Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
akkor innen miért izgat egy külföldi csapat focija?😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

dotkom
nem tom nekem innenn nezve tok mind1 hogy angol/amerikai/akarmi. ha mondjuk angol lennek szamitana, de igy nem kulonosobben izgat.

http://atwwebmaker.tx.hu/

5w0rdf15h
hahh érdekes hír

hát pénz gond nem lenne ha megvenné a klubot az biztos

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

vmvr
õ legalább angol. de akkor is remélem, hogy nem veszi meg a klubot.

4kos
Én Tourenak adtam volna de nem látunk bele a dolgokba fiúk , lehet Gallast mindenki tiszteli és a többiek is felnéznek rá elképzelhetõ hogy igazi vezéregyéniség.

báttyó02
:-O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ecclestone-t érdekli az Arsenal

Bernie Ecclestone egy szombaton tett nyilatkozatában kijelentette, hogy szívesen megvásárolná az Angol Arsenal csapatot.

A Forma-1 irányítója a Times-nak elmondta, hogy akár már ma megvásárolná a klubbot, ha az eladó lenne.

Ecclestone egyébként jóban a korábbi elnökkel, David Deinnel, aki az elõzõ szezonban kirobbant, a klub jövõjét illetõ heves vita következtében hagyta el a csapatot. A lap elmondása szerint Ecclestone hatalomátvétele egyet jelentene Dein Arsenálhoz való visszatérésével.

„David említette a dolgot," - mondta Ecclestone. „azonban vezetõi még nem akarják eladni a klubbot, és 1 évre szóló munkáskizáró-egyezményt írtak alá, tehát nem tehetünk mást, várnunk kell, és majd meglátjuk, mi történik."

„Ezen idõ alatt sok minden változhat. Ha lenne rá lehetõségem, biztos, hogy megvásárolnám az Arsenált, de csak úgy, ha irányíthatom is."

Az Arsenal jelenleg 432 millió fontot ér, azonban a szerzõdés lejártáig, áprilisig még sokat nõhet az ára, - állítja a Times.

Ha ajánlatot tenne, Ecclestone-nak Stan Kroenke-vel, az amerikai milliárdossal kéne versenybe szállnia, akinek már így is 12,2 %-os tulajdonrésze van a klubból.

http://gaborszantai.co.uk/

báttyó02
há.

mi? 1 éve van nálatok nem? És már csk? <#wow2>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Gunnersboy
én fél évrõl tudtam, de igy mégroszabb, de nemtudja valaki hogy megállapotak e olyan opcióban hogy akármikor visszahívható?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
Wenger kölcsönadta Djorout 1 évre a birmingham citynek...

II Rocky II
Kolo Touré kellett volna hogy legyen a csapatkapitány vagy esetleg Lehmann,de pont Gallas,irtózatos hiba.mind1 õk tudják sajnos.Most a lényeg otthon legyûrni az ellenfelünket.vasáûrnap 13 órakkor.😄

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
fõleg azért mert nemrég nyilatkozta,h ha ebben az évben sem sikerül nyerni vmit,akkor simán elmegy ha ugy tartja kedve....pf

vmvr
Gilberto vagy Kolo, úgy gondolom õk lehetnek igazi vezéregyéniségek ebben a csapatban. akármennyire is tisztelem Gallast neki nem adtam volna

5w0rdf15h
szvsz meg Gilberto Silvanak kellett volna adni...

Danman
énis v fabregas csak õ túl fiatal

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

drowns41
én alapból Kolo Touréra gondoltam..

http://sum41.uw.hu

báttyó02
Anglia: William Gallas lett az Arsenal új csapatkapitánya
A Barcelonába távozó Thierry Henry helyett William Gallas lesz az Arsenal együttesének új csapatkapitánya.
A francia futballista jelölése némileg meglepetés, hiszen csak 2006 nyara óta tagja a londoni együttesnek.

"Úgy gondolom, egy középhátvéd az, aki jól tudja irányítani a csapatot, és Gallasnak megvan ehhez a megfelelõ rutinja" - értékelt Arséne Wenger menedzser.

