Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
kint vagy angolországban?😮

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

grizzly21
ijj erre kimehettem volna..vagy legalabb a palyahoz😊)

II Rocky II
kinem tujda 😛

24 - Exile -Nov.23

Danman
na mivan gyerekek? bl selejtezõ visszavágó van😮
Arsenal 1:0 Sparta Prague - Rosicky '8😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
igen

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
az a fehér ugye?

am a 3. durván néz ki 😄 olyat énis elfogadnék

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Anthony001
Értem, szuper, köszi

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Kaplan
Amióta láttam a harmadik mezünket élõben én is akarok egyet 😛 Kövezzetek meg de nekem nagyon tetszik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Danman
grat, nekem egy 05-06os highburys mezem van. de sztem ha kijutok meccsre beszerzek egy hlebeset:R jelenleg õ az egyik fav a tímben

vmvr
egyébként ma megjött az idei vendég mezem,a focimezek topikban panel82-tõl rendeltem😊

fasza nagyon😊

vmvr
bérletrõl nem tudok, viszont átlagos jegyár egy PL meccsre, jobb helyre 40font körül mozog, kivéve kiemelt ellenfél ellen: Tottenham, Chelsea, West Ham, Manchester, nomeg Bl meccs

Bl meccsre 60font körül

Anthony001
Nem tudja valaki véletlenül hogy mennyi egy bérlet a hazai meccsekre, illetve egy átlagos jegyár,egy jobb helyre😄

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Danman
én majd ha minden jól megy november 3.án fogom megcsodálni😊

grizzly21
ma voltam megnezni az emirates palyat. hat bemenni nem tudtam de egyebkent baromi jol nez ki kivulrol is😊 korbejartam egyszer

II Rocky II
www.arsenal.com 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ja

24 - Exile -Nov.23

Eduardo játszott?Nagy kedvencem^^

5w0rdf15h
maradt az 1-0
80' Fabregas

😄

II Rocky II
jovan elnéztem nah...amugy volt tizi? ki lötte?nah kevertem 😄

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
O:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

II Rocky II
Fabregas 80ban 😄 1-0

24 - Exile -Nov.23

Shep
Kihagyta a 11-est? Ki lõtte?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

II Rocky II
0-0 marad?😄

24 - Exile -Nov.23

banok
sopcast - share2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

II Rocky II
én se elõbb még beadta egyik adot de már arra is azt irja ki hogy offline.lol:S

24 - Exile -Nov.23

vmvr
stream-et tud adni valaki?

sehol nem találok:S

II Rocky II
Bendtner nem nagy játékos remélem kispadra kerül és Van Persie Ade lesz a kezdõben😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
mai meccsre a 2 keret:

Arsenal (from): Almunia, Sagna, Toure, Clichy, Fabregas, Flamini, Hleb, Van Persie, Fabianski, Eduardo, Bendtner, Walcott, Senderos, Traore, Hoyte, Song, Gilberto, Denilson, Rosicky, Adebayor.

Man City (from): Schmeichel, Hart, Corluka, Onuoha, Sun, Richards, Dunne, Garrido, Ball, Fernandes, Geovanni, Hamann, Johnson, Ireland, Petrov, Elano, Bianchi, Corradi.

II Rocky II
vagyiss tudtuk,hogy nem fog elmenni,.de azért jo megerõsitve látni.😊

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
már régóta tudott hgy marad.😛😄

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

vmvr
2007 Aug 23 » Szenzáció: Wenger aláír
Arséne Wenger aláírt egy három évre szóló szerzõdést az Arsenalnál, a Daily Express szerint.

A mester már hónapok óta nem írt alá és folyamatos spekuláció vette õt körül. De Wenger most úgy tûnik aláírt 2011ig. 3millió fontot kap évente.

Sok spekuláció volt azzal kapcsolatban, hogy a francia mester 'kilépõ' kikötéseket kért és alá is írt a csapatnál, azaz bármelyik év végén elmehet, de ez nincs a megállapodásban és nem kért ilyet.

Wenger szerzõdéshosszabbítása jól jön a csapatnál, hiszen David Dein távozása óta senki nem tudta, hogy marad-e a mester vagy esetleg távozik.

Forrás: Daily Express

<#worship><#worship> ha ez igaz, akkor most kibaszottul örülök😄

5w0rdf15h
fasza...még sérüljön le a fél csapat mind tavaly lehetõleg

II Rocky II
Lehmann a Blackburn ellen is jol védett szal....Almunia?mértnem Fabi?::S igaz Almunia a 2 es de ...😊

24 - Exile -Nov.23

vmvr
nem szép dolog ilyet mondani, de ez a sérülés jól jött.

ráfér a pihenés Lehmannra, mert nincs jó formában. Almuniában bízom, jól fog védeni, és ha Lehmann rátalál régi önmagára, akkor nem lesz gond a kapuban.

Jens Lehmann kapus két hétre kidõlt a sorból
Achilles-ín-sérülést szenvedett, így két hétig nem állhat klubja, az Arsenal rendelkezésére Jens Lehmann.
A német válogatott hálóõr az Anglia elleni felkészülési mérkõzésen sérült meg.
A rutinos kapus már régóta bajlódik ezzel a sérüléssel, és a Wembleyben játszott meccs sem tett jót neki.
Arséne Wenger menedzser tájékoztatása szerint a hétvégi fordulóban Manuel Almunia fog védeni.

Na ez most tényleg igaz, vagy csak azért van, mert nem mondják ki szószerint, hogy nem megy a szekér?
II Rocky II
van mááááásik 😄

24 - Exile -Nov.23

vmvr
na fasza...:S

5w0rdf15h
Premier League, Arsenal: William Gallas megsérült

Három hétig nem léphet pályára William Gallas, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerelõ Arsenal francia védõje, aki a Blackburn elleni bajnokin vált harcképtelenné.

A londoniak csapatkapitánya a Roque Santa Cruzzal történt ütközést követõen szenvedett lágyéksérülést.

A játékosnak így ki kell hagynia a francia válogatott szerdai, szlovákok elleni barátságos mérkõzését is.

hurrááá

5w0rdf15h

5w0rdf15h

II Rocky II
sztem megérdemelt lett az 1-1 😄 joez idegeben pláne.a biro majdcsak mindig nekünk fulyta a sipot szal jo mecs volt az tuti.

24 - Exile -Nov.23

Az tény, hogy nemcsak az õ hibája, de én akkorse állítom, hogy lesz most a megoldás...

1:1 lett :S nembaj idegenbe jó az x is
dotkom
vege. 1:1

http://atwwebmaker.tx.hu/

vmvr
pff...

a BL döntõ-t nem lehet az õ nyakába varrni. csomószor húzta már ki a csapatot a szarból

Almuniaba már valahogy nem bízok a BL-döntõ óta<#wow3><#wow3>
vmvr
Fabianszki egyenlõre jó harmadik számú kapusnak

Inkább Fabianskit
vmvr
2005-ben is volt ilyen, Lehmann nem volt formában, ezért egy jópár meccsen Manu védett, és bejött. Lehmann újra formában volt, és õ védett. remélem Wenger megint meglépi ezt.

dotkom
almuniat a kapuba!

http://atwwebmaker.tx.hu/