Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5
fehér=tottenham. : /

II Rocky II
alapoznak a 9 nap mulva esedékes Barnet elleni ütlözetre 😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
jah és a csapat július 4.én elkezdte az alapozást

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
hát mégis csak maradt a fehér-bordó kombináció az idegenbeli meznek

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
õ volna Silva?jóezagyerek.sk gólt fog lóni.😄remélem jönnek még....

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
na orvosin is átment (H)

9es mezt kapta

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Oh, bocs félreértelmeztem, azt hittem rám érted! 😄 Kicsit fáradt vagyok már...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
ugy hogy végre egy kész játékos érkezett és nem egy olyan aki 3 év mulva érik be

Kaplan
Ez most, hogy jött ide? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
Jeee, végre valaki aki nem 14éves aluli :|

báttyó02
jaja Martins-t énis várom,jolenne....eléggé csipem a srácot
mondjuk lehet hogy nem lenne a legszerencsésebb támadoként használni,inkább szélre valahova mert a helyzetkihasználása neki sem a legjobb,viszont gyorsaságban az egyik legdurvább

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

4kos
Nemkispályás a gyerek de azért kíváncsi lennék mit tudna angliában.
Azért még Martinst várjuk...(várom)

jbal
ööö...most nemrég év játékosa volt Horvátországban

5w0rdf15h
😮 kemény meglátjuk milesz

9csöves9
100/73 a mutatója a Zágrábban,azért az nemszar

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Eduardo Da Silva - Dinamo Zagrab --> Arsenal

5w0rdf15h
Állítólag megvesszük a horvát válogatott Eduardo Da Silvat a Dinamo Zagrebtõl, a csatár 34x szerepelt már a horvát válogatottban 😮

kiváncsi vok mi lesz belõle

II Rocky II
sztem az ilyen gyökszi hszokat nem kell figyelembe venni és kész is.(nah joazért nehéz ezt megtenni,de megkell)és nincs is semmi gond.bolond lyukból bolond szél fuj. 😊

24 - Exile -Nov.23

na húzzál innen gyorsan akárhova, ne keltsd a feszültséget és ne égess minket MU-fanokat sem!
köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

II Rocky II
OFF:
"Miroslav Klose a bajor klub nyolcadik új igazolása"-szal akkor 8.de mindegy.😄
ON

24 - Exile -Nov.23

dotkom
ez a vidi k*rva nagy. 😄
tok jo igy normal emberkent latni a jatekosoket, nem csak a palyan.
egyebkent a kerdezo eleg baratsagtalan, vagy nem tom..

http://atwwebmaker.tx.hu/

Robinho14
rájuk fér😄(én Gabber helyébe több büntit adta volna ezekért a flémekért)a Real se igazolt még messze van még a kövi szezzon

5w0rdf15h
kilenc új igazolásuk volt

II Rocky II
skacok olyanokat nevetek...hihetetlen...kéne igazolni játékosokat és semmi....pedig Bl helyen vagyunk...a Bayern meg lecsuszott a blrõl és már 7 új jó igazolással büszkélkedhet,itt meg a seggükön ülnek...szomoru vagyok e téren.Remélem azért jönni fognak vkik...😄

24 - Exile -Nov.23

NeoMaN
uhh, mekkora <#lama> vagy ecsém

vmvr
Arsenal Mastermind

ez a membership dvd-n van fent, de valaki a youtubera is felrakta, én anno jókat nevettem ezen😊
Arsenal mastermind, kérdéseket raknak fel a játékosoknak a klubbal kapcsolatban.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Danman
csak még vmit plzzzzzzzzzzzzzz😊

03/04😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

XTHB
jó!!!😄

Arsenal Örökké

vmvr
jeeeeeeeeeeeee!😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
megkérek minden Arsenal szurkolót h ne minõsítse az ide direkt flémet keltõ, spammelõ MU szurkolókat, majd jön Gabber és megkapják a jutalmukat az intelligenciájukért

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csocso14
ITTa 100%-od és grat a bajnoksághoz, de attól még nem itt kéne balhézni van MU topic ott örülj.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

jbal
"The Sun"

legközelebb valami foci24-es hírrel gyere<#idiota>
viszlát!

