Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na itt mehet el minden
tavaly 4.hely, tavaly elõtt 3. hely.
én nem mondanám ,hogy túlteljesítettük az elvárásokat, nálam egy kurva kupa lenne az elvárás és majd idén végén fog eldõlni hogy mit hogyan teljesítettünk....
kurva mérges vagyok mert rettentõen félek a következõ meccsektõl, fõleg,ohgy most a stoke-t verni kellett volna ha akartunk volna valamit. Persze a stoke sok nagyot megfogott és ez oké, de amikor bajnokesélyes a csapat akkor bizony ez egy kötelezõ gyõzelem lett volna.
Jövõhét szombat 13:45kor az evertont viszont ütni verni kell, ott tényleg tovább kell menni és ez rohadtul nem lesz egyszerû feladat
nem akarlak bántani,de idén max. a T'ham helyett a Pool-lal "csatázunk" a 4.helyért. ez kinek elõrelépés??!
No one can stop Death!
Nézd a jó oldalát, egy MU vagy pool a jóval erõsebb keretével mögöttünk van, oké pool most megelõz, de ez még nem a vége.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
úgy néz ki, amiket a Fõnök fejben "leidealizál", az évek óta kapufa....
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Remélem hatalmas kacsa és minden pénzünket egy tapasztalt klasszis csatárra költjük inkább...
kaka
Morata, 21, was strongly linked with a loan move to the Emirates Stadium last month - but the Gunners failed to land their man after Real Madrid boss Carlo Ancelotti revealed that the Spain Under-21 international had not asked to leave the Bernabeu.
However, with first-team opportunities limited - and following the emergence of teammate Jesé Rodríguez this season - it’s believed that Morata would now be open to leaving Los Blancos and joining Arsene Wenger’s team in north London.
No one can stop Death!
msn:[email protected] bárki felvehet
.:SOLIDUS:.
Nagyon sajnálom, hogy nyáron menni fog, de tényleg nincs értelme 4 éves szerzõdést adni egy 31 éves játékosnak, akiben max 1-2 szezon van még. Seamus Coleman tökéletes lenne a helyére, de félek, hogy Jenkinson lesz a kezdõ RB és Bellerin a cseréje...
Szóval nyáron valószínûleg megspóroljuk a RB poszt árát, helyette hozunk egy CB-t(ugye Verma is lelép), Draxler-t és ha Sanogo tavaszi teljesítményétõl függõen egy csatárt.
kaka
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Negatív pedig az, hogy Monreal már a második félidõre sem jött ki. Jenkinson váltotta, Sagna ment baloldalra. Remélem nem sérült le Nacho. Koscielny viszont biztos, hogy azért jött le és Flamini lett a balhátvéd. Nincs szerencsénk most a hátvédekkel.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
sajna Digi2-m nincs, streammel inkább nem szenvedek, inkább nézem a Real meccset 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
micsoda 100%-os helyzet kihasználás😄 ilyet is tud😮
Subs: Fabianski, Jenkinson, Flamini, Oxlade-Chamberlain, Gnabry, Bendtner, Sanogo
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ARSENAL&POKER
Sztem a fogadóirodák jól fizetnek az arsenal továbbjutásra, ki a bátor?:-D :-D
örülnék ha munchenben meglepetést okoznánk és bízom a csodában de nem sok esélyt látok rá.
Remélem nem a szokásos év lesz,hogy most kieünk a blbõl aztán a city - chelsea duón meg elmegy a bajnokság aztán meg a fa mert akkor szomorú leszek
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Robben is mondta, és Sagna is megerõsítette.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ramsey mikorra várható már? õ kurvára hiányzik😞

Ha már bírózás...a nagyokosok szerint Boatenget ki kellett volna állítani, mert ha Özil tovább megy az már tiszta gólhelyzet. De ezeken fölösleges rágódni, ezen a meccsen nem volt szerencsénk.
kaka
A kiállításig abszolút jobbak voltunk, a Bayern-t nagyon meglepte a letámadásunk. Az x minimum meg lett volna, de szerintem a mai hozzáállással nyertünk is volna.
SANOGO elõtt le a kalappal, a Bayern ellen elsõ BL meccsén ilyen elsõ félidõt produkálni...Remélem kezd hétvégén is. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
kaka
-2006 BL döntõ Barcelona ellen piros lap miatt ment el
-2011 Barcelona elleni nyolcaddöntõ, Londonban nyerünk nem is akárhogy, visszavágón ostoba piros lap és elúszik a továbbjutás
-2014 Bayern München elleni nyolcaddöntõ, nagyszerûen játszunk és piros lap...felfoghatatlan....
Félreértés ne essék, jogosnak találom magam is a kiállítást és nem akarok bírózni. Sõt, talán Özil kihagyott büntije már romboló hatással volt a csapat moráljára, de akkor is igazságtalan...(bár szerintem Özil lesen volt Wilshere passzánál, szóval megérdemeltük, hogy kihagyta)
De akkor is fáj...így fáj csak igazán, hogy láttam mire képesek, ha igazán felszívják magukat...
Sanogoban pedig van potenciál és ha kicsit ügyesebb, akkor akár gólt is lõhetett volna. Viszont Özil...nekem a Realban CR mellett a kedvencem volt és örömtáncot jártam, amikor leigazoltuk, de azóta folyamatosan kiábrándít és már ott vagyok, hogy nem akarom a kezdõben látni. És szerintem a mai meccs még jobban le fogja húzni.
Egyébként miert özil lõtte a tizit? Neuer ismeri kint a rosszpénzt😄
Ugyan az az eset mikir nem ertettem, hogy miert robben lõtte a tizit checnek a 2012es bldönõn...
Ezeket nem tudom megerteni....na kindegy
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem !! elõre kell menni ,esélyt adva egy kontrára és egy gólra