Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
könnyebb úton nem lehet?
nem hiszem h minden meccsen telt ház van.

vmvr
tagnak kell lenned elöször is, tagságit az Arsenal.com-on lehet igényelni magyar pénzben kb. 10.000HUF-ért. majd, ha az megjön, akkor neten keresztül tudsz jegyet vásárolni ugyancsak az Arsenal.com-on, ami nem egyszerû, mert azt mondják, hogy 11.00-tól árusítják a jegyeket, akkor virtuális sorban állás, és ha szerencséd van, akkor még teis hozzájuthatsz, de ahhoz ügyesnek kell lenned. nekem is csak harmadszorra sikerült, mert mindig elkapkodták.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Danman
am meg mivan azzal a nagy igazolással?😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

báttyó02
" szal ezeket a kacsa témákat mellõzzük"

de olyan jókat lehet rajta mosolyogni<#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
kb 2-3 hete Wenger meghosszabította a szerzõdését HIVATALOSAN szal ezeket a kacsa témákat mellõzzük

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Danman
tudna vki egy kis segítséget adni jegyvásárlás ügyben? pm me pls😞

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

báttyó02
ennyi

vmvr
ezért utálom az átigazolási szezont, dumál mindenki összevissza.

figyeljetek, gondoljátok magatokat pl. a The Sun egyik szerkesztõének a székébe, és természetesen a cél, hogy minél többen vegyék a lapot, a Sun köztudodtan bulvárlap ugye, szal nem az igaz hírekért veszik, így tehát kitalálunk mondjuk egy cikket arról, hogy "Henry már a Barcelonával edz!"
mellé egy kis sztorit, hogy így meg úgy. aztán megy a cucc a nyomdába, foci24 bácsi fordítja magyarra megy az oldalra, ott valaki közölünk ráakad, bemásolja ide és kész is a téma😊

II Rocky II
nemegyszer mondták és bebizonyított tény hogy kacsakamu ez a lap/oldal/hír....egy jó poénnak megfelel semmmi több.Kizárt hogy Wenger elmenjen innen....itt fog nyugdíjba menni..😊

24 - Exile -Nov.23

drowns41
és ehhez mit szóltok? 😄

http://sum41.uw.hu

dotkom
ez a 3. mez ugy csak vmi vicc?D mert a kep is csak egy torz BARCAs agyszulemenynek nez ki xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

Gunnersboy
szvsz Babel lesz az ^^

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
úgylegyen már nagyon ideje

Kaplan
Megvesszük Gerát 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
akkor remélem szép napra ébredtünk😊

Danman
hmm hát kiváncsisággal várjuk....

Rolka
Mára Várható egy nagy igazolás!<#wow2><#wow2> Kiváncsi leszek ki lesz az!

Az ügynök a BBC-nek adott vasárnapi interjújában kijelentette, hogy keddre várható egy "óriási" igazolás az Arsenal-nál. Barry Silksman amúgy azon ügynökök közé tartozik, akik szerepelnek Lord Stevens 'nem hiteles' átigazolások listáján, amelyben többek között a Chelsea játékosai Petr Cech, Michael Essien, és Didier Drogba is szerepelnek.

Kirsty Walk, a BBC riporternõje, azt kérdezte az ügynöktõl, hogy "Elkerülhetetlen az a tény, hogy hatalmas a titoktartás az átigazolásokat tekintve. Most egy óriási igazolást fogsz véghezvinni az Arsenal Football Club-nál. Mi a sablon?" Erre Barry: "Nincs sablon. Egyszerûen nincs. Ha pl. a Chelsea managere vagy és én egy olyan típusú játékost képviselek mint Wayne Rooney és azt mondom neked, hogy elviheted ingyen akkor mennyit ér? Az alkutól függõen, a játékosoktól függõen és, hogy mennyit dolgozol rajta. Nem különbözik a világ többi munkájától."

Egy utolsó kérdés Kirsty-tõl: "Mikorra várható, hogy megkötöd az Arsenal-os üzletet?"

"Remélhetõleg kedden" - jelentette ki magabiztosan Barry egy mosollyal az arcán.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

báttyó02
hát ez enyhén BARCÁS (fúh ezt mostcsak gabber miatt 😄ASdA)

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
Új mez lehetõség

js és hogy lássátok Wenger nemcsak ismeretleneket igazolna:

"Az Arsenal 6 millió fontos ajánlatot tett az Auxerre védõjéért, Bakari Sagna-ért. A játékosért azonban meg kell küzdenie az ágyúsoknak a Newcastle-lel.
A Newcastle pedig most beszáll a harcba a nagyra tartott jobb oldali védõért, mivel nem sikerült megszerezniük Tal Ben Haimot."

" Az Ajax kész tárgyalni az Arsenal-lal
Az ágyúsok közel jutottak a holland Babel megszerzéséhez. A Mirror hírei szerint Babel kivásárlási ára 6 millió font, és klubja kész megválni ifjú reménységétõl.

