Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
21:00 Futball - Amszterdami felkészülési torna
Ajax - Arsenal (élõ)
<#smile>#smile><#smile>#smile>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sp Moscow - Celtic Mr. Green
W Bremen - Domzale/Din Zagreb
Tampere/Levski Sofia - Astana/Rosenborg
Ventspils/Salzburg - Pjunik/Sh Donestk
Hafnarfjordur/BATE - Zaglebie/Steuau
Ajax - Zilinia/Slavia Praha
Valencia - Debrecen/Elfsborg
Genk/Sarajevo - Din Kiev
Fenerbahce - Anderlecht
Rangers/Zeta - Red Star Belgr/Levadia
Toulouse - Liverpool
Benfica - Kobnhavn/Beitar Jerusalem
Lazio - Din Bucaresti
Sparta Praha - Arsenal
FC Zurich - Besiktas/Sheriff
FC Sevilla - AEK Athens
Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
A médiapiac változásait - az elõfizetõi felméréseink és a technikai lehetõségeink figyelembe vételével - természetesen társaságunk is igyekszik évrõl-évre követni, annak érdekében, hogy minél gazdagabb és változatosabb szolgáltatást nyújtsunk. Az új tévéadás kábeles továbbításáról azonban jelenleg még nincs megállapodásunk a csatornával. A hatályos jogszabályok szerint pedig megállapodás és hatósági jóváhagyás hiányában semmilyen tévécsatornát nem továbbíthatunk. Amint az Eurosport 2 csatornával megállapodás születik és a továbbítás megkezdésének idõpontja ismeretessé válik, arról természetesen értesíteni fogjuk elõfizetõinket. Türelmét és megértését köszönjük!
24 - Exile -Nov.23
nincs
am nálunk is UPC van,de tuti h nem is lesz mert ezek ugyis bebasszák egy külön csomagba ami +vagy4ropi lesz
szal vagy neten vagy sehol nem fogom tudni nézni a meccsekinket:\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
am Patyó neked van eurosport 2? me én ma felhívtam UPCt és azt mondták h leadták a rendelést de nemtudni mikor lesz....jövõ héten meg már kezdõdik a Premier League :////
gólok: Pandev '40 ill. Bendtner '18, Eduardo '50
1-2 a vége de simább volt mind amilyennek tûnik
nekem még nincs, UPC-nél vagyok, nemrég írtam is nekik egy e-mailt, hogy lesz-e juróósport 2, remélem mihamarabb válaszolnak
MA
18:15 Futball - Amszterdami felkészülési torna
Lazio - ARSENAL (élõ)
van már olyan vki akinek van eurosport2-je? mivel jövõ hét végén már kezdõdik a bajnokság, Arsenal-Fulham meccset adnak majd vasárnap.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
most már értem miért nem akarta a NUFC komolyabban Sagnát... 9milla egy balhátvédért az durva :S
Lukasz Fabianski (Legia Warschau) 4.350.000
Håvard Nordtveit (FK Haugesund) 3.000.000
Eduardo (NK Dinamo Zagreb) 13.000.000
Bakari Sagna (AJ Auxerre) 9.000.000
Pedro (Figueirense FC Santa Catarina) 1.200.000
õk távoztak:
Mart Poom (Watford FC) 100.000
Fredrik Ljungberg (West Ham United) 4.500.000
Matthew Connolly (Colchester United) ablösefrei
Thierry Henry (FC Barcelona) 24.000.000
Jeremie Aliadière (FC Middlesbrough) 3.000.000
Arturo Lupoli (AC Florenz) ablösefrei
Julio Baptista (Real Madrid) * -
Reyes (Atletico Madrid) 12.000.000
ez barátok közt is +13milliós bevétel ennyibõl egy nagyon jó játékost igazolhatnának
elég ha lesérül újra RvP és annyi Adebayor egyedül és a tapasztalatlan "gyerekek" nem fognak gólt rúgni....mondjuk Da Silva játékára kiváncsi vok
am most h Reyes végleg távozott újabb adag lóvé van nagyon ideje volna venni v 1 gólerõs csatárt még v egy gólerõs középpályást sõt inkább középpályást akkor
24 - Exile -Nov.23
Olyat nemhoz akit már több mint a szurkolók 50% ismer.
Meg olyat se akinek nincs 18 évesre hasonlító arca <#whatever>#whatever><#nyes>#nyes>
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Ennyi a kételkedõknek bár nemtom ez a csapat rohadt jó de azabaj hogy egy meccsesek bízunnk benne hogy azért mégse.Kiscsapatok=vereség Nagycsapatok=fölényes gyõzelem
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
24 - Exile -Nov.23
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
24 - Exile -Nov.23
és milyen szép góllal Persie csel gól,nézzétek meg ...jobbak voltunk.igaz avégén féltem kicsit hogy hátul passzolgatnak mondom elb@sszák és kapuink egyet ,de nem igy meglett a gyõzelem.nah nagyonjó.go gunners.!!!!!!!!!!!!4
24 - Exile -Nov.23
62' <0 - 1>0 - 1> D. Suazo
67' <1 - 1>1 - 1> A. Hleb
85' <2 - 1>2 - 1> R.v. Persie
ha igaz akkor g*cire örülök😊
O.o
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23