31698

• Kaplan
    Eszméletlen szarul játszunk. Szerintem.
  • szomferi
    jézusom, mik maradnak ki... a végén meg beszenved valahogy 1-et a WB, és lesz egy fasza 1-1 :D
  • Dean Winchester
    he??? nem túl sok ez ? :D
  • attiGT
    már majdnem felér egy trófeával :ASD:DAS
  • minimize
    110: ennyi gólt szerzett az Arsenal májusban a PL-ben, ez ligarekord.
  • Dean Winchester
  • Sabcsee
    Talán számunkra fontosabb az Everton-City 2-3...így biztos megvan a 4.hely. :)
  • Dean Winchester
    spurs kikapott, erre a MU nem tudta behúzni a kötelezőt a sunderland ellen hazai pályán :DDD
    Barca is csupán 2-2re volt képes a getafe ellen, szép eredmények :)
  • minimize
    sajna(egyenlőre)nem úgy néz ki,hogy eltér a szokott menetrendtől a Főnök...
    "From my experience the World Cup years have always been very quiet until the end of the World Cup, with no players reachable.Everybody is focused in the country on their national team and there is not a lot happening, people are away so I believe this year again you will have to wait until July 15 to start going."
  • Sabcsee
    Ő sem lenne rossz, bár ha ilyen felépítésű csatárról van szó, akkor egyértelműen Lukaku.

Állítólag Mou van olyan hülye, hogy elhozza Costa-t, amikor ott lenne ingyen a keretében a tökéletes PL csatár. Ha tényleg eladó a belga, akkor Wenger helyében minden követ megmozgatnék érte.
  • minimize
    én W.Bony-ban többet látok,habár lehet, egyszezonos játékos ő is.
  • Sabcsee
    Csatárposztra Drmic-et és Remy-t mondogatják. Annyira nem vészes megoldások. Nem klasszisok, de mindketten baromi gyorsak és mozgékonyak, ki lehet őket ugratni könnyen, így talán még jobban hasznosíthatnánk Özil killer passzait(ugye Giroud-val nem volt túl könnyű dolga).

Ha már választani kell, akkor a PL tapasztalat miatt Remy-re tenném a voksom, bár ő sem kimondottan az a fajta, aki szarja a gólokat.
  • Balázs 17
    végre elpicsázzák a Münchent!!
    most már jól alszokXD
  • pLau
    Irreálisan sok... nem kell!!
  • minimize
    a Real megszabta Benzema árát:42,5millió fontocska.
  • Sabcsee
    az mindent elmond erről a mai Castle-ről, hogy még Giroud-t is sikerült 2x kiugratni. :)) Özil végre jó volt, Ramsey klasszis, sosem gondoltam volna, hogy egyszer Wilshere fölé fog nőni.

Hétvégén be kell húzni a WBA ellen. Kemény lesz, még korántsem biztos a bent maradásuk. Így a Norwich elleni meccs már tét nélküli lehet, ahol ki lehet küldeni Jenkinson-ékat.
  • webibebi
    ez a zsirú hihetetlen. sztem ezt a ziccert én be tudtam volna lőni... de szerencsére gól lett :)
  • Solidus
    mozgás csak kifelé lesz,befelé a szokásos nulla...
  • minimize
    valószínűnek tartom,hogy pl. Serge Aurier(Toulouse)nem jön fullback helyére,Dortmund,Kékek is vinnék(most már)
  • minimize
    a barsza Özilt vinné, két játákosát is bevonva az üzletbe-egyikük Pedro,akinek Wenger nagy rajongója--na de kérem,most jött a "gyerek".
    gondolom a Giroud-Atl.Madridot olvastátok már,Poldi meg most már kellene(Lewa helyére)a Borussia-nak(is).
    lesz mozgás,az tuti...
  • csocso14
    Nekem 8
  • szomferi
    *Atletico Madrid, Athletic Bilbao
  • webibebi
    és közben meg mourinho azt nyilatkozza mikor ellene használják ezt a taktikát hogy megölik vele a focit és hogy milyen undorító.....
  • csocso14
    Az Inter-el is így nyert BL-t. Hatásos, de közben megöli a focit. Ez egy szórakoztató iparág lenne, de ebben semmi szórakoztató nem volt. Chelsea drukkerek meg közben Murinho nagy taktikai képességét dicsérik miközben egy rangadót nem tud élvezettel végig nézni az ember, ennél rosszabb már csak az Athletico elleni meccs volt.
  • szomferi
    de legalább a hányinger elkapja a fociszerető embereket :D
  • Balázs 17
    ez a murinnyó taktika bárkit képes vele megállítani vagy legalább, hogy ne kapjanak ki...
  • 6unn3r