Ha Gallas éppen nincs a pályán, akkor Gilberto Silva, vagy Kolo Touré viseli a csapatkapitányi karszalagot.

II Rocky II
nm

24 - Exile -Nov.23

grebber
Már megvan a cime köszönöm!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Igen azlesz az legalábbis a hülye név rémlik ennek kellene a pontos cime!

II Rocky II
rojadirecta?

24 - Exile -Nov.23

grebber
Külföldi oldal volt hülye névvel!Itt kértem valakitõl privátba csak nemtudom már kitõl😞

banok
talán ez ?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grebber
Nem ez volt az!Faszért nem mentettem el a kedvenceket 😞

dotkom

http://atwwebmaker.tx.hu/

grebber
Valakitõl kaptam linket ahol meglehet nézni milyen meccsek mennek és lehet õket online nézni!
Betettem kedvencekbe de újra tettem a rendszert elfelejtettem kimásolni.Megadná valaki a linket??

báttyó02
ennyi

mulkor irtam h hogy birtatok 9milliót fizetni egy annyira nem ismert balhátvédért... erre most a Newcastle vesz pont ennyiért egy balhátvédet 😄

ez jó...

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

II Rocky II
igy igaz.nyerünk ám...ezt birom sok idiota barom nem bizik a csapatban.igazi arsenal fanok.😄

24 - Exile -Nov.23

csocso14
Idén túrót se fog nyerni az Arsenal? <#integet2>
Már az Emirates és az Lg kupa is meg van, de idén tényleg nem nyerünk semmit, és az is jelzés értékû, hogy a lazio-t, az inter-t, az ajax-ot és a psg-t is megvertük, errõl ennyit.<#mf1>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Winz
Venger a fiatalításával kinyalhatja a seggem,nem csoda,hogy Ljungberg lekoccolt,és az is jelzésértékû,hogy a Westhamhez.
Idén túrót sem fog nyerni az Arzenál...pitsába >(
.
Mondjuk nekem még az is magas,hogy a Pool eladta LuisGarciát<#wow1>

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Gunnersboy
és nemtudom látjátok e de van Persie is ott a képen 😊
tehát mint mondtam, ezekszerint semmi komoly baja nincsneki 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

báttyó02
<#smile><#eljen>

vmvr
<#worship><#worship><#worship><#worship>

II Rocky II
egy szó mint 100 a lényeg nyertünk két serleget.😄 és rem.jó bajnokirajt elé nézünk.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy

vmvr
elmész te a picsába<#vigyor2>

csocso14
LG kupa a hivatalos megnevezés <#crazya>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

II Rocky II
Amsterdam tournament nem pedig cup.Emirates az igen cup.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
és ez az Amsterdam kupa megnyerését is eredményezte

jól indul a szezon: Amsterdam/Emirates cup siker

5w0rdf15h
Ajax 0 - 1 Arsenal
04.08.2007 21:15
Befejezõdött
1. félidõ
0 - 0
2. félidõ
87'0 - 1

Gunnersboy
semmi komoly, egy hét és ujra a mai formában focizik tovább, max húzódás😊

vmvr
Van Persie-t hordágyon viszik le...:S

viszont a meccsnek vége 0-1

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
hálisten meghallgatattott az imám.Van Persie sült el😄 gogunners!!!jók vagyunksemmi kétség.bajnoki nyitányon is olyan 3-1 es eredménnyel távolzunk.😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
megtörtént! 0-1 Van Persie

II Rocky II
nekem se:S sopcast és vmelyik adó.válaszd ki amelyik neked tetszik.én igy szoktam.rojadirecta.com még 0-0 😄 meddig marad az.remélem legalább elsül vkinek a lába.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
akkor kapd le a sopcast-ot, és ugyanugy sanghai sports

grebber
Ebbe a TVU playerbe az a jó hogy a világon rajtam kivül mindekinek müködik nekem nem !