Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
hárman is válaszoltatok, így szerintem az a korrekt, ha hármatoktól kérdezem: nem lenne jó egy fiatal sikerre éhes vezetõedzõ (bocsánat errefelé manager)?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gunnersboy
nincs, és ha igy folytatja még egy ideig nem is fog kiégni

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
áh dehogy

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kaplan
Nincs. 😊 Csak maradjon, mert amit elkezdett a fiatalokkal, nem igazán tudná más befejezni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
Wenger nincs még kiégve?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

vmvr
Eto'o nem lesz ágyús
A Barcelona Fc felajánlotta Samuel Eto'o-t az észak-londoniaknak Henry-ért cserébe, derült ki a pénteki tárgyalások után.

Az AS információi szerint a katalán klub alelnöke felajánlotta a kameruni válogatottat, de az Arsenal képviselõi visszautasították, mondván, hogy õk boldogok az ígért 16 millióval és köszönik szépen, de máshonnan pótolják Henryt.

Az köztudott, hogy a vezetõknek már elegük van a kameruniból és ha valaki a megfelelõ összeget felajánlaná, õk azonnal elengednék.

Hálisten' 😊

most minden Wengertõl függ, ha szerzõdést hosszabít a héten, akkor nincs gáz. viszont, ha nem, akkor többen követik Henry példáját és eligazolnak.
állítólag nagy esély van rá, hogy Wenger Mester szerzõdést hosszabbít😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
meg még sok másik is.... :S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

csocso14
Az a csatár akire ez illik az Huntalaar, és õ érte is érdeklõdik a klub.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

báttyó02
valami olyasmi kaliberü csatár kéne nekünk szvsz,mint Nistelrooy,aki jol fejel,és nem lõdösi mellé a helyzeteket

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
Anelkárol nekem mindigis nagyon vegyes volt a véleményem....az tény hogy rohaftul technikás(legutobb pl. az ukránoknak lõtt egy nagyondurva kötényes golt!) de a helyzetkihasználása egy roszabb napon valami eszméletlenül rossz :S márpedig nekünk pontosan ezen kell javítani,ugyhogy én valami olyasmi csatárra tippelnék,aki könyörtelenül bever minden golhelyzetet
owenröl nemtudok mitmondani,mivel most rengeteg ideig sérült volt,kitudja mennyi ideig tart míg visszajön a formája,már ha visszajön egyáltalán
Babel meg még nagyon értelen,max cserepadon,2-3 golos vezetésnél lenne csak érdemes behozni,még legalább 1-2évig (jó tudom õ tud balszélsõt is játszani de akkris)

II Rocky II
owent dicsõititek....miért kellene nekünk Owen....nem nagy player.sztem.Inkább Eto'o...õt bírom jobban.jooks azért owen isjöhetne,de f. torres semmi szín alatt ne jöjjön ide.:S::Ízlések és pofonok amugy.Nah a lényeg hogy legyen jó igazolás és ne egy hanem több.égetõ szükség van most uj játékosokra.😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
nekem mind1 jólenne ha Anelka visszatérne, de Henry árába még Owen is beleférne 😛

vmvr
Wenger állítólag már tárgyal is Anelkával, és 11millió fontot sem sajnálna érte😊

5w0rdf15h
így van Eto'o nem kell ide a hisztijével, inkább Owen és Babel, esetleg Anelka bár õt Wenger úgy tudom h nem szereti

amúgy Babel európa bajnok lett tegnap a holland u21es válogatottal

vmvr
vegyes érzelmeim vannak Henryval kapcsolatban, sajnálom nagyon a távozását, hiszen nem ezt vártam azért tõle, reméltem, hogy marad.
de egyben mégis értem a távozást, hiszen a viszály a vezetõségben, Dein távozása, és hogy Wenger nem hosszabbított szerzõdést, mind egy ok, amiért elmehet. azért köszönettel tartozik neki minden Arsenal drukker, a 8 szép évért vele.

helyére hozzák ide Owent, én neki örülnék a legjobban.

