Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
<#ejnye1><#idiota>te mit nézel???félidõben 1-0 Flamini gólt lött<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Már 1-0, Flamini 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

5w0rdf15h
am Ljunberg máris gólt szerzett a WestHam meccsén...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
félidõbe 0-0...

II Rocky II
drukkoljatok.hogy nyerjünk ma...😄 gogunners!!!!!!!!!!!!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
most néztem meg.és a Dundee nak nem adtak meg egy fejes gólt ami sztem nem volt se less se kéz.....Henry a tizit ugy lötte hogy a kapusba lötte és aztán sikerült bevágnia.😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
sry sajna nem láttam a meccset...de most mondják hogy tizi volt az az egy gól?!:S😄

24 - Exile -Nov.23

Rolka
Jah és még hozzá nagyon jól játszott!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
Nah Henrynak sikerülta bemutatkozása.90 percben szerzett találatával nyertek 1-0 ra a Dundee utd. ellen.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
sörmeccs volt csak😄DDDDddddd

amúgy meg basszameg:S

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

báttyó02
böff:|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
FT SV Salzburg <1 - 0> Arsenal

<#wilting><#wilting>

fasza

4kos
Harjá Arsenal!
Mikor ide tévedek mostmár beírom<#worship><#zavart1><#idiota>

vmvr
A svéd sztár Henry eligazolása miatt döntött, úgy, hogy a WHU-nál folytatja.
�Két éve, amikor megújítottam a szerzõdésemet, még arról volt szó, hogy világklasszisokat igazolunk, és a Premiership élcsapata leszünk. Ez a terv dugába dõlt.

Úgy gondoltam, elérkezett a pillanat a váltásra. Nem volt könnyû döntés, de miután Thierry Henry elhagyta a csapatot, úgy éreztem, nekem is mennem kell.

Eggert Magnusson, a West Ham klubelnöke hozott ide, aki bajnokcsapatot épít a következõ szezonra. Óriási kihívás ez, nagy örömmel csatlakoztam" - nyilatkozta Ljungberg.

A svéd sztár 1998-ban igazolt az Arsenalba a Halmstadtól, és az azóta eltelt kilenc esztendõ alatt 325 mérkõzésen lépett pályára, amelyeken 72 gólt szerzett.

Ljungberget korábban az olasz Fiorentinával és a Manchester City-vel is szóba hozták, de a West Ham mellett döntött, miután a londoniak biztosították arról, hogy állják az ágyúsoknál kapott fizetését.

A klasszis középpályás Julien Faubert, Scott Parker, Craig Bellamy és Richard Wright után a West Ham ötödik nagyobb nyári igazolása.

forrás:nso.hu

5w0rdf15h
kevés ez a 2 igazolás :/

vmvr
jönni nem akar senki? ezt ugye nem mondod komolyan.

jött sok fiatal, viszont jött két nagy név is.

Eduardo Da Silva, aki egy nagyon jó játékos, több poszton is bevethetõ.
nézz egy pár videot róla youtube-n.

a másik pedig az Auxerre jobbszélsõje Bacary Sanga, aki francia válogatott és mellesleg a francia bajnokság egyik legjobbja volt tavaly.

nameg, ha ez sem elég, akkor beszélhetünk még Lucas Fabianszkiról, aki a Legia Varsó-tól érkezett, és õ fog majd 1év múlva Lehmann örökébe lépni a kapuban.

Ljungit sajnálom, de valahol a távozást érezni lehetett. Az átigazolási idõszakokban sokat cikkeztek a távozás lehetõségérõl. kár, hogy pont a west ham-be ment.

II Rocky II
egyszerûbb lett volna leirni,nem itt a 0kat számolni:S...ez van.amugy sztem is jok leszünk bl hely meglessz.😊

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
fõleg úgy ha a fél csapat nem lett volna sérült szinte az egész szezonba :///

<#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

4kos
Thierry Henryt is olcsón adták csak 2400000000FT-ot kerestek rajta<#pardon1>
Hajrá magyar klubbok hátha lesz egyszer ennyi pénzetek...

