártolni egy csapattól...vagy akármi..ne legyetek divatdrukkerek, ha van egy csapatotok tartsatok ki mellette jóban-rosszban!😉

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Anthony001
Hát már nekem is kezd elegem lenni belõlük

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Danman
áh hihetetlen hova tûnt a régi jó foci? egy ilyen csapat jut tovább...beszarás már elnézést: végigbekkelik a meccset, találnak eg yszabadot, ami szinte egyetlen helyzetük volt és befejelik..mi meg egy külön állatfaj vagyunk, hogy ennyi helyzetbõl egy öngólt tudtunk varázsolni..nem láttam a meccset, eurosporton néztem kommentet...Próbálnék vmi bíztatót mondani v vmit, hát hogy mondjam kurvanagy pechünk volt😞 nembaj majd jövõre. !!!GOGO GUNNERS!!!

Kaplan
Én befejeztem egy idõre az Arsenal-al való kapcsolatom...

drowns41
Hát ki. Az isten baszná meg Alex-et

http://sum41.uw.hu

Anthony001
1-1..kiestünk:'(:'(

Gunnersboy
1:1 <#violent><#violent><#violent><#violent><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
igen azért a livescore.comon figyelek....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Vezetünk 1-0ra! Alex öngóljával.

Gunnersboy
lol se SopCast se TVU player nemjo :c

Zizou5
el se tudom hinni. vmvr barátom most ugrál ott kint az emiratesban lol... bárcsak én is ezt tehetném a bernabuban 😞((

banok
Henry kispadon a kispadon kezd!
Nemzeti Sport.hu cikk

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
THX

jbal
Caifu

Kaplan
Banok, lesz TVUplayer-s stream a meccsre esetleg?

Gunnersboy
JÓÓÓ UTAZÁÁSSTT <#smile>

aztán szerencsét hozz ám a fiuknak <#idiota>

Anthony001
Játszani játszik...nem ez a kérdés, hanem az hogy hogy?😄

II Rocky II
kérdés hogy Henry játszik-e?!!!

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Hát nem is tudom! Ha kapunk golt akkor tuti nem jutunk tovább de remélem,h. henry mester hármasával tovább jutunk! <#vigyor><#vigyor3><#vigyor> Jah és jó utazást meg szorakozást

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

vmvr
köszi😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
jaj eléggé az.Jó utazást "kéz és lábtörést".

24 - Exile -Nov.23

vmvr
amint írtam rakok képeket, mert telefonnal fogok fotózni sokat

holnap reggel indulok, és szombat éjjel jövök, mert azért London is érdekes😊

II Rocky II
esetleg kapunk is pár képet???Jólenne egy-kettõt kapni.
Mikor indulsz?Holnap reggel?

24 - Exile -Nov.23

vmvr
készítek képeket term.😊

sajnos csak telefonnal tudok a stadionban fotózni, mert nem szabad fényképezõt bevinni😞

II Rocky II
jó neked!!!!Képet készítesz???Én is gyõzelmet várok.3-1 -es végeredménnyel elégedett lennék. Kötelezõ gyõzelem alatt áll a csapat.
Várható kezdõrõl vki info?

24 - Exile -Nov.23

vmvr
holnap megyek Londonba a meccsre!😛

tippek a meccsre? remélem gyõzelmet, és továbbjutást láthatok kint, ezért 2-0😊

Anthony001
Akinek van eredeti idei Arsenal meze, az legyen olyan kedves, küldjön nekem egy képet az anyagáról, ahol látni lehet h milyen.
Elõre is köszi, címem: [email protected]

Gunnersboy
htx utolag is 😊

Rolka
Jah sry<#vigyor2>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Zizou5
nem baj. irritálta a szemem. elnézést. 😊

vmvr
szerintem nem volt rasszista, mégcsak félreérthetõ sem.

Zizou5
sztem maradjunk az ázsiainál, a ferdeszemû olyan irritál engem, mintha rasszista lenne. sry.

vmvr
*muszáj😊

Rolka
Jaja azt a 2 meccset muszály hozni!

vmvr
így van, mellesleg nagyon örülök, hogy megvan a három pont, mert megelõzhetjük a liverpudlit, ha megnyerjük az elmaradt meccsünket!

Rolka
Hát nem tudom, hogy vagytok vele de remélem Baptista nálunk fog maradni és nem megy vissza a real-hoz!

grebber
Arsenal <2 - 1> Reading

51' <1 - 0> G. Silva (pen.)
62' <2 - 0> J.C. Baptista
87' <2 - 1> C. Fabregas (o.g.)

Next PC upgrade: 2022

banok
nézd Sopcaston. A live-footy asszem ppstreammel dolgozik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

II Rocky II
Fabregas mekkora helyzetet baszott el...Te jó isten

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
nálam elég jól megy kicsit néha beszaggat,de amugy nincs gond.probáld meg.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
akkor maradjunk a ferdeszemûnél😊

nektek nem szarozik a live footy-s cucc? nálam igen, állandóan kilép