Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
én majd csak akkor hiszem el ha bemutatják barca mezben v kiírják arsenal.com-ra addig jöhet bárki h ilyen meg olyan oldalon olvasta....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

azért van ott az ÉS

ki nem akarna a BLben játszani... sztem simán elmenne midkettõ hála az idióta elnökünknek

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Gunnersboy
mind2-t megtudná venni Wenger csak Henry eladásábol....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Henry távozása szerintem 99% -ban azt fogja maga után vonni, hogy Owen vagy/ÉS! Martins az Arsenalban köt ki

Owennek 9milkás, Martinsnak 13 milli fontos záradéka van...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

drowns41
És még mindig nem hivatalos

http://sum41.uw.hu

zaki
Tuncay Sanli-> Middlesbrough

dotkom
sztem sajna minja az lesz..

http://atwwebmaker.tx.hu/

drowns41
Még nem hivatalos hír...

http://sum41.uw.hu

Gunnersboy
ugyanaz mint anno Vieira, jóvolt minden joljátszott aztán egyszercsak helósziasztok áááá AW nyuljon mélyen a zsebébe 😞((

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Danman
jaja énse...és hogy pénzért..elvielg azt mondta hogy Dein miatt ment el, de hát ki tudja.
mi lenne ha ezis amolyan juventusos egyéves kitérõ lenne? aztán back gooners. fura lenne

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

5w0rdf15h
hja õ amolyan alappillér volt aki sohase hagyná el a klubbot 😞

Kaplan
Ezért hiszek én már el embernek csak olyat amit írásba foglal. (alá. szerzõdés)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
áá de nemhiszem el iyen nincs :| Henryröl sosem tudtam volna elképzelni hogy másik csapatban játsszon....:\ nemhogy pont a szarsz..onában :@@@@

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kaplan
Pénzzel ma már mindenkit meg lehet venni... Thats all.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

báttyó02
geci nem hiszem el<#szomoru1>

Danman
én meg Eto'o-t nem bírom de hát ha jól focizik tõlem jöhet...de hogy mutatna már a premier leagueben...de torres tényleg jöhetne, mondjuk úgy tudom õt már egy idej nyúzzuk ezzel

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
Torres és Eto'o jöjjön, Wengernek most legalább 70milka van a zsebébe, õk 2en jönnek meg ottvan RvP, ésha valaki jobbszélen jól elfutó kp megvan akkor 3csatáros taktikával még joklennénk..

II Rocky II
Torres ne jöjjön vhogy alapból nem szimpi a skac.Eto'o jöhetne...😊a lényeg vki jó plaj jöjjön.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
hát a "tehetséges" fiatalokkal sokra megyünk madj 1 normális igazolás nélkül....MU meg Chelsea jobbnál jobbakat igazol mi meg elengedjük a LEGJOBB játékosunkat jó kis igazolási politika, majd a 10. helyér lehet harcolni...

Kaplan
Martins, Owen nem kell, Torres, Eto'o jöhet.

Gunnersboy
na közbe hallotam infot Ajánlatunk van TORRESért.......Eto'oért is bejelentkeztünk, Martinsért, Owenért is......

Danman
realos vagy? akkor szerintem inkább elõre reszkess, mert ha igaz a hír akkro th14 úgy megfogja tömni a bernabeu hálóit hogy csak na

dotkom
hat most aztan telleg igazolni kell vmi jo csatart. nem csak fiatalokat.

Kaplan
Én inkább elõre néznék.

II Rocky II
azért a remény hal meg legutoljára.Majd kiderül,várjunk a hivatalos nyilatkozatra.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
ez nem vicces...

dotkom
xD de ne hallod most nincs kedvem nevetni..

zaki
Lehe túj bannert csinálni... xd

Danman
jaja énis így vagyok vele mitn ember úgyis nagyon bírom/tam.. na mind1 sok sikert a barcaban ha tényleg elmegy, és akkor wenger most igazán a zsebébe nyúlhat, nem csak szemezgethetné a "kiscsodákat"

dotkom
<#szomoru1>

Danman
nyilatkozták helyette... azért még lehet/ne😞/ reménykedni...bár minek

Kaplan
Õszíntén szólva, nem tud érdekelni már én is imádom. Juventusba és az Arsenalban is a példaképem volt, de vége. Itt a vége. Ezétr nem fogom megszeretni a Barcelonát 😊 Megy tovább az élet, most annyi a teendõnk, hogy sürgõsen csatárt kell igazolni. Thats all.

