Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
march 14 Sat H Bolton Wanderers
march 17 Tue H Manchester City
march 21 Sat A Tottenham Hotspur
march 29 Sun H Fulham
april 6 Sun H Chelsea
april 13 Sun A Portsmouth
bár ha egy west ham képes volt oda vissza verni....hát nem lesz egyszerû megtartani azt a 4. helyet
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

24 - Exile -Nov.23
tõlem szavazzatok én banner készítéshez nem értek de ha lesz egy szép ami elfogadható és a többieknek is tetszik tõlem kicserélhetem.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
itt csapatépítés folyik, és az elég jól, amint láthattuk a fiatal csapat eljutott a liga-kupa döntõjébe, és ott a világ egyik legerõsebb keretével rendelkezõ cselzi tudta csak legyûrni õket.
én nem küldenék el senkit sehova, ez egy jó csapat, és mint tudjuk mindehol vannak hullámvölgyek, nem lehet az, hogy mindig jó játékkal nyerünk.
most lett igazi otthon az Emirates, hiszen mostmár megéltünk egy vereséget is.
Go Gunners!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szinte minden meccsen csinált vmi hülyeséget, tény h nem mindbõl lett gól utánna de akkor is ilyen szinten ez nem elfogadható
24 - Exile -Nov.23
mindig várom hogy ugyanmost mutassa már meg miért dicsérik annyira agyon,de vhogy kurvára nem vagyok tõle elájulva,sõt
senderos jólesz sztem,csak most még sokszor bizonytalan
24 - Exile -Nov.23
akiket én nem szeretek,és nem is játszanak jol sosem az pl. aliadiere,ha rajtam mulna köze nem lenne az arsenalhoz,sõt még a pl-hez sem
fabregas,hoyte,clichy,senderos,ezek mind nagyon fiatal játékosok,és emlékezzetek vissza a tavalyi bl menetelésre,hogy mit nyújtottak...utána mondjátok hogy miylen szarok
ljunberg sztem még tud nyujtani annyit a csapatnak hogy legalább padról beálljon,gilbertoval egyetértek,õ már kiégett
adebayort meg szintén csak védeni tudom,mert nagyon jó játékos,technikás,jol fejel,egyedül a helyzetkihasználással van még baja...de szvsz adjunk nekik idõt,ilyen fiatal csapattal nem lehet rögtön megnyerni mindent
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
24 - Exile -Nov.23
Ami az öregeket illeti Ljunbergnek még van 1-2 jó meccse de szvsz már õ is túlkoros akárcsak Gilberto Silva is. Rohadtul ideje elkezdeni jó játékosokat igazolni akikre nem 5 évet kell várni mire tudnak játszani mer ez így édes kevés nemhogy BL-be de még a bajnokságba is....örülhetünk ha egyáltalán a 4. hely meglesz.....siralmas szánalmas pfff
eleve ha csak azt nézed h mennyi pénzt ölnek bele a játékosokba akkor ottvan a hatalmas különbség
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mostmár kurvára ideje lenne belenyúlni abba a szaros zsebbe és ne csak 16-17 éves tacskókat vásárolni akik majd 5 év múlva tudnak is focizni....
Hát így nehéz lesz
jó lenne behúzni a West-Ham meccset
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Reggel megjelent az angol sajtóban is, hogy Henry esetleg a Barcelona-hoz távozna. Egy órán belül le is ült a csapatkapitány és a mester, hogy megbeszéljék a helyzetet.
A mai meccs elõtti sajtótájékoztatón Wenger elejét vette a találgatásoknak, és tisztázta a kialakult szituációt.
"Ez a sztori nem igaz. Beszéltem Thierryvel reggel. Kérdezte, hogy olvastam-e az újságokat. Tõle hallottam elõször a legújabb hírekrõl. Azonban ez teljesen képtelenség. Kijelentette, hogy maradni szeretne és én is, hogy szeretném, ha maradna. Tehát ezt a történetet úgy gyártották."
"Nem foglalkozom ezekkel a pletykákkal, tudom ha Thierry el szeretne menni akkor eljönne hozzám és elmondaná: " Figyelj, valahol máshol szeretnék játszani." és amíg õ ezt nem teszi én nem aggódom."
Valójában Wenger azt reméli, hogy Henry azzal, hogy a szezon hátralévõ részét kihagyja sérülése miatt sokkal jobb formában fog visszatérni a következõ bajnokságra.
"Optimista vagyok úgy gondolom, hogy még elõnyére is válhat, néha jó ha megfelelõ távolságból nézed a munkádat, elemezni tudod és sokkal reálisabban méred fel a futballban kialakult helyzetet. Emellett Henry nagyon intelligens és világklasszis játékos."
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Különben én is úgy tudtam,hogy Henry semmi pénzér,nem menne el az Arsenálból!!!!!!!!!!!!!!!(remélem így van!)
Arsenal Örökké
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"Henry soha nem hagyja el az Arsenalt" címmel...😄<#banplz>#banplz>