31698
-
#29779 Alexis Sanchez.25,millió. támad ő is. -
#29778 20 goals and contributed 13 assists.az se rossz.
-
#29777 Diego Costa meg elvileg a Chelsea-é. Komolyan nem értem őket, szerencsétlen Lukaku-nak mennyit kell még bizonyítania ?? Ott lenne nekik ingyen a tökéletes PL csatár.
Max. 2. vagy 3. számú csatár lesz így. Be kéne próbálkozni Wenger-nek egy 30-35 milliós ajánlattal mivel a Spurs is lecsapna rá... -
#29776 Jogos az észrevételetek Dean és Solidus, nem úgy néz ki, h lesz sztárcsatárunk. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy visszavásároljuk Carlos Vela-t 3 millióért...Én sokkal szívesebben látnám itt Griezmann-t, de hát ő a tízszeresébe kerülne.
-
#29775 bocsánat,benzemánál anelkára gondoltam.bár benzema sem lenne rossz a keretbe. -
#29774 pedig ha tisztességesen hozzá nyúlnának a mezszzponzori pénzhez jöhetne ide még akár a diego costa is,nameg ha rendesen megbecsülnék a tényleges húzó embereket -és most sorolhatnám van persie,sagna,poldi,nasri,cesc,benzema,song napestig írhatnám- fizetésben is,nem csak a negyedik helyről álmodozhatnánk.amíg ez a vezetőség dolgozik itt nem lesznek trófeák.nem szeretem a kirakat csapatokat mint a chelsea vagy city vagy real,de mégis ott vannak mindig az elitben,mi meg csak kullogunk utánuk,megjegyzem egész eredményesen ahhoz képest hogy szinte a nullából építkezünk... -
#29773 Bacary Sagna has ended negotiations with Arsenal regarding a new contract and has told the club he will be leaving in the summer, reports Goal.
Aurier ügyében megkezdődtek a tárgyalások,ő is a vb után döntene... -
Dean Winchester #29772 +1
indoknak meg a legjobb lesz, hogy mi igazi arsenalos gyerekre várunk aki tényleg focizni is akar :DDD
ill. jöhet a kifogás, hogy mindenki egészséges ezért felesleges igazolni.... -
#29771 idén sem lesz szerintem amúgy nagy bevásárlás.jön az hogy ha vége a világbajnokságnak,addig senkit nem érdemes megvenni,bla-bla,aztán meg mivel skót a vezetőség,a licitháborúkban lemaradunk megint,és a végén az utolsó pár napban hoznak ide egy 17 éves "leendő" tehetséget aki mehet pallérozódni a tartalékokhoz,meg jön valami középszintű félorosz vagy félfrancia és ennyi,megint pofánvernek minket a semmivel,a negyedik helyre az is elég gondolkodással,már előre hidegen hagy az átigazolási szezon,mert ismerem a képletet,és ezzel nem vagyok egyedül... -
#29770 Na hát Cesc-t én tárt karokkal várnám vissza. Illetve Alexis-t is bírnám. A Pedro gyerek viszont nem nagyon csikol. Xavi meg....LoL. -
#29769 Drmic a B.Leverkusen-t választotta a hírek szerint. egy opcióval kevesebb.
(jobb is.)((Bayer Leverkusen have concluded a deal for Josip Drmic, a reported transfer target for Arsenal, FC Nuremberg have confirmed. The Switzerland international, who scored 17 goals in his maiden Bundesliga season, has agreed a five-year contract with his new club.))
David Villa sem jön(Villa only joined Atletico from Barcelona in July of last year but, according to Marca, the veteran Spanish forward is likely to move to the MLS just 12 months on.)(ua.)
Xavi(!)érdekelne bennünket,erre Pedro-t ajánlják,meg kellene(a Főnöknek)A.Sanchez is...
esetleg Fabre,ha "eldobták" a gyökerei??! -
#29768 Tetszetős -
-
#29766 ...ja,és gratulálok a City-nek,a bajnoki címhez! -
Dean Winchester #29765 szerintem meg ultra gáz, hogy évről évre csak a 4.helyen végzünk......
és kurvára nem érdekel,hogy sérültek voltak mert ez is évről évre előjön, hogy tele vagyunk sérülttel, ha igazolni kell akkor nem igazolunk. ott volt a téli időszak amikor minden happy volt aztán bumm egy jó meredek lejtőn mentünk egyre lejjebb és lejjebb és erről az edző,vezetőség tehet. elmehetnek a jó édes a*****ba
Remélem a kupát azért sikerül behúzni, bele se merek gondolni, hogy ne nyerjünk -
#29764 Sagna-nak heti 100k/hét 3+1év,hogy maradjon.
mellé jöhet "tanulni" Aurier.(Toulouse)
gratulálok a csapatnak, a hosszabb távra kieső meghatározó játékosok melletti 4.hely-> nem is akkora gáz. kiesett a Fulham??! -
#29763 A múltheti meccsen elég látványosan elbúcsúzott a közönségtől, szvsz már rég eldőlt, hogy hova is fog menni(sajnos maradni fog a PL-ben valszeg). Nagy érvágás a távozása, ha csak a védekezést nézzük, akkor a PL talán legjobb jobbhátvédje. Viszont támadásban, kombinatív játékban nagyon gyenge, amiatt mindenképp jobb, hogy új emberünk lesz.
Szerintem Serge Aurier lesz a befutó. Youtube videók alapján(tudom, nem mérvadó) támadásban elég penge, gyorsabb is Bacary-nál, talán fizikálisan nem tűnik olyan erősnek mint a francia.
