Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
bocs elnéztem.....D azittem végerit irsz

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mért irod ilyen elhamarkodva??????? 3-0 Eduardo betalált a 90ben...😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
na ezt megnyertük😊

de Eduardo megin csak 7 percet kapott, miért játszik ilyen keveset?:S

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

dotkom
gooooooool

http://atwwebmaker.tx.hu/

5w0rdf15h
Arsenal 2 - 0 Sevilla
19.09.2007 20:45
2. félidõ - 66'
1. félidõ
27'
Fabregas 1 - 0
2. félidõ
59'
Van Persie 2 - 0

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
😊))) na ez szép eredmény

ezért már megérte hazasietni 😊

zaki
59' <2 - 0> R.v. Persie

Danman
GOAL!!! When the Gunners are allowed to take the free-kick, Fabregas' delivery is spot on and it finds van Persie unmarked six yards out and he slashes the ball into the net.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
Van Persie

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
na kilötte most????????

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Rosicky is forced off with an injury so on comes Abou Diaby. :SS

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
GOAL!! Cesc Fabregas' long-range shot deflects off Escude and nestles in the back of the net. Palop has no chance and Arsenal lead via a stroke of fortune.

II Rocky II
én meg pont ezt irtam😄 várjuk a további beillesztéseket.😄

24 - Exile -Nov.23

zaki
Nem is tudom... 😊

REALista
Miért van olyan érzésem hogy ugyanonnan másoltuk ki az eredményt???😄DDDDdd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

II Rocky II
minndketten ugyanonnan irtatok ki 😄 tenksz....😊 igytovább

24 - Exile -Nov.23

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

REALista
27' <1 - 0> C. Fabregas

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
27' <1 - 0> C. Fabregas

II Rocky II
na 1-0 de ki lötte?😄

24 - Exile -Nov.23

nyerni kell!!!!

Gunnersboy
Sopcaston nagyon nics setanta adó szóval...se tvu playeren...ez szopóka essig :s

Gunnersboy

vmvr
én rohadtul nem tudom nézni sajnos...

pedig az fc-arsenal.hu-n nyomom az élõ közvetítést, eurosportról nyomom, fordítom a percrõl-percre cuccot

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hy,én nem nézzem,de informáljatok!

II Rocky II
mindenki a TVU playerel nézi?

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
"Az Arsenal teljes bevétele, amely a klubba és a cégbe minden szinten befolyik, 180 millió font körül van, ami mintegy 22 millió fonttal marad el a spanyol királyi gárda mögött, amíg a United bevétele csak kb. 167 millió font. Az Arsenalnál ez egy idény alatt több mint 50%-os növekedés, amely nagyrészben az Emirates stadionba való költözésnek tulajdonítható."

ez csak az általánosított érték lásd: "A nyilvánosságra hozott mérleg szerint ebben az idõszakban 263 millió eurós forgalmat bonyolított az egyesület, az azt megelõzõ idényben ez a szám "csupán" 192,4 millió volt."
szoval ez igy átlagszerûen megy szvsz

5w0rdf15h
passz nemtom 😄

Gunnersboy
Real, Arsenal, aztán a többit elfelejtettem😄

zaki
Ki az elsõ 3?
Man Utd, Real Madrid, Arsenal?

báttyó02
<#eljen><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
Gazdasági szempontból a klub történetének legeredményesebb szezonja volt a 2006/07-es - jelentették be hétfõn az Arsenal labdarúgócsapatának vezetõi. A nyilvánosságra hozott mérleg szerint ebben az idõszakban 263 millió eurós forgalmat bonyolított az egyesület, az azt megelõzõ idényben ez a szám "csupán" 192,4 millió volt. Az illetékesek szerint az emelkedés elsõsorban annak köszönhetõ, hogy 2006 nyara óta a 60 ezer nézõ befogadására alkalmas Emirates Stadionban játssza mérkõzéseit a gárda. "Immáron a világ három leggazdagabb klubja közé tartozunk" - jelentették ki a klubvezetõk. (MTI)

😊

Gunnersboy
szabadot is õ

grizzly21
mininova. lent is van egy link.

egyebkent most neztem meg a meccset, nagyon tetszett, jol jatszottak, szepen, hajtosan, es eredmenyesen.
azt hittem Henry utan nem fogom szeretni annyira az Arsenalt, de tevedtem😊
nem is baj h igy torrentrol kell szedni a meccseket, jo a minosege..

Hali!

Esetleg nem tud valaki egy oldalt agy torrentet ahonnan az Arsenal mecseket lehetne letölteni? pl: bithumenen láttam fent a real hétvégi mecsét.
köszi elõrre is
Danman
azért az elég durva skacok, hogy Fabregas az összes gólban benne volt:|
bár a szabadrúgást nem látom ki végezte, mecccset meg nem tudtam nézni:s

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

báttyó02
nincsmit :d

Gunnersboy
ja, köszi ezt bóknak veszem 😄DD

báttyó02
am általános fórum/bannermühely topikban tudsz kérni,biztos megcsinálják

báttyó02
banner a neve,és elég jó photoshop tudás kell hozzá😄

Prince23
Igényes a plakátotok... milyen tudás kell ehhez, h én is tegyek be valamit a sevillába? ez lehet lámakérdés...sry

vmvr
hát, mondjuk szerintem nagyobb nézettséget hoz a Barcelona és a Lyon meccse, az MTV-nek pedig ezt kell szemelõtt tartani.

jó lesz a stream is

Prince23
Akkor vagy a arsenal tv a sport2-õn... csak az már nem lesz friss... fenébe, mindegy.
pedig arsenalos sok van magyarországon.. nem értem õket... biztos sevilla miatt nem adják... mert nem ismert...pedig ha tudnák, h....

vmvr
szia! ha egy pár hszt visszaolvastál volna, akkor láthatnád, hogy az MTV a Barcelona - Lyont adja.

marad a stream

banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Prince23
Helló arsenal drukkerek!
Nem tudjátok, hogy fogja e adni az mtv1 a bl szerdai arsenal - sevilla meccset??
thx
viva sevilla

Gunnersboy
ok, köszi

banok
Sopcast

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
az tvu playerrel nézhetõ nem?

II Rocky II
90% minden bl meccset adnak streamen,csak kérdés vajon lessz-e megfelelõ...

24 - Exile -Nov.23