Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Barcelona Fc felajánlotta Samuel Eto'o-t az észak-londoniaknak Henry-ért cserébe, derült ki a pénteki tárgyalások után.
Az AS információi szerint a katalán klub alelnöke felajánlotta a kameruni válogatottat, de az Arsenal képviselõi visszautasították, mondván, hogy õk boldogok az ígért 16 millióval és köszönik szépen, de máshonnan pótolják Henryt.
Az köztudott, hogy a vezetõknek már elegük van a kameruniból és ha valaki a megfelelõ összeget felajánlaná, õk azonnal elengednék.
Hálisten' 😊
most minden Wengertõl függ, ha szerzõdést hosszabít a héten, akkor nincs gáz. viszont, ha nem, akkor többen követik Henry példáját és eligazolnak.
állítólag nagy esély van rá, hogy Wenger Mester szerzõdést hosszabbít😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
owenröl nemtudok mitmondani,mivel most rengeteg ideig sérült volt,kitudja mennyi ideig tart míg visszajön a formája,már ha visszajön egyáltalán
Babel meg még nagyon értelen,max cserepadon,2-3 golos vezetésnél lenne csak érdemes behozni,még legalább 1-2évig (jó tudom õ tud balszélsõt is játszani de akkris)
24 - Exile -Nov.23
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
amúgy Babel európa bajnok lett tegnap a holland u21es válogatottal
de egyben mégis értem a távozást, hiszen a viszály a vezetõségben, Dein távozása, és hogy Wenger nem hosszabbított szerzõdést, mind egy ok, amiért elmehet. azért köszönettel tartozik neki minden Arsenal drukker, a 8 szép évért vele.
helyére hozzák ide Owent, én neki örülnék a legjobban.
Eto'onak nem mert õ egy barom, amiket az csinál...
24 - Exile -Nov.23
összeomlani szerintem se fog a csapat, pár hétig hónapig még mentálisan hiányolják szvsz, de túl fognak lépni rajta és menni fog a szekér...reméljük
thank you titi
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
http://atwwebmaker.tx.hu/
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Wenger miért ment el?<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Hi. Henry a legnagyobb. Én nem csodálkozok hogy elment. Club szinten még nem nyert bl-t,és az Arsenal nem lesz ütõképes csapat az elkövetkezõ évben. Nem igazolnak klaszisokat, inkább csak tehetséges fiatalokat. Az elmúlt évek szép szereplésének a két legfontosabb kovácsa,HENRY, és Wenger volt. Wenger megy, tehát HENRY is. Egy ilyen szintû síler nem fog olyan csapatban focizni, ahol elõre láthatólag semmit nem nyerhet a csapatával. UI.: Barcelona mióta fõváros?????!!!"
és egy másfajta vélemény
"Rohadt büdös áruló,egész végig azt hangoztatta h marad,meg h idegesítik a pletykák miszerint eligazol,aláirt tavaly 4 évre,azt mondta h ez az utolsó profi szerzõdése,és innen vonul vissza,errefel szembeköpi a csapatát+a szurkolókat,akiket végig csak etetett...Wenger meg ha azokután h idecsábított egy rakás tinit,kiárusította a még valamit is érõ rutinos játékosainkat,sztárjainkat,aprópénzért,és a helyükre nem vett senkit csak ovodásokat,h majd pár év mulva beérik a csapat...na ezekután szépen lelép õ is,és hátrahagy egy félkész szétzûllesztett trágyadombot...lehet mindent elõrõl kezdeni.Köszi srácok szép volt!!!Deszép is lesz a Sunderlandal meg a Derbyval küzdeni a bentmaradásért..."
http://www.arsenal.com/article.asp?thisNav=News&article=473557&lid=NewsHeadline&Title=Henry+-+It+was+the+most+difficult+decision+of+my+life
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De ezt nem gondoltam volna, hogy Henry elmegy tõletek... A legjobb csatárnak tartom (2006 végéig biztosan). És most Barcás lett, hát kedvenc az nem lesz sajnos 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
24 - Exile -Nov.23
"de tett egy ígéretet és azt nem tartotta be" ott a pont.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2007281078,00.html
kiráz a hideg ha arra gondolok h 2nap mulva minden barcas alájába henry fog viritani meg hasonlok :\\\\\
meg amugyis...felölem ezek után jöhet 8owen,senki sem fogja ugy felrázni a csapatot mint ahogy Henry tette...áh
hát ezek után 😞 egyszerûen nem nagyon tudok mit mondani <#sir>#sir><#sir>#sir>
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
ennyi <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>