Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
akiknek nincs még eurosport2 (mint nekem) azok elvileg (felvételrõl) de tudják nézni az arsenal meccseit a sport1-en v 2ön.most láttam reklámost, és pénteken lesz az Arsenal - Fulham meccs 19.00-kor.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

5w0rdf15h
hát igen hozta a formáját...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Lál, mit csinált Lehmann az elsõ gólnál... 😄DDDDDDDDD

zaki
Köszi.

vmvr
én akkor nem vagyok ebben a nagyrészben benne, mert én nem örülnék pl egy orosz milliárdosnak, aki csinál a csapatból egy chelsea-t.

én azt mondom, így tökéletes minden ahogy van, a klub költségvetése elég jó, anyagi problémák nincsnek. nem kell ide sem Ecclestone, sem más

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hunbasser
osztom.szerintem a topiklakók nagyrésze úgy van vele,hogy tök mindegy,hogy a tulaj milyen nemzetiségû,az a lényeg,hogy legyen lóvé,meg hogy abból adjon is 😊

ReaL MaDRid x siempre

dotkom
persze hogy erdekel, de mert izgulsz azon annyira hogy milyen nemzetisegu a tulaj? az elobb meg ezen ment az ertekezes, nem arrol hogy erdekel e a csapat sorsa ugy altalanossagban...

http://atwwebmaker.tx.hu/

5w0rdf15h
hát nekünk monortel kábeltv van ami a upc csoport tagja...

Kaplartom
Nem ma volt az utánpótlás meccs is? Milan-Arsenal ? ha igen, akor beírnátok h. mennyi lett, mert nem találom sehol.

Egy kábelen nincs eusport 2! De jól játszott az arsenal de még mindig nem tanulták meg hogy kell gólt lõni kb 80 Hatalmas gólhejzetet hagytak ki!
vmvr
Te UPC direct, vagy UPC kábeltévénél vagy?

5w0rdf15h
hát nekünk olyan stream volt amin a meccs ment az eurosport2ön de a kommentár az eurosport1 alatti volt 😄dd

én úgy tudom h a UPC még nem állapodott meg velük így még nincs....de holnap újra telefonálok majd....

Japep
Grat a gyõzelemhez!
Ti láttátok a meccset TV-ben?

Én most valamit nem értek...Eurosport2 streamen néztem a meccset és az angol volt...és ment rajta Premier Liga (Arsenal élõben, Chelsea 30 perccel csúsztatva, és most is megy az Eurosport2 UK-n a MU élõben).
A UPC és a DigiTV is az angol Eurosport2-t sugározza ugye? És azt mondják, hogy mivel az az angol, nem a magyar ezért nem megy rajta a PL ("...késõbb kiderült, két fajta Eurospor 2 lesz: egy angol, amin nem lesz PL, és egy magyar, amin lesz. Az UPC sajnos az elõbbit szerezte meg és ugyanez a helyzet a Digi Tv-vel is!...")

De ha mi a mai meccset nézhetjük élõben az angol Eurosport2-n, és angol EU2 van a UPC/DigiTV-nek, akkor mi a probléma ???

(Lehet én vagyok a hülye, de nem értem...)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Anthony001
Nyugodj meg, játszottak volna.Most nem errõl van szó.A cserék között sem szerepeltek

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
Gólokról van vhol videó? Kíváncsi vagyok mit csinált Lehmann az elsõ gólnál... xd

II Rocky II
ha õk játszottak volna akkor azt kérded hogy hol volt Hleb ,Van Persei....egy szerre nem lehet mindneki a pályán..

