Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
most erre nem kell fogni hogy junior csapat..na meg ott volt RVP Eduardo,Diaby is elég jó...na nem is csak ezért hanem hogy pl. tavaly meg a "junior" csapattal továbbmentrajtuk!Na de mind1.elõre fele kell tekinteni s nem vissza😄D A lényeg az Emiratesben még nem kaptunk ki ebben az a szezonban és remélem nem is fogunk egy jódarabig.A MU meg kajon ki 😄 a Chelsea és Pool meg ikszeljen😄 mi meg nyerjünk és kész.jólenne egy kis pont növelésre.
szerk:
a Chelsea meg a Tottenham -ot fogadja..szal nem kis meccs lessz .talán még van is esély hogy nem nyernek.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
szarok voltunk AS:?D_AS:?D

két hét múlva ne legyünk.

a két félidõ közel hasonló volt, inkább a tottenham játszott jobban, de találtuk azt a gólt hálisten.

mindegy, elkell felejteni és hétvégén elverni a Birminghamet, a Múúú a Newcastleval játszik majd.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
idegenbeli meccsre, tuti jönni fog azért egykét tapasztaltabb játékos is... egy Rosicky, Clichy, Flamini szerintem....Wenger is meg akarja nyerni, akármennyire a fiatalokat játszatja

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
valamilyen szinten gyengék voltunk, valamilyen szinten figyelmetlenek, de ne felejtsük el hogy egy majdnem junior csapat játszott a spurs PL csapatával.......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
elsõ félidõben azok voltunk de azért a második félidõre inkább mikor gólt löttünk aztán már jobbak voltunk...sztem Diaby elég jó volt ma.és azért megérdemelt ez az 1-1...ha azt nézzük mit hagyott ki Defoe..ha bemegy akor annyi lett volna..szal idegenben majd gólt kell löni és hát ha nem is 1-1 de 2-2 már jólenne😄de azért remélem gyõzni fogunk.

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Ezt most megköszönhetjük a sorsnak, mondom én, hogy gyengék voltunk. Aki nem képes ezt elfogadni azt kinevetem 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
tegyük hozzá szerencsés volt a gol..majdnem kaptunk és löttünk😄 de amugy meglötte és még jo hogy nem a kezére patttant :S😄A😄 na mégegy jol jönne.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
na Spurs sucks, ha gázvan jön Theo és egyenlit<#smile><#hawaii>

csocso14
GÓL 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gunnersboy
na Sagna,Edu be, Djorou,RvP le

meglássuk

II Rocky II
hát kellett megszólallnom hogy gól kéne :S hát jött is csak nem itt sajnos..de hát reménykedek benne hogy ezt még megfordítjuk 2-1 is jóaz már csak ne vereség legyen...mert a 2-1 még idegenben akkor a dönti is jólenne...szal bizakodva várom a második félidõt..mindig a végén alakitunk(emlékezzünk a Fulham elleni elsõ meccsünkre <#vigyor2>..hajrá.gooooogggguuunnnnoorrrssssss

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
amugy igazábol nem gyengék vagyunk, mert egyénileg kilehetne emelni Senderost, Fabianskit, Walcottot akár, hanem egyszerûen fáradt ez a csapat, leült játékot játszunk, magával a játék felfogással van a baj, úgy játsznak hogy "na majd ugyis jön a gól".....

jelentõs változást remélem a 2. félidõre

Kaplan
Nem fog három támadót fent hagyni Wenger és melléjük tolni még egyet 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
bejön Edu átállunk 4-3-3 ra, RvP lesz kicsit visszavontabb szerepkörbe, simán jó

Kaplan
Na most vagyunk gyengék. Nincs mese be kell jönnie Edu-nak. Egy 3-1re jó lenne kihozni a meccset, vagy 4-1re ahogy az Everton ellen.

Gunnersboy
faszom. Traorénak jólenne ha Senderos kisegitene többet a bal oldalt, mivel ott mennek el sorra a labdák, ráadásul Berbatov is mindig üresen van azon a részen...........

Gunnersboy
ésafaszomkivan. 0-1 : SSSSSSSSSSSSS buzi jenas :|||

nem figyelnek a védelem mögé belöbbölt labdákra, és sokszor üresen hagyják az embert, oda kell figyelni aztán elõl meg kihasználni a helyzeteket

II Rocky II
hát nem mindig cak eduardot kell játszatni..na meg hogy egyszr kétszer jo az nem azt jelenti hogy most is a toppon tudna lenni.persi meg elég "pihent"...na hajrá..gólt kéne már löni....😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
najo ez a Fabianski egy állat, kedvenc kapusom :ASD:ASD_:

Gunnersboy
na Robinnak vannak jó megmozdulásai, nemlátszik rajta a kihagyás, bár hiányzik belõle a gól
Fabianski jól véd, jók a kijövetelei, viszont a spurs nagyon nyom most....

Gunnersboy
Eduardo helyett van Persie a kezdõben ahogy láttam, tehát Persie - Bendtner duoval rohamozunk

Gunnersboy
Dimitrov, pengés balszélsõ, láttam rola videókat, youtube-n van fent róla, az esély a megvételére kb 80%, elvileg már Londonban van.......