Eto'onak nem mert õ egy barom, amiket az csinál...

II Rocky II
nah hogy Henry elment.annyibol megértem hogy bl-t kééne nyerni meg bajnokságot.meg azért abarcanak van esélye mindkettõre (vele meg pláne.)gondolhatjuk hogy mi a kövi idényben ha igy folytatjuk akkor bl nem lessz.sajna ezvan.Henry is azért már a végét rugdalja és siker kell neki,nemcsak hátbaveregetés.ennyibõl megértem.Másszempontbol hogy amiket igért azt nem tartja be,ez nem szép tõle.azért ha azt nézzük a fiatalok is igen szépen helytálltak,gondoljuunk csak arra hogy a bajnokság vége elõtt hány hónapig nem játszott Henry,na meg Persei sem.és azért a 4dik hely jo.sõt majdnem 3dik.😊

24 - Exile -Nov.23

Danman
jó videó már amennyire egy ilyen videó jó lehet...

összeomlani szerintem se fog a csapat, pár hétig hónapig még mentálisan hiányolják szvsz, de túl fognak lépni rajta és menni fog a szekér...reméljük

thank you titi

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

dotkom

http://atwwebmaker.tx.hu/

dotkom
http://youtube.com/watch?v=8K0VtVWyxzQ (*_*)

http://atwwebmaker.tx.hu/

5w0rdf15h
mér omlana már össze? tény h megérezzük majd Henry hiányát de ez van...

csocso14
ÁÁÁ nem omlik ez össze soha, a fiatalok már beértek és van egy kitünõ edzõ. Most azért, mert a legnevesebb már-már az Arsenal arculátanak nevezhetõ Henry elment nem omlik össze. Egy fecske nem csinál nyarat. Ahogy olvasgattam Anelka a kiszemelt Henry helyére, a nagy visszatérõ. 😄

drowns41
Kezd szétomlani a csapat

http://sum41.uw.hu

köcce

http://www.powerplaymanager.com/r57633

5w0rdf15h
Wenger nem ment sehova....David Dein távozott az alelnök aki tulajdonképp elnök volt, mivel mindent õ tartott egyben...az õ távozása is hozzájárult Henry elszerzõdéséhez

azért nem hiszem, h a kiesés ellen fogtok küzdeni...

Wenger miért ment el?<#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

5w0rdf15h
igen mind2ben van igazság sajnos

báttyó02
kicsit olvasgattam egyéb forumokat a véleményekrõl....hát igaz ami igaz,mindkét kommentben látok olyat amivel egyetértek

"Hi. Henry a legnagyobb. Én nem csodálkozok hogy elment. Club szinten még nem nyert bl-t,és az Arsenal nem lesz ütõképes csapat az elkövetkezõ évben. Nem igazolnak klaszisokat, inkább csak tehetséges fiatalokat. Az elmúlt évek szép szereplésének a két legfontosabb kovácsa,HENRY, és Wenger volt. Wenger megy, tehát HENRY is. Egy ilyen szintû síler nem fog olyan csapatban focizni, ahol elõre láthatólag semmit nem nyerhet a csapatával. UI.: Barcelona mióta fõváros?????!!!"

és egy másfajta vélemény

"Rohadt büdös áruló,egész végig azt hangoztatta h marad,meg h idegesítik a pletykák miszerint eligazol,aláirt tavaly 4 évre,azt mondta h ez az utolsó profi szerzõdése,és innen vonul vissza,errefel szembeköpi a csapatát+a szurkolókat,akiket végig csak etetett...Wenger meg ha azokután h idecsábított egy rakás tinit,kiárusította a még valamit is érõ rutinos játékosainkat,sztárjainkat,aprópénzért,és a helyükre nem vett senkit csak ovodásokat,h majd pár év mulva beérik a csapat...na ezekután szépen lelép õ is,és hátrahagy egy félkész szétzûllesztett trágyadombot...lehet mindent elõrõl kezdeni.Köszi srácok szép volt!!!Deszép is lesz a Sunderlandal meg a Derbyval küzdeni a bentmaradásért..."