4kos
Utánanéztem
Lehman(2003 óta játszik itt anno 1M fontot adtunk érte)
Eboue(2004 1,5 millió fontba került)
Gallas(2006 ingyér)
Toure(2001 150!!! ezer font és mi lett belõle PL egyik legjobb védõje)
Clichy(2003 250 ezer font)
Hleb(2005 10M font)
Gilberto (2002 4,5 M font)
Fabregas (róla nem írtak de asszem minimális pénzért szereztük a barca ifibõl)
Rosicky(2006 6,8M font)
VPersie(2004 2,75 M font)
Adebayor(2006 7M font)
Összesen közel 40M font( Zinedine Zidane Juventus (Ita)->Real Madrid
£45.62m 2001)

4kos
Wengernek egy baja van , nem elég keménykezû , Ljungberg látta hogy aki akar az elment és õ is mint az egerek menekült a süllyedõ hajóról(ami sztem nem süllyed)
Szerintem bajnokok leszünk...
Ezekkel a gyerekekkel remek munkát fog végezni és ott leszünk a finishbe top 2-ben érzem.
Lehman
Eboue Gallas Toure Clichy
Hleb Gilberto Fabregas Rosicky
v.Persie Adebayor
ez a csapat sokra viheti fõleg hogy ezek a fiúk 1-2 kivétellel több éve eggyüt játszanak szóval itt a teleigazolt manchester liverpool ellen képesek lesznek a koruk ellenére meglepõt alkotni.Ezek a fiúk világklasszisok egyszerûen nincs elég tapasztalatuk.Saját véleményem hogy a tapasztalatlanságuk miatt buktunk rengeteg pontot nem létezik hogy a mérkezõs utsó perceiben 20-2-s kapuralövésnél bekell kapni az egyenlítõ gólt.Régen vieira felrugta a támadót a középpályán és semmi nem lett belõle.Nemhogy jön bmeg Jenas és a semmit nemcsináló tottenhamre többen emlékeznek mint a szinte tökéletes focit játszó arsenalra...

Gunnersboy
Wenger nemtartott rá igényt.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

drowns41
amúgy miért ment el?

http://sum41.uw.hu

drowns41
lesokkolt... kedvenc játékosom... szétesett az arsenal teljesen szerintem

II Rocky II
Ljungberg Arsenal-->West Ham
kár azért hopgy elment.😞 õis...akkor Aliadere.Henry.Ljungi...kifog még elmenni????De jönni nem akar senkise???????ááááááá....<#boxer><#guluszem1><#conf>

24 - Exile -Nov.23

drowns41
tiszta barcás

5w0rdf15h
Üdv srácok!
Reméltem h lesz pár új igazolás mire visszajövök de sajna ahogy visszaolvastam egyedül Palacio került képbe...

a 2 megnyert barátságos meccsnek örülök 😊

II Rocky II
sekem a milan jutott eszembe a mezrõl.

24 - Exile -Nov.23

Divizio88
Henry elment<#pardon1><#schmoll2>

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
fehér nekemse fav -.-

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

vmvr
hát nekem idén nem jött be a két új mez, a fehér a tottenham miatt szúrja a szemem, ez a mez pedig szimplán nem szimpatikus😊

Gunnersboy
szerintem jól néz ki 😊

vmvr
azóta cáfolták

😮OOOOOOOOOO

vmvr
nekem nem tetszik

Gunnersboy

3.számú mezünk

vmvr
köszi, hogy megosztottad ezt velünk.

mostmár mehetsz is, további szép estét

am az Arsenalból talán Rosickyt bírom az jo focista

Gunnersboy
jajbazmegmár magyar foci =/= premier league

meg pesszimizmusoddal hagyj már fel htx :-c

grebber
Hát az edzõmeccsekrõl semmit nemlehet levonni azt tuti.Volt már a környékembe nagyon sok példa. (járási csapat edzõmeccseken szarrá vert mindekit még felsõbb psztályut is bajnokságban meg jött egy sokkal gyengébb ellenfél azt laza 3-0ra kikaptak) Ennyit a nagy edzõmeccsgyõzelemekbõl leszürt dolgokhoz!

