Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
A 0-1 abszolút vállalható lett volna, akár még továbbjutási esélyekkel is megfûszerezve. Ez a 0-2 viszont azt hiszem, hogy a végét jelenti az idei BL szereplésünknek.

A bíró következetlensége totálisan megölte a meccset.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az a baj, hogy nemtom mi a jobb...kitámadni aztán lesz ami lesz, vagy bután 10 emberrel védekezni. Ígyisúgyis kiesünk már a bl-bõl....

Oké elsõ verzió nyer így 0:2 ez már tökelment.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

arsnl
ennyit az esélyrõl😄

arsnl
bíró jól megölte meccset azért.. sebaj minimális esélyünk még van, de engem nem igazán izgatna ha kiesnénk. bajnokság fontosabb.

szomferi
na oké, csak úgy megjegyeztem mellékesen 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

[HUN]FaTaL
Nem utolsó emberre jár a piros, hanem egyértelmû gólhelyzetben.

http://goo.gl/gd6Zi5

szomferi
a bírónak tudtommal nem kötelezõ már pirosat adnia és büntetõt mellé utolsó ember esetén... a piros csak akkor, ha a bíró úgy látja, hogy megérdemli a játékos a szabálytalansága súlyossága miatt

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Halkul a robben fújolás, nem kéne abbahagyni.:-)

arsnl
persze csak ha pont akkor esett izzadtság csepp akkor visszavonom. az eltiltásos részt 😊

Abszolút! Én itt vigyorgok mint a tejbetök, pedig csak az elsõ 10 perc volt a mienk.
Piros 11 kombó erõs, de ha mi kaptuk volna így fel sem merül benned, hogy erõs.:-)

arsnl
remélem pár meccset azért kap ez semmirekellõ gyökér

Effe88
ok paplan

arsnl
de ez a piroslap + 11-es kombó annyira szar. már úgy általánosságban. legyen vagy piros vagy 11es de a 2 együtt azért kicsit sok. na mind1 így is felülmúltuk sztem elvárásokat, csak ne szaladjunk 2. félidõbe bele vmi nagy verésbe..

arsnl
mind2 kb ugyan annyira lett volna gólhelyzet. de ha Boatengé nem is piros, 2.sárgáját akkor is megkaphatta volna ha már annyira szabályokat követi a bíró..

Kaplan
Vegyél vissza az önelégült flegma pofádból egy kicsit. Köszönöm! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szurkolok zseniálisak, rajtuk nem múlik!

Effe88
volt egy ki különbség a 2 eset között...😄
hagyjuk is😄

Piros határeset volt sztem is, de ez a szabály, a bíró meg betanulta a szabálykönyvet...
Özil most kéne, hogy összeszedje magát, ez a német kihagyott 11-es erõt adhatna neki!

Kaplan
Szerintem nem volt jogos a piros. Ezzel az erõvel Boateng is pirosat kaphatott volna mert a cselt követõen Özil ziccerbe került volna. Nincs különbség.

Yippieeee!

Effe88
jogos volt a piros

Kaplan
Büdös paraszt olasz cigány! Istenem, megõrülök.

szomferi
na, egy 11-es, egy piros... jöhet Fabianski

Itt a vége!

Ó baszki gibbs lesérül?

Özilt most le kell hozni....

Félõ, hogy ez megfogja a csapatot...pedig ez eddig jó játék!

[HUN]FaTaL
Özil bazzeg...

http://goo.gl/gd6Zi5

Basszamegarohadtkáéletbe!

szomferi
nnnnnnnnnnaaa bazdmeg fiam 😄

szomferi
na, micsoda harci szellem! tegnap a City-nek is így kellett volna... 😄

és büntetõõõõõ

Labdabirtoklás fasza lehet, tetszik ez a sokpasszos játékunk.

Kroos bemérte a kapunkat, uff. :-

Igaz, õt én is hiányolom.

Csapatkapitányunk többet beszélget a honfitársaival mint a csapattársaival...:-)
Jól néz ki a stadion, pörögjetek fel, gyors hazai gól aztán nyugodt stabil játékkal még 3! :-)

szomferi
na de ott egy Poldi is, aki perpillanat jobb kettejüknél...