24 - Exile -Nov.23

Shep
Na a végére csak meglett a fordítás, szép volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Anthony001
Hol volt Gilberto Silva és Eduardo?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

szucsy89
nah grat nektek végül fordítani tudtatok, bár mostmár Arsenal meccset többek között Lehmann miatt fogok nézni<#idiota><#idiota>
Hát elég szenvedõs volt, de hála Istennek megvan a 3 pont 😄
Kaplan
A Sparta érzésem szerint könnyen meglesz, viszont a bajnokságban a 'kis' csapatokra ugyanúgy komolyabban oda kell figyelni. Lásd a mai meccs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

5w0rdf15h
hja lényeg a gyõzelem a mutatott játékot gyorsan elfelejteni és a Sparta elleni bl selejtezõre kell koncentrálni

báttyó02
<#vigyor1><#vigyor1><#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kaplan
A lényeg, hogy hoztuk a három pontot a meccs képérõl ne beszéljünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
de nálad már beteges😛

grebber
Ennyi én állandóan ezt csinálom végre van valami 😄

Next PC upgrade: 2022

vmvr
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!! 😄DDDDDDDDDd

5w0rdf15h
erre 2-1 😄Ddddd nah csak szidni kell õket :Asdsadsa

5w0rdf15h
az Arsenal nem tottenham....ez egy nagy csapat ahol elvárások vannak és nem az h jól szerepeljenek...itt a bajnoki cím az elvárás ott meg uefa, bl hely megszerezése ez azér nagy különbség,...de amíg egy szaros kis fulhamet nem képes megverni a csapat, ráadásul hazai pályán, addig ne is álmodozzunk bajnoki címrõl

II Rocky II
azért befigyelitek ugye?? Chelsea is otthon 0-1 re áll szal mit vagytok ennyire hitetlenek,száni....bizzatok és bizzatok.majd meglátjátok.utolsókból lesznek az elsõk.utolsónak irjátok le de én tom hogy bl hely tuti meglessz.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
neked is....fulham.mért irjátok le a csapatot.tavaly is nagycsapatot elvertünk kicsitõl kikaptunk nagyjarészt....várjuk ki a végét...Tottenham is kikapott a sunerdlandtõl egy újonctól.:S

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
fõ a pozitív hozzállás.lol😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
nah erre 1-1 dehát ez is tizibõl...

vmvr
tizenegyes! be kell rúgni

5w0rdf15h
hát ez a meccs szánalmas....ezt a keretet nem akarják megerõsíteni??? vicc az egész ahogy van ezek a "gyerekek" semmit se fognak nyerni, örülhetünk ha benne leszünk az elsõ 10be ha még 1 Fulham is képes elverni hazai pályán...

grebber
Jólvan megnyugodtam semmi nem változott ott folytatjuk ahol abbahagytuk!

Next PC upgrade: 2022

vmvr
RvP innen igazán berúghatta volna:S

vmvr
Eboué le, Walcott fel: TÁMADÁSSSSSSSS!😊

vmvr
itt egyáltalán nem az angol nemzeti érzésekrõl van szó, hanem, hogy ha szeretsz egy focicsapatot, akkor valószínûleg érdekel, hogy mi történik vele.

dotkom
mi van?D ez hogy jon ide?

vmvr
hát ha szeretsz egy csapatot, akkor valószínûleg érdekel, hogy mi történik vele.

5w0rdf15h
altétikát közvetít xD

Azért Rosicky meg Fabregas elkapta a fonalat a félidõ végére, kíváncsi vagyok, hogy mit alkotnak a másodikban.
azért mert az eurosport 1 szól. Valaki csinálja meg!!!!!!!!!!!!!!!
dotkom
A kommentator mert nem a meccsrol beszel? vagy honnan jon a hangja a streamnek?D

Shep
Elég erõtlen ez az Arsenal, nem lepõdnék meg ha egyenlítés sem lenne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

báttyó02
dik 1:0ra vezet a fulhem...:\

amugy itt tudjátok nézni
mms://a1729.l2168647534.c21686.g.lm.akamaistream.net/D/1729/21686/v0001/reflector:32105

dotkom
nem szerethetem az angol focit, meg az arsenalt anelkul hogy angol nemzeti erzeseim lennenek?D

báttyó02
bránnerral miujság am? :d