Remélem azért elsõ 8-ba benneleszünk!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
ez igaz.tudom.csak akkor is jo kezdet hogy nyerünk,nem?😄én örülök neki.😄

24 - Exile -Nov.23

grebber
Edzõmeccseket sosem szabad alapul venni az ég világon semmi kövezkeztetést nemlehet elöle levonni!

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
45.51.65 perceben.Nem lehetett volna a cseréket a kezdõjátékosok mellé irni?Meg kit érdekel a genclerbirligi cseri....tul szét huzza az oldalt...de maugy örülök hogy nyertünk.ez jo indulás.😊

24 - Exile -Nov.23

vmvr

Arsenal - Genclerbirligi Ankara 3-0

Gólok: Walcott, RvP(2)

Arsenal

* Manuel Almunia
* Lukasz Fabianski 46
* Kolo Toure
* Philippe Senderos 69
* Gael Clichy
* Armand Traore 46
* Bacary Sagna
* Emmanuel Eboue 46
* Denilson
* Francesc Fabregas 69
* Mark Randall
* Tomas Rosicky 46
* Fredrik Ljungberg 69
* Mathieu Flamini
* Abou Diaby 69
* Alexandre Song
* Johan Djourou 69
* Theo Walcott
* Alexander Hleb 69
* Robin Van Persie
* Eduardo Da Silva 69
* Emmanuel Adebayor
* Nicklas Bendtner 69

Genclerbirligi

* Gökhan Tokgöz
* Erhan Güven
* Engin Baytar 69
* Tolga Dogantez
* Mustafa Çiçek 76
* Nicola Petkovic
* Hakan Aslantas 69
* Lamine Traoré
* Mehmet Nas
* Tozo
* Sandro
* Okan Öztürk
* Ferhat Kiraz 84
* Mehmet Çakir
* Tuna Üzümcü 76
* Alexander
* Kerem Seras 84
Yellow Card

Cserék:

* Recep Öztürk
* Ulas Güler
* Marko Zoric
* Erkan Özbey
* Eren Aydin
* Sedat Yesilkaya
* Isaac Promise
* Ugur Keskin

Gunnersboy
hát youtube-on keress rá, szvsz argentina egyik ha nem a legjobb csatára

Rolka
Én nem nagyon ismerem, de ha Wenger ennyi pénzt kiadna érte akkor biztos jó pléja

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Gunnersboy
miyo lenne már :}}

jbal
jól nyomja😄::SD:SD:S:fasfsdfsdfafdsf

vmvr
Elhagyta feleségét a francia világsztár

Nemcsak a kihívás miatt igazol az Arsenalból a Barcelonába Thierry Henry. A francia támadó ugyanis elválik angol feleségétõl, és ez is hozzájárulhatott klubváltásához.

"Igazán nem akartam elhagyni az Arsenalt, mivel ez a kedvenc klubom, és imádtam itt játszani. De sok dolog megváltozott mostanában, ezért el kell hagynom mindent, ami angol, köztük a feleségemet is. Ezek szomorú napok mindannyiunknak, de tudnod kell, hogy mikor lépsz tovább" - mondta barátainak egy beszélgetés során az Európa- és világbajnok játékos.

A futballista és az angol modell négy éve kötött házasságot, és egy lányuk született. A pár kapcsolata azonban az elmúlt hónapokban megromlott, közeli ismerõseik szerint sokat veszekedtek.

Henry két hete költözött ki londoni otthonukból, és az elmúlt napokat Párizsban töltötte, ahol koncerteken és kaszinókban látták - minden alkalommal más nõ társaságában. Egy barátja elmondta: a futballista úgy viselkedett, mint egy igazi agglegény.