És ugye a másik megoldás, hogy Jenkinson lesz az elsőszámú jobb bekk. Sokakkal ellentétben úgy gondolom ez sem egy elvetélt ötlet. Tavaly Sagna sérülésekor remekül pótolta, amikor folyamatosan játszik nagyon jó teljesítményre képest, viszont beugróként nagyon szar. Lehet, nála is előjönne egy Ramsey-effektus. :) -
#29762 Bacary Sagna has given Arsenal new hope of holding on to him beyond this season. The France international's contract expires this summer and reports have suggested it is almost certain he will be departing Emirates Stadium. However, his decision to delay any contract signing until after the World Cup in Brazil this summer has given the Gunners fresh hope that they can convince him to stay. -
#29761 az!
a barsza is szemet vetett j.martinezre,kérdés, a bayern eladja-e,ill. 30millió elég-e a bizniszre? -
#29760 :) hát ez nagyon nagy :) -
#29759 Srácok! Jön valaki innen az ÚtWenger által szervezett hatalmas kupadöntő nézésre? -
#29758 Koscielny hosszabbított 2019-ig (Y) Ideje volt, a Barca, Bayern, MU trió már ajánlatot fontolgatott érte. -
#29757 ja,Song meg a Csirkéknek,ill. a MU-nak lett felajánlva,csekély 10millió. EUR.!!! -
#29756 ...főleg, hogy Jackson Martinez(Porto)pl.a Napoli-ba tart. -
#29755 Úristen, tökéletes páros lennének Ramsey-vel. Nem tudom, hogy a Bayern tényleg eladná-e úgy, hogy csak 2 éve vették ráadásul 40 millióért.
Drmic valószínűleg a Leverkusen-ben köt ki. Tehát a csatárposzt még mindig hatalmas kérdőjel nálunk... -
#29754 bízom benne,hogy csak az...J.Martinez-ről írogatnak,érdeklődünk,jöhet-e,mennyibe fájna, HA... -
#29753 kurvapicsa... remélem kacsa -
#29752 Akkor most főbe lövöm magam. -
#29751 Arsenal full-back Bacary Sagna has agreed a deal with Manchester City, according to le10sport.com.It had previously been reported that Chelsea were interested in securing the services of the full-back, but it now looks likely that he will be at the Etihad for the 2014/15 campaign.
-
#29750 Ha valamikor elmegyek innen, akkor úgy gondolom, hogy más országban vállalok munkát. Olyan sokat jelent számomra az Arsenal, hogy képtelen lennék más angol klubnál dolgozni – mondta a 64 éves Wenger, aki a francia-német határ közelében nőtt fel, és gyerekként gyakran járt Bundesliga-találkozókra. – Németország egy lehetőség számomra, mert kicsit abban a kultúrában nőttem fel, és abban az országban még soha nem dolgoztam, pedig nagyon közel érzem magamhoz.” -
#29749 "Őszintén szólva engem utólag informáltak, hogy Loic Rémy itt volt, nem tudtam róla. Nincs szó az átigazolásáról, egyáltalán nincs. De azért remélem, hogy a jegyét kifizette! Nem én hívtam meg őt!
Nagyon szeretném, ha Sagna maradna, bízom benne, hogy a szurkolói nyomás meggyőzi őt arról, hogy szeretjük őt, itt a helye. Két játékosunk van, akiknek lejár a szerződése. Sagna és Fabianski. Ha rajtam múlik, mindketten maradnak" A.W. -
Dean Winchester #29748 nekem a franciákból elegem van :D -
Balázs 17 #29747 szerintem ő jó csatár, csak szar csapatokba igazolt:D
és nem is drága...+ pl tapasztalt -
#29746 majd' elfelejtettem,L.Remy-t mutatta a lelátón a sky sports(is).
csak nem ő lesz a csatárigazolás?(tudom,h Henry a példaképe,de...nekem ő nem megfelelő,van jobb. merni kell.
-
#29745 ez is adja.
a jövő heti záró fordulón nem lesz egyszerű, ha marad ma az x,(Che-Nor)ha veszítenek a Kanárik.bízom egy szép szezonzáróban,a lendületben.
a top 3meg eljátszadozik egymás idegeivel-jövőre remélem dobogós problémáink lesznek-top,vagy "second"?! -
#29744 Szerintem pedig az első számú prioritást a sérülések okainak kivizsgálása és az ehhez kapcsolódó intézkedések élvezik. Ha kell, akkor a teljes orvosi stáb elküldésével. Nagyon-nagyon sok múlik ezen, nem tudhatjuk, hogy mire lenne képes ez a keret kevesebb nélkülözéssel. -
pLau #29743 Szerintem, ha megnyerjük ezt a kupát mondhatni sikeres évet zártunk. Nagyon sok volt a sérült és sajnos a legjobb játékosaink sérültek le ami meg is látszott a teljesítményen. Nyáron meg kell tartani minden értékes játékost és igazolni kell azokra a posztokra ahol gyengébbek vagyunk(leginkább csatár kellene)és akkor reménnyel teli indulhatunk neki az új szezonnak! -
#29742 idővel jön az is. idén még meglehet egy(FA)-odaát idén mennyire nagy az esély akár egyre is? -
#29741 nem. a PL-ről volt szó,ergo ennyi.
gáz??! -
#29740 Vajon hány évre béreltük ki azt a kibaszott negyedik helyet a ligában? Egészen elképesztő, hogy évről-évre a körülöttünk lévő csapatok össze-vissza helyezkednek el hozzánk képest, mi pedig oda ragadtunk seggel ahhoz a négyeshez... Az idei év ugyancsak csalódás, és nem azért mert nem nyerünk PL-t.