Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
24 - Exile -Nov.23
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
fuuuuuu szerintem 1-2 lesz :o
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
GoGunners!!!
Sparta Praha-Arsenal 0-2 ( Fabregas 72; és Hleb 90 ) gogunners !!!!!!!!!!!!!
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
CT2 (HQ) Tvants Windows Media Real Player
- CT2 (LQ) Tvants Windows Media Real Player
- Setanta Sports 1
utobbi fog sztem jo lenni,vagyis én azon nézem nagy valószínûséggel.habár várjunk lehet majd még lessz stream késõbb több.😊 sztem félidõben vezetni fog a Sparta aztán összesszedjük magunkat és megfoorditjuk majd lö még egy et a Sparta és 2-2 lessz. de lehet hogy nyerünk 2-1 re vagy kikapunk 2-1 re ez a három közül vmelyik tuti bekövetkezik.(multkor jo kis zakoba futott a Sparta asszem 6-1re kapott ki(?) ha igy teljesit akkor lehet mink is adunk nekik.😄
24 - Exile -Nov.23
Wengert most nem értettem:\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Nem maradhat az Arsenal csapatkapitánya Gilberto Silva. Hivatalosan az elõzõ évben sem a brazil világbajnok volt az elsõ számú ember erre a megtisztelõ feladatra, ám mivel Thierry Henry sérülés miatt kihagyta tavalyi szezon felét, az elmúlt idõszakban Gilberto vezetésével futhatott ki a gyepre a londoni alakulat.
Egészen pontosan az idei felkészülési mérkõzésekig. Azokon ugyanis nem vett részt a brazil, így William Gallas, vagy Kolo Toure viselte az Angliában még inkább megtiszteltetésnek számító karszalagot.
"Én voltam a kapitány az elõzõ szezonban, amikor Thierry Henry nem játszott, és miután elment Barcelonába azt gondoltam, továbbra is én leszek az" - szomorkodott némileg érthetõen egy, a goal.comon megjelent írás szerint Gilberto Silva.
"Arséne a menedzser, és ez az õ döntése. Az élet megy tovább, én meg csinálom tovább a dolgomat"
"De az meglepett, hogy nem beszélt velem a döntésérõl. Lett volna rá ideje, ott voltam az edzésen mielõtt nyilvánosságra hozta döntését"
"Aznap este tudtam meg az Arsenal honlapjáról. Nem zavar, hogy nem lettem kapitány, de ebbõl az eljárásból tanultam" - zárta mondandóját a londoni csapatot 2002 óta szolgáló Gilberto Silva, aki azért a csapatkapitány-helyettesi titulust megtarthatta.
Az Arsenal kapusa, Jens Lehmann szerint a Fulham elleni hibája volt az eddigi karrierje legrosszabb pontja.
Így nyilatkozott: "Még sosem volt ilyen rossz elsõ labdaérintésem az egész pályafutásom alatt. Elõször balra akartam játszani a labdát, aztán valahogy félúton félig meggondoltam magam."
"Ha így kellett, hogy kezdõdjön a szezon számomra, ennél már csak jobb lehet."
A német válogatott menedzsere, Joachim Low is követte a meccset a TV-ben.
"Egy olyan kaliberû kapus, mint Jens, egész életében csak egy vagy két ilyen hibát követ el."
20.45 Sparta Praha-Arsenal
Setanta (Sopcast)
nem lesz könnyû meccs, de gólt kell rúgni mindenképpen, szerintem ez sikerültni fog.
valaki tud streamet mondani?
De nem kel agodni hiszen ott van walcot és az uj dán srác
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.