Tottenhamnek meg van pár sérültje, több játékosnak kétséges a játéka, de a keretük hasonló mint a bajnokikon

amugy fc-arsenal.hu-n szoktam olvasgatni a híreket

II Rocky II
Dimitrov???talán megvesszük???? a Tottenhamrol mit tudni?amgy hol olvastad ezen infokat?😊

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Egyes értesülések szerint Dimitrov már Londonban van <#smile><#hawaii>

Mellékesen a mai meccsrõl:
Diarra nincs a keretben (valószinüleg akkor eligazol)
van Persie végre visszatért
Fabianski kezd a kapuban, Mannone a csere
Walcott helye is biztos a kezdõben

XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zaki
lul 😄

Danman
úúúristen máris mintha péntek lenne 😄

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

<#taps><#taps><#taps><#nyes>
II Rocky II
😄DDDDDDDDDDDDD

24 - Exile -Nov.23

kraawz
Apa mondja a fiának.
- Menj, fiam, kérj Bajor Imrétõl egy Arsenal-mezt!
- Megyek apu, de vajon ad-e-bajor?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

II Rocky II
#8072..jaja erre gondoltam. és 71: hát akkor elnéztem vagy "el"hittem😄 látszik hogy öregszem 😊

24 - Exile -Nov.23

Danman
Pape Diouf

El Hadji Diouf

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

vmvr
senki nem olvasta, csak báttyó felvetette, hogy milyen jó lenne, ha esetleg jönne.

II Rocky II
amugy hol olvastátok hogy érdekel minket is Cissé?mert most ezt irjak: "Francia sajtóértesülések szerint a Manchester Cityn kívül a West Ham, a Blackburn Rovers, valamint a Bolton Wanderers kívánságlistáján is ott szerepel a 26 éves futballista." szoval akkor a mi nevünket is odairták volna sztem,vagy tévedek:S
"Nem akarja eladni a januári átigazolási idõszakban Djibril Cissét az Olympique Marseille labdarúgócsapata - nyilatkozta Pape Diouf, a klub elnöke."
ez az a Diouf az elnök akinek ugy alávolt nyirva a haja na meg ilyen szökés bubos volt?(nem vok biztos annyira azért kérdezem már meg az itt levöket)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jolenne...nem mondom nagyon örülnék ha az 1esen nézhetném az arsenal meccset...kiváló lenne.😄 desokára lessz még óristen.:'(

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
elég sokat csökkent a különbség😛

#acm

LasCar16
bárki bármit mond a miénk a legkülönlegesebb találkozó-.- remélem tudják ezt más Arsenal fórumokon is😛.. szal ha a viasat nem adja akkor az m1 tutira

#acm

azok a sláger meccsek...
Rolka
Sztem a liverpoolt vagy a barcát!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
lényegtelen 😄 nincs viasat3😄 m1 en nemtudjátok meiket adják?

24 - Exile -Nov.23

Rolka
viasat3
Ezt már én is akartam írni! A real elég sokkal vezet <#gonosz3>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Kaplartom
szavazzatok a viasat3-mon!😊

Kaplan
Szerény akartam lenni 😛

II Rocky II
és az hogy mindent bezsebeljünk ?😄DDDD (én esélyt rátok azért rá 😊

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Bízom benne, hogy idén legalább az egyik kupát begyüjtjük, és a bajnokságot is. Egy BL döntõ meg maga az álom lenne.

vmvr
Stoke City jól jönne😊

szerintem nincs miért félni, nem fogunk úgy játszani mint legutóbb, ott csak annyit játszottunk, amennyit kellett. itt már többet kell majd, de menni fog😊

II Rocky II
hát ha ugy átszunk mint most akkor bezony veszélybe a továbbjutás...de 65-35 hogy továbbmegyünk.😄 huha kemény meccs lesz a Tottenham elleni ligakupa ...ejhaj ..kiváncsi leszek ki lessz a kezdõ.

24 - Exile -Nov.23

vmvr
Angol FA-Kupa
4. FORDULÓ

Arsenal - Stoke City/Newcastle
Coventry - Walsall/Millwall
Oldham - Huddersfield Town
Swindon/Barnet - Fulham/Bristol Rovers
Wigan - Chelsea
Luton/Liverpool - Swansea/Havant & Waterlooville
Southend - Barnsley
Southampton - Norwich/Bury
Man Utd - Tottenham/Reading
Portsmouth - Plymouth
Derby/Sheffield Wednesday - Preston
Watford - Wolves
Peterborough - Charlton/West Brom
Sheffield Utd - West Ham/Man City
Mansfield - Middlesbrough
Tranmere/Hereford - Cardiff

5w0rdf15h
ligakupa elõdöntõ 2 meccs lesz, ez az elsõ

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
nebazzz már szerdán Tottenham😄😮OOO otthon 2-1 lett de az PL ugye? ez meg most ligakupa ami két meccses?vagy tévedek? nem vagoyk képben egésszé:S

24 - Exile -Nov.23