Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
hagyjátok má ezt a núbt

//muszáJ//

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
"Mondjuk idén se fogunk ahhoz nem vagyunk elég jók!"
b+ ez is k@rva jo hozzááálás.csak a pozitiv hozzáállás számít nagyon faja...fogadni merek ezt mondtad mikor egy idényben veretlenek maradtunk csak akkor pofára estél és gondolom sirtál hogy nem jött be a joslatod,meg mikor bl döntöt toltunk akkoris lemerem fogadni azt mondtad nagyon gyengék vagyink a barca ellen tuti nem nyerjük meg....de ez ilyen láma akkor mi a kecinek jön ide ?mert értelme nincs az hétszentség.

24 - Exile -Nov.23

De mindig? Akkor csináld ezt, amikor valóban úgy állnak a dolgok. Nem is vagyok Arsenalos, de ez már nekem is szúrja a szemem.
Lefogadom azt az évet is sikertelenségnek könyveled el amikor BL döntõsök voltatok... Legyél már boldog is néha 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem veszed észre, hogy te vagy itt a nemkívánatos személy?
Gunnersboy
takarodj már innen, nemvagyunk rád kiváncsiak

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

grebber
Valakinek muszály ezt is csinálni mert a mostani pár meccs csak 1 dolog.
Tavaly is mi volt na mi nagy semmi nemnyertünk semmitse. Mondjuk idén se fogunk ahhoz nem vagyunk elég jók!

Next PC upgrade: 2022

5w0rdf15h
fasza bakker....Lehmann, Eboue, Gallas és Rosicky után most lesérült Senderos és Hleb is a kurv@életbe :SS

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
jó ötlet,megköszönnénk..😊 nekem a bannerban a betûstyle szurja a szemem,alig látom kiolvasni,de amugy okés nagyon..😄

24 - Exile -Nov.23

grizzly21
ha gondoljatok csinalhatok majd ha idom engedi valamit flashben, amivel konnyeden lehetne frissitgetni az eredmenyeket

5w0rdf15h
okés köfi ki is raktam 😊

Gunnersboy
bazdmeg, ha nemtetszik nemkell idejárni

amúgy meg nemtudom hallotad e azt a mondást hogy jó csapatnak szerencséje van. majom.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Tudod Grebber, elkezdtem írni egy hosszú mondókát neked, de végül dugába dõlt a tervem, csupán annyit írnik, hogy kezded egyre jobban és jobban lekicsinyíteni magad mindenki szemében. Az Arsenal szurkoló nem azért Arsenal szurkoló, hogy folyamat ócsárolja a csapatot. Nézzél krikettet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy

sry hogy csak most raktam be 😊

II Rocky II
jaa😄 eredményjelzõ banner?😄 talán,denyemtom.😉

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
nem eredményjelzõ hanem ilyen lesz ami most is van csak nemtom pontosan h is nevezzem 😄

II Rocky II
lessz eredményjelzõ?mint a meccsen?😊 okés türelem az van csak megkérdeztem....

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
majd ha elkészül a 2 új eredményjelzõ kirakom, türelem

II Rocky II
mértnem lessz kiirva a bannerra simán az eredmény???akor lessz kiirva a sevilla elleni gyõzelem mikor a Derbyt szedjük darabokra.?😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jaja.igaz.ez a lényeg.minden joban a rosszat lesi,nem leszuünk az 1-5 ben sem mindig -okat ir.....miért?mind1:S

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
gyõzelem az gyõzelem akár ha öngóllal is, a statisztikák alapján is uralták a fiúk a meccset és ha ilyen gólokat lõttek hát ilyeneket istenem ez van....muszáj mindenben csak a pesszimista dolgokat keresni?? pls hanyagold az ilyesmit, inkább örülnél h a fiatal csapat ilyen ragyogóan kezdte az idényt, mer kétlem h az összes eddigi gyõzelem csak a szerencsén múlt....

nyertünk simán? nyertünk....ennyi

grebber
Elnézve a gólokat lol.

Elsõ megpattanos fortunás szar.
Második gól palop kapus kb fél méterre nem mozdult ki.
Harmadik gól meg ekkora hátvéd hibát.

Saját magát verte meg a Sevilla és szerencse sem velük volt aznap!

