31698
-
#29859 na ebből mi igaz?:
Cesc Fabrgeas döntött, elhagyja a spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapatát – írja a Mundo Deportivo hozzátéve, a középpályás Londonban járt, s egy angol első osztályú klubbal megállapodott.
Cesc Fabregas elhagyja a Barcelonát, s minden bizonnyal visszatér a Preamier League-be – számolt be róla a Mundo Deportivo. A lap tudni véli, hogy Fabregasszal nem számolnak a katalán klubnál, a korábban az Arsenalban is megfordult világ- és Európa-bajnok játékos pedig visszatér az angol élvonalba.
Azt azonban még nem tudni, mely klub hajlandó kivásárolni Fabregast a barcelonai szerződéséből, amely 2016-ig él. Úgy tudni, a 27 éves spanyol futballistáért az Arsenal mellett a Manchester United, a Manchester City és a Liverpool is érdeklődik. A Mundo Deportivo úgy értesült, a City végül kiszállt a Fabregas-versenyből, de a játékos nemrég Londonban járt, ahol egy angol klubbal megállapodást kötött, s már csak az átigazolási díjban kell megegyezni a meg nem nevezett klubnak a Barcával. -
#29858 Toulouse right-back Serge Aurier has dropped a big hint he's moving to Arsenal.Aurier has been linked with a £7.5m switch for some time, and when posing with a Gunners fan on film, seemed to confirm that he was on his way to the Premier League.The Youtube clip, entitled 'Serge Aurier tells Arsenal fan he is going to Arsenal' shows Twitter account holder @Kandzet with the star, and was also retweeted by Aurier's official account.The 21-year-old was warming up for the Ivory Coast's World Cup warm-up with Bosnia-Herzegovina when he spoke to the onlooker.
-
#29857 Arsenal are poised to make a £15million offer for Borussia Dortmund star Sven Bender, as Arsene Wenger looks to begin his summer transfer dealings with aplomb.
Fabregas Helyére.!!
(Wenger favours the acquisition of the Dortmund midfielder ahead of a bid to bring back former captain Francesc Fabregas from Barcelona, and would likely use the German to protect his back four next season.)
csak az ajánlott pénz tűnik kevéskének érte... -
#29856 Arsenal have struck personal terms with QPR striker Loic Remy.
Remy had been on Liverpool and Tottenham's radar but it looks like the Gunners have struck an early blow in their attempt to sign the Frenchman. Reports claim that Arsene Wenger will have to pay QPR a fee of around £10m to secure Remy's services.The QPR striker spent last season on loan at Newcastle where he bagged 14 goals in 26 appearances for the Toon.
Fabregas "ügyében" most már a Pool is lépne.(utoljára azt olvastam, nem válik meg tőle(sem)a Barsza) -
#29855 idén is csak tárgyalni megyünk,nem igazolni.pedig kell az erősítés,a "szar" árak megugorhatnak a vb után... -
#29854 Morata a juventusba tart...
-
Dean Winchester #29853 megerősített kerettel? :D én nem bízom a megerősítésben...... sőt ,nagyon félek.
moratával pedig már annyira cikkeznek,hogy ő lesz aki tuti nem fog jönni, mondjuk örülnék ha nem jönne mert nekem nem nyerő a gyerek -
#29852 Az egyik legfontosabb dologról még szó sem esett. Ez pedig nem más, mint az állandó, tömeges sérülések kivizsgálása, esetleges új orvosi stábbal. -
#29851 Wenger 3 évet hosszabbított. Oké, hogy idén megtörtük a trófea átkot, de ha eltekintünk az FA kupától, akkor igenis csalódás ez a szezon.
Okosabb lett volna 1 éves szerződést kötni, megnézni mire képes egy megerősített kerettel és az alapján átgondolni a jövőjét... -
#29850 Megint Morata van terítéken -
#29849 "Az Arsenal futballistája, Bacary Sagna elismerte, hogy távozik a Premier League-ben szereplő londoni klubtól.
„Nincs többé titok, biztosan távozom az Arsenaltól. Tettek erőfeszítéseket, hogy megtartsanak, de a tárgyalások nem abba az irányba haladtak, amit én szerettem volna" – mondta a L'Equipe-nek a francia hátvéd.
