31698

• minimize
    közben olvasom, a MU "head-to-head" megy Sagna-ért-szégyen,hogy nem tudjuk megtartani...a B.Munchen meg vinné Ramsey-t(barsza dettó...),mi mer reméljük,h. meglesz a jövő 7en Aurier jobb bekknek.
    Sagna helyett.természetesen.
    Fabregas-ra hajt a chelsea,mu,ill. a city is "gondolkodik". mi nem?
    (személy szerint nem örülnék neki,de máshová igazolása sem kedveltetné meg magát velem,tény...)
  • arsnl

• szomferi
    Özil milyen fejet vág :D
  • arsnl
  • Dean Winchester
    én a lenti pályán levő csapatképet keresném
  • szomferi
    ez akár mehetne felülre háttérnek is:

• pilboy
    gratulálok én is! még csak irigy sem vok, megérdemeltétek végre!
  • arsnl
    csak meglett ez! 2.félidőbe eldönthettük volna már, ha spori 4 tiziből legalább 2-t befúj, de szerencsére így lényegtelen! dejó érzés volt látni így ünnepelni a csapatot + Wengert.

Arsenal Player-en lehet követni a buszos parádét déltől.
  • 6unn3r
    Az Útwenger által szervezett meccsnézés.
    2:00-tól érdemes figyelni.
  • contraste
    Gratulálok én is!
  • Sabcsee
    Azt én is néztem, hogy Wenger elég zavartan viselkedett :D szegény elszokott már ezektől a nyertes döntőktől.
  • Dean Winchester
    Egyébként a hull azt játszotta amit mi. a két gól után kb. meg se moccantak, ráültek az eredményre és ez lett a vesztük, ha jobban hajtanak lett volna keresnivalójuk. hiányoltam azt is,hogy nem támadtunk, nem zavartuk a hull akicójait, hagytuk labdázni néha néha. de mind1, a lényeg a kupagyőzelem és kész !!! Végre majd 9 év után ismét győzelem.

a kupa átadáskor wenger szerintem már el is felejtette,hogy mi a szitu ilyenkor xD A többiek a kijáraton már lementek ő meg csak nézett ,hogy mivan ?! XD
  • Dean Winchester
    ááááh nagyon örülök , végre bassza meg egy kupa !
    Ne tevezzünk nagyon előre de azért a city-t ütni kéne majd a kámmuniti silden :D
  • Sabcsee
    Azt hiszem, egy tizenegyes párbajt már nem éltem volna túl szívroham nélkül ! Fantasztikus meccs (lehetett a semleges szurkolóknak, nekünk idegőrlő :P) !

Wenger lehet ekézni a meccs eleji motiválás miatt, de most kurva jól belenyúlt a meccsbe. Sanogo hatalmasat játszott, Rosicky és Wilshere pedig a legjobbkor pörgette fel a játékot. Pedig minden okunk meg lett volna arra, hogy összetörjünk: 3(!!) elmaradt tizi, kapufa, rengeteg kimaradt ziccer.

Ja, és köszönjünk az ellendrukkerek gratulációit !
  • [HUN]FaTaL
    Grat, végre sikerült behúzni valamit :)
  • minimize
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tizenegyedszer nyeri az Arsenal az FA Kupát, ezzel beérte a Manchester Unitedet.

• minimize
    nem mondom,unalomról szó se volt. végre valami,ennyi év után. most nekifeküdni az erősítéseknek,és jövőre még előrébb lépni!
    a magam részéről köszönet a gratulációknak!
  • Darthmushroom
    Grat! Végre összejött egy kupa Nektek is.
  • Tyler1
    Grat, ez már kijárt az Arsenalnak. Bár nem volt sima, de döntőhöz illő.
  • grebber
    Csoda basszák meg...
  • webibebi
    ezt behúztuk :D
  • contraste
    Van izgalom:D
  • Balázs 17
    sanogo beállítása kurva jó volt
  • Christian88
    ezek után az lenne a legrosszabb, ha tizenegyesekkel elbukna az Arsenal
  • szomferi
    ez a csapat egy vicc, azt kell mondjam
  • Balázs 17
    GYERÜNK!!! SZÉTKELL DARÁLNI ŐKET
    :DDD
  • Dean Winchester
    b+ ilyen nincs gyerekek , komolyan ilyen nincs
  • Balázs 17
    CSODÁLTAOS KEZDÉS
    EZ IGEN!!!!
  • minimize
    Real Madrid have rejected a massive offer from Arsenal for Angel di Maria.
    The recent reports said that Arsenal had offered £32million to secure Di Maria's services, however Spanish sources now claim that Real Madrid are demanding a further £13m for their 26-year-old.

