Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel, a piros lapja után nem volt hajlandó lemenni a pályáról.Azt
hogy mennyit,azt nem tudom.De elég sokat.<#nemtudom>#nemtudom>
Arsenal Örökké
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
(Remélem agyon alázzuk õket!Jól jönne ha gyõznénk,fõleg egy mmásik ilyen erõs csapat ellen,persze mi sokkal jobbak vagyunk,mint a Liverpool!)HAJRÁ ARSENAL!!!!!!!!!!!<#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4>
Arsenal Örökké
Lehmann: a 2010-es VB lehetséges
A veterán német válogatott hálóõrnek a jövõje jelenleg bizonytalan, hiszen visszautasította az Arsenal 1 éves szerzõdéshosszabbítási ajánlatát, de mindenféleképpen szeretne még néhány évet védeni, fõleg azért is, mivel Joachim Loewnek, Németország szövetségi kapitányának, nincsen megfelelõ pótlása kapus poszton.
"Nem gondolkodtam még a visszavonulásomon, s nem is tûztem ki pontos dátumot a pályafutásom befejezésére!"-nyilatkozta Jens a Bildnek.
"Elméletileg a 2010-es VB még lehetségesnek tûnik. Minden attól függ, hogy milyen fizikai állapotban fogok lenni."
Néhány fiatal német kapus tûnt fel Németországban ebben a szezonban (itt Manuel Neuerre, aki Frank Rostot helyettesíti remekül a Shalkeban, illetve Rene Adlerre, a Bayer Leverkusen fiatal kapusára, kell gondolni).
"Mindkettõjüket tehetséges kapusnak tartom, órási jövõ áll elõttük, de elsõ lépésként a klubcsapatukban kellene védeniük egy-két szezont."-nyilatkozta Lehmann.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
24 - Exile -Nov.23
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
24 - Exile -Nov.23
Arsenal Örökké
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
2007. március 27.
Angol internetes értesülések szerint a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak ex-felesége, Irina a válásból származó pénzén meg szeretné vásárolni az Arsenalt.
A nehezen hihetõ hírt állítólag egy szibériai lap közölte elõször, ahová Irina nyilatkozott is. "Elég sok unalmas órát töltöttem Romannal az ágyban és a Stamford Bridge-en is. Most végre, hogy elváltam, egy kis izgalomra van szükségem" – mondta a sértett, de nagyon gazdag hölgy. Azt, hogy az angolok értesülése igaznak bizonyul-e, majd az idõ eldönti.
http://gaborszantai.co.uk/
Hétvégén Baptista megint 4-et rúg a pool-nak<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
24 - Exile -Nov.23
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Gilles Sunu ügye már egy jó ideje lázban tartja az Arsenal-drukkereket, hiszen nagyon dicsérik a nem egészen 16 éves fiút, akinek apja, Sunu Mawuli togói válogatott futballista volt a 80-as években. Sokan az új Thierry Henry-ként emlegetik, hiszen nagyon technikás és rendkívül gyors, ahogy a franciák csatárklasszisa is e két adottságáról híres.
Sunu a francia másodosztályú Chateauroux csapatában játszik, és ott is fejezi be a bajnokságot, noha az elõszerzõdést a napokban aláírták, de az csak Sunu 16. születésnapján lép érvénybe, Angliában ugyanis nem lehet ennél fiatalabb játékost szerzõdtetni. Sunu ára 1 millió font, és négy évre kötelezi el magát az Arsenalhoz, amelynek korosztályos csapatához – amint az imént már volt róla szó – a nyáron, júliusban csatlakozik. Sunu egészen fiatal kora óta tagja a korosztályos francia válogatottaknak, jelenleg az U16-os csapatban játszik.
http://gaborszantai.co.uk/
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
24 - Exile -Nov.23
A két játékos távozásáról azért keringenek pletykák, mert a hírek szerint José Mourinho az idény végezte után a Real Madrid edzõje lesz. Amennyiben ez teljseül az sem kizárt, hogy a két válogatott játékos követi mesterét a spanyol fõvárosba, de az is lehet, hogy Londonban maradnak, csak már piros-fehér mezben.
A most bevezetendõ FIFA szabályok szerint a 28 évnél idõsebb játékosok kivásárolhatóak szerzõdésük utolsó két évében, s a fent említett labdarúgók pont ebbe a kategóriába tartoznak.
"Eddig azt láthattuk, hogy az árak, hogy szöknek az egekbe, most meg talán azt, hogy megszûnnek az átigazolások."-nyilatkozta Wenger.
"A mostani szabályok gyakorlatilag kísérleti jellegûek, s Bosman szabály kiterjesztését foglalja magába. Olyan világban élünk, ahol már én sem tudom a szabálymódosításokat követni."
"Nagy klubok még nem használták a szabályt, de attól tartok, hogy elõbb fogják ezt a lehetõséget a kollégáim kihasználni a csapatomon, mint én az övéiken."
Terry lehet fõleg Wenger egyik kiszemeltje, mivel többször kijelentette, hogy rutinos védõt keres a hátsó alakzatba, míg Lampard inkább külföldre távozna.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
az Arsenalnál nem elvárás,h bajnokok legyenek,szóval már az is jó,ha elsõ 4-ben vagytok,a 2-3.meg már hab a tortán,vagy ajándék,vagy nem tudom hogy mondjam 😊
a bajnoki cím meg nagyon nagy dolog 😊
láttam múltkor,h eleged lett a csapatból.azért mert ebben az idényben nem vagytok olyan szerencsések?és akkor hagy ne mondjak egy olyan csapatot,ami már 3 és fél éve semmit sem nyert,és elvileg mindig elvárás volt a bajnokság vagy a bl,de ugye ez nem ebbe a topikba tartozik.
kitartás,lesz ez még jobb is!
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a második félidõre pont hazaértem, és az alapján döntetlent érdemelt volna a meccs, de mégis azt mondom: az Everton megérdemelten gyõzött( a kapufák miatt is)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -