Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
R.I.P.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jbal
Nyugodjon békében!<#sir>

Danman
Rest In Peace

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
nyugodjon békében<#sir>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
Alan Ball nyugodj békében és békességben<#szomoru1>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
nyugodjon békében <#sir>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
Elhunyt az egykori remek Arsenal játékos, Alan Ball

Alan Ball 1945 - 2007

A középpályás az Everton gárdájától érkezett 1971-ben, az akkor rekord mennyiségû összegért.

Ball kiválóan passzolt és nagyon technikás játékos volt, mondhatni hogy a csapat szíve volt ebben az idõben Liam Brady. Átadásaival, kiugratásaival, hihetetlen gólpasszaival a védõk nem tudtak versenyezni. A csapattársakkal remekül játszott össze, mind a védekezésben, mind a támadásokban nagy szerepe volt.

Volt egy komolyabb sérülése 1974/75-ös szezonban, amely majdnem megpecsételte egész karrierjét. Szerencsére ez nem így történt, bár a szezon több mint felét kihagyta, rá egy évre bomba formában volt.

Alan azonban az 1975/76-os idényben távozott az Arsenaltól, s a Southhampton-t erõsítette ezután, ahol már nem tudta formáját nyújtani. Alan egy amerikai csapatban játsztott karriere végén, miután másfél évett töltött a mostani másodosztályú klubnál.

Ezekután Alan 19 évet edzõsködött, 7 különbözõ klubnál(megfordult pl. a Portsmouth-ban is ).

Válogatott szinten világbajnok volt 1966-ban, amikor az angolok 4-2-re nyertek az akkoriban még Nyugat-Németországnak nevezett válogatottal szemben a Wembley-ben.

Nem láttam õt játszani, viszont videókon láttam, és olvastam róla.

sokként ért a hír, hogy elhunyt. legnagyobb tisztelet neki, nyugodjon békében! GO GUNNERS!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Danman
ez mekkora royal arsenal😊 azok a képek ütöttek amikor a palaceban teázgattak az ágyúsok😊 kiváncsi vagoyk mirõl társalogtak--esetleg erzsébet királynõ taktikai tanácsairól😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
ez a Royalos ez teccik xD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
én eddig is szerettem, de mostmár imádom

Go Gunners! Go Gunner Elizabeth! Go Royal Arsenal<#idiota>

dotkom
vazz eddig nem szerettem annyira, de most már 😄 <#worship><#puszi><#puszi><#worship>

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
Erzsébet királynõ fél évszázada Arsenal-szurkoló
A 81 éves uralkodó édesanyja nyomdokaiba lépett, hiszen az Anyakirályné köztudottan az észak-londoni Ágyúsokért rajongott. Erzsébet királynõ februárban a Buckingham palotában fogadta az Arsenal játékosait és vezetõit, miután hátfájdalmai miatt tavaly októberben nem tudott személyesen részt venni a klub új szentélye, az Emirates Stadium avatásán.

- Azonnal éreztem, hogy a királynõ Arsenal-szurkoló és követi a labdarúgás eseményeit - nyilatkozta Cesc Fabregas, az Ágyúsok spanyol légiósa. A 19 éves középpályás szerint Õfelsége pontosan tudta, kivel beszél, ráadásul nagyon kedves barátjáról, János Károly spanyol királyról is mesélt Fabregasnak.

A királyi családhoz közeli források szerint az Anyakirályné már 1955-ben közhírré tette kötõdését az Arsenalhoz, egyik iskolatársának elárulta, ámulattal figyeli az Ágyús Denis Compton minden megmozdulását. A 22 éves Harry herceg is Arsenal-drukker, a Highburyben és az Emirates-stadionban is többször tiszteletét tette már.

SZERETÜNK BÖZSI NÉNI!!!<#worship><#worship><#puszi><#puszi><#puszi>

dotkom
egyetertunk az #5858.al 😊

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr

ndaveed
Jaja, ahogy mondod!!!

grebber
Úgy örülök hogy annyira jók vagyunk mostanság!

Next PC upgrade: 2022

banok
II Rocky II
ez van,kicsivel több szerencsénk van akkor mi nyerünk 3-1 re.Igy meg lett a 2-2.Ha azt nézzük,hogy a presztizsmeccset tk,mi nyerük meg akkor ok.Mivel igy a Tottenham már nem tud beelõzni minket a bajnokságban matematikailag sem.Amugy meg kurva mérges vagyok,hogy pont a legutolsó másodpercben tudtak egyenliteni.Almuniánál nem különb Lehmann egy kicsivel sem a jelen állás szerint.Go Gunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
azért a Tottenham ellen idegenben nem rossz a döntetlen...az meg másik dolog,h a meccs legvégén született az egyenlítõ találat,de ezért meg ne okoljátok a bírót.addig tart egy meccs,amíg a játékvezetõ le nem fújja.ha még szükségesnek érezte azt az idõt,akkor van hozzá joga,egyébként is támadás közben nem nagyon szokták lefújni a meccset,ha az Arsenal támadott volna éppen,akkor azt a játékvezetõ tuti,h még elengedte volna.

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
mondom én h ezt a szezont el kell felejteni BL indulás megvan, ez már szvsz nem kérdés (egyetlen szép momemtum h oda-vissza megvertük a leendõ bajnokot) szerencse meg mérfõldekrõl elkerüli a csapatot mostanában....

Gunnersboy
Akármelyik másik csapat meccsét nézem, ott a kapufára menõ labda többnyire befelé pattan nekünk meg szinte sose :|||

Kaplan
Én már inkább meg sem nézem a szezon hátralévõ meccseit, ezt a szenvedést nem vagyok hajlandó nézni. Remélem meglesz a harmadik hely majd.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
hát nem láttam az egész meccset csak az utolsó 20 percet dehát hihetetlen szarmákos a tottenham....a bíró meg elmehet a pics@ba h nem fújta le 4 perc letelte után, egy teljesen megérdemelt gyõzelem úszott el emiatt 😞 összevetve jó volt a játék nyerni kellett volna simán a 2. félidõben mutatott játék alapján több góllal

Gunnersboy
kb.....

WE HATE TOTTENHAM! :\

vmvr
bazmeg

Gunnersboy
komolyan 2. felidõbe volt 2 kapuralovésuk és a 95. percben egyenlitenek :||||||| ááá

Kaplan
Elmennek a faszomba....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
azér johogy a 4 perces hosszabitas utan lottek a golt.......

Gunnersboy
AZABÜDÖSK******************************************<#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#duma>

Gunnersboy
azért második félidõ felénél kapuralövések:
Tottenham: 0
Arsenal: 12
<#vigyor3><#vigyor3>

Kaplan
Baptistának biztos belesütött a nap a szemébe... Pont most. Úgy is azt mondogatja, hogy sosem süt itt, és nem érzi jól magát .. 😄

Gunnersboy
na Adebayor végre! 😊 1:2

Kaplan
Diaby meg hihetetlen hasznos.

Kaplan
Ennyi, Adebayor észre sem vehetõ, Fabregas, Rosicky zseniális. A kapufák meg elmennek a tökömbe.

II Rocky II
ha Eboue betalált volna,nempedig a kapufa dörgött volna akkor....Nembaj,megforditjuk jok vagyunk.Adebayor elég szarul játszik,kicsivel többet vártam volna.Majd jön Pista és betalál.😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
nyernünk kell!

nem kaphatunk ki a spurs-tõl. COME ON YOU GUNNERS!

Kaplan
Jó, hogy rájött Wenger.. Fabregas nélkül nincs focink jelenleg.

vmvr
Tegnap derült ki: lemondott Dein:S

5w0rdf15h
úgylegyen 😊 kár h nem látom a meccset <#szomoru1> rohadt szombati munkanap

vmvr
ezt a meccset már vártam nagyon, a tottenham ellen muszáj nyerni akárhol, egy tottenham elleni gyõzelem óriási presztizst ad a csapatnak.zengjen majd a white harte lane-en is a 'come on Arsenal'!

5w0rdf15h

13:30 Labdarúgás

Angol bajnokság, 35. forduló, Tottenham-ARSENAL (élõ)

II Rocky II
jah a Manchester Cityt vertük meg,ami kint is van a banner részben.Gólszerzõkkel eggyütt.😊<#worship><#eljen>

24 - Exile -Nov.23

XTHB
Szerdán az Evertont ugye le vertük? Nem láttam az egészet.Csak az elsõ 25 percet meg még a 72 -et.(mert mást kellet néznem😞)

Arsenal Örökké

Kaplan
A mostani húzóemberek egyértelmûen : Rosicky és Fabregas. Meccsrõl-meccsre jobbak, Baptista és Adebayor meg még mindig nem nyújtja azt amit tud, de mostmár jobbak vagyunk és nem érzem gödörben a csapatot. Bár a védelem elég ingatag.

Gunnersboy
3-1!!!!!! Fabregas, Baptista <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

II Rocky II
rojadirectan----ESPN True ----csatornán nézem--jó nincs vele gond.Épp azt figyeltem meg hogy milyen jól passzolgatunk,csak gólt kéne még lönünk,erre meg lõ eggyet a City.Semmi gond nincs idáig.Még rúgunk kettõt és jóccakát mindenkinek.😊

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Nálam szerencsére folyamatos, na szóval nem vagyunk rosszak, tudnánk is gólt lõni, cask az utolsó pillanatban valami becsúszik, meg hát sajnos kaptunk is egy gólt. 😞

vmvr
francba, hogy nem jön be a stream:S

Kaplan
1-1, lépni kell most valamit.

Kaplan
Diaby nagyon hasznos!