Arsenal fullback Bacary Sagna will farewell the club today after the FA Cup final.The Eithad club have offered him a three-year contract worth £7m a season - which works out at £140,000 a week.
    "He's very thankful to Arsene and other coaching staff and the fans for welcoming him and helping him to great success at Arsenal, even though not winning trophies. He wanted to finish his career at Arsenal, but the board didn't offer what he feels he deserved, especially considering no has not had a pay rise since 2008.He expected better treatment from the board especially after remaining loyal for so many years to the club.He's very thankful to the fans and only will remember great things from the club and wants to reward them with the FA Cup."
  • webibebi
    én sajnos nem tudok menni :( bajnokim van :/ pedig tuti elmentem volna egy ilyen hatalmas eseményre
  • Solidus
    ja,jött itt a kacsa suarezről meg higuainról,david villán keresztül iker casillasig,és ki jött?kallström... ugyanez lesz most nyáron is.a sok szurkoló meg ha netán megnyerjük a kupát -most befoghatja- hozzáállással megint le lesznek csendesítve... én bl döntőt meg pl aranyat akarok és pont.itt lenne az ideje költekezni.sztem ezt egy city szurkoló sem nézné tétlenül... :D
  • Kaplan
    Előző kommentemre reflektálva, nem jön innen valaki holnap a közös budapesti meccsnézésre?
  • Dean Winchester
    picit több mint 24 óra múlva lennullázódik a számláló :)
  • minimize
    a cikk hasonlóan primitív felsorolás,mint a hozzáfűzött kommentek nagy része...
    annyi igazság van benne,hogy tavaly sem lett elköltve(lett volna,kire...)a bejelentett lóvé, idén sem lesz nagyonn vásárlás,max. 1ember drágábban(30m),meg 2-3kiegészítő emberke,a távozókat pótlandó.
    Griezmann,Benzema...ja-ja,valószínű.
    ami jobban elszomorít,hogy a M.Citynél a jövő hétre várják Sagna szerződtetését.
  • Solidus
    nah,kezdődik a nagy átigazolási hype...
  • geo91
    részletes program
  • geo91
    gyertek, hatalmas buli lesz!
  • minimize
    nem tudom megmondani. egy szezon,ami bejött,spanyolban, nem hiszem, h világot váltana (akár)Vela.
    sajnos ismerjük a Főnök(lentebb is említett,felesleges)csökönyösségét.
    megy az álmodozás, de minőségi emberke-aki jönne is-nem nagyon kerül "képbe" soha...
  • Solidus
    uhh,griezmann jó lenne ebbe a játék rendszerbe,de hogy a főnököt idézzem:"erős a keret,ha mindenki harcra kész bárkit legyőzhetünk..." jah,azért vagyunk a negyedik helyen.sagna elmegy,poldi is el fog,és még követik páran... ez a hozzá állás csak egyre lejjebb taszítja a csapat és a szurkolói morált.giroudot még maga giroud sem tudja kiszorítani a keretből,ha a főnök azt hiszi hogy lát valakiben valamit,akkor addig makacskodik amíg a 2-3 szezont bukunk miatta,ez már a sokadik viziója... kéne egy gilberto silva szintű játékos aki csendesen a háttérben összeszedné ezt a csapatot.
  • Sabcsee
    szerinted ki tudná szorítani Giroud-t ?