Mint ismert, Sagna szerződése a nyáron lejár, s bár szerette volna őt megtartani az Arsenal, a 31 éves francia mégis a távozás mellett döntött.
„Hatalmas megtiszteltetés, hogy ezt a mezt hordhattam, az Arsenal az a klub, amelytől emberileg és sportszakmailag is nagyon sokat kaptam. Tudom, hogy sokan kritizáltak minket, hogy nem nyertünk trófeákat, de így is fantasztikus pillanatokat éltem át a csapatnál. Ha előröl kellene kezdenem, ugyanezt az utat választanám" – mondta Sagna, aki a vb-ig nem akar arról beszélni, hogy hol folytatja pályafutását.
Az angol sajtó persze már kész tényként közli, hogy Sagna a Manchester Cityhez szerződik."
fasza,szerintem mindegy mennyit ajánlottak volna hogy itt maradjon,akkor is elmegy a money cityhez... -
#29848 Az FA Kupa hősünk marad a PL-ben, a Swans kapusa lesz köv szezontól. -
#29847 ...a "megmondóemberkéknek" is dobnék egy kisebb csontot:
Cesc Fabregas was spotted in a London restaurant earlier this week as reports continue to link him with a move to the Premier League.
The picture shown on the Daily Mail claims to show Fabregas, 27, with his girlfriend Daniella Semaan emerging from the Chiltern Firehouse restaurant in London as he rested up before reporting for Spain's World Cup squad.The sight of the Barcelona man in London will only strengthen rumours over a reported move to Arsenal, who have been linked with a £30m bid in recent weeks.
...for the moment, however, it looks like his latest trip to British shores was just to catch up with friends and family before the World Cup begins on June 12th... -
#29846 tegnap olvastam, egy megbízható(bb)oldalra tették ki.
még Benzema-hoz:Real Madrid striker Karim Benzema will reject Arsenal in favour of a move to French champions Paris Saint-Germain - if the newly-crowned European champions decide to sell the France international this summer.-ergo IDE semmiképpen sem jönne. minek is??!
Giroud hosszabbítani(!!)készül,"Olivier Giroud has revealed he is currently in talks with Arsenal with regards to extending his contract beyond the summer of 2016.""I have two years left on my contract [until June 2016] but we are in negotiations to extend. For now, I am here. There are many great things to do," he told footmercato.net." -
#29845 Ez a Rodrigo gyerek egyszer már megbukott a PL-ben, 20 meccsen 1 gólt kapart össze.
A Batshuayi-s hírnek lehet valami valóságalapja, valamennyire megbízható oldalról másoltad be? Neki örülnék nagyon, baromi gyors és agilis csatár. Simán akkora bizniszt csinálnánk vele, mint a Chelsea Lukaku-val. -
#29844 a másik támadó emberke Rodrigo lehet,a Benfica-ból.24millió font mehet érte,ha rábólintanak.
Benzema hosszabbít a Real-lal. -
#29843 Arsenal are closing in on a deal for Standard Liege striker Michy Batshuayi.Batshuayi was due to meet with Porto officials on the weekend, but skipped the scheduled summit amid claims of Arsenal interference. The exciting Belgian talent favours a move to the Gunners and has resisted signing for Swansea City after the Swans had a bid accepted last week by Standard.Porto had hoped of tempting him to Portugal as a replacement for Jackson Martinez. -
#29842 Elvileg most Juanfran-t néztük ki a helyére. Jenkinson 1 év kölcsön a Castle-ben, és Bellerin lenne a 2.számú RB. -
#29841 Sagna:
"Today, there's a 90% chance I will leave and 10% that I will stay. I have been asking myself that question for a long time, and it's the time for a new challenge," he added. "Arsenal is an extraordinary club that has given me the chance to grow, both in sporting and human terms. It's a family club, I feel good here. I've had some very good years here." -
#29840 Arsenal are willing to take a back-seat in the race for Francesc Fabregas, and could allow Manchester United to take pole position, as he doesn’t rank amongst their transfer priorities for the summer. -
#29839 Arsenal are set to open talks with Stoke City over the potential purchase of Asmir Begovic in an £8million deal, as Arsene Wenger looks to begin the summer strengthening of his squad.Stoke have Jack Butland waiting in the wings for his opportunity to stake a claim for a first-team place, and the sale of Begovic could raise funds which would allow Hughes to focus on improving his own team. -
#29838 ha cesc visszajön,nem érdekel özil hol játszik... :D -
#29837 Én is maximálisan elégedett lennék ezzel a 3 emberrel, de szerintetek Cesc helye hol lenne a középpályán?