A londoniak valószínûleg a hollandok U-21 es Európa Bajnokság szereplésének befejezte után fogják nyélbe ütni az üzletet "

drowns41
kezd idegesítõ lenni wenger bácsi

5w0rdf15h
Miguel Luis Pinto Veloso érkezhet a Sportingtól, középsõ védõ. Már megint nem középpályást akarnak..

ezenkívül állítólag megszereztünk egy norvég 16 éves védõt, Havard Nordveit a Haugesundtól.

már megint csak fiatalok.....

vmvr
érdekelne titeket egy 1napos osztrák út, meccsel egybekötve, ami egy török csapat ellen lenne Bad Bad Waltersdorf-ban.

az utat egy pár ember szervezi az fc-arsenal.hu-ról, akit érdekel vegyen fel elõször engem, én meg adok neki egy msn címet.

részletesebben: kb. a buszjegy 5000HUF lesz, és a jegy is.

ha érdekel valakit, akkor a címem: [email protected]

ja, és július 19.-én lenne

Danman
úgy-úgy pörölnipörölni😄<#vigyor><#idiota>

Rolka
Henry cáfolja a híreket

A franciaországban felreppent hírek szerint az Arsenal futballistája már megegyezett a Camp Nou beliekkel, és a France Sports szerint megállapodtak egy 3 éves szerzõdésben is. Henry környezete cáfolta a hírt, sõt, eljárást indítottak a francia lap ellen.

Henry, aki a brazil Andersson búcsúmeccséért utazott Franciaországba, azt nyilatkozta a lapoknak, hogy nincs szó ilyesmirõl.

"Semmi sem történt ezügyben -mondta a L'équipe-nek-, ismétlem, SEMMI."

"Amit arról az állítólagos találkozóról írtak, puszta kitaláció."

"Pillanatnyilag Arsenal játékos vagyok, pontosan ugyanaz a helyzet, mint tavaly ilyenkor."

"Tavaly mindenki azt hitte, hogy elmegyek, sokan szinte készpénznek vették, én mégis ágyús maradtam. Idén ugynígy kellene történnie."

"Semmiféle döntést nem hoztam, és a nevem nincs a távozók listáján. De ha változás történne, nyilatkoznék."

Henry azt is hozzátette, nagy hiba volt elküldeni Deint.

"A klub egyik valaha volt legnagyobb hibája ez."

"Elmondom még egyszer, ugyanúgy, ahogy a következõ 20 évben is mindig el fogom mondani. Ha az Arsenal valaha felbomlana, Deinnek kellett volna az utolsó embernek maradnia, aki kvázi egyedül marad a klubban, de nem lép ki."

Ugyanekkor Henry klubbeli és nemzeti csapatársa, William Gallas is nyilatkozott ezzel kapcsolatban. "Ha Henry nem érezné itt jól magát, ell kellene engedni."

"Ha valaki el szeretne menni, nincs értelme erõszakkal itt tartani."- Mondta a Daily Starnak.

"Én is nagyon szeretnék végre kupákat nyerni. 30 éves vagyok, ez a legjobb kor a gyõzelmekre."

"Mostanában én játszom a nagy-testvér , a tanító szerepét a sok fiatal között."

"Az elõzõ idényben sajnos 3 hétig voltam sérült, de mégis mindig nagyon hajtottam. Én harcos típusú vagyok, és jövõre is nagyon fogok hajtani."

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

5w0rdf15h
😄DDDDDdddddd

Danman
Blikk forever

"Thierry Henry a Barcához igazol
Párizs - A France Football információi szerint Thierry Henry, az Arsenal labdarúgója a Barcelonához igazol, 25 millió euróért (6,3 milliárd forintért). A francia csatár évi 10 milliót (2,6 milliárdot) keres majd."

öhm hát...vélemény?//kacsán kívül😄//

Gunnersboy
eredetileg fullfehér lett volna az egész csak a szurkoloknak az mégjobban nemtetszett hogyismondjam, és igy enyit "bordósitottak" rajta....

Danman
ahogy nekem tûnik a nájki szarja le a hagyományokat csak a dizájn jáccik náluk..vagy én látom rosszul?😮 O.o

Gunnersboy
vagy akár bolton :C
(nemszereti õket)

5w0rdf15h
igen nekem is ez ugrott be elõször róla :c

vmvr
a fehér a tottenham színe:S

dotkom
nekem tettszik <#eljen>

http://atwwebmaker.tx.hu/

drowns41
Új idegenbeli mez 😊

itt megnézhetõ pár kép

drowns41
ha elmegy akkor az nem az õ hibája, hanem az Arsenal nem hosszabítana vele. de még régebben volt hír hogy nem megy sehova. remélem nem változtattak ezen

5w0rdf15h
õszintén szólva nem sajnálom h elment

báttyó02
'hálisten
nem Arsenal szintü volt ...

vmvr
Aliadiere a Boroba igazolt

báttyó02
:\

Danman
"Az angol Arsenal Freddie Ljungberget ingyen engedi el a nyáron, mivel nem hosszabbít a középpályással." wtf??:|

sztem is kamu am

Mikor indul az Angol elsõ osztály???

\"Real Madrid amíg élek; míg a szívemben van élet\" ;)

báttyó02
hát sztem se menjen
olyan õ az Arsenalnak mint totti a romának...egy példakép
és nemkicsit csalódnék benne ha most ennyi év után,lassan kiöregedve 30évesen elmenne....

drowns41
Szerintem meg ne menjen.

vmvr
szerintem nem kacsa, több külföldi oldalon is lehetett olvasni errõl.

ha elmegy, akkor menjen, õ már megtette itt amit kellett.

Rolka
Jah a foci 24 egy rakás szar! ezt a moutinhot is ott olvastam,hogy ide igazol azt közbe meg egy nagy kacsa az egész!

II Rocky II
"Nem lenne meglepetés, ha valamelyik említett klubhoz írna alá heteken belül."<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
foci24....

drowns41
és ehhez mit szóltok?

5w0rdf15h
Babel is nagy tehetség csak még idõ kell h annyira jó legyen, viszont Malouda már most kiváló pléja

Gunnersboy
szvsz jobbötlet mint Babel :o)