Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
rád meg azt hittem hogy vmvr az😄DDaz irást nem is figyeltem..😄terjed az ujfajta logooo😄

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
esti meccsre értettem majd 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

II Rocky II
értelme van?😄 este meccs megint...szal sztem már felesleges elkésziteni...

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
délután megsinálom

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

5w0rdf15h
megcsinálod az eredményjelzõt? <#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
jó ég de szép gól volt😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gunnersboy
0-3 Rosicky<#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Danman
0-3 Rosicky😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Gunnersboy
vezet a MU..

Gunnersboy
Senderos elég csunyan vérzik<#wow2>

kraawz
lita góllal nyerni fognak

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

vmvr
második félidõt is simán hozni fogjuk, és közben szurkolunk a Readingnek, hogy lepjék meg a Manchestert😊

pont most mondta Hajdú B. hogy 0:2 😄
II Rocky II
hehe a Fulham kapusa a fejesre nem si mozdul igy két fejessel 2-0😄DDDD és a góllövölistát is vezeti Adebayor 15 góllal eddig a második C.Ronaldo 13al😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
kicsit tartok a fulhamtol..emlékezzünk csak vissza anno 1-0ra vezettek és a legvégén sikerült csak megfordíani az állást..😄 de remélem msot ien nem fordul elõ és nyerünk..😄a MU meg ikszel amire van esély hiszen otthon 0-0 át toltak a Readingel.most meg idegenben vannak.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
de a faszért megy el, ott a szeme elõtt az élõ példa, Clichy, Flamini, mindig csak epizódszerepek jutottak nekik, mostmeg rájuk is épül ez a csapat....pedig most ANK-alatt simán játszhatott volna csomót....

Rolka
Baszki a transfermarkt.de szerint Diarra a portsmouthba igazolt 7Mért. Ettõl féltem én igazán

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Ronaldo se lesz ott végig tavasszal az az érzésem, de nem akarok beleszólni 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

II Rocky II
részben jól beszélsz hallod-e ja egy meccsen faintul nyomja nem biztos hogy a másikon is ugy fog neki menni...😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Pato és Ronaldo nemfogja megváltani a világot, ahogyan a Barcelona sem tette Henry érkezésével.
És ahogy a milan topikban is mondtátok Patora, az igaz a mostani Milan meccsre is: "ne egy meccsbõl induljatok ki"

II Rocky II
nem volt bátor és felelõtlen én ugy gondolom hogy a POrtó meglepetés és jo csapat.
Most kikapnánk erre értetted ime szavakat?
"Majd meglátjuk, hogy mennyire lenne veszélyesebb egy Porto...."
mert akkor se jo mert lehet a Portó joban verne el vagy vernénk el..két mérkõzés se egyforma...😄

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
😄Dddd na majd meglátjuk h ki a veszélyesebb ergo ha te logikusan követed az eseményeket akkor tod mi volt a probléma, és ez asszem megoldódni láccik😛 :} már majnem olyan magabiztos vagy mint mettyú😄 de eddig a BLben hazai pályán is jól ment, BL forma és az eddigi hazai bajnokságbeli forma nagyban eltért, Pato és Ronaldo érkeztével ez hamar egalizálódni fog😛 szal télleg bátor volt ez a kijelentés na meg felelõtlen:}

#acm

Kaplartom
Majd meglátjuk, hogy mennyire lenne veszélyesebb egy Porto....

vmvr
jujj, mit fogsz kapni Lascartól😄DDDDDDdddd

Kaplan
Azért ezek elég bátor kijelentések voltak. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

II Rocky II
mert mi történt?😄
amugy szerintem a San Siroban nem bosszulja meg magát..ott szar a milan...lsd.catania is elverte meg alig nyertek még ott..1-5-2 a mérlege...szal nem nagy dunszt..remélem igy is marad....és mi elverjük õket..(idegenben amugy 4-1-2 ).szal aggodni kell persze hogy kell de nem annyira nagyon..egy porto veszélyesebb lett volna.

24 - Exile -Nov.23

LasCar16
Inter meg a BL ne röhögtess😛 de majd meglátjátok, h mennyire fekszik nekünk a BL:}

#acm

vmvr
az Emiratesben, az elsõ meccsen nagyon sok minden eldõlhet. nekünk ott mindenképpen nyernünk kell. ilyen 1-1ek nem kellenek nekem, mert a San Siroban az megbosszulhatja magát.
szóval nem szabad gólt kapnunk otthon.

de ha másképp történne, akkor is emlékezhettek mi történt pár éve az Interrel ellenünk, a bl-ben<#ravasz1>

Gunnersboy
nemtudom, igazábol kár az esélyeket latolgatni, nemsokára kiderül 😊

LasCar16
szerintem a kezdõ védõnégyes nem annyira lassú😛 Bonera/Oddo,Nesta,Kaladze,Jankulovski 😛 ... Nesta bombaformában van😛 😊