Özil posztján a legjobb Fabregas is, ráadásul oda már alapból van minőségi csere. Viszont ha visszahozzuk, akkor nyilván irányító poszton kéne játszatni a spanyolt, mivel szerintem jobb mint Özil, sokkal jobban mozgatta és ugratta ki a társakat mindig is. Tehát akkor Özil kiszorulna a szélre, ahova ő túl lassú és nem elég dinamikus...
-
#29836 Belelóg a bilibe a kezem, de egy Cesc-Vela-Griezmann triónak nagyon tudnék örülni. -
#29835 [OFF]lemaradt,szétszórt vagyok,kedden holland,ma müncheni vendégek voltak a cégnél.a lényeg:
Vela valószínűleg hazajön, és mivel mindösszesen 4milla,így elhoz(hatjuk)Griezmann-t is,egy kalapban,25ért.
jól hangzik??! -
#29834 Arsenal fullback Bacary Sagna is ready to sign terms with Manchester City this week.Sagna has reached an agreement to join Manchester City on a three-year deal.The 31-year-old is a free agent after leaving Arsenal and could be heading to the Etihad Stadium to provide competition for Pablo Zabaleta in defence. -
#29833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arsene Wenger has been told by Arsenal officials to seriously consider resigning Cesc Fabregas should Barcelona decide to sell him
-
#29832 persze,elnézést.viszont friss,hogy lehet,marad.Angliában.
Newcastle,Swansea,West Ham is vinné.
Chelsea boss attracted to Luiz & Fabregas swap deal,de eközben meg Arsenal officials tell Wenger to sign Cesc Fabregas...
a mu mindenesetre lezárná az üzletet vele még a vb indulása előtt.
-
#29831 Szczesny?? Nem Fabianski? -
#29830 A.Sanchez-t meghagyjuk a Pool(?)számára,nekünk Draxler kell(ene).
Fabregas meg lemaradt a barsza új mezbemutatójáról,szíve szerint ide jönne vissza.nem csodálom.
a Fiorentina a Verma-Arteta duót vinné,Aurier meg szívesen igazol ide.
Jackson Martinez egy rendes ajánlattal eljöhet(ne...)Portóból.
Szczesny tutira lelép(Schalke vagy B.Dortmund),Poldi marad(!!)
-
#29829 50m euro-t adnánk Benzemáért??! nooormális??! -
#29828 hát ez sajnos nem meglepetés.poldi már régóta elégedetlen volt.basszák meg.. wenger is tárgyal a hosszabbításról.de annyira ne fújjuk fel,nem lesz itt nagy igazolás,csak eligazolás. :( -
#29827 kimaradt,G.Barry idejönne,C.Vela "intelligent choice"-nak hívta a "honvágyát". lesz itt eksön. -
#29826 Sagna-val mennek a tárgyalások(!!!),meg Aurier-el is. Fabianski lelép,a meglepetés pedig: "Arsenal's Podolski has been contacted by Monaco. Already some few meetings between club and his people.It remains to be seen, however, as to whether Arsenal will be willing to let the winger leave in the up coming market." -
Chris Lowe #29825 Ejj de jó volt a szombati ankert...
Augusztus 10-én szintén játszik a hely. :-) -
pilboy #29824 wanyama iszonyat erős, nagyon örülnék neki akár nálunk is -
Balázs 17 #29823 Aurier, Kouyaté, Wanyama ez a három kanfeka jönne boldog lennék:)
-
pLau #29822 Inkább adta volna meg neki azt a pénzt amit kért... -
#29821 A Papa is elköszönt tőle...
-