Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Rosicky!!! 1-0 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Épp azt nézem, de valami bugyuta Hong - Kongi meccs megy 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
szorzom<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

most komolyan, ne adják a listavezetõ meccsét? Te se gondolhatod komolyan...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

vmvr
osztom

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok
Streamen tudjátok nézni a meccset a Star Sportson.
A témában meg ajánlom az oldalamat 😉

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dotkom
hat ha itt maradnak a fiatalok miutan beertek, akkor majd telleg jok leszunk.

http://atwwebmaker.tx.hu/

II Rocky II
higgyétek el,jövöre nemhinném,hogy a Manchester olyan jó lessz mint idén,bár lehet,de akkor sem hinném.Mi nagyon jók leszünk.Vhogy érzem.!😊

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Nem mondod? Ez ritka gyenge volt :/ Ti is bajnoki címért küzdötök...

Ettõl függetlenül nagy cucc volt megverni a többszörösen kitámadó Roma-t akinél a négy védõs taktika mellett ketten voltak hátul allandóan 7-1re.

Nem értem ezt a nagy örjöngést most a Manchester körül... Õk is verhetõek, már bebizonyítottuk, nem egyszer.

mivel a bajnoki címért küzd 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kaplan
Miért mindig azt a nyomorék Manchester United-t kell adni? :/ Hihetetlen. A mai meccs pedig szerintem meglesz, a Bolton elleni gyõzelem biztos lökést adott a fiúknak, már csak a helyzetkihasználáson kell javítani és okézs lesz.

vmvr
jó lenne

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
Nah ma otthon a Manchester City-t hazakéne küdeni egy 3assal.😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
poolt a portsmouth meg a boro remélem nagyon megszorongatja.......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

jbal
ja pl. a Chelsea ellen nem aggódok de az ilyen Fulham,Tottenham-ek miatt inkább

5w0rdf15h
hát boltontól most elhúztunk 5 pontra ez már biztonságosabb az tény.

viszont a 3. hely szvsz nem lesz meg....liverpoolnak sokkal könnyebb sorsolása van, nekünk meg ahogy korábban mutattam elég kemény.

liverpool meccsei:
middlesbrough (H)
wigan (H)
portsmouth (A)
fulham (A)
charlton (H)

nekünk meg:
manchester city (H)
tottenham (A)
fulham (H)
chelsea (H)
portsmouth (A)

szal szvsz csak vmi csoda folytán lehetünk dobogósak de a 4. hely már megvan

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
még nem kell elfelejteni......amugy a igazad van.Hála Istennek a Pool,döntetlenezett.Igy akár még a harmadik helyért is harcolhatunk,de sztem a negyedik hely marad meg nekünk meg idén.Bár kitudja.????:::<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
nyertünk és ez a lényeg....ezt a szezont el kell felejteni és kész

Kaplan
Na, szóval, nyertünk. DE vegyesek az érzelmeim a meccsel, a helyzetkihasználásunk az, egyszerûen hihetetlen, 4/5/6 - 1-re is nyerhettünk volna. Diaby és Baptista mit csinált? Diaby 20-25 méteres körzetében egy Bolton játékos nem volt, egy lövõcsel amivel elfekteti a kapust, vagy elcsavarja mellette, akármi. Megmerem kockáztatni ezt még én is belõttem volna. Szóval gyakorolni kéne gólt lõni. Fabregas és Rosicky a meccs emberei voltak. Lehmann egy favágó. Adebayor megint nem gyõzött meg.

Kaplan
Úristen most miket csinálunk! Itt örjöngök a tévé elõtt még le is köptem véletlen! 😄😊

Gunnersboy
<#eljen><#vigyor3>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Fabregas 2-1 ide! 😊

Shep
Na csak egyenlített a csapat, ettõl rosszabb ne legyen a végén se.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már megint kikapnak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kaplan
Ljungberg-t és Adebayort gyorsan felejtsük el. Jöjjön be Baptista éknek, mellé legyen feltolva Rosicky, és mögöttük Fabregas.

Kaplan
Uramisten mi a faszt csináltak?!...

II Rocky II
Sztem nyerünk.3-1 lessz a vége.

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Hát ha ki kapnánk akkor nagyon szar helyzetbe lennénk

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplan
Meg kell lennie. Bele sem merek gondolni egy esetleges vereségbe, de még a döntetlen is elfogadhatatlan számomra.

Rolka
Meccstõl mit vártok szerintetek meg lesz a gyõzelem?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Marcell
Bar mar tudott volt, jo hogy õ is megerositi... : Henry: Nem megyek Barcelonába!

XTHB
szarintem is!😊

Arsenal Örökké

Danman
hát szvsz nem a klasszisok jelentenék a megoldást..hanem mondjuk wenger tisztafejû gondolkodása IMO az hiányzik😞

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

5w0rdf15h
na azé ott nem tartunk....

tény h nyakig szarba vunk de elõbb utóbb csak kimászunk belõle csakhát ahhoz igazolni kéne pár klasszis "felnõtt" játékost is.

jbal
<#wilting><#wilting><#wilting>omg
már nem vicces:\

Gunnersboy
abbahagyhatnád már. nemelég hogy szarul megy, még jössz te is a negativabbnál negativabb megnyilvánulásaiddal....

banok
naaaaaaaaaaaaaaaaa

grebber
Na egyre jobb hajrá mehetünk még lejjebb is! Irány a másodosztály!

Next PC upgrade: 2022

banok

Kaplan
Vagy azt épp, hogy hihetetlen unalmas, Watford meccset is úgy néztem ahogy ezt próbáltam 😄

jah, azt jelenti, hogy baxott fáradt vagy 😄Dddd

Kaplan
Jelzés értékü, hogy már másodszor alszok el Arsenal meccsen...?

5w0rdf15h
elb@szott helyzetek 😞

mivoltitt 😮OO

5w0rdf15h
pontosan

és akkor még Wenger azt mondja h csak 1 védõt akar igazolni, középpályást és csatárt nem....végülis ha ugyanezt a szar játékot akarja jövõre akkor télleg nem kell igazolni senkit

Kaplan
Ez eddig ultraszánalom. :/ 😄

5w0rdf15h
mennyire igaza van a kommentátornak 😞
siralmas az utóbbi hetek produkciója, Henry nélkül valóban nem megy 10 meccsen 6 gól amibõl 1 tizi 1 meg öngól...áh

II Rocky II
a tottenham???huha,a kupára gondolva is félelem jut az eszembe...

24 - Exile -Nov.23

<#pardon1><#vigyor3><#beka2>

REAL MADRID

Danman
bolton...spurs...chelsea..húzós lesz:S

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.