Nem látjuk a játékosok pillanatnyi lelkiállapotát. Lehet giroud a pool vereséget nehezebben dolgozza fel....fene tudja, én bízom wengerben, bár írhatnám azt is, hogy valszeg tökmindegy ki a csatárunk, bizzunk abban, hogy nem lesz nagy verés.

szomferi
most tényleg azt mondom, hogy Wenger meghülyült... egy épkézláb helyzete nem volt elõzõ meccsen, erre beteszi egy ilyen volumenû meccs kezdõjébe? amikor van két sokkal jobb csatár is nála? pfú...

Gyorsabb voltál.:-)

Giroud helyett Sanogo a kezdõben! Poldi is csak csere! 😮

arsnl
Sanogo ma villani fog! (vagynem)

minimize
Serie A giants Napoli are pondering a move for Thomas Vermaelen after holding talks with the Arsenal captain's agent.
sajnálom,ha elmegy,gyakrabban kaphatott volna lehetõséget,aláírom,a Kos-Merte kettõs nagyobb átlagban hozza a magáét,de Verma sem piskóta hátul...

No one can stop Death!

6unn3r
Ez várható és elkerülhetetlen volt. Így viszont még nagyobb erõsítésre lesz szükség a védelemben.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
Thomas Vermaelen is ready to leave Arsenal.
The Belgium defender's agent has confirmed his intentions.
The 28-year-old’s agent Alex Kroes told Le10 Sport: "Thomas has told Wenger that he wants to leave Arsenal this summer."
<#shakehead>

No one can stop Death!

Õszintén remélem, hogy ma nem lesz alázás. Az év legnehezebb meccse jön, nem kérdés. Így is nehéz helyzetben vagyunk, egy nagy gólarányú vereség nagyon megfogná a csapatot, miközben a pl-ben most a nyerhetõ derbik jönnek.

minimize
Solidus
osztom a véleményt,itt is sokan vannak a középpályára,csak mindig sok a sérült.. itt nyugodtan élezheti az oroszlánkörmeit.bár a 46 misit sajnálom rá.
a holnapi meccsrõl csak annyit,hogy annál erõsebb a gyomorgörcsöm minnél jobban közeleg a szerda... szerintem itthon zakó lesz,remélem nem nagy.márcsak a mostani formából kiindulva,meg tuti a giroud lesz elõl,szóval nem sok babér terem holnap.elvégre a pool ellen pihent.én benyomnám Oxot meg Poldit,akkor lenne halvány esély.viszont abban biztos vagyok hogy idegenben meglepetés lesz,és jól megszorongatjuk a bayernt,kérdés hogy mire lesz az majd elég.de sajnos kaphattunk volna mi is egy galatát... de azért nagyon remélem hogy holnap odateszi magát mindenki,és meghazudtolnak,annak örülnék a legjobban. 😊

.:SOLIDUS:.

DasIsFuck
Rode már biztosan a Bayerné lesz jövõre😄
Draxler meg nyugodtan menjen csak az arsenalba, egyrészt õ még nem olyan kiforrott játékos mint Götze volt mikor leigazoltuk és az Arsenal ilyen szempontból a legjobb angol klub ahol játszhat,fejlõdhet.
Másrészt meg nálunk így is túltengés van a középpályán.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

6unn3r
Bár nem engem kérdeztél, de ha nem bánod reagálok én is.
Igazából nem ez az Arsenal igazi fõpróbája. Nyilván reménykednek az emberek és a játékosok is a lehetõ legjobb eredményben, de a sorsolás után már eldõlt, hogy az Arsenalnak a BL csak 3. számú sorozat idén. Ne legyen nagy zakó, küzdjenek teljes erejükbõl és ha ki kell esni, akkor essenek ki emelt fõvel, megcsapkodva kicsit Guardiola kopasz fejét.
Mondom ezt én. Viszont Wengernek fétise a BL, úgyhogy szerintem õ inkább a BL indulóra recskázik, mintsem a PL indulójára.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Effe88
szerdától mit vársz amúgy?
szerintem x-re jók lesztek
nem fogtok kikapni otthon most