Danman

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

jbal
ja néha beugrik 1-2 meccsre:/

Nekem ugyanúgy a kedvencem marad csak máshol fog játszani de még 2010-ig az Arsenalnál van szerzõdése tehát még nem mentel véglegesen! 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

most Eto'o rúgná, ugyanmindegy 😄

De ezt nem gondoltam volna, hogy Henry elmegy tõletek... A legjobb csatárnak tartom (2006 végéig biztosan). És most Barcás lett, hát kedvenc az nem lesz sajnos 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jbal
hiába veszi emg emrt mire edzhetné elküldik

Rolka
Oszt most bazdmeg Wenger meg fog venni egy 12 éves gyereket, akit az Henry utódnak tartanak, hát beszarok

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! Ez nem lehet igaz! MIért? Miért?????<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> Tavaly Ashley Cole most Henry!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Pontosan 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

II Rocky II
nah csak elment....pedig milyen nyilatkozatai voltak amikor felröppent a hít hogy elmegy..erre tessék most tényleg megy.hût azért sok sikert neki,de maradnia kellett volna.Itt kellett volna nyugdíjba vonulnia.<#integet2><#rinya><#fejvakaras><#duhos2>

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
ez pffff akkoris :||||

"de tett egy ígéretet és azt nem tartotta be" ott a pont.

Danman
#6459 - #6460 tökéletesen egyetértek. - levelet olvassátok el kiváncsi vagyok véleményetekre

5w0rdf15h
vhol várható volt amúgy 😞 a tavalyi bl döntõ elvesztése után sztem mintha nem lett volna a régi 😞 ha azt akkor megnyertük volna 100% h nem ment volna sehova de így....sajnos ez van bárki is jön helyette tuti h soha nem lesz olyan emblematikus alakja a csapatnak

Kaplan
Mert már nem volt a régi, és a Barcelona körüli huza-vonája sem tetszett, lehet, hogy BL döntõbe segítette a csapatot, de tett egy ígéretet és azt nem tartotta be. Innentõl nálam megbukott. Világklasszis egyértelmûen, sok szép évet kívánok neki a Barcelona-ban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Danman
csakúgy kiváncsiságból: miért?

Kaplan
Az élet nem áll meg, megy tovább, támadó kell. Tiszta sor. Én már az elõzõ szezonban elvesztettem Henry-ba vetett hitem.

Danman
arról nem is beszélve hogy õ mentálisan tartotta össze a csapatot, a szimbolúma volt. most olvastam ezt és kicsit megváltozott a véleményem, bár ki tudja mennyire igaz az hogy õ írta.... azért nézzétek meg
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2007281078,00.html

báttyó02
énse tudom felfogni :|
kiráz a hideg ha arra gondolok h 2nap mulva minden barcas alájába henry fog viritani meg hasonlok :\\\\\
meg amugyis...felölem ezek után jöhet 8owen,senki sem fogja ugy felrázni a csapatot mint ahogy Henry tette...áh

5w0rdf15h
õszintén szólva én az életbe nem gondoltam volna arra h eligazol azok után h meghosszabbította a szerzõdését tavaly, õ már amolyan alap játékos volt akire lehetett építeni, számítani akkor is ha nem ment a játék....mikor vki Arsenalra gondolt egybõl Henry ugrott be és fordítva is Henryról volt szó akkor Arsenal

hát ezek után 😞 egyszerûen nem nagyon tudok mit mondani <#sir><#sir>

Reyi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......................................................... <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

báttyó02
-----------------------------

Gunnersboy
BBAAAAAZZZZZMMMMMMEEEEEEGGGGGGGGGG :|||||||||||||||||||| <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#sir><#wilting><#wow3><#shakehead>

5w0rdf15h
Arsenal Football Club can confirm that it has reached an agreement with Barcelona for the transfer of Thierry Henry.

ennyi <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

csocso14
Fenn van az arsenal honlapján <#wilting><#boxer><#rinya>