Gunnersboy
CNN-en most nyilatkozta hogy ennyi volt. következõ órákban utazik Barcelonába :||||||||||| 😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8

báttyó02
neee :\\\\\\\\\\\\\

dotkom
hat az biztos hogy nem az arsenal.com-on lenne kint elsonek a hir. jo lenne ezt gondolni, de biztos nem igy lenne.

most vegigneztem a hir oldalakat es telleg mindenhol azt irjak hogy atigazolt<#wow3>

Danman
hát reméljük...aztis hogy nem poénból van mindnehol cnnen, bbcn, skysportson rajta hogy átment...reméljük... /fav pléjer😞/

II Rocky II
nah meg sztem az Arsenal.com -on ott lenne a hír vagyis ott lenne meg elsõnek...de ott sincsen semmi róla...szal igy még örülök.

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
ja június 11.-én meg a bbc oldalán volt h aláírt hozzájuk annyi kacsa van mindenfele h már fáj....

II Rocky II
"Spanyol rádió- és lapinformációk szerint" nagyon jó...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>remélem nem igaz ez se.hiszen multhéten vagy hogy nyilatkozott Henry hogy marad.
"katalán klub alelnöke, Ferran Soriano is megerõsítette"
huha kezdek ideges lenni.<#falbav><#boxer>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
meg kismillió kamu spanyol fosoldal ugyanúgy mind tavaly majd holnap kiadnak cáfoló nyilatkozatot és beperelnek megin mindenkit 😄

Kaplan
NSO is lehozta.. 😄DD

5w0rdf15h
nah megin elkezdõdött mindenfele az okoskodás h HENRY eligazolt 😊))) istenem ezér nem szeretem az átigazolási idõszakot...

5w0rdf15h

Uefa Champions Legaue top 20 ranked teams as follows:

1. AC Milan
2. FC Barcelona
3. Liverpool FC
4. FC Internazionale Milano
5. ARSENAL FC
6. Real Madrid CF
=7. Manchester United
=7. Chelsea FC
9. Valencia CF
10. Olympique Lyonnais
11. FC Porto
12. Sevilla FC
13. PSV Eindhoven
14. AS Roma
15. SL Benfica
16. AFC Ajax
17. Werder Bremen
18. Celtic FC
19. FC Schalke 04
20. VfB Stuttgart

Gunnersboy
"Sagna visszautasította a Newcastle Unitedet az Arsenal ajánlatáért.
Ma vált nyilvánossá, hogy a 6 millió fontot érõ francia válogatott már visszautasította a Newcastle United, valamint az Olimpique Lyon ajánlatát.

Sagnához közeli források szerint, a játékos álma válna valóra, ha csatlakozhatna az Arsenal franciáihoz a nyáron."

5w0rdf15h
megtaláltam a bajnokság sorsolását is már 😊
szal a Premier League augusztus 11.-én kezdõdik, ARSENAL-Fulham meccsel ^^
2. fordulóban nem játszunk a BL selejtezõ miatt majd a köv fordulóban Blackburn-ARSENAL. Ami a rangadókat illeti Tottenham ellen szeptember közepén, Liverpool ellen október végén, MU ellen november elején, Chelseavel december közepén játszunk majd.

Danman
ok thx az infot

vmvr
igen, és nem csak csomagot, hanem év közben újságokat stb

#6398: egy 2007-es Arsenal magazint tartok a kezemben és azt írják, hogy egyszersem volt general sale idén, azaz a nem klubtagok is jegyet vehetnek.

#6399: meccs elõtt egy hónappal kezdõdik az árúsítás
olyan nincs, hogy elõrendeled és ott megveszed, mert ez a klub számára nem egy életbiztosítás ugye, hiszen nem biztos, hogy elmész érte.
tehát marad a tagsági, majd neten keresztüli vétel, ez sem bonyolult

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
de ennyi tagásgi pénzét már szép kizs csomagot küldenek ajándékokkal nem? 😊

dotkom
az index hozza a formajat. http://index.hu/sport/foci/patrik0619/
"Katalóniában az Arsenal trénere, Arsene Wenger válthatja az idén semmit nem nyerõ Frank Rijkaardot."

Danman
úristen...és helyileg?gondolom hgoy elkapkodják a jegyeket de pl elõrendelni és a helyszínen megvenni