Pucher
Brit lapértesülés szerint elképzelhetõ, hogy Arsene Wenger, az Arsenal trénere foglalja el az FC Barcelona labdarúgócsapatának kispadját. A The Sun címû napilap úgy tudja, hogy a jelenlegi edzõ, a holland Frank Rijkaard napokon belül távozik, és a francia szakember veszi át tõle a stafétabotot.

ez már majdnem 100%- és ti csicskák attól hogy levertetek minket attól még mi nyertük a PL-t és ti csak 4. lettetek szal inkább menjetek elbújni

GLORY GLORY MAN UNITED

ezekkel a kemény beszólásokkal csak a ManU-t égetitek, szvsz nemkéne...

a kövi hsz szintén -.-

webibebi
ki mondta hogy wenger elment??

msn:[email protected] bárki felvehet

csocso14
Wenger nem is ment el, nem is fog, hú de jól informált vagy <#wilting>
Ja és Henry nélkül is oda-vissza vertük a MU-t szóval ennyit errõl. <#taps>
És mi az, hogy meg kell tanulni metrozni, nem is tudtam, hogy azt tanulni kell, legközelebb valami értelmeset találj ki <#wow3><#idiota>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

maffioso
ez van
sztem ásót és földalá
jövõ szezonban megkell tanulnotok metrozni ha a csapattal akartok tartani

\"If in doubt, flat out!\"

Pucher
ennyi volt a csapatotok, henry-wenger elment--nélkülük senkik vagytok

GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!

GLORY GLORY MAN UNITED

dotkom
hat a blre sajna telleg nincs nagy eselyunk, foleg hogy elment....

II Rocky II
nah azért én sok sikert kívánok neki ott is...Sztem az vesse rá az elsõ követ aki nem tett hasonlot.mindenkinek volt oanjahogy megigért vmi és aztán meggondolta magát....nem örülök hogy elment..de egyfelõl megértem.Siker kell neki amit itt sajna nem kapott meg.és ahogy állunk pl.BL-t jövöre se nagyon nyerjük meg.Ne legyen azért igazam.😊

24 - Exile -Nov.23

Marcell
Nalam egy eletre elasta magat Henry, es remelem innentol mar megbukik a karrierje. (Pedig kedvenc csatarom volt.) Nem azert mert elment, hanem hogy mindenkit atvert, es nem tartotta a szavat. Ha mar megigerte, akkor tartania kellett volna magat ahhoz. Ha pedig menni szeretett volna, akkor minek tett felelotlen igereteket?

Itt nem is hiszem, hogy jo penzel "megvasaroltak" volna õt, hisz amennyi penze mar van Henrynak szerintem rohadtul nem oszt, vagy szoroz. El akart menni (BL nyerésre lát nagyobb esélyt, vagy napfényt szeretne látni fene se tudja), de hogy akkor miert hazudott arra nincs magyarazat!!!

5w0rdf15h
ez tetszett 😊

Everyone at Arsenal wish Thierry the best of luck for the future.

Wenger: “It was Thierry's decision to leave Arsenal but he goes with my blessing. On behalf of everyone at the Club, we wish him the very best for the future."

dotkom
hat ja. henryn nincs mit sajnalni, csak azt a tenyt hogy elment.

báttyó02
sajnálni most max a csapatot kell....

Divizio88
SAJNALOM HENRYT<#szomoru1><#szomoru1><#nemtudom>

HIP-HOP ARAD

5w0rdf15h
most nem fiatal edzõ való ide, Wenger 3-4 éve elkezdte fiatalítani erõsen a csapatot és szép lassan kezd beérni a munkája ha most lecserélnék akkor kárbaveszett az egész eddig munkássága

báttyó02
Utolsó mondatban ott a pont 😊

Kaplan
Fiatal, sikerreéhes. Ez még nem elegendõ, mert ezekkel a fiatalokkal szemben kell, hogy felnézzenek rá, kell szakmai tudás hozzájuk, minden. Összetett. Nem tudnék most jobb edzõ-t Wengernél mondani ehhez a csapathoz.