Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
Az Arsenal ajánlatot tett Palacioért

Egyes argentín források szerint a 25 éves játékos a mai nap folyamán fog Londonba repülni, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, de persze csak azután, miután a Boca Juniors elfogadja az észak-londoni csapat kíváló ajánlatát.

Valószínûleg az argentín fogja viselni az Arsenal 14-es mezszámát, melyben Thierry Henry játszott, mielõtt 16 millió fontért a Barcelonába igazolt.

Érdekesség, hogy az ez évi átigazolási szezon kezdetén a Barcelona 14,9 millió fontért már félig megszerezte Palaciot, de néhány nappal késõbb leigazolták Henryt, így vissza kellett, hogy mondják az ajánlatukat.

Egy korábbi 12,7 millió fontos ajánlatot visszautasított a Boca Juniors elnöke, Muricio Macri, ezekkel az indokokkal: "Csak nagyobb összegért vagyunk hajlandóak megválni Palaciotól, mivel õ a legjobb csatár Argentínában."

Az ügylet ugyanakkor, kicsit bonyolultabb, mint amilyennek látszik, hiszen a két "nevelõegyesület" a Huracan, illetve a Banfield is kapna a Boca Juniorsnak fizetett 15 millió fontból.

Bár jelenleg úgy látszik, hogy az Arsenal elõtt minden akadály megszûnt, mivel az ágyúsok egy rekordajánlattal álltak elõ...

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

😄ASdasdasdasda

II Rocky II
Jó lenne.😊

24 - Exile -Nov.23

vmvr
de szépen elfogjuk gyepálni az Intert😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

II Rocky II
A júl.28-29 én rendezendõ Emirates Cupáról egy hír illetve a párositás.
Ugy volt, hogy a Hamburg is résztvesz a kupán.De nem,hanem helyettük a Valencia fog jönni.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
htx<#eljen><#wink>

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
thx<#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr

Rolka
Könnyebb sérülése van csak Denilsonnak!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
akkor Hleb és Rosicky is mértnem játszott??(vagy a többiek)😄Amugy ssztem azért nem mivel bari meccs volt és most õk jutottak játéklehetõséghez.Lemerem fogadni,hogy a törökök ellen pályára fog lépni Ljungberg.Most õ pihent.Nemtom amugy remélem Denilson rendbejön hiszen a meccs végén hordágyon vitték le a pályáról.:S Rem.. semmi komoly nem történt vele.

24 - Exile -Nov.23

drowns41
Ljungberg miért nem játszott? csak nem adják el? 😞

http://sum41.uw.hu

II Rocky II
azt mondom jo ez a 0-2.Csak így tovább,remélem sikerrel zárul a következõ találkozó is.Azaz Genclerbirligi - Arsenal 19-én.

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
<#eljen><#eljen>

II Rocky II
A kezdõ 11-(zárójelben a cserék)

Manuel Almunia (Lukasz Fabianski 46)
Kolo Toure (Paul Rodgers 67)
Kerrea Gilbert(Havard Nordtveit 46)
Gael Clichy (Armand Traore 46)
Mathieu Flamini
Alexandre Song (Gavin Hoyte 46)
Mark Randall (Kieran Gibbs 46)
Denilson (Henri Lansbury 56)
Theo Walcott (Francisco Merida Perez 67)
Emmanuel Adebayor (Rui Fonte 67)
Robin Van Persie (Nacer Barazite 46)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
Vége a meccsnek.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
idén már 0-0 nem lessz.😄 33.ban már vezetünk 1-0 ra.😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hol adják a mai mecset?vki vmi info?

24 - Exile -Nov.23

Rolka
rá már én is kiváncsi vagyok,hogy játszik! Azt mondják olyan mint fabregas

Gunnersboy
remélem már Fran Merida is játszani fog 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
Mellesleg holnap játszunk felkészülési meccset a Barnettal, tavaly is játszottunk velük edzõmeccset, akkor 0-0-al ért véget.

dotkom
serti a chelsea-is onerzetet hogy nem vagytok benne a top 5ben v mi?D

http://atwwebmaker.tx.hu/

csocso14
Attól, mert magyar szerinted már nem is hiteles, erre inkább nem mondok semmit, amúgy meg oda van írva, hogy a Forbes, ami NEM magyar magazin felmérése szerint <#wilting>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

magyar honlap -.-

csocso14

csocso14
Nem én gondolom, de ne aggódj, nem magamtól találtam ki.

Jagumo
ezt mibõl is gondolod?😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

csocso14
A leggazdagabb klubok:

* 1. Manchester United 740 millió font
* 2. Real Madrid 528 millió font
* 3. Arsenal 466 millió font
* 4. Bayern Munich 427 millió font
* 5. AC Milan 420 millió font

4kos
Wengernek van valami pénzügyi diplomája is szóval azért bízzunk benne.Sztem ha nem most lett vonla a stadionépítés akkor top 3 leggazdagabb klubban benne lennénk.

vmvr
mellesleg, meglátjátok, hogy jó vásárt csináltunk Sagnával.😊

Wenger nem hülye😊

dotkom
na ez jo hir 😊

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
Cesc Fabregas döntése végleges: marad a londoni együttesnél

A fiatal spanyol középpályás megtisztelõnek tartja a Real Madrid érdeklõdését, de nem akar odaigazolni.