Next PC upgrade: 2022

II Rocky II
tenksz..gyönyörû golok,megérdemelt gyõzelem nagyon szuper.😄

24 - Exile -Nov.23

dotkom
II Rocky II
vki linket adjon már az összefoglalóról...thx

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
az enberek (sztem) 80%a igy volt,vele hogy gyengék leszünk.de szerencsére jok vagyunk még.remélem igy folytassuk.

amugy nme szombaton lessz a BL összefoglaló?akkor szokott lenni tudtommal.

24 - Exile -Nov.23

Golyo69
Grat nektek! én nem gondoltam volna! azt hittem a sevilla többre képes😄
Még a bajnokság elején azt hittem Henry nélkül nem lesztek ilyen jót! de pozítív csalódás 😄

Inkább veletek legyünk harcba a bajnokságért mint a Chelsea-vel!

Glory MU!

GGMU

elõtte meg a forduló összes gólja
grizzly21
ijj, kicsit keso. de nem baj jo lesz

5w0rdf15h
mondok jobbat...

péntek 0:45
Telesport - Arsenal-Sevilla Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzés

grizzly21
ha lesz torrent akkor link johet😊

5w0rdf15h
Megmutatta a Bajnokok Ligája színvonalát az Arsenal Sevillának. Az elmúlt két szezonban az UEFA-Kupában egyeduralkodó andalúz alakulat a legrangosabb európai kupasorozat csoprotkörének elsõ fordulójában Londonba látogatott és sima, 3-0-s vereséget szenvedett. A találatokat Cesc Fabregas, Robin van Persie és Eduardo da Silva szerezte.

Gólszerzõ(k): Fabregas (27.), Van Persie (59.), Eduardo (90+2.)
Cserék: Rosicky helyett Diaby (51.), Adebayor helyett Eduardo (83.) ill. Luis Fabiano helyett Kerzsakov (a szünetben), Martí helyett Keita (66.), Diego Capel helyett Renato (67.)
Sárga lap: Adebayor (49.) ill. Daniel Alves (74.), Keita (85.)

visaton volt gólösszefoglaló a mai napról
II Rocky II
na kivi vok mit tolunk a Derby ellen a hétvégi derbin😄 csaknem 7-1 😄 vagy kikapunk??(kicsik ellen nem naon megyetazelõtt,demostmaslesz.)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
link???mégis hol lesitek. 😊

24 - Exile -Nov.23

van Persie is szépet vert...
5w0rdf15h
huhh Eduardo góljánál de kijátszották a védelmet úristen 😄DDddd

Danman
énis kegyetlen ledöbbentem hallod minden gólban benne van:| csak le ne sérüljön pls god

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

5w0rdf15h
már 6 gólos 😮OOOO 8 meccsen :||

II Rocky II
visszatért a régi formánk vagyis a veretlen idényes forma nem lenne rossz.😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ezért akarta a barca 😉

24 - Exile -Nov.23

báttyó02
fabregas nemgyenge gecc...:|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

5w0rdf15h
NAGYON DURVÁS idénykezdet 😄

Barclays Premier League H Fulham 2 - 1
Champions League A Sparta Prague 2 - 0
Barclays Premier League A Blackburn Rovers 1 - 1
Barclays Premier League H Manchester City 1 - 0
Champions League H Sparta Prague 3 - 0
Barclays Premier League H Portsmouth 3 - 1
Barclays Premier League A Tottenham H. 3 - 1
Champions League H Sevilla 3 - 0

II Rocky II
erre ne alapozz....a milan is verte a 3-1 re a sevillat...😊na mind1. a lényeg gyõztünk megint...😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy

II Rocky II
ez a 3-0 jobb kezdet mint amit reméltem kicsit féltem a sevillatol hogy spanyolok ellen nehéz a meccs,de sikerült.nagyon jó kezdés.ennél jobb nem is lehetett volna...😄csak ígytovább.gogunners !!!!!!!!!

24 - Exile -Nov.23

fúúúúúú nem semmi az a 3:0, ha aztnézzük, hogy a Realt oda-vissza verték...
Gunnersboy
bazki arsenal.comon lemaradtak ott még 2:0 😄😄😄😄

Danman
ez már elég durva alázás az uefa gyõztes ellen😊

Gunnersboy
Na csak azééért 😊

5w0rdf15h
Arsenal 3 - 0 Sevilla
19.09.2007 20:45
Befejezõdött
1. félidõ
27'
Fabregas 1 - 0
2. félidõ
59'
Van Persie 2 - 0
90'
Eduardo 3 - 0