Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>
5w0rdf15h
köszkösz 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Gunnersboy
.......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

megincsálnám, de nincs hozzá betûtipusom :S
II Rocky II
ne türelmetlenkedj😄 van más dolga is <#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

5w0rdf15h
eredményjelzõ? 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Cabell
OMG...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Kaplan
Pont errõl beszéltem. Ellazáztuk, nagyképû volt az egész. 4-5t kellett volna bebaszni 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

vmvr
pont annyit adtak ki magukból a fiúk, amennyit kellett. sima (kötelezõ) gyõzelem.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

szerintem egyáltalán nem volt szar, csak ellazáztuk, meg rengeteg volt a tartalék..
Kaplan
Szarok voltunk, nincs minek örülni, remélem a következõ meccsre azért jobban fel tudnka pörögni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Adebayor nevezve se volt
II Rocky II
errõl beszéltem😄DDDDDDDDD 2-0

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
elõfordul😄 amugy hihetetlen ha golt kapnék lemerném fogadni tuti tudnánk löni mégegyet leglaább de igy nem .:S nem is naon akarnak sok a hiba...nem megy nekik traore meg nme jo most...Bendtner meg nem rossz kapna értlemes labdát akkor tudna is vele mit kezdeni😄 dehát nem vagyunk most a pálya csucsán...végre😄DDCDD traore lement és jön hoyte ezaz ..golt kéne rugni ám...adebayor nem jön???????

24 - Exile -Nov.23

figyeltétek, hogy Eboue hogy átesett a labdán? 😄 ilyet még megye kettõbe se láttam..
II Rocky II
én talán sárgát adtam volan..de hát mind1😄 ez van pirosat kapott.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Dortmund vagy Wolfsburg

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

II Rocky II
traoré meg mi a faszt tökö ott hátul nem hogy kipaszné a labdát a világba:@@@@ nehogy már itt golt kapjunk még ...

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
jóD igy tudva hogy lehmann véd igy okés😄 örülök neki;azt hittem hogy Almunia véd megint ..és azért mondtam amit mondtam.mert még most kapcsolodtam be az eseményekbe.(amugy tudni hogy hova tart lehmann??talán a dortmundba akkor vissza?ahogy nézem talán meglessz a 3-1 is..Király gabi meg örüljön annak hogy ilyen nagy csapatt ellen pályára léphet XD

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
ha Lehmann elmegy ugyis õlesz a 2. számú kapus, és akkor õfog védeni a hazai kupákban

vmvr
Lehmann úgyis nagy valószinûséggel eligazol a napokban, egyszer még had védjen õ is.

II Rocky II
hát mit mondjak FA kupa én is azt mondom adni kellett volna neki is esélyt...😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
kössz szépen megnézem a mecs után😄 ááááh 1-0 ezaz nem láttam :S :'( mot értem elõ...😄 de hajrá

24 - Exile -Nov.23

mért nem Fabianski véd? szivesebben láttam volna a kapuban<#rolleyes>
kraawz
kapufa ..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
nemkis igazolás volt ez az eduardo ..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
mözben megtaláltam a psd-t 😊

innen letudod tölteni

vmvr
0-1!! Eduardo

Gunnersboy
Dudu góóóóóóóóóóól 😄

II Rocky II
#8023:okés értem én.😄 de hát ha tudod hogy te csin mindig akkor mértnem hagytad meg a psd file-t?😄 amguy esetleg lehetne egy olyat kérni hogy ha megcsin a kövit akkor a psd file.t ideádod nékem? és megnézném mégis miesmi ez az eredményjelzõ....
#8022:hát sztem nem lenne rossz,bár nemtom a többiek hogy vannak vele.

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
azert mert ha 2-3 naponta van meccsünk akkor nincsértelme beraknom topikba mert 1napig van kint úgyis, az eredményt ettõl függetlenül kiirathatjátok a banner alá, meghát énsem érek rá mindig ps-elni

+ nincsmeg a psd fájl ugyhogy ujat kell csinálnom, majd este berakom..........

grizzly21
hat...ha annak lenne ertelme tudnek mondjuk 1 het mulva csinalni egy olyat, hogy flash+php val eleg lenne beirni az eredmenyeket valakinek aki frissiti mindig, es akkor a legfrissebeket mutatna.

II Rocky II
ki szokta csinálni a bannert? visszanéztem és az elõttem hozzászoló...😄 nemértem mértnem csináltál már ujabb bannert?😄 nagyon jo hogy egyszer van aztán 3 meccsig megint nincsen...:S de jo igaz ha nem tetszik csináljam meg😄 csak hát én nem tudom megcsinálni,igy befogom a szám...😄

24 - Exile -Nov.23

Gunnersboy
Õválasztotta az Arsenalt, a család, lakhely, a körülmények miatt és úgy gondolta hogy itt tud legjobban formában maradni angliai csapatok közül majd, ráadásul sokkal több idõt tölthet gyermekeivel + Wenger is támogatta az ötletet

vmvr
meg a józanész kérdése, nomeg ki mondta, hogy õt fogadták volna ott?

Robinho14
ez elvi kérdés😄😄😄😄😄SAAD:SD:

grizzly21
(mert van ami itt esz) 😊

II Rocky II
és ténylegesen Londoban él,akkor meg akkora nagy baromság lenne azért utaznia azért, hogy Manchesterbe edzen.XDDDDDDDDDD

24 - Exile -Nov.23

drowns41
tényleg jól áll neki 😄

http://sum41.uw.hu

vmvr
ja igaz, ez a másik: londonban él, akkor minek menjen manchesterbe?😊

grizzly21
lehet hogy londonban el, akkor meg minek menjen manchesterbe edzeni.
meg a masik hogy ahogy otthagyta anno a mu-t, nem biztos hogy szeretne visszamenni, nem tudom mar pontosan de valami cipodobalas volt ott a Fergussonnal

II Rocky II
a videoban vagyis a sopcaston néztem és vasko volt..de lehet hogy akkor õ volt vagy elirtak...😄

24 - Exile -Nov.23

Kaplan
Fontainet ír a Livescore mint gól szerzõt.

II Rocky II
holnap királynak remélem berámolunk 3 at kb..😄 most néztem a Brisol-Middl. meccset és vezet a Bristol Vako goljával..

24 - Exile -Nov.23

vmvr
a Fradi - Újpest, és a Manchester - Arsenal közötti viszony különbözõ.

Robinho14
de mért az arsenálnál?😄 mikor Manchesteres volt?😄😄D😄 Gera se az Ujpestb edzett nyáron😄😄😄😄:

fura<#vigyor5>
Rolka
Lol de nagy<#vigyor2><#pias>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

csocso14
Jól áll neki az Arsenal mez <#beka3>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Gunnersboy
amíg szünet van az amerikai bajnokságban addig van nálunk, nincs szó semmi szerzõdésrõl meg kölcsönadásról, csak edzésben akar maradni a válogatott meccsekre angliával