A Real Madrid minden követ megmozgat azért, hogy leigazolja Cesc Fabregast, ám most már biztosnak tûnik, hogy erõfeszítéseik hiábavalóak voltak. A fiatal középpályás ugyanis a Marca Radiónak adott nyilatkozatában leszögezte, hogy Londonban marad, bár megtisztelõnek tartja a királyi gárda érdeklõdését.

�Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy klub érdeklõdik utánam, mint a Real” � mondta Fabregas. � �Azonban Thierry Henry távozása után én nem akarom itthagyni az Arsenalt.”

�Beszéltem Ramon Calderon elnökkel és Predrag Mijatovics sportigazgatóval, akiket lenyûgözõ embereknek tartok. Élmény volt hallgatni õket, ahogy a Real Madridról beszélnek, de a döntésem végleges: maradok az Arsenalnál!”

Fabregas hozzátette, hogy hosszú beszélgetést folytatott az Arsenal menedzserével, Arséne Wengerrel, és reméli, hogy a francia szakvezetõ új szerzõdést ír alá a klubbal. A spanyol játékos is hosszú távra tervez, és reméli, hogy az Arsenallal még véghez tud vinni nagy dolgokat.

Cesc legalább marad.

Rolka
fasza a liverpool leigazolta babelt, õ se lesz már a miénk! remélem még martins-t azért letudjuk igazolni

II Rocky II
ez hogy jön ide?(nem)

24 - Exile -Nov.23

Robinho14
te nem chelseas vagy?😄

4kos
Bmeg milyen Arsenal szurkolók vagytok...Wenger már bizonyította hogy nem a magyar NB3-ban tanulta az edzõsködést szóval sok idõ van még remélem mindenki teleigazolja magát megbomlik a híres pool csapategység , a chelsea mint a fáradt olaj úgy fog játszani a manchesterbe meg c.ronaldo elcselez mindent.Mi pedig szépen újra veretlenül megnyerjük a bajnokságot.Ha csak villágklasszisokat vennék akkor elkezdenék irányítani külön útón a csapatot és Wenger kezébõl kicsúsznának a dolgok, ottvan Drogba hány kisgyereknek van Drogba meze megkérdeztem volna 3-4 évvel ezelõtt hogy tudod e ki aza a Drogba aztse tudták volna megmondani hogy török vagy üzbég....(Amúgy egy csatár igazolása télleg jóljönne nekem mind1 hogy milyen olyan irányító és csatár egyben mint del piero.)

grebber
Te már csak tudod. Wenger jobban jár ha elmenne ott nyerné még nyugdíjja elõtt valamit itt max leég a kiesés miatt <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
NSO-n olvastam.
"Wenger marad még egy idényt Londonban, jövõ nyáron pedig Barcelonába költöznek." már a jövöt beszélik....hülyeség maradnak.Wenger itt vonul nyugdíjba.

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Naaaa, azért ezt nem illik 😊 Nem az õ hibája, hogy nem mi vettük meg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
remélem szarul fog menni neki :\

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
hát ja
és nesze pool meg elvitte elõlünk õt is :\

Gunnersboy
annyi pénzünk avn igazolni hogy Babelt 4x megvehettük volna de még mindig szinte semmi..... :|

báttyó02
jobbszélsõ védõ remek
még ha franciába nem is volt rossz,akkor is minek kelett most pont Õ ?
ottvan eboué,hoyte,tökéletes mindkettõ

valami normális csatár kéne,vagy belsõ védõ,henry-ért kapott pénzbõl nemigaz hogy ilyen nevenincs ígéretekre tellik csak

vmvr
õ elég jó játékos, jobbszélsõ védõ, ha jól tudom.

franiaországban elég jól tolta, ahogy olvasom legalábbis.

zaki
lol 😄DDDD

grebber
Hm jó lesz a csapat majd alsóházba lepcsaizhatunk a többi kiscsapattal 😞

Szerintem vegyék meg torghellét meg ilyeneket mert értelmes embert minek venni á az luxus.

Next PC upgrade: 2022

😄ASdasdasdasd

gabber_saviola
nem tini, 24 jírsz old 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
hurrá egy ujabb tini nigger :|

gabber_saviola
UFFICIALE: Bakari Sagna all'Arsenal

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
R. Babel Ajax->Liverpool

:@@@@@@@@@@
hát mi a f*szt csinálunk???????
mindenki igazol mint a disznó,malouda,most babel mindenkit elvisznek az orrunk elõl,a realosok sirnak h "csak" 3világsztárt igazoltak,erre mi mit cisnálunk? :ä||||