Egy boldogtalan focista

• Dean Winchester
    inkább az everton két játékosának :D
    Legalábbis papíron két öngóllal nyert a Soton :DDD
  • minimize
    Lukas Podolski wants talks with Arsenal boss Arsene Wenger over his future.Podolski fears he will be back on the bench next season, particularly when Theo Walcott returns from injury.
  • 6unn3r
    Pacsi a Sotonnak.
  • Dean Winchester
    az a baj,hogy akivel szóba hoznak az úgyse fog jönni... tavaly is mennyi de mennyi név repkedett,sőt már olyasmiket is olvasni lehetett, hogy pl. Higuain orvosin van az arsenalnál aztán láthattuk,hogy jött egy özil akit egyszer hoztak szóba velünk. Most vagy az lesz mint eddig évről évre, hogyn em fog igazolni mert az átigazolási időszakban pont egészséges lesz mindenki és így felesleges pénzt költeni játékosokra vagy ha szükséges lesz pótolni 1-2 poszton az embert akkor hoznak vmi "tehetségesnek tűnő gyereket"....
  • minimize
    AS Monaco are putting together a bumper package to tempt Arsene Wenger away from Arsenal. Monaco are prepared to offer Wenger a staggering £12.4million a year, after tax, to take over from Claudio Ranieri at the end of the season.Though the Arsenal manager has turned down overtures from Real Madrid and Paris Saint-Germain, Monaco have been encouraged by the uncertainty surrounding his future at the Emirates and are ready to tempt him with a salary equivalent to £22m in the UK — three times the £7.5m he currently earns.

Arsene Wenger says he's given his word to Arsenal that he will sign his new deal.Though Arsenal are planning their summer transfers and pre-season training on the basis that he will stay, even those close to the manager think he has yet to make up his mind.
    But last night he told French radio: "I’ve given my word to this club that I want to continue where I am."
  • Sabcsee
    A sok Real szurkolói kritikák ellenére szerintem abszolút biztos helye van Benzemának Madridban. Olyasmit is olvasni, hogy hosszabbítanak vele nemsokára.

Draxler meg Bender mindenképp kéne, utóbbira nagyobb az esély szerintem, Arteta már nagyon kevés ezen a szinten. Csatárposztra maximum egy Mandzukicz-t tudok elképzelni, aki kb ugyanazt játssza mint Giroud, csak gyorsabb valamivel. Vele sem lennénk előrébb sajnos.
  • minimize
    (ja,#29703és04nél nem szívtam semmit...)
  • minimize
    (Draxler,meg Benzema köv.)
  • minimize
    1.Lars Bender(Bayer Leverkusen) Arteta helyére. 17millió font.
  • minimize
    ...közben olvasom,megjelent már magyar site-on is.
    érdekes,most "csak" 70milliója lesz,az új mezszerződés bejelentésekor ez még min.100 millió font volt...szokásos nyarunk,40milláért 3játékos??!
  • minimize
    Arsene Wenger is ready to sign his new Arsenal contract.
    Gunners boss Wenger, 64, has kept fans guessing about his future because he has still not put pen to paper on a new deal despite telling the board months ago that he was staying.

• DasIsFuck
    ettől függetlenül szerintem arsenal lenne a legjobb, de a mu meg mondjuk a közvetlen második legjobb klub ahova a Klopp stílus abszolút illene.
    Anglia meg eleve jó terep arra a játékra amit a Dortmundal játszat.
  • Tyler1
    Nyilatkozta már a felmerült pletykákra, hogy a Unitedhez biztosan nem jön, és a szerződése lejártáig nem is gondol klubváltásra.