#acm

LasCar16
lehettek gyorsak ha nem lesz nálatok a labda😛, Pato és Ronaldo felépülésével mi is gyorsabbak lettünk a támadásoknál, Seedorfnak még vissza kell szokni ahhoz a poszthoz amin tegnap játszott, mert ott már nem csak támadó szerepköre volt, Gattuso is ottlesz már ellenetek, szal a vkp is is meglesz, tegnap nem tudtuk leszûrni ezeket az akciókat annyira😛 Kaladze kétszer is hibázott, nem mindig van rossz napja😛 szal egy hónap alatt helyreáll a rend a csapatnál😛... max az lesz a kérdés h mennyire bírjuk ezt az 53 nap alatt 17 meccset, de tegnap a 2. félidõben láthattátok a Milan igazi arcát😛 télleg nagyon jó meccs lesz😊

#acm

Gunnersboy
de nekünk elsõsorban a bajnokság, a milannak a bl a fontosabb, ezekután mivel gondolom támadásra lesznek kényszerítve, én továbbjutást várok, hiszen a kitámadó csapatokat könyebb lekontrázni, nekünk meg majdnem minden játékosunk gyors, a milan védõi meg pont ellenkezõleg....szerintem továbbjutunk😊

Rolka
Pontosan ezt akartam irni én is! Ezt a négyest akartam kiemelni, a tegnapi meccsen nagyon jól játszottak. És még ott vannak a többiek is. Az biztos, hogy van mitõl félnünk.

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

II Rocky II
nabzzzeg imádlak<#eljen><#puszis><#puszis><#puszis><#puszis> végre nézhetem az arsenalt élõbe és magyarul ebben a bl évadban.😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Kezdek egyre jobban félni, mi most botlottunk a Milan pedig kezd formába lendülni. Kaká, Pirlo, Ronaldo, Pato négyestõl van miért félni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

grizzly21
messze van meg, de legalabb van😊

LasCar16
Arsenal - AC Milan február 20. m1 élõ 😊

#acm

vmvr
kicsit nagy volt a mellény azért...

aricsi
Ja, sztem mindent megtettek a srácok,de nem volt szerencsénk.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

II Rocky II
azonos pontszámmal...csak nehogy lejebb adjuk és a Chelsea is megelõzzön..de hát reméljük hogy csakis kisebb megbotlásnak lehet nevezni e mérk. kimenetelét.😊

24 - Exile -Nov.23

Rolka
A MU meg 6:0ra gyõzött így õk az elsõk<#shakehead>

leikszeltünk sajna<#shakehead>
Forrest Gump
1:1 <#falbav>
csocso14
Amikor a Bl elõdöntõben kifogta riquelme 11-sét akkor se volt valami megbízható nem, pfff van egy két hibája és már is el van felejtve, hogy mit tett, jó persze a döntõben kiállítatta magát, ez van, de ha õ nincs oda se jutunk el, ennyi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

sohasem szerettem, talán azért, mert nem elég megbízható...
vmvr
miért? mi a baj vele?

örüljünk neki, hogy a padon is egy ilyne kaliberû kapusunk van.

na fasza :S pedig már kezdtem örülni, hogy elmegy<#rolleyes>
Danman
Jens Lehmann bejelentette, elkötelezte magát, hogy elutasítja a Borussia Dortmundot, "személyes indokok" miatt.

A német válogatott távozását sokan biztosra vették és a Dortmund tûnt a legesélyesebb kérõnek.

Lehmann felfüggesztette a tárgyalásokat a BVB-vel, noha elismerte, fantasztikus szerzõdést ajánlottak neki, de az érteslülések szerint a családja nagyon nem akarta elhagyni Londont.

"Nagyon látványos és jó kihívás lett volna, de ezen lépés megtétele ellen határoztam, személyes okok miatt."- erõsítette meg a veterán német.

Lehmann második helyre szorult Almunia mögött az Arsenalban, és távolról sem biztos a német szereplése a 2008-as Európa Bajnokságon, amennyiben továbbra is csak a padot melegíti majd.

forrás: setantasports.com

fc-arsenal.hu

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

II Rocky II
Jens Lehmann, a német labdarúgó-válogatott kapusa visszatér korábbi klubjához, a Borussia Dortmundhoz. A Bild Zeitung címû lap internetes kiadása szerint az Arsenal csapatában az utóbbi hónapokban csereként számításba vett hálóõr mindenben megegyezett a dortmundi vezetõkkel és a tavaszi idényben a német együttest erõsíti, már csak a szerzõdését kell aláírnia.

"Mindenben megállapodtunk, folyamatosan kapcsolatban vagyunk egymással, " - nyilatkozta a lapnak Michael Zorc, a Borussia Dortmund menedzsere. "Az aláírás idõpontja azon múlik, hogy Jens milyen gyorsan tudja rendezni londoni ügyeit."

A dortmundiak azt szeretnék, ha a kapus még ezen a héten be tudna kapcsolódni a munkába.

A Bild szerint Lehmann az Arsenalnál évi 3,2 millió eurót keresett, Dortmundban ennél kevesebb lesz a fizetése, viszont a német nemzeti együttesben csak akkor szerepelhet a nyári osztrák-svájci közös rendezésû Európa-bajnokságon, ha klubjában rendszeresen pályára lép, amire az Arsenalnál nem volt esélye.

24 - Exile -Nov.23