Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
de olyan jókat lehet rajta mosolyogni<#smile>#smile>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
figyeljetek, gondoljátok magatokat pl. a The Sun egyik szerkesztõének a székébe, és természetesen a cél, hogy minél többen vegyék a lapot, a Sun köztudodtan bulvárlap ugye, szal nem az igaz hírekért veszik, így tehát kitalálunk mondjuk egy cikket arról, hogy "Henry már a Barcelonával edz!"
mellé egy kis sztorit, hogy így meg úgy. aztán megy a cucc a nyomdába, foci24 bácsi fordítja magyarra megy az oldalra, ott valaki közölünk ráakad, bemásolja ide és kész is a téma😊
24 - Exile -Nov.23
http://sum41.uw.hu
http://atwwebmaker.tx.hu/
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az ügynök a BBC-nek adott vasárnapi interjújában kijelentette, hogy keddre várható egy "óriási" igazolás az Arsenal-nál. Barry Silksman amúgy azon ügynökök közé tartozik, akik szerepelnek Lord Stevens 'nem hiteles' átigazolások listáján, amelyben többek között a Chelsea játékosai Petr Cech, Michael Essien, és Didier Drogba is szerepelnek.
Kirsty Walk, a BBC riporternõje, azt kérdezte az ügynöktõl, hogy "Elkerülhetetlen az a tény, hogy hatalmas a titoktartás az átigazolásokat tekintve. Most egy óriási igazolást fogsz véghezvinni az Arsenal Football Club-nál. Mi a sablon?" Erre Barry: "Nincs sablon. Egyszerûen nincs. Ha pl. a Chelsea managere vagy és én egy olyan típusú játékost képviselek mint Wayne Rooney és azt mondom neked, hogy elviheted ingyen akkor mennyit ér? Az alkutól függõen, a játékosoktól függõen és, hogy mennyit dolgozol rajta. Nem különbözik a világ többi munkájától."
Egy utolsó kérdés Kirsty-tõl: "Mikorra várható, hogy megkötöd az Arsenal-os üzletet?"
"Remélhetõleg kedden" - jelentette ki magabiztosan Barry egy mosollyal az arcán.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
js és hogy lássátok Wenger nemcsak ismeretleneket igazolna:
"Az Arsenal 6 millió fontos ajánlatot tett az Auxerre védõjéért, Bakari Sagna-ért. A játékosért azonban meg kell küzdenie az ágyúsoknak a Newcastle-lel.
A Newcastle pedig most beszáll a harcba a nagyra tartott jobb oldali védõért, mivel nem sikerült megszerezniük Tal Ben Haimot."
" Az Ajax kész tárgyalni az Arsenal-lal
Az ágyúsok közel jutottak a holland Babel megszerzéséhez. A Mirror hírei szerint Babel kivásárlási ára 6 millió font, és klubja kész megválni ifjú reménységétõl.
A londoniak valószínûleg a hollandok U-21 es Európa Bajnokság szereplésének befejezte után fogják nyélbe ütni az üzletet "
ezenkívül állítólag megszereztünk egy norvég 16 éves védõt, Havard Nordveit a Haugesundtól.
már megint csak fiatalok.....
az utat egy pár ember szervezi az fc-arsenal.hu-ról, akit érdekel vegyen fel elõször engem, én meg adok neki egy msn címet.
részletesebben: kb. a buszjegy 5000HUF lesz, és a jegy is.
ha érdekel valakit, akkor a címem: [email protected]
ja, és július 19.-én lenne
A franciaországban felreppent hírek szerint az Arsenal futballistája már megegyezett a Camp Nou beliekkel, és a France Sports szerint megállapodtak egy 3 éves szerzõdésben is. Henry környezete cáfolta a hírt, sõt, eljárást indítottak a francia lap ellen.
Henry, aki a brazil Andersson búcsúmeccséért utazott Franciaországba, azt nyilatkozta a lapoknak, hogy nincs szó ilyesmirõl.
"Semmi sem történt ezügyben -mondta a L'équipe-nek-, ismétlem, SEMMI."
"Amit arról az állítólagos találkozóról írtak, puszta kitaláció."
"Pillanatnyilag Arsenal játékos vagyok, pontosan ugyanaz a helyzet, mint tavaly ilyenkor."
"Tavaly mindenki azt hitte, hogy elmegyek, sokan szinte készpénznek vették, én mégis ágyús maradtam. Idén ugynígy kellene történnie."
"Semmiféle döntést nem hoztam, és a nevem nincs a távozók listáján. De ha változás történne, nyilatkoznék."
Henry azt is hozzátette, nagy hiba volt elküldeni Deint.
"A klub egyik valaha volt legnagyobb hibája ez."
"Elmondom még egyszer, ugyanúgy, ahogy a következõ 20 évben is mindig el fogom mondani. Ha az Arsenal valaha felbomlana, Deinnek kellett volna az utolsó embernek maradnia, aki kvázi egyedül marad a klubban, de nem lép ki."
Ugyanekkor Henry klubbeli és nemzeti csapatársa, William Gallas is nyilatkozott ezzel kapcsolatban. "Ha Henry nem érezné itt jól magát, ell kellene engedni."
"Ha valaki el szeretne menni, nincs értelme erõszakkal itt tartani."- Mondta a Daily Starnak.
"Én is nagyon szeretnék végre kupákat nyerni. 30 éves vagyok, ez a legjobb kor a gyõzelmekre."
"Mostanában én játszom a nagy-testvér , a tanító szerepét a sok fiatal között."
"Az elõzõ idényben sajnos 3 hétig voltam sérült, de mégis mindig nagyon hajtottam. Én harcos típusú vagyok, és jövõre is nagyon fogok hajtani."
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
"Thierry Henry a Barcához igazol
Párizs - A France Football információi szerint Thierry Henry, az Arsenal labdarúgója a Barcelonához igazol, 25 millió euróért (6,3 milliárd forintért). A francia csatár évi 10 milliót (2,6 milliárdot) keres majd."
öhm hát...vélemény?//kacsán kívül😄//
(nemszereti õket)
nem Arsenal szintü volt ...
sztem is kamu am
\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)
olyan õ az Arsenalnak mint totti a romának...egy példakép
és nemkicsit csalódnék benne ha most ennyi év után,lassan kiöregedve 30évesen elmenne....
ha elmegy, akkor menjen, õ már megtette itt amit kellett.
24 - Exile -Nov.23